2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canım inşallah bir sıkıntı çıkmazda normal doğururuz bende çok istiyorum normal doğumu epiduralsiz hiç birşeysiz gideyim acıysa çekeyim acıyı ama normal normal doğal halimle doğurup geleyim. Herkes o gücü kuvveti kendinde bulabilsin çok isterim.

Hurma yemeye başladınız mı, hurma çok iyi geliyormuş son haftalarda ben günde 2,3 tane yiyorum şuanda bunu son haftalarda daha da fazlalaştıracağım ayrıca 39 dan sonra sıcak duş açılmaya çok yardımcı oluyormuş. Evde pilates topum var benimde sürekli hareketler yapıyorum. 38 e gelince daha fazla netten araştırıp yapacağım birşeyler bende.

Canım öncelikle rabbim sana sabırlar versin acın çok büyük anlaması çok zordur. Ama cidden bizim vücudumuz doğuma göre yaratılmış zaten. Hep eskileri düşünürüm, yanımdaki insanları düşünüyorum onlar nasıl yaptı diye. Tabi şuanda biz ne istersek boş ama hepimiz için en hayırlısı ne ise o olsun. Sağlıcakla kucağımıza alalım.

Emin ol bu daha kolay olacak canım...görümcem de böyle oldu bağıra bağıra ölü doğum yaptırdı doktor ama bana dua edeceksin dedi hep onun haftası ileriydi bebek daha büyüktü çok acı çekti çok ağladı...bi daha asla doğurmam dedi...sonraki oğlanı pırt diye doğurdu o da 5 yaşında oldu şimdi tekrar hamile ben olayı çözdüm diyor 39 yaşında pek de nazikti ama Rabbim bizi güçlendiriyor bi şekilde...Allah beterinden saklasın

Yok canım hurmaya baslamadım daha iki hfta sonra baslarım diyodum . Hareketleri rahat yapıyomusun plates topuyla bn hiç anlamam ama alıp denemek istiyorum

Amin canım teşekkür ederim, sağlıkla gelsin yavrularımız. Ben hepimiz için sağlık ve huzur içinde evlatlarımızı kucaklamayı nasip et yarabbim diyorum, hakkkmızda hayırlısı

Insallah insallah
Gebe okulina gidiyorum orda kizlar bazen olumsuz senaryolardan bahsediyorlar yaa soyle olursa napariz filan diye. Ebe de diyor ki bak oyle cok tekrar edersen o kotu seyleri basina gelir seni bulur bir sekilde. O yuzden hep olumlu dusunelim ve hayal ettigimiz gibi bir dogum olacagini dusunelim. Insallah dedigin gibi bir dogumumuz olur. Yaa cok heyecanlaniyorum dusundukce.

Ayy inşallah benim de öyle olur, hepimiz için kolay olur. Bebişlerimiz gazsız, uykucu, kolay emen bebekler olur Allah başka dertle sınamasın, çok şükür

Yok canım hurmaya baslamadım daha iki hfta sonra baslarım diyodum . Hareketleri rahat yapıyomusun plates topuyla bn hiç anlamam ama alıp denemek istiyorum

Yapıyorum canım daha öncede pilatesle çok hareket yaptım evde. Kısa kısa başlarsın bir hareketi 10 tekrar değilde 3 le başlarsın sonra yavaş yavaş yükseltirsin. Ben başladım hurmaya hatta bana geç kalmışsın diyen oldu :) Bence ideal şuan 38 den sonra sayısını artırırız olur biter.

Nerde hareket orda bereket :) pilates topum yoktu ben de onu alacagim. Onunla da guzel hareketler var. Youtubeda yoga /exercise for normal delivery diye arat onlari da yap hergun bisiler yapiyorum mutlaka. Insallah guzel olacak hersey :)

Ben çok inanırım bu olumlu olumsuz düşünce olayına. Cidden ne kadar olumlu düşünürsen hayatta o kadar olumlu şeylerle karşılaşıyorsun. Bende daha heyecan yok düşündükçe aksine sabırsızlanıyorum. Birde benim acı eşiğim biraz yüksek dayanabilirim gibi geliyor. Bazen insanlar yanında bir dünya şey anlatıyor acaba mı diyorum sonra hemen kendimi telkin ediyorum. Biz duamızı edelim olumlu düşünelim güzel güzel normal doğurup gelelim inşallah :)

amin canım inşallah benımde tek duam o hayırlısıyla normal yollarla kavusalım yavrularımıza

amin canım inşallah benımde tek duam o hayırlısıyla normal yollarla kavusalım yavrularımıza

Amin canım inşallah. Şurada ne kadar kaldı hepimiz burada yazacağız şöyle doğurduk böyle doğurduk diye. Eminim hepimiz birbirimizden güç alacağız. İnşallah güzel haberlerde buluşuruz.

Geçmiş olsun dinlen tabi benim annemde doğuma bir hafta kala falsn gelebilecek sanırım o zamana iş bırakmamaya çalışıyorum yapabildiğim kadar

Geçmiş olsun dinlen tabi benim annemde doğuma bir hafta kala falsn gelebilecek sanırım o zamana iş bırakmamaya çalışıyorum yapabildiğim kadar
Ya erken doğarsa korkusu başladı şimdi de, ultrasona göre 10 Nisan görünüyor benim, adete göre 1 mayıs.. doktor hep 10 Nisan da bekleriz diyordu şimdi de bu hafta gittiğimizde 1 mayıs dedi. Bilmem artık ananeyi bekler miyiz beklemez miyiz :)) ama işlerimizi bitirsek bir an önce iyi olacak sanırım

gunaydin kizlar.dogumla ilgili dusuncelerinizden yazmissiniz bende yazayim) normal dogum sonrasi gercekten cok cabuk toparlaniyor insan.ben dogum yaptikdan 2saat sonra bebegimi gormeye gittim.gece 01.30da olmistu ilk bebegim.dogum asamasi hele 2ikinmayla bebegim kucagimdaydi.beni sadece epizyotomi korkutan.yaralaeim gec iyilesti benim.ilk 10gun facia gibiydi.tabi herkesin boyle olmuyo.benim dikisim fazlaydi

Selam kızlar. Benim normalde sürekli kulağım tıkanır kulak yapısından kaynaklı sık sık temizletirim mecburen.hamileligimin başından beri hiç olmamıştı sevine sevine giderken bugün yine sağ kulağım iptal oldu. Gliserinli su kullanıp 3 gün sonra temizleniyor normalde kolay bir işlem ama hamilelikte sakıncalı mıdır yaşayan var mı bu durumu veya bilgisi olan.

Takvime göre 4 gün var aramızda seninle benimki sezeryan olacak nisanın son haftasında alırız demişti ama yakın zamanda konuşmadık drla 29 martta kontrolüm var belki söyler tarih

Takvime göre 4 gün var aramızda seninle benimki sezeryan olacak nisanın son haftasında alırız demişti ama yakın zamanda konuşmadık drla 29 martta kontrolüm var belki söyler tarih
Belki söyler bakalım sana hangi tarihi söyleyecek, doktorların da bir dediği diğerini tutmuyor, hele bu hafta bizimki yorgun muydu neydi ağzından cımbızla laf alınıyordu

aynen benimde oyle.hala cok seyim hazir degil.sadece bebek cantasini hazirladim benim cantam henuz hazir degil.arada bir sancilarim yokluyo.ablam dogumdan 1ay once basliyo o sancilar diyo.kizim 41haftalik dogmustu son 2.3hafta gercekten zor gecti.simdi 38de falan dogsa diyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…