2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bence bir seferlik kullanılabilir ama vaktimiz olur mu acaba krem vs kullanmaya, acil Doğuma gidersek öyle gitmeyelim bu da benim en büyük korkum

Aynen benimde ayaklar eller şişti şimdi ayakkabımın bağcıklarını genişlettim ayağıma da tabure koydum yüzümde şişmeye başladı. Şişmedin sen deyip duranlar sevinebilir artık :) Valla eşime şimdiye kadar hiç yük olmadım artık son bir ay çekiversin bir zahmet napim

Günaydın kuzular bugün doktorumla randevum var, tartilacagim için çok gerginim aç mı dursam 1bucukta randevum biktim su tarti isinden ya, benden baskasi takmasin kilomu artik 9 aydir gina geldi
Ee aç duramazsın o vakte kadar, keşke erken saate alsaydın randevunu ben en son ee kahvaltıyı fazla kaçırdım falan dedim sen de öyle dersin ya da en azından inşallah tuvaletini yapıp gidersin, çünkü ben doktora gideceğimden 2 gün öncesine kabız oluyorum psikolojik sanırım

Ben ayakkabımı bağlatıyordum benimkine, bağcıkları bol bol sabitlemiş böyle kolay oluyor kendin giyersin diye

Ben ayakkabımı bağlatıyordum benimkine, bağcıkları bol bol sabitlemiş böyle kolay oluyor kendin giyersin diye

Hemen kendi çaplarında bir çözüm buluveriyorlar. Halbuki biz eğilemiyoruz, benimkide bana hani şu upuzun ayakkabı çekecekleri var ya ondan almış bak eğilmezsin diyor. Sağolasın benim zeki kocam diye sevdim durdum bende

@Aarohi o dedigin islem ne acaabba?. Dolunay22 bende yoksun nerelerdesin dicektm hemen farkettm yoklugunu
Sağol Can'ım. Evet biri olmayınca hemen fark ediliyor artık. Alışmışız birbirimize Aslında giriyorum bakıyorum arada ama sayfalar o kadar hızlı gidiyor kiyetişemedim. Bir gün de hiç giremeyince uçmuş :) yavaş yavaş okuya okuya gelicem artık ileri doğru :))

Tesekkur ederim canim :) Insallah yerlesincede guzel olur bakalim babamiz rahat rahat oturuyo daha birsuru is onu bekliyo :) Besigin boyutlari 70x140 yani buyuyuncede karyola olarak kullaniliyor 11 yasina kadar kullanilabilir diye yaziyor ama okadar saglammi bilmiyorum

Eşim anca geliyor canım öğleden sonra, sabahtan dersi var normalde 3e alıyorduk randevuyu bu yine erken yani yoksa öğle yemeği de yiyip gitcektim artik hepten cildirmacalar bi tişört giyim bari üzerine montumu montu çıkarırım da hafiflerim belki azcık

Günaydın kuzular bugün doktorumla randevum var, tartilacagim için çok gerginim aç mı dursam 1bucukta randevum biktim su tarti isinden ya, benden baskasi takmasin kilomu artik 9 aydir gina geldi
Günaydın canım maalesef sen dursan bebek duramaz tepikler anne yemek diye şurda bir ay sonra nr halin varsa gör diyecek doktorumuz az kaldı canım sabır :))))

Hiç sorma pratik fikirleri olmasa ne yapardık sagolsunlar evimizin direkleri

Aah ahh
Insta da bi foto vardi ayni kiyafet bi mankende bi de kilolu bi kadinin ustundeydi.yaziyordu bide ...
Instagramda olan gercekte olan diye...
Suan alsam oyle olur sanirim

s
Bilemiyorum bayadir takip ettigim bir sayfa ama alisveris yapmadigim icin guvenilirligi hakkinda yorum yapamam
O

Can'ım küçük ısıtıcı fanlar var. Onlardan alabilirsin. Ben de almayı düşünüyorum. Çünkü geçen yıl haziran ayı bile çok serindi. Biz hep yorganla yattık. Banyo yaptırırken falan bence ihtiyacımız olabilir ilk ay

Ayakkabı çok çıkıyor, en hafif ayakkabını giy kuzum, babet falan hatta yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, son kontrollerde de fırça yemeyelim. Dün eşime diyorum bu ay çok şiştim tartıya çıkmakta korkuyorum diye amaaan ye boşver az vaktin var zaten ne olacak diyor, yesem anında şişerim. Valla kiloyu verememekten değil doktordan utandıgımdan

Ay valla panda olduk yuvarlanıp gitsem daha kolay. Akşam kanepe keyfim bitti artık eşim tutunca dönüyorum bende. Bir de gece yatarken hamile yastığı da yetmiyor göbeğimi taşımaya yetmiyor artık yana yatınca küt popom havaya kalkıyor

Aynı valla ayakkabı bağları çözüldü benim de :) dün bana sonunda şiştin dediler artık normal değil mi dedim doğurdum doğurucam
Ya ben de bir duygusallık var bişey istemeye çekiniyorum eşimden çok saçma değil mi ha ağladım ha ağlıcam moddayım Zaten

Panda deyince, ben yerde yatmayı çok severim.. şu an en çok istediğim şey halının üstünde yatıp öyle bi sağa bi sola dönmek, yüzüstü dönmek falan böyle şeylere de aş erilir mi kızlar? Yapmak istediğim tek şey bu çünkü aklımda fikrimde yardım almadan rahat rahat yerde yatıp dönmek

Hahaha panda tam fıtratımıza uydu. Ben bir de otururken bacakları açıyorum kocaman ben popomu sığdıramıyorum ki canım yan yatsam artık bebiş de tepikliyor sırt üstü yatmamı istiyor herhalde. Ay valla gece uykularım eziyet ben de alacam artık şu hamilr yastıklarından artık

Ay ne çekineceksin ya bende aman çalışıyor aman onu bölmeyim uyusun kıyamam modundaydım. Gece dayanamadım valla 9 ay kahrını çeken biziz onlarda azcık uykusuz kalıversin boşver. Hiç duygusal davranma içinden geliyorsa da ağla sıkma kendini. Birşey istemeye de çekinme herşeyi iste son 1 ayımız kaldı sonra istesekte yapmayacaklar

Ayyy hepimiz aynıyız sanırım, yaa kusura bakma ama diye başlıyorum bi şey isteyeceğim de sonra da teşekkür ediyorum kaç defa Bazen ben bu hallere düşecek insan mıydım diye ağlıyorum, hele ki öf falan derse ben de direk ağlama krizi, sanki kendim yapabilsem sana mı yaptırırım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…