2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bu arada doğumdan da aşırı tırsıyorum böyle aşırı aşırı bu hallede normal doğum istiyorum ama çok tırsağım hele çatı muayenesinden doğumdan daha çok korkuyorum:KK43:
Valla canım aynı ilişki gibi düşün. Çatın dar değilse ağrımaz bile. Darsa ilişki kadar rahatsız eder. Öyle inanmayacaksınız belki ama elini falan sokuyor sanarak gitmiştim, pkadar korkutmuşlardı ki. iki parmakla muayene ediyor kafa çıkarken kemiğe takılır mı diye

Normal doğum en güzeli ya. Keşke olsaydı kızımda çok isterdim Allah biliyor ya ama yine de herşeyin hayırlısı işte

Selam.kozlar ben nisan annesiyim.belki mart sonu olcak bebeyim.hep kucuktu kilosu bugun 37 haftaliyiz sukur 2403gr olmus ama bugun kafasii kucuk dediler haftaya 1 saat usg de bakilacak ve benden kan aldilar virus varmi diye böle olan varmi esim ve ben maf.olduk aglaya aglaya yaa
Kaç hafta küçük çıkıyor bebeğin kafası çok geçmiş olsun :(

Valla canım aynı ilişki gibi düşün. Çatın dar değilse ağrımaz bile. Darsa ilişki kadar rahatsız eder. Öyle inanmayacaksınız belki ama elini falan sokuyor sanarak gitmiştim, pkadar korkutmuşlardı ki. iki parmakla muayene ediyor kafa çıkarken kemiğe takılır mı diye
Benim ilişkide de canım acıyor ben yandım desene :(

Selam.kozlar ben nisan annesiyim.belki mart sonu olcak bebeyim.hep kucuktu kilosu bugun 37 haftaliyiz sukur 2403gr olmus ama bugun kafasii kucuk dediler haftaya 1 saat usg de bakilacak ve benden kan aldilar virus varmi diye böle olan varmi esim ve ben maf.olduk aglaya aglaya yaa
Neden kafasi kucuk diye bu kdr onemsediler. Hep bir hafta ileri geri olabilirki benimde bir hafta geri kafasi. Soyle soyliyim benim kardesimin kafasi tam 4 hafta geriydi. Vucudu 36 hafta kafasi 32 haftaydi. Hicde bir problem yok. Bizim yapısal olarak kafamiz kucuk biraz

Bilmiomki 30 cm dediler
Yeni mi olmuş bu...virüsten falansa organ gelişimi zamanı geçirdiysen o zaman etkiliyor hiç test yapılmadı mı daha once??? İlk 3 ay ağır ateşli enfeksiyon falan geçirmiş miydin??? Ailede genetik bir hastalık var mı??? İleri tetkiklerle netleşir bişey çıkmaz inşallah

Son düzenleme:
Benim oğlanın dışarı. Çıkası var heralde bugun. Aşağımı ititirip duruyor kafasiyla. Canim da acıyor. Kasilma hissetsem gidecem doktora. Ama tık yok. Ayagiyla yukardan destek alip asagilari acitiyor sıpa.
:))
Yeni oyun bulmus annesi kendine
Bende tek pijama aldım canım..ama ne olur olmaz evden bi tane koyacağım...yani çok kötü değilse koy sende..20 30 liralık normal pijamalardan al olmazsa..
Aynen ya evdekileri koyucam dogumdan sonra olur ya ins .
Kızlar ben çamaşır yetiştirememekten peçete kullanıyorum o da nemleniyor bu nemlilik terdenmi acaba sonuçta su sızmadı olsa aktığını hissederim değilmi sizin ıslaklığınız nasıl oluyor akıntınızı hissediyormusunuz
Canim herturlu geliyor.idrar kacagi gb kalin ince herturlu ...terde oluyor bazen .:(
Don yetistiremiuorum kendime
Kızlar dualarınıza ihtiyacim var. Hamilelerin duası kabul olur derler. Oğlum hastanede yatıyor zaturre teşhisiyle. Canim cok sıkkın. Cigerleri cok kötüymüş. Bulasiciligi da olduğu icin beni yaninda cok tutmuyorlar. Boylede cok stres oluyorum cok üzülüyorum belim karnım ağrıyor :KK43: lütfen dua edin de biranonce toparlasın .
Oy canim ya kiyamam .kendimi senin yerine koyunca cok kotu hissettim.kim kaliyor yaninda .
Hangi hastanede .tabiki dua ederiz

Yeni mi olmuş bu...virüsten falansa organ gelişimi zamanı geçirdiysen o zaman etkiliyor hiç test yapılmadı mı daha once??? İlk 3 ay ağır ateşli enfeksiyon falan geçirmiş miydin??? Ailede genetik bir hastalık var mı??? İleri tetkiklerle netleşir bişey çıkmaz inşallah
Gecirmedim.sukur hayir test derken kan aldirdim ayrintiliyi girdim.falan
Ya kiz kardesim downsyndrom esilin kardeside hasta ama.öle eli kolumda degil binde bir cikan rahatsizlik

Neden kafasi kucuk diye bu kdr onemsediler. Hep bir hafta ileri geri olabilirki benimde bir hafta geri kafasi. Soyle soyliyim benim kardesimin kafasi tam 4 hafta geriydi. Vucudu 36 hafta kafasi 32 haftaydi. Hicde bir problem yok. Bizim yapısal olarak kafamiz kucuk biraz
Valla bilmiom.kilosuda az di zaten önce simdi 2403gr bugun dediler yoksa her hafta gidiom demediler birsey anlamadim 30cm dedi onuda piskatrim dedi dontoru sormayi unuttum
Kardesimde 37 haftalik dogdu 33cm kafasi kilosu 240p gr di bilmiom.esiminde kafasi kucuk Allah buyuk ya

Kızlar Hm nin internet sitesinde sabah 10 a kadar indirimli ürünlerde extra 4 al 3 öde ve kargo ücretsiz kampanyası var. Ben de şimdi gördüm ve malesef ki dün alışveriş yaptım siteden bu kadar indirim yoktu . Şimdi de ufak tefek biseyler aldım. Bakın derim baya uyguna geliyor.
Dün aldıklarım
Eki Görüntüle 2125936 Eki Görüntüle 2125937
Bunlar da az önce aldıklarım
Eki Görüntüle 2125938
Inşallah hepimize aldıklarımızı sağlıkla kullanmak nasip olur
Canim gule gule kullan insallah ben eksikleri tamamladim guzel model gorunce almamak icin gozlerimi yumuyorum :olamaz:
Ben de normal pijama takimi aldim. Evdekiler cok eskiydi :/
Bende kiloluyum diye kizmistim kendime olanlarda olmuyor .kucuk bedenler .
Artik hamile esofmani gb var 1 tane bide onu koyarim yeter
Kızlar siz sürekli çocuk hareketlerini takip ediyormusunuz? Karnım gerilince fazla hissetmiyorum kaç defa dr gittim normaldi ben de çok takılmıyorum bu aralar ben burdayım diyip sessiz kalıyor inş normaldir
Yok canim .hic yerinde durmuyor kipir kipir masallah .accik durunca dinleniyorum yani.
Acitiyo bide
Bu arada doğumdan da aşırı tırsıyorum böyle aşırı aşırı bu hallede normal doğum istiyorum ama çok tırsağım hele çatı muayenesinden doğumdan daha çok korkuyorum:KK43:
Canim tirsma Allah a birak .ne kadar korkarsan okadar zor geciyor.rahatlat kendini
Canim hicbibilgim yok a.a Rabbim sifa versin insallah .umarim yaniliyorlardir.
Tek yerle sinirli kalmayin .

Gecirmedim.sukur hayir test derken kan aldirdim ayrintiliyi girdim.falan
Ya kiz kardesim downsyndrom esilin kardeside hasta ama.öle eli kolumda degil binde bir cikan rahatsizlik
O zaman bişey yoktur inşallah canım...ilk 3 ayda geçirilen bazı enfeksiyonlar sebep oluyor böyle şeylere rubella toxoplazma gibi zaten yaptırmışsın testleri...bi arkadaş ateş ağız yarası böyle sıtma gibi bi halde gitti de daha da 3 aylık falan ancaydı ona demişlerdi küçük kafalı olabilir hastalık bebeğe geçtiyse diye...ileri haftalarda bebeğin hastalanma ihtimali daha düşükmüş...öyle bir şeyi bu zamana kadar anlarlardı heralde kaç kere ne testlerden ultrasonlardan geçiyoruz

Kizlar instada bi hesap var urunleri harika .
Pijama takimlari vs hani su adinisenkoy dizisindeki kizin ustundeki pijamalardan bayildim resmen ama boyle bizim gb tombiklere bebislilere yok.
Bian once dogursak zayiflasak ta bizde giysek yaa pufur pufur ...
Cok merak ediyorum zayiflarmiyim acaba diye :(

Canım liptonun tohum olanları var markette, ben onlardan alıyorum bitki çayı süzgeci ile sıcak suyun içine atıp içiyorum her gün bir tane. Öyle de yapabilirsin, ben süt yaptığını bilmiyordum :) çay zararlı diye onu içiyordum, iyi yapıyormuşum demek ki :dondurma:
Kızlar si ne iciyosunuz,yakalayamadım,bitki çayı zararlı diye hiç bir bitkinin çayını icmiyom ben..ararken de gözlerim böcüye döndü..
Ne iciyoz,doktorumu demiş,ne kadar demiş,ne zaman demiş,kime demiş,nasıl demiş,eminmiymis,
Pijama takimlari vs hani su adinisenkoy dizisindeki kizin ustundeki pijamalardan bayildim resmen ama boyle bizim gb tombiklere bebislilere yok.
Cok merak ediyorum zayiflarmiyim acaba diye :KK43:
Evet,zayıflarız.. tiroitlerim düzenlibdevam ederse,insülin direncim düzelirse, balık kavaga çıkarsa ben şahsen zayıflarım.. ya bazen yaparmisim gibi geliyo,bazende dombik ölcem gibi geliyo..hep bu hormonlardan..

Kızlar si ne iciyosunuz,yakalayamadım,bitki çayı zararlı diye hiç bir bitkinin çayını icmiyom ben..ararken de gözlerim böcüye döndü..
Ne iciyoz,doktorumu demiş,ne kadar demiş,ne zaman demiş,kime demiş,nasıl demiş,eminmiymis,

Evet,zayıflarız.. tiroitlerim düzenlibdevam ederse,insülin direncim düzelirse, balık kavaga çıkarsa ben şahsen zayıflarım.. ya bazen yaparmisim gibi geliyo,bazende dombik ölcem gibi geliyo..hep bu hormonlardan..
Canım şimdiden rezene içmeye başla süt yapar demiş doktoru, ben süt yaptığını bilmiyordum ama en basından beri günde bir rezene bir papatya içiyorum, doktor içebilirsin demişti.

Cok merak ediyorum zayiflarmiyim acaba diye :KK43:
Merak etme zayıflayacağız :) ben oğlumda tam tamına 30 kilo aldım. Tanınmayacak haldeydim. Ve 9 ayda 32 kilo.vermiştim :)

Troitte zor ya ..
Bi duzene oturtsak veririz aslindada .
Sut olcak diye yersek.stresten yiyoz dersek kaliriz boyle .
Zayiflama topigi sart oldu bizim gruba .bakalim kim acacak :KK53:

Canim gule gule kullan insallah ben eksikleri tamamladim guzel model gorunce almamak icin gozlerimi yumuyorum :olamaz:

Bende kiloluyum diye kizmistim kendime olanlarda olmuyor .kucuk bedenler .
Artik hamile esofmani gb var 1 tane bide onu koyarim yeter

Yok canim .hic yerinde durmuyor kipir kipir masallah .accik durunca dinleniyorum yani.
Acitiyo bide

Canim tirsma Allah a birak .ne kadar korkarsan okadar zor geciyor.rahatlat kendini

Canim hicbibilgim yok a.a Rabbim sifa versin insallah .umarim yaniliyorlardir.
Tek yerle sinirli kalmayin .
Maşallah ne güzel benim hiç kılur kıpır değil eskiden öyleydi ağır abi oldu gelişince:)

Back
X