- 10 Eylül 2017
- 884
- 1.090
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #32.521
Teşekkür ederim canım, ben de her şeyi bitirip kafam rahat olsun istiyorum da çikolata bozulur,erir mi diye bilemedim . İlk olunca daha bir heves ediyor insan. Bide iki haftadır evdeyim eşim işten gelip yemek yiyip uyuyor bunlarla ugrasmasam kafayı yicem sıkıntıdan. Eskiden arabaya atlar gezerdm şimdi korkuyorum yolda falan sancim gelirse diye. Oyalaniyorm işte.Çok güzellermiş canım, ağız tadıyla kullan inşallah. Biz çikolata siparişini geçen hafta verdik, cumartesi teslim alıcaz inşallah. Çantada dursun ne olur ne olmaz. Mart sonuna kadar her şey bitmiş olsun istiyorum, sonra sadece beklemek kalsın
Malesef kalmıyor canım ya bı sure sonra hormonlar düzen girince onlarda fışkırıyor :)Benim bacaklarimda cok azaldi ve aylardir cikmiyo:)) keske boyle kalsa
Yok tek taraf degil bi sagda oluyo bi solda bi üstte bu 2.bebegin ilkinde 33de ve 36da dogum atagı geçirdm kalp hastasıyım dogum sancilarım baslamisti ama ben hissetmiyordm kasılmadan kalp çarpıntım oluyordu kalp diye gttm dogum sancısı cikmisti acı eşigim yüksek ondan birazda korkuyorum açıkcası
Aynén bende 2gün önce gttd kafa yukaridaBendede kafası bi sağda bi solda , ama bir türlü aşağıya indirmedi kafasını minnoşum
Ben çatlamışım hanımlar hiç çatlağım yok diye sevinmiştim ama altta oluşmuşbebişin kafasının olduğu yerde koca kafalim benim.
Benim de aynen hiç yoktu en altta üç yerde kıpkırmızı olmuş göbekten goremiyordum da aynada farkettim
canım stres de çok etkili, bu aralar sen de çok stres yaşadın, ona bağlı olabilir. bir de yufkalı börekler benim de şekerimi çok yükseltiyor, onları dikkatli tüketmek gerekiyor. bu arada oğluşun nasıl oldu, inşallah daha iyidir, sağlıkla tez zamanda çıkar hastanedenSekeri olan hanımlar bi yorumlayin lütfen . Gecenlerde bir ogunde bir dilim kek bir dilim börek ve mercmk kofte yedim şekerim 113 lerdeydi. Bugün akşam bir tabak corba bir dilim borek yedim sekerim 163. Bunun mantığını anlayan varmı?
Canum bez direk koyarsan kayabilir. Ben çekmecelerime halı kaydırmaz serdim :) Hani sık dokuma olanlardan. Mutfak dolaplarımda da onlardan var çok memnunum ben. İstersen onlardan ser. Bu amerikan bezide kumaşçılarda ve tuhafiyelerde var. Onlarıda serebilirsin.
Ölçümde yanlışlık var galiba kek ve börekle diyabeti olmayanın bile 113 çıkmıyor 1 saat sonra...çünkü eşimle denedik ben birer dilim yesem o ikişer onunki 120 civarları benim 160larda oluyor...163 de çorba börek için çok fazla ama çorbada un ya da patates varsa olabilir...Sekeri olan hanımlar bi yorumlayin lütfen . Gecenlerde bir ogunde bir dilim kek bir dilim börek ve mercmk kofte yedim şekerim 113 lerdeydi. Bugün akşam bir tabak corba bir dilim borek yedim sekerim 163. Bunun mantığını anlayan varmı?
Canım kapitone kumaşlar var. Onlar çekmece içinde iyi oluyor. Çekmece içinin ölçüsüne gore kestiğinde hayatta kaymazEvet ama onlar plastik , bezde kayar dediğin gibi
Yani benimde aklima bi tek stres geldi. O zaman bes alti gundur sekerim tavandı , hicte bakamadım diyet filanda uyamadım hastanede ne bulursam onu yedim. Oğlum iyi olacak inşallah 14 gun daha yatacak. Crp si cok yuksek 108canım stres de çok etkili, bu aralar sen de çok stres yaşadın, ona bağlı olabilir. bir de yufkalı börekler benim de şekerimi çok yükseltiyor, onları dikkatli tüketmek gerekiyor. bu arada oğluşun nasıl oldu, inşallah daha iyidir, sağlıkla tez zamanda çıkar hastaneden
Ah canım benim ya en kısa zamanda ikinizde şifa bulun inşallah şu mübarek gecede şafi ismiyle tecelli etsin rabbim bütün hastalara şifa dertlilere deva borçlular eda evlat özlemiyle yananlarada hayırlı evlat versin inşallah Amin..Yani benimde aklima bi tek stres geldi. O zaman bes alti gundur sekerim tavandı , hicte bakamadım diyet filanda uyamadım hastanede ne bulursam onu yedim. Oğlum iyi olacak inşallah 14 gun daha yatacak. Crp si cok yuksek 108cigerlerde açılma var dedi doktor cok şükür. Yarin rontgen ve ultrasonu var inşallah hayırlı haberler alacağız. Oglumda 2 gun sonra benimde öksürüğüm başlamıştı gecmeyince bugun dr a göründüm. Akciğerim de enfeksiyon varmış. Cok ağladım bebege bisey olacak diye. Benim crp degerim iyi cıktı cok şükür. Suanda bebege zarar verecek boyutta değilmiş. Hemen ilac tedavisi verdi. Antibiyotik fisfis ciger acmak icin hap. Kendi doktoruma danistim kullanmamda bi sakinca yokmuş. Icim rahat degil ama ilerlerse zaturre olurmuşum . Mecbur kaullanmaya başladım
Canım kapitone kumaşlar var. Onlar çekmece içinde iyi oluyor. Çekmece içinin ölçüsüne gore kestiğinde hayatta kaymaz
Bende anlamadum ama ayni cihazla olctum ve birinci saat tokluk. Corba da un var ama iki corba kasığı butun tencere icin. Zaten stresliyim iyice stres oldum yüksek cikinca. Hayirlisiyla saglikli bi şekilde alaydık kucagimiza bebekleri. ..Ölçümde yanlışlık var galiba kek ve börekle diyabeti olmayanın bile 113 çıkmıyor 1 saat sonra...çünkü eşimle denedik ben birer dilim yesem o ikişer onunki 120 civarları benim 160larda oluyor...163 de çorba börek için çok fazla ama çorbada un ya da patates varsa olabilir...
Yani benimde aklima bi tek stres geldi. O zaman bes alti gundur sekerim tavandı , hicte bakamadım diyet filanda uyamadım hastanede ne bulursam onu yedim. Oğlum iyi olacak inşallah 14 gun daha yatacak. Crp si cok yuksek 108cigerlerde açılma var dedi doktor cok şükür. Yarin rontgen ve ultrasonu var inşallah hayırlı haberler alacağız. Oglumda 2 gun sonra benimde öksürüğüm başlamıştı gecmeyince bugun dr a göründüm. Akciğerim de enfeksiyon varmış. Cok ağladım bebege bisey olacak diye. Benim crp degerim iyi cıktı cok şükür. Suanda bebege zarar verecek boyutta değilmiş. Hemen ilac tedavisi verdi. Antibiyotik fisfis ciger acmak icin hap. Kendi doktoruma danistim kullanmamda bi sakinca yokmuş. Icim rahat degil ama ilerlerse zaturre olurmuşum . Mecbur kaullanmaya başladım
Aminnnnn.... sağolasın canım. Saglik cok önemli. Allah kimseyi evlatlariyla sınamasın.Ah canım benim ya en kısa zamanda ikinizde şifa bulun inşallah şu mübarek gecede şafi ismiyle tecelli etsin rabbim bütün hastalara şifa dertlilere deva borçlular eda evlat özlemiyle yananlarada hayırlı evlat versin inşallah Amin..
Çok sağol.Acil şifalar diliyorum canım sanada oğlunada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?