2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    349
Bı banami vurmadı bu gebelik mis gibi uyuyorum gerçi gece bı kaç kez uyanıyorum o ayri aman nazar değmesin ama oğlumda dahada fazla uyurdum
Masallah de canim .
Ben cok agrili kalitesiz kotu ruyali uyuyorum.
Oglumda hic boyle degildim.
Kiymetini bilmwmisim
 
Kızlar hayırlı kandiller hepinize, Rabbim herkesin dualarını kabul etsin inşallah..
İki gündür çılgınca bebegin kıyafetlerini yıkıyorum, neyse yıkama işi bitti. Akşamdan beri de ütü yapıyorum, çok şükür sadece iki parça bi şey kaldı sonra da yerleştiricem. Yoruldum ama çok zevk aldım, uzandım azıcık.. Allah sağlık içinde kullanmasını nasip etsin inşallah :KK200:
 
Belki de geceleri hep uyuyacak inşallah diyelim :) benim kız 40 ında mucize gibi düzelmişti.
İnşallah bakalım oğlum pek cektirmedi saolsun ilk zamanlar ama sonra ayakta sallanarak uyudu bütün gece ne günlerdi :) sağlıkla gelsinler de Allah sabrını veriyo her türlü baktiriyolar kendilerine :)
 
Evlatlarımızın saglikli ve hayırlı olmasi icin Kuranı Kerim hatmi
1.cüz Annona:sampiyon:
2.cüz ayse1995:sampiyon:
3.cüz weryew:sampiyon:
4.cüz ftmkya:sampiyon:
5.cüz hiye:sampiyon:
6.cüz deli mavi prenses:sampiyon:
7.cüz :sampiyon:betulcemre
8.cüz NRYSYN:sampiyon:
9.cüz Fonetik:sampiyon:
10.cüz peri masali peri masali
11.cüz toist:sampiyon:
12.cüz zeynosrkn84:sampiyon:
13.cüz toist:sampiyon:
14.cüz wisne83:sampiyon:
15.cüz zeyno1979:sampiyon:
16.cüz loveren:sampiyon:
17.cüz dilek banu :sampiyon:
18.cüz minikmucizem61:sampiyon:
19.cüz hayatimm70:sampiyon:
20.cüz gokfer:sampiyon:
21.cüz pedike:sampiyon:
22.cüz kardelen384:sampiyon:
23.cüz m3rf92:sampiyon:
24.cüz pembehelvam:sampiyon:
25.cüz hayatimm70:sampiyon:
26.cüz dilaraginosss:sampiyon:
27.cüz uykucu sirine:sampiyon:
28.cüz uykucu sirine:sampiyon:
29.cüz elifahsen:sampiyon:
30.cüz elifahsen:sampiyon:
 
Bı banami vurmadı bu gebelik mis gibi uyuyorum gerçi gece bı kaç kez uyanıyorum o ayri aman nazar değmesin ama oğlumda dahada fazla uyurdum

Masallah masallah tahtalara vur :) bizim yerimize de uyu :) benim yatakta gecirdigim saat nerdeyse 10 saate yakin. Ama gel gor ki o kadar kalitesiz bir uyku ki. Bu yatakta gecirdigim kalitesiz 10 saati, şöyle mis gibi deliksiz uyudugum bir 5 saat ile değiştirsem hic sikayet etmem :)
 
Masallah masallah tahtalara vur :) bizim yerimize de uyu :) benim yatakta gecirdigim saat nerdeyse 10 saate yakin. Ama gel gor ki o kadar kalitesiz bir uyku ki. Bu yatakta gecirdigim kalitesiz 10 saati, şöyle mis gibi deliksiz uyudugum bir 5 saat ile değiştirsem hic sikayet etmem :)
Yemeği geç saatte yersem.eger bende uyuyamıyorum bide ilk aylar vardı uykusuzluk su 2 aydır güzel uyudum şükür az kaldı doguralimda uyuruz :olamaz:
 
Kizlarr herkese hayirli kandiller. Allah saglikla zamaninda evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin. Birbirimize bol dua edelim.
Bugun bi yakinimdan bisey duydum. Benimde tanidigim bi komsumuz 550 gr 5.5 aylik dogum yapmis. Suan bebegi 5 yasinda zekasal olarak hicbir problemi yok fiziksel olarakta cok saglam sadece bir ayagina ozel ayakkabi giyiyormus aksiyomus bu kdr. Haydarinna Haydarinna sanada guzel bi ornek olsun. Insallah ilk bebegimiz gozbebegimiz kocaman olucak bizimkilerin abisi olucak. Bi gece birbirimizede bol dua edelim kizlar. Yer gok dua ile.
 
Kizlar kaynattiginiz biberon ve emzikleri nasil muhafaza ediyorsunuz? Bir de onlari kullanmaya baslamadan once yeniden yikamak gerekecek mi?
 
Kızlar @Sedossedos92 akşam sezeryana alınacak bebişimiz 1700 gr suyu bitiyormuş dua edilim sağ salim gelsin inş.
Oy benim.kuzum maşallah kilosu iyi çok.sukur kandil bebeğimiz sapasağlam.dogacak azıcık kuvozde kalıp anne kucağına gelecek inşallah gorusuyosan eğer dualarımız onunla ilet lütfen
 
Hanimlar 35. Haftada olan yada yakin olan hamisler akinti.durumunuz nasil? Bende ara ara oluyodu zaten ama bugun ilk defa asiri derecede akintim var beyaz kremsi bi akinti ve cok sik gelmeye basladi. Normal bi durummudur?
 
Back
X