- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #32.121
Tabiki hayır , reflü her bebekte olmaz . Fakat benim alma amacın 2 taneydi . Birincisi yan beşik aldım kendi pedi çok ince yatak alacağıma bu daha iyi olur diye düşündüm. İkincisi kullanan arkadaşlarımda gördüm bebeğin kusmalarına karşı bi önlem olarak kullanılıyor , yan yatabiliyor bebek. Bu sebeplerden istettim henüz gelmedi ama inşallah memnun kalırımReflü almak şartmı her bebekte oluyomu?
Ben bir tane aldim emzirme atleri ama kullanabilecegimi zannetmiyorum hic rahat degildi. Bir kere boyu kisa. Ve malesef %100 pamuklu bulamadim. Tamam yumusacik ama ben artik %100 pamuk olmayan camasir giyinemiyorum aşırı kaşıntı yapıyor.ben hiç atletsiz duramam alışmışım emzirme sütyeni aldım çok rahat ettim.
Bende eprydir bakıyorum emzirme atleti ne hiç hoşuma giden olmadı sütyen aldım çok rahat ediyorum tesekkur ederim
Ahahaha valla oynamıcam söz verdim
Ben bir tane aldim emzirme atleri ama kullanabilecegimi zannetmiyorum hic rahat degildi. Bir kere boyu kisa. Ve malesef %100 pamuklu bulamadim. Tamam yumusacik ama ben artik %100 pamuk olmayan camasir giyinemiyorum aşırı kaşıntı yapıyor.
Bendede kemik agrisindan cok var ozellikle geceleri yada yatinca ama ben rahmin genisledigi icin oldugunu biliyorumO kemik ağrısı geceleri bende var aman yarabbi berbat bişey wc ye de sık çıkıyorum korkuyorum erken doğurmayayım diye
Kızlar eşime rezene aldırdım, ama anasonla rezene aynı şeyler mı? Sanki çok benziyorlar internette? Allah allahhh kafam çok karıştı. Aktar da rezene diye vermiş ama kokusu anason gibi mi ne bileyim ikisini de görmedim ki daha önce
Uygulamasinida kullandigim dr banu ciftci boyatilabilecegini soyluyor kuzum. Ama sen yinede ozellikle bitkisel boya tercih et. Essegimizi saglam kaziga baglayalim. Ben oje makyaj boya islerinin bebege zarar verecegine inanmayanlardanim.Hanımlar şimdi size bi konuda danışıcam. Saçlarımda ırsi olarak beyaz var benim , hamileliğimden beri hiç boya yapmadım. Doktorum 3. Aydan sonra boyatabilirsin de dedi fakat ben yeltenmedim. Ama doğum yaklaşıyor sanırım ben bu saçlarla duramıycam en azından Doğuma bir hafta falan kala dip boya yaptırayım diyorum . Sizlerden saçını boyatan oldu mu? Hangi boyayı kullandınız ?
Tamam canım o zaman doğru almış, kafam karıştı hayatımda hiç görmeyinceEvet canim kokusu çok yakın birbirine. Ama rezene tohumu biraz daha uzunlamasina büyük ve açık yeşil anasona göre anason ise top gibi daha küçük.
Oğlum a hep yapardım anason kimyon rezene çayı. Oradan biliyorum
Ben de inanmiyorum. Hatta ojeyi de bazen gunde 3-5 sefer silip yeniden sürdüğüm oluyor. Boya da dahil boyle seylerin verecegi zarar bence ağır kokusundan dolayi. Havalandirabilecegimiz bir yerde yaparsak hicbir aikinti olmaz bence.Uygulamasinida kullandigim dr banu ciftci boyatilabilecegini soyluyor kuzum. Ama sen yinede ozellikle bitkisel boya tercih et. Essegimizi saglam kaziga baglayalim. Ben oje makyaj boya islerinin bebege zarar verecegine inanmayanlardanim.
Ben hani kumasindan dolayi rahat edemeyecegimi dusunuyorum.hiye minikoglan kızlar ben de atlet almadım zaten sıcaklar giyemem diye düşündüm pentiden emzirme sütyeni aldım çok rahat. Ama alan arkadaşlarım dagiden almış içi sporcu atleti gibi destekli duruyor üstü atlet çok kullanışlı bence. Bazı atletler hem kısa hemde destek kısmı yok rahat edilmez gibi
Bu süreçte bi zarar vermeyeceğini düşünüyorum bende, acaba ne ile boyasam onu bilemedimUygulamasinida kullandigim dr banu ciftci boyatilabilecegini soyluyor kuzum. Ama sen yinede ozellikle bitkisel boya tercih et. Essegimizi saglam kaziga baglayalim. Ben oje makyaj boya islerinin bebege zarar verecegine inanmayanlardanim.
2100dü canımIyi aksamr 32 haftada bebekleriniz kac kilo ?
Canım ben boyatmadim ama bi arkadasim hamileyken simsiyah sacini sapsari yapmisti, acicilarla falan yani. O kadarı fazla ama ben hamilleyken boyamaya çok negatif bakmıyorum, yalnızca boya kokusundan iyi korunmak gerektiğini düşünüyorum. Açık bi alanda ya da ağzına burnuna koku gelmeyecek şekilde olursa ben sorun etmem boyatacak olsam. Yine de sen bilirsin. Hamileyken sampuanini bile değiştiren var yani bitkisel olsun diye, ben çok takılmıyorumHanımlar şimdi size bi konuda danışıcam. Saçlarımda ırsi olarak beyaz var benim , hamileliğimden beri hiç boya yapmadım. Doktorum 3. Aydan sonra boyatabilirsin de dedi fakat ben yeltenmedim. Ama doğum yaklaşıyor sanırım ben bu saçlarla duramıycam en azından Doğuma bir hafta falan kala dip boya yaptırayım diyorum . Sizlerden saçını boyatan oldu mu? Hangi boyayı kullandınız ?
Normaldede atlet sevmem hiç düşünemiyorum onun içinde emzirmeyle cebelleştiğimiBen hani kumasindan dolayi rahat edemeyecegimi dusunuyorum.
Tüp bebek tedavisine başlarken ilk etapta bende deli gibiydim herşeye dikkat ettim şampuan diş macunu vs.Canım ben boyatmadim ama bi arkadasim hamileyken simsiyah sacini sapsari yapmisti, acicilarla falan yani. O kadarı fazla ama ben hamilleyken boyamaya çok negatif bakmıyorum, yalnızca boya kokusundan iyi korunmak gerektiğini düşünüyorum. Açık bi alanda ya da ağzına burnuna koku gelmeyecek şekilde olursa ben sorun etmem boyatacak olsam. Yine de sen bilirsin. Hamileyken sampuanini bile değiştiren var yani bitkisel olsun diye, ben çok takılmıyorum
Kızlar reflü yastığı BabyJem sipariş verdim alanınız var mı? Kokuyor mu çok ?
Ben olsam boyatirdim canım ama tabi sen bilirsin yine de. Benim boya tamamen gitti kestire kestire, şimdi boyamaya kiyamiyorum ama eşim çok istiyor. Düşüneyim karar verirsem renge, ben de boyatcamTüp bebek tedavisine başlarken ilk etapta bende deli gibiydim herşeye dikkat ettim şampuan diş macunu vs.Ama organ oluşumları tamamlamışsa bebek büyüme evresine girince çokda takmadım . Doktorum git boyat dedi defalarca kokusundan korktum ama artık bu saçlar beni sinir ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?