2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ahahaha bebiş olunca bütün naz kapris dönemi sona erecek zaten haklısın. Benim küçük kıza da genelde o bakıyor gelince ekstra bişey istemeye çekiniyorum ya. Korkuyorum adam ver onu da karnımda ben taşıyayım diyecek diye. Ama ben de yemek temizlik vs de hiç yardım istemedim inan. Geçen gün süpüreyim dedi yok dedim ama pişman oldum alıştırsak mı hafif hafif :)))

İşe yaramıyor bu saatten sonra cnm ayak araba yastık koy. Sırt üstü yatma mümkünse bebişe oksijen az gidiyor öyle, çok gidince tekme atıyor zaten mecbur cekcez onu :)

Ahahah aynı valla demin bişey istedim ondan geçecekmişsin dicektim alır mısın dicektim yazmıştım adama resmen. Dicektim ne ya. Okadar ezik büzük söylüyorum bişey dersr de dediğin gibi direk ağlarım kesin. Zaten o bingo söz yapabilsem sana mı yaptırırdım

Çok mızıldarsa senin yapacağın işi popoma yaptırırdım diyorum o zaman deliriyo, keyfim yerine geliyor. Yaa normalde kimseye minnet etmem hiç bir iş için, ama mecbur kalıyoruz ve bu mecburiyet beni çileden çıkarıyor bebek dogsun sorcam hepsine dünya kaç bucak

Aynen ben de öyle canım kilo umrumda değil de doktordan çekiniyorum sporum var çok hafif onu giyeyim

Günaydın canım maalesef sen dursan bebek duramaz tepikler anne yemek diye şurda bir ay sonra nr halin varsa gör diyecek doktorumuz az kaldı canım sabır :))))
Canım valla ne yalan söyleyeyim yedim bile hapır hupur dayanamadım ya napayim artik katlancaz bakalım laf karistiririm soru sorarım tartilirken

Epey fark olmuş arada...benim hiç o kadar düşmüyor acaba düşmesi mi gerekir...dün gece 10 gibi en son yoğurt yedim sabah 93 tü...gerçekten çok sıkıcı bu şeker olayı...inşallah bebeklerimize bi zararı olmuyordur

Sagol canim bakayim :) mantikli kapak acacagi fikri

selam kızlar herkesler çok iyidir inşallah
ben annemin hastalığı, iş yerinin saçmalığı-yoğunluğu falan stresli mutsuz günler yaşadım
bebeğimi de üzmüşümdür, artık çok neşeli olmak istiyorum ya
yarın da kontrolümüz var, o güzel yüzünü gösterir inşallah kuzum
doğum çantası hazırlamaya 32. haftada başlarım diyordum ama yavaştan yapsam mı
geceleri eşim benden geç uyuyo, hep dokunuyomuş karnıma, çok hareketli geceleri dedi
kuzumun akşam 8 den sonra maşallahı var cidden, canımı yakacak kadar tepiniyo
Allah hepsine sağlık versin inşallah

Canım anneciğine cok çok geçmiş olsun, sen de kendini üzme bebisin hisseder kesinlikle. Çantayı da yavaştan başla hazırlamaya,eksiklerini tamamla sonradan zorluk olmasın

Birşey olmaz Allah'ın izniyle, bende önceki çocukta uğraştım bu şekerle çok şükür birşey olmadı

Aaa sen yanlış yapıyorsun ben geçen hafta bütün evi temizlettim valla. Süpürme silme tuvalet banyo toz herşeyi yaptı Allah razı olsun. Başında da durdum ki eksik gördüğüm yerleri söyledim bak şurayı birdaha ovala diye sesi çıkmadı hiç öf bile demedi. Sende yaptır artık biz temizlik süpürge hiç birşey yapamayız. Ben zaten hamileliğimden beri kaynanam altımda oturuyor orda yedim yemekte sıkıntım yok ama temizlikte de kocamı alıştırdım valla. O bile alıştı da hafta sonu için plan yaparken bi evi süpürürüm öyle çıkarız diyor

Çok mucizevi bir şey canım düşündükçe duygulanıyorum :)

Dönmüştür inşallah canım, hadi bakalım güzel haberlerle gel. Ben de öğleden sonra gidicem çok heyecanlıyım

Süpersiniz, herkes yaptırabilse ben yaptıramam sanırım bu işleri benimki ne, katır inadı var zaten

Ay herkes aynı duygusallıkta yaaa. Dün eşimle sıkıntı yaşadık tüm gün ağladım gece ağladım. Durduramıyorum kendimi. Kendime kızıyorum ne kadar mutsuz bi hamilelik geçirdim diye. Hiç böyle hayal etmemiştim.
Eşimden ben de bişey istemeye çekiniyorum. Normalde öyle değilimdir ama ona mecbur hissetmek Çan'ımı sıkıyor

Can'ım çok geçmiş olsun. Üzme artık kendini. Anne üzülünce bebeği besleyen damar büzüşürmüş. Öyle hissedermiş bebek. Sana diyorum gerçi ben becerebilsem bunu elde olmuyor bazen.

İşe yaramıyor bu saatten sonra cnm ayak araba yastık koy. Sırt üstü yatma mümkünse bebişe oksijen az gidiyor öyle, çok gidince tekme atıyor zaten mecbur cekcez onu :)
Araya yastık koyuyorum canım. Bir teyze normal doğum için çok faydalı demişti ilkinden kalma bir alışkanlık oldu bende oyüzden. Sırt üstü de yatamıyorum zaten sırtıma yük biniyor resmen valla mecburuz haklısın işin şakası zaten bir saat tekme atmasalar acabalar başlıyor :)

Geçmiş olsun canım iş ortamı cidden geriyormuş bu hafta anladım kafa direk boşaldı rahatladum sen de çıkınca rahatlarsın. Hepimizin genelde akşamları başlıyor sanırım gece nöbetimiz başlayacak doğunca.
Hayırlı haberlerle gel inşallah annesi, bebişinle hasret gider bol bol :)

Haha yazık bizim kocalara valla ben de minneti hiç sevmiyorum huyum kurusun başkasına yapmaya bayılırım ama yaptırmak eziyet geliyor.

Kızlar geçen gün Bebiş görmeye gittik hastaneye. Arkadaşım Doğum yaptı sezaryenle.
Allahım minicik ağzı burnu yiyesim geldi. Tabi bi de doğurasım
3300 demişlerdi kilosuna. 2800 oldu. Beklenen kilodan baya farklı geliyor bu bebişler.
Bir de hastane odası süsleme vs oraya gidince fark ettim ki hiç de önemli değil. Kimsenin o an bişeye baktığı Yok İnan'ın :) şuan odayı bile tam hatırlamıyorum. Kapı süsü vardı sadece. Bebeğin beşiğine de güzel bi battaniye örtmüşler. O kadar süsle uğraşmaya gerek Yok daha iyi anladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…