2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
O elde uyuşukluk bende de var,sağ elimde...resmen odun gibi oluyor parmaklarım..ama doktora söylemeyi unuttum..bı dahaki kontrolde söyluycem..sinir sıkışması olabilir mis..oluversin..buna şükür..

O elde uyuşukluk bende de var,sağ elimde...resmen odun gibi oluyor parmaklarım..ama doktora söylemeyi unuttum..bı dahaki kontrolde söyluycem..sinir sıkışması olabilir mis..oluversin..buna şükür..
Aynen canım hepsi geçicek inşallah . Benim diş etlerim resmen ayrıldı dişlerden nasıl kaşınıyor anlatamam. Doktora sordum yok mu vitamin falan diye . O da sabret az kaldı hepsi gecicek dedi .:)

Merhaba kızlar, ben de bugün hastane çantasına diş macunu,fırça, karton bardak aldım. Bi de çikolata koymaya sunum tabağı ve kolonya şişesi aldm . Normalde süslü şeyleri pek sevmezdm ama bu kız beni süslü sever yaptı. Kapıya sarılan pembe tulden almistm 3 metre annem onu buzerek makinede dikti üstüne de kurdela şerit geçti. Hastanede bebeğin besiginin etrafına takicam iki tane de fiyonk asicam. Hediyelik olarak da küçük kolonya şişesi ve kokulu taş magneti yaptirmistim biraz hastaneye de götürürüm yanımda sanırım. Mevlüt yapmicam ama okuldan arkadaşlar topluca gelirler eve onlara pide ayran gibi bişey ikram ederim diyoruz. Ay çok az kaldı hem korkuyorum hem heyecan var.

Benim de hiç yok canım annem bile şok oldu çünkü resmen her banyodan ciktigimda bir avuctan fazla saç olurdu elimde daha taramadan yani taradiktan sonrasını hiç söylemiyorum bile. Şu an 1 tane bile dokulmuyo
Aynen canım benimde banyoda felaket dökülürdü hamileliğin bu yönünü çok seviyorum :))

hastane de çikolata dağıtmak için bugün bunları aldım , bi çikolata eksik siz çikolataları ne zaman almayı düşünüyorsunuz erken demiEki Görüntüle 2127356 Eki Görüntüle 2127357
Çok güzellermiş canım, ağız tadıyla kullan inşallah. Biz çikolata siparişini geçen hafta verdik, cumartesi teslim alıcaz inşallah. Çantada dursun ne olur ne olmaz. Mart sonuna kadar her şey bitmiş olsun istiyorum, sonra sadece beklemek kalsın

hastane de çikolata dağıtmak için bugün bunları aldım , bi çikolata eksik siz çikolataları ne zaman almayı düşünüyorsunuz erken demiEki Görüntüle 2127356 Eki Görüntüle 2127357
Valla ben hastanede bişey dağıtmayı düşünmüyorum..gelenlerinde öyle bir beklentisi olmaz diye düşünüyorum..yani en azından ben gidince olmuyo..zaten Allah nasip ederse 2. Gün çıkarız..aynı kişiler evede evede geliyor defalarca o zaman verecem..cokmu yabaniyim ya..

Kızlar @Sedossedos92 akşam sezeryana alınacak bebişimiz 1700 gr suyu bitiyormuş dua edilim sağ salim gelsin inş.

Bebek doğmuş sanırım❤

merhaba,
28 haftalık hamileyim pupp oldum ve avil tablet kullanıyorum fakat içim rahat değil. kullanmış biri olarak yardımcı olurmusunuz çok sevinirim.

Canim ben bu mesaji ne zaman yazdigimi hatirlayamadim ya hamileligin basinda ilac kullandigim zaman oldu tabi antibiyorik kullandim Hatta sonra da kullandim tekrar Avili kullandim mi hatirlayamadim simdi ama doktor receteye yazdiysa bi bildigi vardir

Canim hastaneye gelene sadece cikolata neden ayip olsun ki.. Ayip falan olmaz

Iyi bir dusunce Oraya gelenler eve de gelecek sonuçta

Çok güzelmiş canım güle güle kullan ben çikolata almicam akide şekeri alcam o da yapış yapış olur diye daha almadim. Ama çikolatayı nisandan sonra sipariş etsen olur heralde
Teşekkür ederim canım, iki hafta sonra bakayım olmadi

Ayy o donlar yokmu vallahi utanır oldum eşimden minicik slip giyen ben şuan çuval giyiyorum resmen ağzı burnu ayrı oynuyor bide... Çok komik oluyorum dön yetişmiyo bende peteğin üstüne atıyorum kurutuyorum

ben de sadece çikolata veririm bi de kolonya ikramı bitti gitti. zaten iş arkadaşlarımız dışında kimsemiz yok burada, uzaktan gelen de anne baba kardeş olacak.

Burun kanamam hiç kesilmediki benimde zaten nefesim daralıyor o sahada zorlaştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…