2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bir de size sormak istedim belki yaşayan vardır. Bebeğimde renkli ultrasonda kalbinde çok minicik 1.5 mmlik.bir delik olduğunu söyledi doktor. Hemen iyi bir kardiyolog buldum fetal eko çektirdik
Şükürler olsun herşeyi normal. Ama o da 1.5 mmlik bir deliğin olduğunu doğuma kadar kapanacağını asla kafaya takılcak birşey olmadığını söyledi. En ama en geç 1 yasına kadar kapanır çok küçük diyor. Var mi bilgisi olan
İçini ferah tut hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle.. stres daha kötü.

Bir de size sormak istedim belki yaşayan vardır. Bebeğimde renkli ultrasonda kalbinde çok minicik 1.5 mmlik.bir delik olduğunu söyledi doktor. Hemen iyi bir kardiyolog buldum fetal eko çektirdik
Şükürler olsun herşeyi normal. Ama o da 1.5 mmlik bir deliğin olduğunu doğuma kadar kapanacağını asla kafaya takılcak birşey olmadığını söyledi. En ama en geç 1 yasına kadar kapanır çok küçük diyor. Var mi bilgisi olan
Genelde kapanirmis canim .bebeklerin cogundada oluemus

Kizlar herkese iyi aksamlar. Sizden bi ricam var simdik benim bebis hala 1500 kg. Ve malum sancilarim oluyo erken dogum riskim var. Gayet saglikli beslendiğimi dusunuyorum. 2 yumurta ve sadece peynirle bir tatli kasigi pekmezle kahvalti yapiyorum hergun et yiyorum aksamada degisik degisik sebze yemekleri bulgur pilavi fln. Amaaa bu bebis hizli kilo almiyo. Muz pekmez haric bana bi el atin bu hafta kilo aldiralim :). Ve benim gibi olan annelerin bebislerine :))

muz haric kasar peynir diyolar ama ben bu gitmedigim 3 haftada kasar peynirde muz yumurta bol tukettim bakicam ne kadar ise yaradi diye ama son haftalar daha cok kilo aliyolar ben havucda yiyorum. benimde bildigim tatli kilo aldiriyo bende corba salata tatli seviyorum. ama yemekde secmiyorum normal besleniyorum bu aralar gece yarisida acayip acikiyorum

Aynen öyle garip bi cazibesi var :) inşallah hayırlısıyla tamamlayalım şu hamilelikleri.. en az kiloyla o da biz de rahat edelim :)
Ben 10 kilo aldım. Her gitmemde başımın etini yiyor. Ben görmicem bu sarkacak vücudu kocan görecek bir ömür dedi gecen :) :) gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

Kizlar hastanene cantasina kenimiz icin neler koymamiz gerekiyor. Ben bir gecelik, bir pijama koydum. Ev cok yakin ihtiyac halinde esim bir takim daha getirir diye daha fazla koymadim. 4 kilot, 4 corap koydum. Emzirme sutyeni ve atleti aldim. Ekstra bir tane daha normal atlet koydum. Emici kulotlardan alacagim. Bormal külotu onun ustune giymek icin koydum daha rahat ederim diye. Makyaj malzemesi vs almayi dusunmuyorum. Pecete islak mendil son zamanlarsa kiyacam. Bir tane de sabahlik tarzi uzun bir hirka alacam. Baska me koyabilirim sizce? OlmaSa olmazlar neler?

canim ben kendim icin uzun gecelik ve esirtman tarzi gecelik 2 tane koydum emzirme sutyeni yerine spor sutyeni aldim daha rahat gibi geldi bana baktim. oyle aldim. 2 tane koydum. kilotda 2 koydum. havlu kagit koyacagim terlik kapali oldugum icin 3 tulbent 3 corap lahusa pedi gogus pedi koydum bide dogum giderken ilk sezeryandan hatirladim kadariyla ilk gun 6 saat sonra biskuvi ve meyvesuyu sadece yiyebiliyorduk onlari alicam cunku kaynanam gelirse o kaybolur beceremez diye sarz aleti benim icin bu kadar aklima bunlar geldi koydum daha arastirmadim makyaj felan bende istemiyorum devlet gitcem zaten bebegim icinde bi 10lu hastane cikisi 2 yedek takim penye battaniyesiyle bi kalin battaniye islak mendil bebek bezi kirli filesi agiz mendili koydum biberon koyup koymamakda kararsizim bu sekilde hazirladim cantasini hazirlayan herkez yazarsa birbirimizdeki eksigi gorur tamamlariz insallah

Ben 10 kilo aldım. Her gitmemde başımın etini yiyor. Ben görmicem bu sarkacak vücudu kocan görecek bir ömür dedi gecen :) :) gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
Aynısını benim eşime de söyledi.. eşim de sinirlendi ben onu aldığımda 110 kiloydu sizce benim için problem mi? Dedi :)) öylece kaldı bişey demedi işte sağlık için diyorum falan dedi sonra :)

Kizlar herkese iyi aksamlar. Sizden bi ricam var simdik benim bebis hala 1500 kg. Ve malum sancilarim oluyo erken dogum riskim var. Gayet saglikli beslendiğimi dusunuyorum. 2 yumurta ve sadece peynirle bir tatli kasigi pekmezle kahvalti yapiyorum hergun et yiyorum aksamada degisik degisik sebze yemekleri bulgur pilavi fln. Amaaa bu bebis hizli kilo almiyo. Muz pekmez haric bana bi el atin bu hafta kilo aldiralim :). Ve benim gibi olan annelerin bebislerine :))

Canim burada okuduğum kadarıyla tahin pekmez kasar peyniri. Tahin helvası antep fıstığı. Ben fıstıklı tahin helvası bayılırım.
Kahvaltın hafif geldi bende şekerden dolayı tatlı yiyemiyorum tahin pekmez kasar peyniri üçlüsünü özledim. Benim gibi sanki sende diyettesin.

Aynısını benim eşime de söyledi.. eşim de sinirlendi ben onu aldığımda 110 kiloydu sizce benim için problem mi? Dedi :)) öylece kaldı bişey demedi işte sağlık için diyorum falan dedi sonra :)

hamilelikde vucud tamam defarmasyon oluyo biraz ama toparliyorsnda emzirmek zaten kilo verdiriyo. bi seneye yakinda karnin kendini toparliyor. tabi ikinci gebelik bakalim ne yapacak ama ilk gebelikde ben toparladim. ayrica o konusma cok yanlis olmus. esinin yaninda rencide edici seklinde ama esinde cok guzel agzinin payini vermis. bence sevmek kiloyla alakali zaten olamaz. benim esimde ben bildim bileli spor yapiyor. ilaclardan oturu kiloyla ugrasiyor bazen kendinden nefret ediyor ama ben onu cok seviyorum. gozume hic batmiyor ama onun uzulmesi beni uzuyor ve bence bu kadar dert etmesi cok bos. ben normalde spor asla yollamam onu ama karaciger yaglanmasi olabilir siroza bile donebilir hepatit b si var. sadece ona birsey olmasin diye o kadar kari erkek karisik spor salon gitmesine susuyorum. bence esler birbirlerini sevdikden sonra herseyi bal gelir. esinizde sizi seviyor hic dusunmeyin. doktorun patavatsizligi

hamilelikde vucud tamam defarmasyon oluyo biraz ama toparliyorsnda emzirmek zaten kilo verdiriyo bi seneye yakinda kafnin kendini toparliyor tabi ikinci gebelik bakalim ne yapacak ama ilk gebelikde ben toparladim. ayrica o konusma cok yanlis olmus esinin yaninda rencide edici sekkinde ama esinde cok guzel agzinim payini vermis bence sevmek kiloyla alakali zaten olamaz benim esimde ben bildim bileli spor yapiyor ilaclardan oturu kiloyla ugrasiyor bazen kendinden nefret ediyor ama ben onu cok seviyorum gozume hic batmiyor ama onun uzulmesi beni uzuyor ve bence bu kadar dert etmesi cok bos ben normalde spor asla yollamam onu ama karaciger yaglanmasi olabilir siroza bile donebilir hepatit b si var sadece ona birsey olmasin diye o kadar kari erkek karisik spor salon gitmesine susuyorum. bence esler birbirlerini sevdikden sonra herseyi bak gelir esinizde sizi seviyor hic dusunmeyin doktorun patavatsizligi
Çok iyi bi doktor aslında ama adam kiloya bir de sütyene takık :) ve evet haklısın benim için insanların nasıl göründüğü hiç problem olmadı hatta sağlık problemim olmasa o 50 kiloyu da vermezdim.. eşim kilolu değildir ama o da hiç önemsemez... şuan 20 kilo aldım ama hala o eski halimde değilim ona rağmen doktor civanım kızıyo işte :)

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle hepinize sağlıklı ve kolay doğumlar dilerim. Ben de bu ay tüp bebek tedavisine başladım ve 41 hamileden benim için birer tane ayetel kürsi okumasını istiyorum. Okuyabilecek olan var mıdır? Özelden isim soyismimi verebilirim.

Okudum..Allah kabul etsin inş

Çok iyi bi doktor aslında ama adam kiloya bir de sütyene takık :) ve evet haklısın benim için insanların nasıl göründüğü hiç problem olmadı hatta sağlık problemim olmasa o 50 kiloyu da vermezdim.. eşim kilolu değildir ama o da hiç önemsemez... şuan 20 kilo aldım ama hala o eski halimde değilim ona rağmen doktor civanım kızıyo işte :)
Sancaktepede adamın adı sapığa çıktı zaten ahaha :):) kadınlar neden ona gidiyosun o adam sapık felan diyolar. Bence cahillik. Adam patavatsız ama dediği herşey doğru. Kitle var mı diye de sık sık memiklere bakıyor. Ayrıca 68 yasında beeeee :) micazı oyle yani. Art niyet olduğunu düşünmüyorum

Sancaktepede adamın adı sapığa çıktı zaten ahaha :):) kadınlar neden ona gidiyosun o adam sapık felan diyolar. Bence cahillik. Adam patavatsız ama dediği herşey doğru. Kitle var mı diye de sık sık memiklere bakıyor. Ayrıca 68 yasında beeeee :) micazı oyle yani. Art niyet olduğunu düşünmüyorum
Ben kapıda beklerken bi kaç kişiden duydum böyle şeyler bence de doğrusunu yapıyo benim annemi 27 yıl önce ameliyat etmiş hala düzenli gider annem 63 yaşında kontrol eder... sütyenleri de sarkma deforme ediyo diye beğenmiyo.. askılarını kesin kurdele dikin diyo :) ben seviyorum aslında ama işte kilomla uğraşmasa.. ve gerçekten çok iyi doktor benim yengem ve bi kaç tanıdığım hep doğumu onunla yapto anlamadan doğurdular.. bi çok yakınımızı ameliyat etti hemen ayağa kalktılar.. adam işini iyi yapıyo..

Back
X