- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 39
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #31.501
Benimkide komple kescekmiş 34 haftada benimde endişem var ama napıcam bilmiyorumKan sulandirici kullanan arkadaşlar , bir sorum olacak. Ben 4000 mg clexane kullanıyorum ,doktorum doğuma 15 gün kala dozu yarıya düşüreceğiz dedi. Ben tedirgin oldum yarı doz ya yetmezse bebegime diye. Pihtilasmadan bir kaybım var. Doktoru böyle diyen var mi
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin yavruna İnşallahKızlar dualarınıza ihtiyacim var. Hamilelerin duası kabul olur derler. Oğlum hastanede yatıyor zaturre teşhisiyle. Canim cok sıkkın. Cigerleri cok kötüymüş. Bulasiciligi da olduğu icin beni yaninda cok tutmuyorlar. Boylede cok stres oluyorum cok üzülüyorum belim karnım ağrıyorlütfen dua edin de biranonce toparlasın .
Of canım ya nasıl üşüttü bu kadar çok geçmiş olsun hastanede çok cabuk toparlar inşallah maske tak mutlaka yanına girerkenKızlar dualarınıza ihtiyacim var. Hamilelerin duası kabul olur derler. Oğlum hastanede yatıyor zaturre teşhisiyle. Canim cok sıkkın. Cigerleri cok kötüymüş. Bulasiciligi da olduğu icin beni yaninda cok tutmuyorlar. Boylede cok stres oluyorum cok üzülüyorum belim karnım ağrıyorlütfen dua edin de biranonce toparlasın .
Canım Allah şifa versin inşallah bi an önce toparlar yavrun, stres yapma lütfen benim annem artik 70ine yakın bak geçen o da kronik zaturreden yattı hastanede, bir de üstüne sigara içiyordu düşün. O yaşına rağmen çok şükür iyileşti maşallah. O daha çocuk bedeni daha güçlüdür bi an önce iyileşir toparlar Allah'ın izniyle. Sen canını sıkma streslenmeKızlar dualarınıza ihtiyacim var. Hamilelerin duası kabul olur derler. Oğlum hastanede yatıyor zaturre teşhisiyle. Canim cok sıkkın. Cigerleri cok kötüymüş. Bulasiciligi da olduğu icin beni yaninda cok tutmuyorlar. Boylede cok stres oluyorum cok üzülüyorum belim karnım ağrıyorlütfen dua edin de biranonce toparlasın .
Terdendir canım akıntı olsa görürsün pecetede. Ben de havlu peçete kullanıyorum her tuvalete gidişimde degistiriyorum benim kendimi bildim bileli aşırı akintim varKızlar ben çamaşır yetiştirememekten peçete kullanıyorum o da nemleniyor bu nemlilik terdenmi acaba sonuçta su sızmadı olsa aktığını hissederim değilmi sizin ıslaklığınız nasıl oluyor akıntınızı hissediyormusunuz
Amin cnm inşallahÇok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin yavruna İnşallah
Ay insallah ama elimde degilki. Onun yaninda daha iyiyim ama eve gelince cok kotu oluyorum odasina bile giremiyorum.Canım Allah şifa versin inşallah bi an önce toparlar yavrun, stres yapma lütfen benim annem artik 70ine yakın bak geçen o da kronik zaturreden yattı hastanede, bir de üstüne sigara içiyordu düşün. O yaşına rağmen çok şükür iyileşti maşallah. O daha çocuk bedeni daha güçlüdür bi an önce iyileşir toparlar Allah'ın izniyle. Sen canını sıkma streslenme
Allah şifa versin canım...kaç yaşındaAy insallah ama elimde degilki. Onun yaninda daha iyiyim ama eve gelince cok kotu oluyorum odasina bile giremiyorum.
Aynen maske kullanıyorum hastanede. Doktor bakterisi var bi yerden almış dedi. Bulasmis yani . Anasinifina gidiyor ordan aldi onun disinda evde çünkü. Cok hızlı ilerlemis zaten. Birgün once hafif bogaz agrisi varken ertesi gun cok kötüledi. Sinsi bi hastalikmisOf canım ya nasıl üşüttü bu kadar çok geçmiş olsun hastanede çok cabuk toparlar inşallah maske tak mutlaka yanına girerken
canim cok gecmis olsun rabbim sifa versin kuzuna bian once toparlasin insalh..Kızlar dualarınıza ihtiyacim var. Hamilelerin duası kabul olur derler. Oğlum hastanede yatıyor zaturre teşhisiyle. Canim cok sıkkın. Cigerleri cok kötüymüş. Bulasiciligi da olduğu icin beni yaninda cok tutmuyorlar. Boylede cok stres oluyorum cok üzülüyorum belim karnım ağrıyorlütfen dua edin de biranonce toparlasın .
Bebeğini de düşün canım, inanki hemen toparlar onun vücudu genç. Hem seni iyi görürse daha iyi olacak.Sikma canını Allah beterinden korusun tüm yavruları içinde de seninkini inşallah kuzum lütfen strese sokma kendini de bebişi deAy insallah ama elimde degilki. Onun yaninda daha iyiyim ama eve gelince cok kotu oluyorum odasina bile giremiyorum.
Amin inşallah. 5 bucuk yaşında. Zaturre gecirmesi icin tehlikeli bi yaşAllah şifa versin canım...kaç yaşında
Can'ım benim çok sağol. İnş böyle iyi haberler verelim birbirimize.
Amin allah beterini yasatmasin .herkese sifasini versin. Hamilelik duygusalligi da var bide.cok ağladım elimde değil . Doktor cigerleri cok kotu diyip duruyor. Iki taradinda da iltahap varmia ama tek tarafi su toplamış. Insallah antibytkle toparlar yoksa disardan mudahale etmeleri lazimmisBebeğini de düşün canım, inanki hemen toparlar onun vücudu genç. Hem seni iyi görürse daha iyi olacak.Sikma canını Allah beterinden korusun tüm yavruları içinde de seninkini inşallah kuzum lütfen strese sokma kendini de bebişi de
Geçecek Allah'ın izniyle canım, çok dua edicez geçecek inşallah. Sen de iyi düşün olumlama yap iyi olsunAmin allah beterini yasatmasin .herkese sifasini versin. Hamilelik duygusalligi da var bide.cok ağladım elimde değil . Doktor cigerleri cok kotu diyip duruyor. Iki taradinda da iltahap varmia ama tek tarafi su toplamış. Insallah antibytkle toparlar yoksa disardan mudahale etmeleri lazimmis
Sen de sagolasin canım, inşallah bu kez kolayca, sıkıntısız kucagimiza alırız hepimiz.Fonetik Ay sağol canım bunu da öğrenmiş oldum. Gider gitmez ya doğmazsa suyum biterse diye korkmuştum doktor korkma antibiyotik yapıcaz nstden de takip edicez bişey olmaz demişti. Serum takmışlardı. Demekki ondanmış. Gerçekten çocuk 18 saat az suyla durdu içerde hiç strese bile girmedi.
Aminnnncanim cok gecmis olsun rabbim sifa versin kuzuna bian once toparlasin insalh..
Yok canım bence fazla tehlikeli bi yaş değil toparlar o...ciğer gelişimi 5-6 yaşa kadar devam ediyor ama 3 yaştan sonra bronşlar falan yeterince büyümüş açılmış oluyor...daha çabuk atlatırlar 3 yaşından itibaren öksürüğü hastalığı fark ettiysen...korkma annesi delikanlı olmuş o maşallah gelir üstesinden...biraz toparlayıp hastaneden çıkınca yedirir içirir bakarsın hicbir şeyi kalmaz eskisi gibi değil artık tedaviler kolay...ve bu sene garip bi virüs vardı grip diye başlayıp zatürre den hastanede yatan o kadar çok kişi duydum ki...hepsi de iyileşti kuzun da iyileşir inşallahAmin inşallah. 5 bucuk yaşında. Zaturre gecirmesi icin tehlikeli bi yaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?