- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #32.641
Yoğunluğu nasıl canım benim çok dışarı akan bi kanama yok ama genzim ve burnum hep kanlı oluyo stres burun kanamasını çoğaltır etkisi çok gerçekten ... Bidaha kontrol nezaman canım senin bi sorun istersen için rahat eder inşallah.....
Aynen haklısın ben de hata ettiğimi farkettim ama bir kez söylemiş bulundumAaa sen yanlış yapıyorsun ben geçen hafta bütün evi temizlettim valla. Süpürme silme tuvalet banyo toz herşeyi yaptı Allah razı olsun. Başında da durdum ki eksik gördüğüm yerleri söyledim bak şurayı birdaha ovala diye sesi çıkmadı hiç öf bile demedi. Sende yaptır artık biz temizlik süpürge hiç birşey yapamayız. Ben zaten hamileliğimden beri kaynanam altımda oturuyor orda yedim yemekte sıkıntım yok ama temizlikte de kocamı alıştırdım valla. O bile alıştı da hafta sonu için plan yaparken bi evi süpürürüm öyle çıkarız diyor
Ya bu hafta oldu bende canım yoksa tam cadı modumdaydım. Ama yine de bırakmayalım kendimizi, çok kötü olursak dışarı çıkıp yarım saat bile yürüsek iyi gelir. Dün hava da berbattı o da etkiliyor beni. Bir de dün kandildi ama nasıl bir vesvese kasvet vardı üstümde şeytan da uğraşıyor hamilelerle açıp bir kuran okusak ne kadar rahatlarız da yapamadım ben deAy herkes aynı duygusallıkta yaaa. Dün eşimle sıkıntı yaşadık tüm gün ağladım gece ağladım. Durduramıyorum kendimi. Kendime kızıyorum ne kadar mutsuz bi hamilelik geçirdim diye. Hiç böyle hayal etmemiştim.
Eşimden ben de bişey istemeye çekiniyorum. Normalde öyle değilimdir ama ona mecbur hissetmek Çan'ımı sıkıyor
Can'ım çok geçmiş olsun. Üzme artık kendini. Anne üzülünce bebeği besleyen damar büzüşürmüş. Öyle hissedermiş bebek. Sana diyorum gerçi ben becerebilsem bunu elde olmuyor bazen.
Doğumhaneye bir şey almıyorlar canım ameliyat önlüğü giydiriyorlar gidiyorsun sonra üstünde örtü oluyor onunla geri Getiriyorlar seni benim de Serumum vardı bitti sonra giyindim refakatçi giydirdiKızlar hastaneye yatisimiz olduğunda şu insanın arkasını açıkta birakan önlük giydiriyorlar sonra doğum oluyor gecelik ya da pijama takımını dogumhane ya da ameliyathanede giymiyoruz demi odaya geçince mi giyiliyor. Biz kendimiz mi giyiyoruz. Kaybimda doğum yaptım aslında ama ani yatis yaptirdilar bana zehirlenmeyeyim diye bebeğin kalbi durali 5-6 gun olmus . Onluk giydirdiler 24 saat sonra dogum oldu odaya gectik. Serum bitti geldigim kiyafetlerimi giyip gittim. Simdi nasil oluyor hastanede bir gece kalinca
Çok iyi fikir hı mı de geçiştirCanım valla ne yalan söyleyeyim yedim bile hapır hupur dayanamadım ya napayimartik katlancaz bakalım laf karistiririm soru sorarım tartilirken
Canım aslında 3 aydır kilo almıyorum yani 500 gram alırsam ertesi gün onu vermiş oluyorum. Ama kıyafetle gidince ve ne hikmetse ordaki tartida evde tartildigimdan 3kilo fazla çıkıyorum, şu an tam 10 kilo aldim 76 kiloyum. Sinir oluyorum orda fazla çıkıncaÇok iyi fikir hı mı de geçiştirbiz kilolu annelerle bunla da baş etmeyi öğreneceğiz canım :))))
Süpersiniz, herkes yaptırabilse ben yaptıramam sanırım bu işleri benimki ne, katır inadı var zaten
Aynen haklısın ben de hata ettiğimi farkettim ama bir kez söylemiş bulundumzaten inan artık yapamıyorum küçük el süpürgem var onla bile bitiyor pilim bugün bir temizlik faslım var bakalım sonucu nasıl olacak :) sana bişey söyliyim mi hazır ev yemeği varya nimet nimet. Allah razı olsun annelerden kayınvalidelerden. Ben de gittim mi yiyorum ama evi çok yakın değil hergün gitsem sevinir ama gidemiyorum işte. Alt üst olsa ne güzel olurdu çok şanslısın maşallah
Tabiki:)Kolonya şişesi ben de bakıyorum canım, bulursam sana da haber vereyim.. sen de bana söyler misin bulursan
Kesin tuhafiyede vardir bi bakmaliyimŞu mutfak malzemeleri satan bir milyoncu gibi bir yerden aldım ben dagitmalik daha kucuklerini de satıyorlar hatta.
Bana odada giydirmislerdi.sonra ustume birsey kapatip tekerlekli sandalyeyle goturmuslerdi.Kızlar hastaneye yatisimiz olduğunda şu insanın arkasını açıkta birakan önlük giydiriyorlar sonra doğum oluyor gecelik ya da pijama takımını dogumhane ya da ameliyathanede giymiyoruz demi odaya geçince mi giyiliyor. Biz kendimiz mi giyiyoruz. Kaybimda doğum yaptım aslında ama ani yatis yaptirdilar bana zehirlenmeyeyim diye bebeğin kalbi durali 5-6 gun olmus . Onluk giydirdiler 24 saat sonra dogum oldu odaya gectik. Serum bitti geldigim kiyafetlerimi giyip gittim. Simdi nasil oluyor hastanede bir gece kalinca
Geldimi canim kullanislimiAhanda bundan aldım..ben mavi hastasıyım ondanmi bilmem ama çok beğendim..
34 de daha dami agirladiyoz yaa .Günaydın kızlar 34+0 oldum bıgün allahın izniyle ağırlaştım iyice hareketleri canımı acıtıyor az kaldı diyorum ama bir yandanda korkuyorum
Haklısın canım ya. Her gün okumak istedim ben de ama her gün olmadı malesef ihmal ettim hep.Ya bu hafta oldu bende canım yoksa tam cadı modumdaydım. Ama yine de bırakmayalım kendimizi, çok kötü olursak dışarı çıkıp yarım saat bile yürüsek iyi gelir. Dün hava da berbattı o da etkiliyor beni. Bir de dün kandildi ama nasıl bir vesvese kasvet vardı üstümde şeytan da uğraşıyor hamilelerle açıp bir kuran okusak ne kadar rahatlarız da yapamadım ben de
Onu ben de cok merak ediyorum ya :/Kızlar hastaneye yatisimiz olduğunda şu insanın arkasını açıkta birakan önlük giydiriyorlar sonra doğum oluyor gecelik ya da pijama takımını dogumhane ya da ameliyathanede giymiyoruz demi odaya geçince mi giyiliyor. Biz kendimiz mi giyiyoruz. Kaybimda doğum yaptım aslında ama ani yatis yaptirdilar bana zehirlenmeyeyim diye bebeğin kalbi durali 5-6 gun olmus . Onluk giydirdiler 24 saat sonra dogum oldu odaya gectik. Serum bitti geldigim kiyafetlerimi giyip gittim. Simdi nasil oluyor hastanede bir gece kalinca
Yeniden hosgeldin canim. Guzek haberlerle gel randevundN :)Gunaydin kizlar telim bozuktu 1 haftadir giremedim umarim herkes iyidir bende pazar gunu dogum cantami hazirladim sukur. bugun aksam da randevum var bakalim kizim nasil arada tekmeleri cok sert arada dokunup cekiyor yerleri daraldi artik galiba
Puff bizimki de var ya tam tersi oldu. Hamileligimin baslarinda ben demesen yapardi. Simdi zorluyorum gene kalkmiyor. Gelen giden mi var? Biri gelecek olursa yaparim. Kalsin boyle ev pis degil bilmem ne kirk laf buluyor su son ayimda sinir ediyor beni. Gelen giden de her hafta fix yani mutlaka olur.Aaa sen yanlış yapıyorsun ben geçen hafta bütün evi temizlettim valla. Süpürme silme tuvalet banyo toz herşeyi yaptı Allah razı olsun. Başında da durdum ki eksik gördüğüm yerleri söyledim bak şurayı birdaha ovala diye sesi çıkmadı hiç öf bile demedi. Sende yaptır artık biz temizlik süpürge hiç birşey yapamayız. Ben zaten hamileliğimden beri kaynanam altımda oturuyor orda yedim yemekte sıkıntım yok ama temizlikte de kocamı alıştırdım valla. O bile alıştı da hafta sonu için plan yaparken bi evi süpürürüm öyle çıkarız diyor
Oyle oluyor ya ben kontrole gidecegim de saclarimi yapiyorum makyaj yapiyorum resmen suslenip gidiyorum :)Slm kızlar, dr'a gidiyorum yoldayım kontrolüm, çok merak ediyorum acaba kendini gösterecek mi, döndü mü, bebeğim nasıl, nasıl birşey şu annelik sanki sevgilim le buluşmaya gidiyor gibi heyecan ve mutluluk var şu anda
Canim annene Rabbim acil sifalar versin.hazirliklari da yapmanin zamanin geldi gibi Rabbim kolaylik versinselam kızlar herkesler çok iyidir inşallah
ben annemin hastalığı, iş yerinin saçmalığı-yoğunluğu falan stresli mutsuz günler yaşadım
bebeğimi de üzmüşümdür, artık çok neşeli olmak istiyorum ya
yarın da kontrolümüz var, o güzel yüzünü gösterir inşallah kuzum
doğum çantası hazırlamaya 32. haftada başlarım diyordum ama yavaştan yapsam mı
geceleri eşim benden geç uyuyo, hep dokunuyomuş karnıma, çok hareketli geceleri dedi
kuzumun akşam 8 den sonra maşallahı var cidden, canımı yakacak kadar tepiniyo
Allah hepsine sağlık versin inşallah
Ay bnde sebep bulup tekrar tekrar gitmeye calisiyorum.Slm kızlar, dr'a gidiyorum yoldayım kontrolüm, çok merak ediyorum acaba kendini gösterecek mi, döndü mü, bebeğim nasıl, nasıl birşey şu annelik sanki sevgilim le buluşmaya gidiyor gibi heyecan ve mutluluk var şu anda
Masallah kuzuya canim .bende bebek gormeye gittim dogum yapana bakinca farkli hissettimKızlar geçen gün Bebiş görmeye gittik hastaneye. Arkadaşım Doğum yaptı sezaryenle.
Allahım minicik ağzı burnu yiyesim geldi. Tabi bi de doğurasım
3300 demişlerdi kilosuna. 2800 oldu. Beklenen kilodan baya farklı geliyor bu bebişler.
Bir de hastane odası süsleme vs oraya gidince fark ettim ki hiç de önemli değil. Kimsenin o an bişeye baktığı Yok İnan'ın :) şuan odayı bile tam hatırlamıyorum. Kapı süsü vardı sadece. Bebeğin beşiğine de güzel bi battaniye örtmüşler. O kadar süsle uğraşmaya gerek Yok daha iyi anladım :)
Ben asıl doğduktan sonra eşime sabır diliyorum :) ramazanda oruç tutucak . Ee ben zaten lohusa sendromunda olurum bebişin gazıydı emmesiydi uyumasydı . O da hem işten gelcek hem oruçlu . Kesin derim beni niye gezmeye götrmüyosun evde durmaktan bıktım falan diyeAhahaha bebiş olunca bütün naz kapris dönemi sona erecek zaten haklısın. Benim küçük kıza da genelde o bakıyor gelince ekstra bişey istemeye çekiniyorum ya. Korkuyorum adam ver onu da karnımda ben taşıyayım diyecek diye. Ama ben de yemek temizlik vs de hiç yardım istemedim inan. Geçen gün süpüreyim dedi yok dedim ama pişman oldum alıştırsak mı hafif hafif :)))
Puff bizimki de var ya tam tersi oldu. Hamileligimin baslarinda ben demesen yapardi. Simdi zorluyorum gene kalkmiyor. Gelen giden mi var? Biri gelecek olursa yaparim. Kalsin boyle ev pis degil bilmem ne kirk laf buluyor su son ayimda sinir ediyor beni. Gelen giden de her hafta fix yani mutlaka olur.
Ay ne olursa olsun Doğum yapanın sancısı var ama bi rahatlama çökmüş bi ağırlık gitmiş bi nefes almış haldeydi. Allah bize de nasip etsin kuzumCanim annene Rabbim acil sifalar versin.hazirliklari da yapmanin zamanin geldi gibi Rabbim kolaylik versin
Ay bnde sebep bulup tekrar tekrar gitmeye calisiyorum.
Sirf ozledigimden 1 ay gecmek bilmiyo
Masallah kuzuya canim .bende bebek gormeye gittim dogum yapana bakinca farkli hissettim
Bebise bakinca ayri .
Walla canım ben bugün 34+0 oldum karaya vurmuş balina gibi hissediyorum kendimiTabiki:)
Kesin tuhafiyede vardir bi bakmaliyim
Bana odada giydirmislerdi.sonra ustume birsey kapatip tekerlekli sandalyeyle goturmuslerdi.
Geldimi canim kullanislimi
34 de daha dami agirladiyoz yaa .
Kiyafetleri kim yikayacak utuleyecek
Evet geldi,benim hoşuma gitti..yandan asılmiyor ama sadece sırttan..ilk çantam olduğu için kıyaslama şansım yok ama ben çok beğendim..valiz gibi asiri buyuk degil, gunluk kullanima uygun ve yeterli..yorumlarada bak istersen..Tabiki:)
Kesin tuhafiyede vardir bi bakmaliyim
Bana odada giydirmislerdi.sonra ustume birsey kapatip tekerlekli sandalyeyle goturmuslerdi.
Geldimi canim kullanislimi
34 de daha dami agirladiyoz yaa .
Kiyafetleri kim yikayacak utuleyecek
Ahada tam beni de anlatan tarif..karaya vuran beyaz büyük balina hatta..Walla canım ben bugün 34+0 oldum karaya vurmuş balina gibi hissediyorum kendimi
Epey fark olmuş arada...benim hiç o kadar düşmüyor acaba düşmesi mi gerekir...dün gece 10 gibi en son yoğurt yedim sabah 93 tü...gerçekten çok sıkıcı bu şeker olayı...inşallah bebeklerimize bi zararı olmuyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?