2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
35 34 haftalık olan arkadaşlar sizin altta haftanızı görünce ben bi heyecan yapıyom varya aa bilmeniz lazım sanki ben o haftaya gelemicem gibi başından beri siz büyüyonuz biz arkanızdan geliyoruz oysa ama sanki ben büyümüyom Siz büyüyonuz ... Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin nekadar az kaldı oysa yaaa içim pır pır ediyo bu ara benim bi hüzün bi mutluluk değişik duygular.... Kızımda çok özledim koklamak istiyorum hayırlısıyla

Hanimlar 35. Haftada olan yada yakin olan hamisler akinti.durumunuz nasil? Bende ara ara oluyodu zaten ama bugun ilk defa asiri derecede akintim var beyaz kremsi bi akinti ve cok sik gelmeye basladi. Normal bi durummudur?
33+6 günlüğüm üç kez çamaşır değiştiriyorum dediğin gibi beyaz sarı krem gibi çamaşırımı ıslatıyor suyummu acaba diyede düşünmedim değil

Hanimlar 35. Haftada olan yada yakin olan hamisler akinti.durumunuz nasil? Bende ara ara oluyodu zaten ama bugun ilk defa asiri derecede akintim var beyaz kremsi bi akinti ve cok sik gelmeye basladi. Normal bi durummudur?
Canım benim sürekli o dediğin akıntı var özellikle sabah kalktığımda birden bire geliveriyo günlük pette yasak çamaşır yetişmiyor resmen

Öğretmen arkadaşlardan bir konu hakkında fikir almak istiyorum. Ablamin 3 çocuğu var ve büyükleri 3. Sınıfa gidiyor . Diğerleri daha küçük 3 ve 4 yaşlarında. Büyük olan okulda nasıl kelimeler öğreniyorsa evde kullanılmayan (salak aptal gerizekali... En basitleri) kardeslerine söylüyor kardeşleride öğreniyor tabi bu sekilde. Yanlış olduğunu söylüyoruz ama çok etkili olmuyor. Nasıl yaklaşmak gerekiyor etkili olması için.

Kızlar @Sedossedos92 akşam sezeryana alınacak bebişimiz 1700 gr suyu bitiyormuş dua edilim sağ salim gelsin inş.

Aminn inşallah sağsalim kucağına alır bebeğini :dua:

35 34 haftalık olan arkadaşlar sizin altta haftanızı görünce ben bi heyecan yapıyom varya aa bilmeniz lazım sanki ben o haftaya gelemicem gibi başından beri siz büyüyonuz biz arkanızdan geliyoruz oysa ama sanki ben büyümüyom Siz büyüyonuz ... Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin nekadar az kaldı oysa yaaa içim pır pır ediyo bu ara benim bi hüzün bi mutluluk değişik duygular.... Kızımda çok özledim koklamak istiyorum hayırlısıyla

Ben de 32 haftalık hamile olarak aynı şeyleri düşünüyorum :KK56: sanki hiç 35-36 olmayacakmış hep böyle kalacakmış gibi geliyor :KK24:

Canım benim sürekli o dediğin akıntı var özellikle sabah kalktığımda birden bire geliveriyo günlük pette yasak çamaşır yetişmiyor resmen

Bir kaç kere daha denk geldim bu çamaşır değiştirme olayına ancak yazmayı atladım hep. Günlük pedin yasak olduğunu da ilk defa okudum. Ben sürekli kullanıyorum günlük ped neden yasak o_O

Aminn inşallah sağsalim kucağına alır bebeğini :dua:

Ben de 32 haftalık hamile olarak aynı şeyleri düşünüyorum :KK56: sanki hiç 35-36 olmayacakmış hep böyle kalacakmış gibi geliyor :KK24:

Bir kaç kere daha denk geldim bu çamaşır değiştirme olayına ancak yazmayı atladım hep. Günlük pedin yasak olduğunu da ilk defa okudum. Ben sürekli kullanıyorum günlük ped neden yasak o_O
Canim ilk tremester da mantar arti idrar yolu enfeksiyonu oldum ben günlük pette hava almadığı için doktor kullanmamami söyledi oysaki onsuz duramazdim benim gebelikten önce de akintim vardı hep var yani ama mantar ve enfeksiyondan sonra kullanmayı bıraktım

Kizlar kaynattiginiz biberon ve emzikleri nasil muhafaza ediyorsunuz? Bir de onlari kullanmaya baslamadan once yeniden yikamak gerekecek mi?
Budolabı poşeti canım ona koydum :) emzik için kullanırsan emzik kabı alabilirsin ama ben kullanmıyorum diye almadım.

Bende de 32 den sonra arttı canım normalmiş. Beyaz kremse hiç korkma zaten valla bendem bazen şeffaf da geliyor. Ben de ped kullanmıyorum aynı sebepten, günde 3 4 çamaşır değiştiriyorum mecbur

Kizlar kaynattiginiz biberon ve emzikleri nasil muhafaza ediyorsunuz? Bir de onlari kullanmaya baslamadan once yeniden yikamak gerekecek mi?
Biberonu buzdolabı poşetine koydum canım, emziklerin de kabını da kaynattım, kabına koyup buzdolabı poşetine koydum. Hastanede kullanmam gerekirse sıcak suya tutup kullanıcam

Benim akıntım çok az bu ara .

Dodine Dodine akıntıyı sormuşsun canım, sıvı sabun gibi bazen çok yoğun geliyor bazen az biraz bulaşıyor yaklaşık 3 haftadır, sıcaksa ve hareket halindeysem daha çok oluyor hatta, rahim ağzı yumuşuyor o yüzden dedi doktor, kokusuz ve kaşıntısız olduğu sürece sorun değilmiş

Hala daha çantasını tamamlayanlardan olarak çok tembelim. Eksikler bitmedi o valiz birtürlü kapanmadı ya :KK43:
Canım bnm de bütün eksikler tamam ama o valize girmedi bi türlü kıyafetler . :110:Hep bi üşengeçlik var haftalarda nasıl geciyor inan anlamıyorum

Back
X