2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Güle güle kullan cnm.ekran görüntüsü çekip öyle atabilirsin.Bende terlik bulamıyorum üstünde çiçek olan modeller pek bana göre değil başka sade biseyde bulamadım.bilen varsa yazabilir mi lutfen nasıl bişey olur bu terlik
Tesekkur edeeim xanim ben kurdaleli aldim gayet rahat ama gorseniz

Kızlar siz sürekli çocuk hareketlerini takip ediyormusunuz? Karnım gerilince fazla hissetmiyorum kaç defa dr gittim normaldi ben de çok takılmıyorum bu aralar ben burdayım diyip sessiz kalıyor inş normaldir

Kesinlikle canım her bebek ayrı tecrübe. Anneliğin fıtratında var hem endişe :-) ben tam gününde doğsun isterim ya ne biliyim anne karnındaki her birgünü şifa gibi geliyor
Aslında hepimiz öyle düşünüyoruz ama belli olmuyor işte. Arkadaşımın bebeğini 10 gün erken alacaklar mesela. Hareketleri yavaşlamış. Anne karnında olması daha tehlikeli Can'ım.
Ben de bir an önce kavuşmak istiyorum. 6 yılın özlemi :KK200: sonra kızıyorum kendime. Dua yerine geçecek diye :63:

Kızlar siz sürekli çocuk hareketlerini takip ediyormusunuz? Karnım gerilince fazla hissetmiyorum kaç defa dr gittim normaldi ben de çok takılmıyorum bu aralar ben burdayım diyip sessiz kalıyor inş normaldir
Aynen canım şu an ben de kipirdasin diye uğraşıyorum tık yok. Ağladım aglicam. Kaç defa hareket etmiyor diye gittim maşallah bi sorun yoktu. Şimdi 2 gündür yine hareketsiz.yarin gitcem bakalım

Aslında hepimiz öyle düşünüyoruz ama belli olmuyor işte. Arkadaşımın bebeğini 10 gün erken alacaklar mesela. Hareketleri yavaşlamış. Anne karnında olması daha tehlikeli Can'ım.
Ben de bir an önce kavuşmak istiyorum. 6 yılın özlemi :KK200: sonra kızıyorum kendime. Dua yerine geçecek diye :63:
Hayır hayır normal olsun diye erken gelsin isteyen arkadŞlar var ya ben öyle düşünmüyorum onu demek istedim. Yoksa bir sıkıntısı varsa tabiki erkenden alınacak canım. Rabbim en hayırlısı güzeliyse onu nasip etsin

Ya ben sabah öğlen nerdeyse çok çok az hissediyorum canım. Akşam ve gece çok hareketli. Doğunca da böyle olacak herhalde :)

Aynen canım şu an ben de kipirdasin diye uğraşıyorum tık yok. Ağladım aglicam. Kaç defa hareket etmiyor diye gittim maşallah bi sorun yoktu. Şimdi 2 gündür yine hareketsiz.yarin gitcem bakalım
Bizi korkutuyolar anlaşılan:) yarın yaz mutlaka etiketle beni olurmu

Kızlar bnce çok takmayın hareketleri artık uyku düzenleri çok net çünkü . Ben hiç saymıyorum . Genelde hareketli ama hareketsiz olduğu zaman da uyuduğunu düşünüp hiç stres yapmıyorum .

Kızlar dualarınıza ihtiyacim var. Hamilelerin duası kabul olur derler. Oğlum hastanede yatıyor zaturre teşhisiyle. Canim cok sıkkın. Cigerleri cok kötüymüş. Bulasiciligi da olduğu icin beni yaninda cok tutmuyorlar. Boylede cok stres oluyorum cok üzülüyorum belim karnım ağrıyor :KK43: lütfen dua edin de biranonce toparlasın .
Canım çok geçmiş olsun, inşallah bir an evvel sağlığına kavuşur evladın. Hastanede yapılması gereken herşeyi yapıyorlardır, inşallah kısa zamanda atlatır.

Bu arada doğumdan da aşırı tırsıyorum böyle aşırı aşırı bu hallede normal doğum istiyorum ama çok tırsağım hele çatı muayenesinden doğumdan daha çok korkuyorum:(

Memiklere mi bakıyor
:işsiz::KK57: Yani o işe bakması gereken genel cerrahlar değil mi ki Yani bi de sık sık bakmasına ne gerek varmış ki acaba :)
Ben de gitmezdim herhalde bir daha :))

Okurken elim ayağım çekildi valla :KK43: çok geçmiş olsun cnm.

Can'ım o akıntı bende de var. Koyu bi akıntı. Yeşil sarı gibi de değil tam ama beyaz da değil. Doktora söylemiştim. Kötü kokmuyorsa sorun yok demişti. Bu defa gittiğimde hiç söylemedim bi de.

Ben de düşüyordum ama haftalar ilerledikçe yapamayacağımı düşündüm. Nasıl ulaşıcaz bu göbekten. Kimseden de istenmez böyle bişey :KK43:
Evet canım adam biraz değişik yaşlı başlı bir de. Ama her gitmemde sütyene bakar kist var mı diye her defasında olmasa da sık sık kontrol eder. Göbeğe bakıyor çatlak var mı. Kilo takıntısı da çok yüksek. Vücudunuz sarkacak hep diye kızıyor :) yani burdaki kesim biraz nasıl desem muhafazakar kabullenemediler adamcazı birtürlü. Ama yaşının da vermiş olduğu tecrübesi yeter. Senelerdir bu bölgede memnun kalmayan yok. Yalnız detaylı bakması bazı bayanları rahatsız ediyor :) tercih meselesi. Tam tamına benim dedemle yaşıt :) :)

Selam.kozlar ben nisan annesiyim.belki mart sonu olcak bebeyim.hep kucuktu kilosu bugun 37 haftaliyiz sukur 2403gr olmus ama bugun kafasii kucuk dediler haftaya 1 saat usg de bakilacak ve benden kan aldilar virus varmi diye böle olan varmi esim ve ben maf.olduk aglaya aglaya yaa

Back
X