- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #32.141
e hadi bakalımBen olsam boyatirdim canım ama tabi sen bilirsin yine de. Benim boya tamamen gitti kestire kestire, şimdi boyamaya kiyamiyorum ama eşim çok istiyor. Düşüneyim karar verirsem renge, ben de boyatcam
alan arkadaşımın bebeğini 4. Gününde görmeye gittim canım hiç kokmuyordu . Doğumdan öncede kokmuyordu dedi inşallah benim gelende kokmazBEn aldım bence diğer markaya göre çok az kokuyor e bebekte ikisinide koklamıştım çünkü, doğuma kadar gider kokusu bence
Ben atletsiz duramam hiç. Pentiye baktım benim istediğim gibi değildi. Dagiye de bakayım cnm sağolasınhiye minikoglan kızlar ben de atlet almadım zaten sıcaklar giyemem diye düşündüm pentiden emzirme sütyeni aldım çok rahat. Ama alan arkadaşlarım dagiden almış içi sporcu atleti gibi destekli duruyor üstü atlet çok kullanışlı bence. Bazı atletler hem kısa hemde destek kısmı yok rahat edilmez gibi
Sen yine 35.haftadasın hiç korkma canım bu haftadan sonra herşeyi tamamlanıyor sonrasında ne dursa kârdır de ama stres yapmaAy bende cok korkuyom askim ya insallah zamaninda gelirler.
BEn de duramam. Bir tek yazın aşırı bunaltici havalarda evdeyken giymem.Ben atletsiz duramam hiç. Pentiye baktım benim istediğim gibi değildi. Dagiye de bakayım cnm sağolasın
Ben inanıyorum canım yaşamadım elbette ama dr ayşe dumanı araştır istersenBen geçen hafta doğumhanede sancı çeken bir kadınla konuştum nefes al ver dedim hiç bir şeye yaramıyor ah bağırabilsem dedi ondan etkilendim ya ama yine de eğitimde öğrendiğim gibi yapmaya çalışıyorum.
Hanımlar şimdi size bi konuda danışıcam. Saçlarımda ırsi olarak beyaz var benim , hamileliğimden beri hiç boya yapmadım. Doktorum 3. Aydan sonra boyatabilirsin de dedi fakat ben yeltenmedim. Ama doğum yaklaşıyor sanırım ben bu saçlarla duramıycam en azından Doğuma bir hafta falan kala dip boya yaptırayım diyorum . Sizlerden saçını boyatan oldu mu? Hangi boyayı kullandınız ?
Eminim cevrenden erkektir o erkek laflarini fazlaca duyuyorsundur
Penye olduğu için çok rahattır canım. Ben pijama aldım instgramdan penyenin biraz kalini, ayrıca kız diye pembe ya da beyaz falan da almadım lacivert aldım daha sonra da rahatca kullanabileyim diye ama çok rengi var.Cok rahat gerçekten. 65 tl ye aldım. Bi bak istersen pijamafirtinasi diye bi hesap. Benim için de yalnızca önemli olan rahat ve sade olması. Öyle renk ya da süslü falan bakmam hicKızlar oglumda çok rahat ettigim geceligim. Pazardan 3.5 tl aldım ama sırtımdan hiç çıkarmadım böyle birşey de bulamadım daha kızım icin
Eki Görüntüle 2126835
Penye olduğu için çok rahattır canım. Ben pijama aldım instgramdan penyenin biraz kalini, ayrıca kız diye pembe ya da beyaz falan da almadım lacivert aldım daha sonra da rahatca kullanabileyim diye ama çok rengi var.Cok rahat gerçekten. 65 tl ye aldım. Bi bak istersen pijamafirtinasi diye bi hesap. Benim için de yalnızca önemli olan rahat ve sade olması. Öyle renk ya da süslü falan bakmam hic
Normalde 4 tarafı da kapliyor mu canım bunlarKızlar sizce bu takim beşiğe göre küçük mü olmuş.değiştirsem mi ne dersiniz Eki Görüntüle 2126847
Ben gece yatmadan önce hikaye okuyorum canım.her gece aynı hikayeyi okuyorum doğduktan sonra da devam edeceğim uyuması için.bakalım işe yarayacak mı :)Kızlar bebeğe Doğuma kadar günde üç defa falan aynı şarkıyı dinletirsek, Doğumdan sonra ağlama krizlerinde mesela o şarkıyı açtığımızda sakinleşiyorlarmış. Hatta anne eşlik ederse dinletilen şarkıya, uyutmaya çalışırken falan mırıldanırsak daha kolay uyuyacaklarmış. Bir makalede okudum, dogru mu bilmem. Ben yapıcam da hangi şarkıyı dinletsem bilemedim :)
Bu da çok iyi fikirmiş canım, ben de deneyeyim. Hemencecik uykuya dalıveren, gazsız, bolbol emen minnoşlarımız olsun inşallahBen gece yatmadan önce hikaye okuyorum canım.her gece aynı hikayeyi okuyorum doğduktan sonra da devam edeceğim uyuması için.bakalım işe yarayacak mı :)
2600 gramdı benimki.ama haftasına göre 3 hafta ilerideIyi aksamr 32 haftada bebekleriniz kac kilo ?
Penye olduğu için çok rahattır canım. Ben pijama aldım instgramdan penyenin biraz kalini, ayrıca kız diye pembe ya da beyaz falan da almadım lacivert aldım daha sonra da rahatca kullanabileyim diye ama çok rengi var.Cok rahat gerçekten. 65 tl ye aldım. Bi bak istersen pijamafirtinasi diye bi hesap. Benim için de yalnızca önemli olan rahat ve sade olması. Öyle renk ya da süslü falan bakmam hic
Canım o doluluk hissi bende yaklaşık 2 haftadır var.doktoruma sordum normal dedi bebek artık büyüdüğü için baskı yapıyormuş.ama kasılmayla birlikte olursa gel dedi.kasılman oluyor mu?Kizlar bisey sorucam 34+2 gunlugum. Bugunden beri genitalimde bi baski hissediyorum bi doluluk hissediyorum birde uyandigimdan beri deli genital kemik acisi var. Yuruyemez oldum resmen. Son 1 saattirde 10 dk da bir wc gider oldum. Sizde benimle ayni misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?