- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #32.621
Ahahaha bebiş olunca bütün naz kapris dönemi sona erecek zaten haklısın. Benim küçük kıza da genelde o bakıyor gelince ekstra bişey istemeye çekiniyorum ya. Korkuyorum adam ver onu da karnımda ben taşıyayım diyecek diye. Ama ben de yemek temizlik vs de hiç yardım istemedim inan. Geçen gün süpüreyim dedi yok dedim ama pişman oldum alıştırsak mı hafif hafif :)))Ay ne çekineceksin ya bende aman çalışıyor aman onu bölmeyim uyusun kıyamam modundaydım. Gece dayanamadım valla 9 ay kahrını çeken biziz onlarda azcık uykusuz kalıversin boşver. Hiç duygusal davranma içinden geliyorsa da ağla sıkma kendini. Birşey istemeye de çekinme herşeyi iste son 1 ayımız kaldı sonra istesekte yapmayacaklar
İşe yaramıyor bu saatten sonra cnm ayak araba yastık koy. Sırt üstü yatma mümkünse bebişe oksijen az gidiyor öyle, çok gidince tekme atıyor zaten mecbur cekcez onu :)Hahaha panda tam fıtratımıza uydu. Ben bir de otururken bacakları açıyorum kocamanben popomu sığdıramıyorum ki canım yan yatsam artık bebiş de tepikliyor sırt üstü yatmamı istiyor herhalde. Ay valla gece uykularım eziyet ben de alacam artık şu hamilr yastıklarından artık
Ahahah aynı valla demin bişey istedim ondan geçecekmişsin dicektim alır mısın dicektim yazmıştım adama resmen. Dicektim ne ya. Okadar ezik büzük söylüyorum bişey dersr de dediğin gibi direk ağlarım kesin. Zaten o bingo söz yapabilsem sana mı yaptırırdımAyyy hepimiz aynıyız sanırım, yaa kusura bakma ama diye başlıyorum bi şey isteyeceğim de sonra da teşekkür ediyorum kaç defaBazen ben bu hallere düşecek insan mıydım diye ağlıyorum, hele ki öf falan derse ben de direk ağlama krizi, sanki kendim yapabilsem sana mı yaptırırım diye
Çok mızıldarsa senin yapacağın işi popoma yaptırırdım diyorum o zaman deliriyo, keyfim yerine geliyor. Yaa normalde kimseye minnet etmem hiç bir iş için, ama mecbur kalıyoruz ve bu mecburiyet beni çileden çıkarıyorAhahah aynı valla demin bişey istedim ondan geçecekmişsin dicektim alır mısın dicektim yazmıştım adama resmen. Dicektim ne ya. Okadar ezik büzük söylüyorum bişey dersr de dediğin gibi direk ağlarım kesin. Zaten o bingo söz yapabilsem sana mı yaptırırdım
Aynen ben de öyle canım kilo umrumda değil de doktordan çekiniyorumAyakkabı çok çıkıyor, en hafif ayakkabını giy kuzum, babet falan hattayüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, son kontrollerde de fırça yemeyelim. Dün eşime diyorum bu ay çok şiştim tartıya çıkmakta korkuyorum diye amaaan ye boşver az vaktin var zaten ne olacak diyor, yesem anında şişerim. Valla kiloyu verememekten değil doktordan utandıgımdan
Canım valla ne yalan söyleyeyim yedim bile hapır hupur dayanamadım ya napayimGünaydın canım maalesef sen dursan bebek duramaz tepikler anne yemek diyeşurda bir ay sonra nr halin varsa gör diyecek doktorumuz az kaldı canım sabır :))))
Epey fark olmuş arada...benim hiç o kadar düşmüyor acaba düşmesi mi gerekir...dün gece 10 gibi en son yoğurt yedim sabah 93 tü...gerçekten çok sıkıcı bu şeker olayı...inşallah bebeklerimize bi zararı olmuyordurCanim benimde açlık sekerim çok düşmeye başladı 65-78 arasi. Dün diyetisyenle görüştüm ara öğünlere yarim yoğurt yada yarim galeta ekledi zaten diyete uyarsam tokluk da 100-120 arasi. Fakat bazen sapitiyorrr bende anlamıyorum evvelsi gün oglen dışarıda mecburi makarna yoğurt ve nagget yedim açlık tokluk baktım 67-91 idi zaten kötü olduğum için onları mecburi tercih ettim eve geldim açlık hissetmiyordum ama 5 saat geçti onunla kalmayayım dedim olctum 115 cıktı aradan 1 saat sonra 126 cıktı yemeden yattım sabah açlık 65 cıktı kahvaltıyı zor hazirladim
Az kaldı hem doğuma hem delirmeye
Sagol canim bakayim :) mantikli kapak acacagi fikriBen de hastanede dağıtmak ok hediyelik yaptirmiycam oraya gelen evede geliyor zaten,evde verecem.. magnet olarak bende aynı fikirdeyim özenerek aylarca kafa yorup alınan seyler bir süre sonra atılıyor yazık günah..atmasan evde yayınti..o yüzden ben kapak açacağı olan magneylerden yaptırıp tül keseye koyup dağıtacagim..etiket derdide olmuyo onların,üstünde yazılı herşey..site olarak da daha önce burada sormuştum bir arkadaş sağolsun geri dönmüştü ben kullandım güvenilir bir site diye,sende araştır tabi( fotomagnet.net ) gibi bişeydi..
Canım anneciğine cok çok geçmiş olsun, sen de kendini üzme bebisin hisseder kesinlikle. Çantayı da yavaştan başla hazırlamaya,eksiklerini tamamla sonradan zorluk olmasınselam kızlar herkesler çok iyidir inşallah
ben annemin hastalığı, iş yerinin saçmalığı-yoğunluğu falan stresli mutsuz günler yaşadım
bebeğimi de üzmüşümdür, artık çok neşeli olmak istiyorum ya
yarın da kontrolümüz var, o güzel yüzünü gösterir inşallah kuzum
doğum çantası hazırlamaya 32. haftada başlarım diyordum ama yavaştan yapsam mı
geceleri eşim benden geç uyuyo, hep dokunuyomuş karnıma, çok hareketli geceleri dedi
kuzumun akşam 8 den sonra maşallahı var cidden, canımı yakacak kadar tepiniyo
Allah hepsine sağlık versin inşallah
Birşey olmaz Allah'ın izniyle, bende önceki çocukta uğraştım bu şekerle çok şükür birşey olmadıEpey fark olmuş arada...benim hiç o kadar düşmüyor acaba düşmesi mi gerekir...dün gece 10 gibi en son yoğurt yedim sabah 93 tü...gerçekten çok sıkıcı bu şeker olayı...inşallah bebeklerimize bi zararı olmuyordur
Ahahaha bebiş olunca bütün naz kapris dönemi sona erecek zaten haklısın. Benim küçük kıza da genelde o bakıyor gelince ekstra bişey istemeye çekiniyorum ya. Korkuyorum adam ver onu da karnımda ben taşıyayım diyecek diye. Ama ben de yemek temizlik vs de hiç yardım istemedim inan. Geçen gün süpüreyim dedi yok dedim ama pişman oldum alıştırsak mı hafif hafif :)))
Çok mucizevi bir şey canım düşündükçe duygulanıyorum :)Canım belirtiler tansiyonu gösteriyor. Burun kanaması tek başına belki değil ama diğer semptomlar tansiona bağlı olabilir. Varsa aletin düzenli ölç bakalım.
Kızlar bebeğe hiçbir zararı yok emzirirken lazerin. Ama hormonlardan dolayı hem siz fayda göremiyorsunuz. Yani kıllar azalmıyor azalsa bile emzirme dönemi bitince hormonlar yine değişecek artabiir. Hem de hormonları etkileyebilir diye biliyorum.
Ay canım C cikolatalimuffin arkadaş yazmış ne kadar etkilendim ben de inan. Kocaman olur bemim de o siyahlık ve memiş ucu da büyür. Büyümesi de kolay tutsun diyedir herhalde. O da allahın bir nimeti:)))
Dönmüştür inşallah canım, hadi bakalım güzel haberlerle gel. Ben de öğleden sonra gidicem çok heyecanlıyımSlm kızlar, dr'a gidiyorum yoldayım kontrolüm, çok merak ediyorum acaba kendini gösterecek mi, döndü mü, bebeğim nasıl, nasıl birşey şu annelik sanki sevgilim le buluşmaya gidiyor gibi heyecan ve mutluluk var şu anda
Süpersiniz, herkes yaptırabilse ben yaptıramam sanırım bu işleri benimki ne, katır inadı var zatenAaa sen yanlış yapıyorsun ben geçen hafta bütün evi temizlettim valla. Süpürme silme tuvalet banyo toz herşeyi yaptı Allah razı olsun. Başında da durdum ki eksik gördüğüm yerleri söyledim bak şurayı birdaha ovala diye sesi çıkmadı hiç öf bile demedi. Sende yaptır artık biz temizlik süpürge hiç birşey yapamayız. Ben zaten hamileliğimden beri kaynanam altımda oturuyor orda yedim yemekte sıkıntım yok ama temizlikte de kocamı alıştırdım valla. O bile alıştı da hafta sonu için plan yaparken bi evi süpürürüm öyle çıkarız diyor
Ay herkes aynı duygusallıkta yaaa. Dün eşimle sıkıntı yaşadık tüm gün ağladım gece ağladım. Durduramıyorum kendimi. Kendime kızıyorum ne kadar mutsuz bi hamilelik geçirdim diye. Hiç böyle hayal etmemiştim.Aynı valla ayakkabı bağları çözüldü benim de :) dün bana sonunda şiştin dediler artık normal değil mi dedim doğurdum doğurucam
Ya ben de bir duygusallık var bişey istemeye çekiniyorum eşimden çok saçma değil miha ağladım ha ağlıcam moddayım Zaten
Can'ım çok geçmiş olsun. Üzme artık kendini. Anne üzülünce bebeği besleyen damar büzüşürmüş. Öyle hissedermiş bebek. Sana diyorum gerçi ben becerebilsem bunu elde olmuyor bazen.selam kızlar herkesler çok iyidir inşallah
ben annemin hastalığı, iş yerinin saçmalığı-yoğunluğu falan stresli mutsuz günler yaşadım
geceleri eşim benden geç uyuyo, hep dokunuyomuş karnıma, çok hareketli geceleri dedi
Araya yastık koyuyorum canım. Bir teyze normal doğum için çok faydalı demişti ilkinden kalma bir alışkanlık oldu bende oyüzden. Sırt üstü de yatamıyorum zaten sırtıma yük biniyor resmenİşe yaramıyor bu saatten sonra cnm ayak araba yastık koy. Sırt üstü yatma mümkünse bebişe oksijen az gidiyor öyle, çok gidince tekme atıyor zaten mecbur cekcez onu :)
selam kızlar herkesler çok iyidir inşallah
Hayırlı haberlerle gel inşallah annesi, bebişinle hasret gider bol bol :)Slm kızlar, dr'a gidiyorum yoldayım kontrolüm, çok merak ediyorum acaba kendini gösterecek mi, döndü mü, bebeğim nasıl, nasıl birşey şu annelik sanki sevgilim le buluşmaya gidiyor gibi heyecan ve mutluluk var şu anda
Haha yazık bizim kocalara vallaÇok mızıldarsa senin yapacağın işi popoma yaptırırdım diyorum o zaman deliriyo, keyfim yerine geliyor. Yaa normalde kimseye minnet etmem hiç bir iş için, ama mecbur kalıyoruz ve bu mecburiyet beni çileden çıkarıyorbebek dogsun sorcam hepsine dünya kaç bucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?