- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #32.601
Bence bir seferlik kullanılabilir ama vaktimiz olur mu acaba krem vs kullanmaya, acil Doğuma gidersek öyle gitmeyelimBu kıl tüy işleri benimde çok kafama takılıyor..acı eşiği sıfıra yakın olan bir insan olarak ağda dan elimi ayağımı çektim, sakar ve kan sulandırıcı iğne kullanan bir insan olarak da jilet kullandığım için insanlik adına çok tedirginim zira kendimi öyle dograrimki sasarsiniz..sonuç olarak doğuma giderken tuy dökücü krem kullanmak nasıl bir fikir sizce..
Ahahhaah kalk beni çevir demek:) arada işe yarasınlar boş boş yatıyorlar sabaha kadriyi yapmışsın bugün ayaklarım da şişmiş artıl ağırlaşma dönemine girdik büsbütün vatana millete hayırlı olsun :)
Ee aç duramazsın o vakte kadar, keşke erken saate alsaydın randevunuGünaydın kuzular bugün doktorumla randevum var, tartilacagim için çok gerginim aç mı dursam 1bucukta randevumbiktim su tarti isinden ya, benden baskasi takmasin kilomu artik 9 aydir gina geldi
Ben ayakkabımı bağlatıyordum benimkine, bağcıkları bol bol sabitlemiş böyle kolay oluyor kendin giyersin diyeAynen benimde ayaklar eller şişti şimdi ayakkabımın bağcıklarını genişlettim ayağıma da tabure koydumyüzümde şişmeye başladı. Şişmedin sen deyip duranlar sevinebilir artık :) Valla eşime şimdiye kadar hiç yük olmadım artık son bir ay çekiversin bir zahmet napim
Ben ayakkabımı bağlatıyordum benimkine, bağcıkları bol bol sabitlemiş böyle kolay oluyor kendin giyersin diye
Sağol Can'ım. Evet biri olmayınca hemen fark ediliyor artık. Alışmışız birbirimize
çok güzel düşünmüşsün hem sade hem de şık olacak oda bitince detaylarla. Evet şifonyerin küçüğü oda için ferah olur ilerde oynayacak, yuvarlanacak :))) Beşiği kaç aya kadar kullanılıyor?
Eşim anca geliyor canım öğleden sonra, sabahtan dersi varEe aç duramazsın o vakte kadar, keşke erken saate alsaydın randevunuben en son ee kahvaltıyı fazla kaçırdım falan dedim sen de öyle dersin ya da en azından inşallah tuvaletini yapıp gidersin, çünkü ben doktora gideceğimden 2 gün öncesine kabız oluyorum psikolojik sanırım
Günaydın canım maalesef sen dursan bebek duramaz tepikler anne yemek diyeGünaydın kuzular bugün doktorumla randevum var, tartilacagim için çok gerginim aç mı dursam 1bucukta randevumbiktim su tarti isinden ya, benden baskasi takmasin kilomu artik 9 aydir gina geldi
Hiç sorma pratik fikirleri olmasa ne yapardıkHemen kendi çaplarında bir çözüm buluveriyorlar. Halbuki biz eğilemiyoruz, benimkide bana hani şu upuzun ayakkabı çekecekleri var ya ondan almış bak eğilmezsin diyor. Sağolasın benim zeki kocam diye sevdim durdum bende
BilemiyorumAah ahh
Insta da bi foto vardi ayni kiyafet bi mankende bi de kilolu bi kadinin ustundeydi.yaziyordu bide ...
Instagramda olan gercekte olan diye...
Suan alsam oyle olur sanirim
s
Can'ım küçük ısıtıcı fanlar var. Onlardan alabilirsin. Ben de almayı düşünüyorum. Çünkü geçen yıl haziran ayı bile çok serindi. Biz hep yorganla yattık. Banyo yaptırırken falan bence ihtiyacımız olabilir ilk ayArkadaşlar birde gece aklıma geldi bizim kaloriferler gündüz yanıyo gece sönüyo, ben bebeğim doğduğunda onu nasıl yatırmalıyım ve gece emzirmeye nasıl kaldırmalıyım hasta etmeden bana akıl verin gece 1 saat bunu düşündüm
Ayakkabı çok çıkıyor, en hafif ayakkabını giy kuzum, babet falan hattaEşim anca geliyor canım öğleden sonra, sabahtan dersi varnormalde 3e alıyorduk randevuyu bu yine erken yani yoksa öğle yemeği de yiyip gitcektim artik hepten cildirmacalar bi tişört giyim bari üzerine montumu montu çıkarırım da hafiflerim belki azcık
Ay valla panda olduk yuvarlanıp gitsem daha kolay. Akşam kanepe keyfim bitti artık eşim tutunca dönüyorum bende. Bir de gece yatarken hamile yastığı da yetmiyor göbeğimi taşımaya yetmiyor artık yana yatınca küt popom havaya kalkıyorAhahhaah kalk beni çevir demek:) arada işe yarasınlar boş boş yatıyorlar sabaha kadriyi yapmışsın bugün ayaklarım da şişmiş artıl ağırlaşma dönemine girdik büsbütün vatana millete hayırlı olsun :)
Aynı valla ayakkabı bağları çözüldü benim de :) dün bana sonunda şiştin dediler artık normal değil mi dedim doğurdum doğurucamAynen benimde ayaklar eller şişti şimdi ayakkabımın bağcıklarını genişlettim ayağıma da tabure koydumyüzümde şişmeye başladı. Şişmedin sen deyip duranlar sevinebilir artık :) Valla eşime şimdiye kadar hiç yük olmadım artık son bir ay çekiversin bir zahmet napim
Panda deyince, ben yerde yatmayı çok severim.. şu an en çok istediğim şey halının üstünde yatıp öyle bi sağa bi sola dönmek, yüzüstü dönmek falanAy valla panda olduk yuvarlanıp gitsem daha kolay. Akşam kanepe keyfim bitti artık eşim tutunca dönüyorum bende. Bir de gece yatarken hamile yastığı da yetmiyor göbeğimi taşımaya yetmiyor artık yana yatınca küt popom havaya kalkıyor
Hahaha panda tam fıtratımıza uydu. Ben bir de otururken bacakları açıyorum kocamanAy valla panda olduk yuvarlanıp gitsem daha kolay. Akşam kanepe keyfim bitti artık eşim tutunca dönüyorum bende. Bir de gece yatarken hamile yastığı da yetmiyor göbeğimi taşımaya yetmiyor artık yana yatınca küt popom havaya kalkıyor
Aynı valla ayakkabı bağları çözüldü benim de :) dün bana sonunda şiştin dediler artık normal değil mi dedim doğurdum doğurucam
Ya ben de bir duygusallık var bişey istemeye çekiniyorum eşimden çok saçma değil miha ağladım ha ağlıcam moddayım Zaten
Ayyy hepimiz aynıyız sanırım, yaa kusura bakma ama diye başlıyorum bi şey isteyeceğim de sonra da teşekkür ediyorum kaç defaAynı valla ayakkabı bağları çözüldü benim de :) dün bana sonunda şiştin dediler artık normal değil mi dedim doğurdum doğurucam
Ya ben de bir duygusallık var bişey istemeye çekiniyorum eşimden çok saçma değil miha ağladım ha ağlıcam moddayım Zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?