- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #32.541
Evet inşallah...hafta ilerledikçe kontrolü zorlaşıyor...28-30larda böyle yukselmiyordu sanki en ufak şeyden...benim yürüyüşten sonra bişeyler yersem sabah açlıklar yüksek oluyordu onu kestim yasaklıları hiç yemedim falan tekrar toparlandı çok şükür...artık gün içinde de açlık şekeri 85-90 larda kalıyor...iyileşirsiniz inşallah canım sen saatli dakikalı al antibiyotiğini...oğlan da düzelecek merak etme hastanede olması daha iyi hem gözetim altında...bu sene zatürreden hastanede yatan çok oldu Allah korusun kuzularımızıBende anlamadum ama ayni cihazla olctum ve birinci saat tokluk. Corba da un var ama iki corba kasığı butun tencere icin. Zaten stresliyim iyice stres oldum yüksek cikinca. Hayirlisiyla saglikli bi şekilde alaydık kucagimiza bebekleri. ..
Canım sana da çok çok geçmiş olsun Allah tez zamanda sifanizi versin neydi bu ya karabulut gibi çöktü üstünüzeYani benimde aklima bi tek stres geldi. O zaman bes alti gundur sekerim tavandı , hicte bakamadım diyet filanda uyamadım hastanede ne bulursam onu yedim. Oğlum iyi olacak inşallah 14 gun daha yatacak. Crp si cok yuksek 108cigerlerde açılma var dedi doktor cok şükür. Yarin rontgen ve ultrasonu var inşallah hayırlı haberler alacağız. Oglumda 2 gun sonra benimde öksürüğüm başlamıştı gecmeyince bugun dr a göründüm. Akciğerim de enfeksiyon varmış. Cok ağladım bebege bisey olacak diye. Benim crp degerim iyi cıktı cok şükür. Suanda bebege zarar verecek boyutta değilmiş. Hemen ilac tedavisi verdi. Antibiyotik fisfis ciger acmak icin hap. Kendi doktoruma danistim kullanmamda bi sakinca yokmuş. Icim rahat degil ama ilerlerse zaturre olurmuşum . Mecbur kaullanmaya başladım
Kumascilarda var canım.Nerden buluruz canım onları
canim insallh sagolasin bu gece inen melekler hurmetine tutulan oruclar kilinan namazlar okunana kuranlar hurmetine dogacak evlatlarimiza hayirli sifalar nasip etsin insallh..
aaa kokumu oluyoki bi ara burda kiraz cekirdegi biseylerin koku yaptığından bahsedilmisti ama reflu icin duymamistim. sevi bebeninde var acaba cokmu kokuyor sagol canim sali gunu beyin ceraahi ile gorusecegiz insalh. ozaman sorucam ytagini yastiginiBabyjem aldım ben e bebekten diğer markaya göre daha az kokusu var diğer marka aşırı kimyasal kokuyo
Benim saçlarım çok dökülüyor. Ilk gebeligimde hiç dökülmüyordu hatta canlanmıştı. Bunda niye böyle oldu anlamadım. B12 ye de baktirdim 126-505 arası normalmiş benim 276 çıktı . Öyle çok düşükte değil. Anlamadim bu işten bişeyBenim de hiç yok canım annem bile şok oldu çünkü resmen her banyodan ciktigimda bir avuctan fazla saç olurdu elimde daha taramadan yani taradiktan sonrasını hiç söylemiyorum bile. Şu an 1 tane bile dokulmuyo
canım ben de onu araştırıyordum ve bi videoya rastladım sen de izle istersenArkadaşlar elinde hastane çantası için özet bir liste olan var mı? Evin yarısını hastaneye taşıtmayacak cinsten. Mesela bebek şampıanı vs gereksiz geliyor bana. Göbek düşene kafar yıkayamıyoruz zaten di mi
canım tekrar çok geçmiş olsun, o kısa süreli yükselişlerin zararı olmuyor, ona stres yapma hiç. ilaçlarını kullandığın sürece enfeksiyonu da atlatırsın kısa zamanda ama o süreçte beslenmene çok dikkat etmeni tavsiye ederim. inşallah oğluşun da sen de en kısa zamanda sağlığınıza kavuşacaksınızYani benimde aklima bi tek stres geldi. O zaman bes alti gundur sekerim tavandı , hicte bakamadım diyet filanda uyamadım hastanede ne bulursam onu yedim. Oğlum iyi olacak inşallah 14 gun daha yatacak. Crp si cok yuksek 108cigerlerde açılma var dedi doktor cok şükür. Yarin rontgen ve ultrasonu var inşallah hayırlı haberler alacağız. Oglumda 2 gun sonra benimde öksürüğüm başlamıştı gecmeyince bugun dr a göründüm. Akciğerim de enfeksiyon varmış. Cok ağladım bebege bisey olacak diye. Benim crp degerim iyi cıktı cok şükür. Suanda bebege zarar verecek boyutta değilmiş. Hemen ilac tedavisi verdi. Antibiyotik fisfis ciger acmak icin hap. Kendi doktoruma danistim kullanmamda bi sakinca yokmuş. Icim rahat degil ama ilerlerse zaturre olurmuşum . Mecbur kaullanmaya başladım
Doktoru da ayni şeyi söyledi bu sene cokmus. Bakteri ortalikta bunyeyi zayif gorunce affetmiyor.sabredicem cnm insallah saglikla cikicaz hastaneden. Sonrada kardesini kucaklicak insallah. Benimde sekerim guzel gidiyordu. Sebze ağırlıklı besleniyordum. Ama hastanede ne bulursam yiorum yemezsem ac kalıcam. Gündüz hep hastnedeyim yemek yapma sansimda yok. Ziyaret edenlerde sagolsun kek borek getiriyor. Gerçi sadece corbayla bile yuksek çıkacakmış gbi .ilk kez gordum 160 ları.Evet inşallah...hafta ilerledikçe kontrolü zorlaşıyor...28-30larda böyle yukselmiyordu sanki en ufak şeyden...benim yürüyüşten sonra bişeyler yersem sabah açlıklar yüksek oluyordu onu kestim yasaklıları hiç yemedim falan tekrar toparlandı çok şükür...artık gün içinde de açlık şekeri 85-90 larda kalıyor...iyileşirsiniz inşallah canım sen saatli dakikalı al antibiyotiğini...oğlan da düzelecek merak etme hastanede olması daha iyi hem gözetim altında...bu sene zatürreden hastanede yatan çok oldu Allah korusun kuzularımızı
Canım ben de öyle ilaç vitamin falan da kullanmiyorum sadece kan şurubu iciyorum.normalde de aşırı kansizimdir yani.hic anlamadım niye boyle olduBenim saçlarım çok dökülüyor. Ilk gebeligimde hiç dökülmüyordu hatta canlanmıştı. Bunda niye böyle oldu anlamadım. B12 ye de baktirdim 126-505 arası normalmiş benim 276 çıktı . Öyle çok düşükte değil. Anlamadim bu işten bişey
Amin cnm beterin beteri var. Bu kadarla gecer gider inşallahCanım sana da çok çok geçmiş olsun Allah tez zamanda sifanizi versin neydi bu ya karabulut gibi çöktü üstünüzebi an once iyileşin inşallah ikiniz de şu mübarek gün hatrina Allah daha beterinden saklasin inşallah
Aynen anlattığın kramp 2 gün önce bana oldu. Uyurken bi anda çığlık attım eşim bile korktu ama nasil birşey anlatamam. Eşim e lütfen bişey yap diye yalvarıyorum adamcağız masaj yapıyor, dur dokunma diye bağırıyorum . Çok fena bişeydi ve o gün boyunca o ayağımın üstüne tam basamadım ağrısı 1-2 gün devam ettiKızlar dün gece dogru dürüst uyuyamadım...bi su içmeye kalkıyorum bi tuvalete...5 falan olmuştu en son da sağ bacağimın alt kısmına bi kramp girmesin mi aman Allah ımm ölüyorum sandım her gün maden suyu içiyorum hiç olmamışrı 2 gundür içmedim ondan mı oldu ki...dönmekte de zorlandım yatakta...ayyy Allah yardımcımız olsun...ben oğlumda bişey anlamadan geçti 9 ay ne kadar zormuş bu sefer her şeyi yaşadım arka arkaya...tüm hamilelik semptomları...bir de bazı hafta dönümlerinde aniden bişey oluyor bana...mesela 7.hafta dönümunde kusmaya başladım 16.hafta donümünde kesildi 14.hafta dönümünde ilk kıpırtıyı hissettim...gibi gibi...bu sefer de birden bi ağırlık çöktü sanki eğilip yerden bişey alamıyorum
Insallah. Beslenme cok önemli bu hastalikta haklısın. Vücudun dirwncli olmasi lazım çünkü yoksa cok.cabuk ilerliyor. Ilk şoku atlattık yarinda sonucları iyi cikarsa moralim daha iyi olacak.yeni yeni kendime geliyorum . Hem oglum hemde kendim icin dikkt edecegim artıkcanım tekrar çok geçmiş olsun, o kısa süreli yükselişlerin zararı olmuyor, ona stres yapma hiç. ilaçlarını kullandığın sürece enfeksiyonu da atlatırsın kısa zamanda ama o süreçte beslenmene çok dikkat etmeni tavsiye ederim. inşallah oğluşun da sen de en kısa zamanda sağlığınıza kavuşacaksınız
Canım oğlun iyi olacak Allahın izniyle gör bak. Sen kendini üzme ki bebeğin de etkilenmesin . Seni çok iyi anlıyorum benimde oğlum 3 yaşını yeni doldurdu ve insan gerçekten bisey olacak diye korkuyor . Hepsi Rabbime emanet olsunlar . Bu mübarek gecenin hürmetine inşallah yarın hayırlı güzel haberler alırsınızInsallah. Beslenme cok önemli bu hastalikta haklısın. Vücudun dirwncli olmasi lazım çünkü yoksa cok.cabuk ilerliyor. Ilk şoku atlattık yarinda sonucları iyi cikarsa moralim daha iyi olacak.yeni yeni kendime geliyorum . Hem oglum hemde kendim icin dikkt edecegim artık
Amin inşallah cnm.Canım oğlun iyi olacak Allahın izniyle gör bak. Sen kendini üzme ki bebeğin de etkilenmesin . Seni çok iyi anlıyorum benimde oğlum 3 yaşını yeni doldurdu ve insan gerçekten bisey olacak diye korkuyor . Hepsi Rabbime emanet olsunlar . Bu mübarek gecenin hürmetine inşallah yarın hayırlı güzel haberler alırsınız
Bende böyle bi liste var . Öantamı buna göre hazırladım başka bişey lazım olursada artık evden falan getirirlerArkadaşlar elinde hastane çantası için özet bir liste olan var mı? Evin yarısını hastaneye taşıtmayacak cinsten. Mesela bebek şampıanı vs gereksiz geliyor bana. Göbek düşene kafar yıkayamıyoruz zaten di mi
Aynısı bana da oldu canım bir kaç kez.hatta çığlığıma eşim fırladı yataktan.doğuruyorum sanmış yazık :)Aynen anlattığın kramp 2 gün önce bana oldu. Uyurken bi anda çığlık attım eşim bile korktu ama nasil birşey anlatamam. Eşim e lütfen bişey yap diye yalvarıyorum adamcağız masaj yapıyor, dur dokunma diye bağırıyorum . Çok fena bişeydi ve o gün boyunca o ayağımın üstüne tam basamadım ağrısı 1-2 gün devam etti
Canım belirtiler tansiyonu gösteriyor. Burun kanaması tek başına belki değil ama diğer semptomlar tansiona bağlı olabilir. Varsa aletin düzenli ölç bakalım.kan ilacini hic sevmesemde gunde iki taneden yeni bitirdim. bilemuyorum artik bida gittumde insallah soracam
Kızlar bebeğe hiçbir zararı yok emzirirken lazerin. Ama hormonlardan dolayı hem siz fayda göremiyorsunuz. Yani kıllar azalmıyor azalsa bile emzirme dönemi bitince hormonlar yine değişecek artabiir. Hem de hormonları etkileyebilir diye biliyorum.Evet canım lazer ışınlarının süte ve kana geçme gibi bi durumu yokmuş, hamilelikte bile zararları kanıtlanmamis ama yine de hamilelikte her ihtimale karşı onermiyoruz dediler. Emzirirken hiç bi sorun olmazmis
Ay canım C cikolatalimuffin arkadaş yazmış ne kadar etkilendim ben de inan. Kocaman olur bemim de o siyahlık ve memiş ucu da büyür. Büyümesi de kolay tutsun diyedir herhalde. O da allahın bir nimeti:)))toist meme ucunun koyulasmasinin sebebi bebek kolay bulsun diye miymis inanmiyorum yaa ne degisik. Neden buyuyor bi de acaba benimki zaten buyuktu iyica kocaman oldu bir garip geliyor baktikca
Ay çok sevindim canım eline sağlık sağlıkla telaşsız açalım çantalarımızı hastanede inşallah, böyle böyle gaza getircez birbrimizi. Ya annem sabun da koy dedi bak onu unutmuşum :)Canım sana yazdıktan sonra bende kalkıp yaptım valla :) bir iki malzeme kaldı eksik . Emzik biberonu da kaynattım kurusun onları da koycam
Sgk dan sorun olur canım tam gününde gitmen gerekiyorBen de doğum iznine ayrılmak için pzt gidicem 32+4 falan oluyor ne sorun olabilirmiş ki...perşembe cuma da gideyim bu haftayı kapatayım gelen de pzt başlasın dedim zaten çocuklara kıyamıyorum halim olsa çalışırdım...yerime gelecek arkadaşı tanıyorum da en azından onunla avunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?