- 10 Eylül 2017
- 884
- 1.090
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #32.581
Ahanda bundan aldım..ben mavi hastasıyım ondanmi bilmem ama çok beğendim..Aynen canım, beğendiğimiz model olursa paslaşalım :) sayfa sayfa gezmek bile nasıl zor geldi anlatamam
Ben de hastanede dağıtmak ok hediyelik yaptirmiycam oraya gelen evede geliyor zaten,evde verecem.. magnet olarak bende aynı fikirdeyim özenerek aylarca kafa yorup alınan seyler bir süre sonra atılıyor yazık günah..atmasan evde yayınti..o yüzden ben kapak açacağı olan magneylerden yaptırıp tül keseye koyup dağıtacagim..etiket derdide olmuyo onların,üstünde yazılı herşey..site olarak da daha önce burada sormuştum bir arkadaş sağolsun geri dönmüştü ben kullandım güvenilir bir site diye,sende araştır tabi( fotomagnet.net ) gibi bişeydi..Kizlar merhabalar
Nasil gidiyor hazirliklar? Hastane odasini suslemek ikramlik vs icin neler yaptiniz?
Benim hastane odam baya kucuk o yuzden sadece kapi susu yaptirayim dedim. Ikramlik olarak da haciseriften cikolata siparis verecegim. Baska birseye gerek var midir sizce? Hediyelik birsey yaptirmak gerekir mi hatira kalsin gelenler icin? Cikolatadan baska birsey vermemek acaba gelenlere karsi kaba mi olur diye dusunmeye basladim. Aklima magnetten baska birsey gelmiyor ve genelde insanlar sanki o magnetlero kullanmiyor. Farkli ve kullanisli bir hediye alternatifi var midir bana onerebileceginiz site var midir?
Bu kıl tüy işleri benimde çok kafama takılıyor..acı eşiği sıfıra yakın olan bir insan olarak ağda dan elimi ayağımı çektim, sakar ve kan sulandırıcı iğne kullanan bir insan olarak da jilet kullandığım için insanlik adına çok tedirginim zira kendimi öyle dograrimki sasarsiniz..sonuç olarak doğuma giderken tuy dökücü krem kullanmak nasıl bir fikir sizce..Hıııı benimki de bana bir yıllık cilt bakımı sözü verdi şapşal, sanki bebekle öyle her yere gidiliyorEmziren anneler lazer yaptıramıyormuş bu arada lazer diyince aklıma geldi, hormonlardan coşan tüyler umarım dökülür gider Doğumdan sonra yoksa nasıl olcak bu işler
Normalde dusuk tansiyonlu biriyim ama evde tansiyon aletide yok hep 9 a 6 yada 10 6 cikardi su hastane son gidisleerim 12 ye 7 felan olmaya basladi bu normal kabul ediliyo ama bende bilmiyorum artikweryewcim burnun kanadığı zamanlarda tansiyonunu ölçmeni öneririm, acaba yükseliyor olabilir mi?
Sekeri olan hanımlar bi yorumlayin lütfen . Gecenlerde bir ogunde bir dilim kek bir dilim börek ve mercmk kofte yedim şekerim 113 lerdeydi. Bugün akşam bir tabak corba bir dilim borek yedim sekerim 163. Bunun mantığını anlayan varmı?
Burun kanamam hiç kesilmediki benimde zaten nefesim daralıyor o sahada zorlaştırıyor
Canım belirtiler tansiyonu gösteriyor. Burun kanaması tek başına belki değil ama diğer semptomlar tansiona bağlı olabilir. Varsa aletin düzenli ölç bakalım.
Kızlar bebeğe hiçbir zararı yok emzirirken lazerin. Ama hormonlardan dolayı hem siz fayda göremiyorsunuz. Yani kıllar azalmıyor azalsa bile emzirme dönemi bitince hormonlar yine değişecek artabiir. Hem de hormonları etkileyebilir diye biliyorum.
Ay canım @cikolatalimuffin arkadaş yazmış ne kadar etkilendim ben de inan. Kocaman olur bemim de o siyahlık ve memiş ucu da büyür. Büyümesi de kolay tutsun diyedir herhalde. O da allahın bir nimeti:)))
Evet inşallah...hafta ilerledikçe kontrolü zorlaşıyor...28-30larda böyle yukselmiyordu sanki en ufak şeyden...benim yürüyüşten sonra bişeyler yersem sabah açlıklar yüksek oluyordu onu kestim yasaklıları hiç yemedim falan tekrar toparlandı çok şükür...artık gün içinde de açlık şekeri 85-90 larda kalıyor...iyileşirsiniz inşallah canım sen saatli dakikalı al antibiyotiğini...oğlan da düzelecek merak etme hastanede olması daha iyi hem gözetim altında...bu sene zatürreden hastanede yatan çok oldu Allah korusun kuzularımızı
Kafa bir çalışıyor işte en iyisini yapmışsın canım tek valiz en temizi valla. Bir de bizim valizde file var fermuarlı. Oraya koydum bez ıslak mendil havlu kağıt peçete emici külot kalın battaniye humana hurma emzik biberon kapları fileden görümür de dağılmaz çok valiz diye umuyorum
Sığarsın sığarsın yer bile kalıyor :) bu arada şu bir haftada resmen ağırlaştım dediğin gibi. Ya haftadan dolayı ya evdeyim diye
Canim yemek yediğin zamanki ruh halin ve sonrasında ne kadar hareket ettiğin yediğin yemek kadar önemli. Böyle ağır şeyler yediğin zaman tempolu yürümeyi tavsiye ederim. Birde hastane işlerinden dolayı ruh halin kötü oda etkiler. Son olarak şekerini ölçerken ilk kanı silsen bile ilk kan gelebiliyor yada strip i tutarken elinden yağ bulaşabiliyor o zaman da yüksek çıkıyor sanki
Sezeryan da önlük giyip tekerlekli sandalye veya sedyede gidiyorsun sonda falan takılı oluyo zaten hazır gidiyorsun ... Normalde valla yatışın yapılıyor zaten geceliği giyip bekliyorsun..... Sezeryan için önceden alırlarsa 1 gece normal pjamanla yatıyorsun ameliyat zamanı o yeşil önlük geliyor Ayyy kızz anlatınca bi tuhaf oldum gram korkuyorum sezeryan dan neden acaba sonu iyi olsun diyorum yeterki sağlıcakla yavrumda bende kurtulayım ... İnş hepimiz kurtulalım aminnnKızlar hastaneye yatisimiz olduğunda şu insanın arkasını açıkta birakan önlük giydiriyorlar sonra doğum oluyor gecelik ya da pijama takımını dogumhane ya da ameliyathanede giymiyoruz demi odaya geçince mi giyiliyor. Biz kendimiz mi giyiyoruz. Kaybimda doğum yaptım aslında ama ani yatis yaptirdilar bana zehirlenmeyeyim diye bebeğin kalbi durali 5-6 gun olmus . Onluk giydirdiler 24 saat sonra dogum oldu odaya gectik. Serum bitti geldigim kiyafetlerimi giyip gittim. Simdi nasil oluyor hastanede bir gece kalinca
Bende 31+5 oldum gerçekten tepikler değişti daha çok sağa sola vuruyor kendini kızım göbüş ahenkle dans modunda bazen dirseğini sırtını yakalıyorum sevdirmiyo cadı hemen çekiyorGünaydın kızlar 34+0 oldum bıgün allahın izniyle ağırlaştım iyice hareketleri canımı acıtıyor az kaldı diyorum ama bir yandanda korkuyorum
Yoğunluğu nasıl canım benim çok dışarı akan bi kanama yok ama genzim ve burnum hep kanlı oluyo stres burun kanamasını çoğaltır etkisi çok gerçekten ... Bidaha kontrol nezaman canım senin bi sorun istersen için rahat eder inşallah.....Benim her gun duzenli geliyor bide o gun uzulursem sitres yaparsam gunde 2 uc ikez tekrarliyor bide en son hastane cantasi icin asa gittm gun birden burun kanamam basladi elim ayam bosaldi sonra gittim bebek magazasi oturdum zar zor kardesime dayanarak biraz oturup kalktim tekrar basladi nerdeyse alisveris edemez oldum. Aksamda eve donerken yine tekrarladi ben hep hamileligi bagladim kilo aliyorum damar catlar felan gibisindsn ama niye hergun iste
Ahahhaah kalk beni çevir demek:) arada işe yarasınlar boş boş yatıyorlar sabaha kadrYok canım kesinlikle haftadan dolayı, ben halen çalışıyorum aynı şeyleri yapıyorum ama geçen haftadan bile daha farklıyım yatakta artık rahat dönemiyorum debeleniyorum yatak başlığına tutunuyorum yatağımın kenarıda yok oraya da tutunamıyorum. Hatta bugün dayanamadım benimkine kalk beni çevir dedimBebişlerde büyüdükçe ağırlığımız iyice arttı.
Canım bebiş doğana kadar hastane önlüğüyle duruyorsun, odana çıkınca biraz daha önlükle durup biraz toparlandıktan sonra üstünü değiştiriyorsun, normal Doğum olursa önce gecelik giyersin çünkü kanamanı kontrol ediyorlar, bakıp gidiyorlarKızlar hastaneye yatisimiz olduğunda şu insanın arkasını açıkta birakan önlük giydiriyorlar sonra doğum oluyor gecelik ya da pijama takımını dogumhane ya da ameliyathanede giymiyoruz demi odaya geçince mi giyiliyor. Biz kendimiz mi giyiyoruz. Kaybimda doğum yaptım aslında ama ani yatis yaptirdilar bana zehirlenmeyeyim diye bebeğin kalbi durali 5-6 gun olmus . Onluk giydirdiler 24 saat sonra dogum oldu odaya gectik. Serum bitti geldigim kiyafetlerimi giyip gittim. Simdi nasil oluyor hastanede bir gece kalinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?