2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar hastaneye yatisimiz olduğunda şu insanın arkasını açıkta birakan önlük giydiriyorlar sonra doğum oluyor gecelik ya da pijama takımını dogumhane ya da ameliyathanede giymiyoruz demi odaya geçince mi giyiliyor. Biz kendimiz mi giyiyoruz. Kaybimda doğum yaptım aslında ama ani yatis yaptirdilar bana zehirlenmeyeyim diye bebeğin kalbi durali 5-6 gun olmus . Onluk giydirdiler 24 saat sonra dogum oldu odaya gectik. Serum bitti geldigim kiyafetlerimi giyip gittim. Simdi nasil oluyor hastanede bir gece kalinca

Aynen canım, beğendiğimiz model olursa paslaşalım :) sayfa sayfa gezmek bile nasıl zor geldi anlatamam
Ahanda bundan aldım..ben mavi hastasıyım ondanmi bilmem ama çok beğendim..

Eklentiler

• IMG_20180308_120337.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 60
Ben de hastanede dağıtmak ok hediyelik yaptirmiycam oraya gelen evede geliyor zaten,evde verecem.. magnet olarak bende aynı fikirdeyim özenerek aylarca kafa yorup alınan seyler bir süre sonra atılıyor yazık günah..atmasan evde yayınti..o yüzden ben kapak açacağı olan magneylerden yaptırıp tül keseye koyup dağıtacagim..etiket derdide olmuyo onların,üstünde yazılı herşey..site olarak da daha önce burada sormuştum bir arkadaş sağolsun geri dönmüştü ben kullandım güvenilir bir site diye,sende araştır tabi( fotomagnet.net ) gibi bişeydi..

Bu kıl tüy işleri benimde çok kafama takılıyor..acı eşiği sıfıra yakın olan bir insan olarak ağda dan elimi ayağımı çektim, sakar ve kan sulandırıcı iğne kullanan bir insan olarak da jilet kullandığım için insanlik adına çok tedirginim zira kendimi öyle dograrimki sasarsiniz..sonuç olarak doğuma giderken tuy dökücü krem kullanmak nasıl bir fikir sizce..

weryewcim burnun kanadığı zamanlarda tansiyonunu ölçmeni öneririm, acaba yükseliyor olabilir mi?
Normalde dusuk tansiyonlu biriyim ama evde tansiyon aletide yok hep 9 a 6 yada 10 6 cikardi su hastane son gidisleerim 12 ye 7 felan olmaya basladi bu normal kabul ediliyo ama bende bilmiyorum artik

Canim yemek yediğin zamanki ruh halin ve sonrasında ne kadar hareket ettiğin yediğin yemek kadar önemli. Böyle ağır şeyler yediğin zaman tempolu yürümeyi tavsiye ederim. Birde hastane işlerinden dolayı ruh halin kötü oda etkiler. Son olarak şekerini ölçerken ilk kanı silsen bile ilk kan gelebiliyor yada strip i tutarken elinden yağ bulaşabiliyor o zaman da yüksek çıkıyor sanki

Burun kanamam hiç kesilmediki benimde zaten nefesim daralıyor o sahada zorlaştırıyor

Benim her gun duzenli geliyor bide o gun uzulursem sitres yaparsam gunde 2 uc ikez tekrarliyor bide en son hastane cantasi icin asa gittm gun birden burun kanamam basladi elim ayam bosaldi sonra gittim bebek magazasi oturdum zar zor kardesime dayanarak biraz oturup kalktim tekrar basladi nerdeyse alisveris edemez oldum. Aksamda eve donerken yine tekrarladi ben hep hamileligi bagladim kilo aliyorum damar catlar felan gibisindsn ama niye hergun iste

Malesef aletim yok e bilim o kadar doktor kontrolunde bakiliyo fark edilmezmiydiki

Canim benimde açlık sekerim çok düşmeye başladı 65-78 arasi. Dün diyetisyenle görüştüm ara öğünlere yarim yoğurt yada yarim galeta ekledi zaten diyete uyarsam tokluk da 100-120 arasi. Fakat bazen sapitiyorrr bende anlamıyorum evvelsi gün oglen dışarıda mecburi makarna yoğurt ve nagget yedim açlık tokluk baktım 67-91 idi zaten kötü olduğum için onları mecburi tercih ettim eve geldim açlık hissetmiyordum ama 5 saat geçti onunla kalmayayım dedim olctum 115 cıktı aradan 1 saat sonra 126 cıktı yemeden yattım sabah açlık 65 cıktı kahvaltıyı zor hazirladim
Az kaldı hem doğuma hem delirmeye

Aaa burun kanamasi bir tek bende var zannediyordum. Sizin de burnunuz kaniyor mu? Sabah uyaninca bosaliyor benim burnum. Giderek daha yogun kan gelmeye basladi. Doktoruna soran var mi niye oluyormus diye? Ben belki kuruluktan oluyordur diye hic ustunde durmamistim

Yok canım kesinlikle haftadan dolayı, ben halen çalışıyorum aynı şeyleri yapıyorum ama geçen haftadan bile daha farklıyım yatakta artık rahat dönemiyorum debeleniyorum yatak başlığına tutunuyorum yatağımın kenarıda yok oraya da tutunamıyorum. Hatta bugün dayanamadım benimkine kalk beni çevir dedim Bebişlerde büyüdükçe ağırlığımız iyice arttı.

Haklısın yurumek lazim ama butungun hastanede ayakta oglumla ilgileniyorum. Belim kopuyo karnım ağrıyor. Yürüyüş benim icin cok zor. Sanırım stres etkiliyor bu kadar. Çünkü arada yasaklilari yedigim olctugum oluyor deneme amaçlı ama sınırın altinda çıkıyordu. Dedigin gibi ilk kanida siliyorum. Dün cok stresli birgundu benim için. Demek etkisi aksmaa kadar devam ediyor.

Sezeryan da önlük giyip tekerlekli sandalye veya sedyede gidiyorsun sonda falan takılı oluyo zaten hazır gidiyorsun ... Normalde valla yatışın yapılıyor zaten geceliği giyip bekliyorsun..... Sezeryan için önceden alırlarsa 1 gece normal pjamanla yatıyorsun ameliyat zamanı o yeşil önlük geliyor Ayyy kızz anlatınca bi tuhaf oldum gram korkuyorum sezeryan dan neden acaba sonu iyi olsun diyorum yeterki sağlıcakla yavrumda bende kurtulayım ... İnş hepimiz kurtulalım aminnn

B
Günaydın kızlar 34+0 oldum bıgün allahın izniyle ağırlaştım iyice hareketleri canımı acıtıyor az kaldı diyorum ama bir yandanda korkuyorum
Bende 31+5 oldum gerçekten tepikler değişti daha çok sağa sola vuruyor kendini kızım göbüş ahenkle dans modunda bazen dirseğini sırtını yakalıyorum sevdirmiyo cadı hemen çekiyor

Yoğunluğu nasıl canım benim çok dışarı akan bi kanama yok ama genzim ve burnum hep kanlı oluyo stres burun kanamasını çoğaltır etkisi çok gerçekten ... Bidaha kontrol nezaman canım senin bi sorun istersen için rahat eder inşallah.....

Valla 4 gebelik 4 dede burnum kanadı istisnasız oyuzden bana çok normal geliyo ama şırıl şırıl akan değil kanama durmayan korkutan tip değil doktora sormuştum hepsinde normal demişti benimki için ama yoğun kanama için bişey diyemem bazı arkadaşlar tansiyona bağlamış Oyüzden bilmeden bişey demem doğru olmaz geçen bi kötü oldum çok yüksek sandım hatta 12 8 çıktı normal dedi kadın

Ahahhaah kalk beni çevir demek:) arada işe yarasınlar boş boş yatıyorlar sabaha kadr iyi yapmışsın bugün ayaklarım da şişmiş artıl ağırlaşma dönemine girdik büsbütün vatana millete hayırlı olsun :)

Canım bebiş doğana kadar hastane önlüğüyle duruyorsun, odana çıkınca biraz daha önlükle durup biraz toparlandıktan sonra üstünü değiştiriyorsun, normal Doğum olursa önce gecelik giyersin çünkü kanamanı kontrol ediyorlar, bakıp gidiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…