2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Genelde doktora soramiyorsnki mesela bu son gidisime bebegin bagirsagini idrar sonucunu ve plasentada ne gordunu soramadim bile genelde hisimlilar bu en son gittimi sevdim ama oda biraz aceleciydi hastalardan oturu bidaha ayim 3nisanda randevum doktorun saydiklarini yasamazsam o zaman gidecegim. Benim aslinda cok degil ama kardeslerim felan fark ediyor ben etmesemde genelde pihtili karisik oluyor

Aynen haklısın ben de hata ettiğimi farkettim ama bir kez söylemiş bulundum zaten inan artık yapamıyorum küçük el süpürgem var onla bile bitiyor pilim bugün bir temizlik faslım var bakalım sonucu nasıl olacak :) sana bişey söyliyim mi hazır ev yemeği varya nimet nimet. Allah razı olsun annelerden kayınvalidelerden. Ben de gittim mi yiyorum ama evi çok yakın değil hergün gitsem sevinir ama gidemiyorum işte. Alt üst olsa ne güzel olurdu çok şanslısın maşallah

Ya bu hafta oldu bende canım yoksa tam cadı modumdaydım. Ama yine de bırakmayalım kendimizi, çok kötü olursak dışarı çıkıp yarım saat bile yürüsek iyi gelir. Dün hava da berbattı o da etkiliyor beni. Bir de dün kandildi ama nasıl bir vesvese kasvet vardı üstümde şeytan da uğraşıyor hamilelerle açıp bir kuran okusak ne kadar rahatlarız da yapamadım ben de

Doğumhaneye bir şey almıyorlar canım ameliyat önlüğü giydiriyorlar gidiyorsun sonra üstünde örtü oluyor onunla geri Getiriyorlar seni benim de Serumum vardı bitti sonra giyindim refakatçi giydirdi

Canım valla ne yalan söyleyeyim yedim bile hapır hupur dayanamadım ya napayim artik katlancaz bakalım laf karistiririm soru sorarım tartilirken
Çok iyi fikir hı mı de geçiştir biz kilolu annelerle bunla da baş etmeyi öğreneceğiz canım :))))

Çok iyi fikir hı mı de geçiştir biz kilolu annelerle bunla da baş etmeyi öğreneceğiz canım :))))
Canım aslında 3 aydır kilo almıyorum yani 500 gram alırsam ertesi gün onu vermiş oluyorum. Ama kıyafetle gidince ve ne hikmetse ordaki tartida evde tartildigimdan 3kilo fazla çıkıyorum, şu an tam 10 kilo aldim 76 kiloyum. Sinir oluyorum orda fazla çıkınca

Süpersiniz, herkes yaptırabilse ben yaptıramam sanırım bu işleri benimki ne, katır inadı var zaten

Katır inadını bilmem o yapmazsa veririm haftada 100 lira kadın alırım. Onun için daha zararlı Valla eşim cidden Allah razı olsun hiç üzmedi çok onun üstüne gitmedim bende ama yapamadığımı gördüğü şeyde müdahale etti hep sağolsun.

Valla canım şanslıyım o konuda cidden, kendi evimizde değil kiradayız altlı üstü onlar benden sonra geldi alt katıma yemek konusunda sağolsun çok yararı oldu. Eşimde temizlikte diğer şeylerde yardımcı oluyor. Ben çok böyle ağlamadan kızmadan istiyorum eşimden dur ben evi süpüreyim diye alıyorum süpürgeyi sonra halimi gördü aldı eline süpürgeyi öyle öyle alıştırdım. Sizde eşlerinizden isteyin azcık böyle tatlı dille falan. Normalde koca evi temizlerim yinede yardım almam ben ki başak burcuyum herşeyim tam istediğim gibi olmalı kadın aldıktan sonra temizlik yapan insanım Ama hamilelik çok başkaymış ak olmazsa pak olur diyorum olduğu kadar diyerek susuyorum. Son aylardayız şişliğimizle mi uğraşalım yorgunlukla mı yemekle mi ki benim ilk bebeğim olcak birde çocuğunuz var çoğunun. Eşlerimizi süs diyemi aldık biz. Bu bebekleri meditasyonla yapmadık ya değil mi

Kolonya şişesi ben de bakıyorum canım, bulursam sana da haber vereyim.. sen de bana söyler misin bulursan
Tabiki:)
Şu mutfak malzemeleri satan bir milyoncu gibi bir yerden aldım ben dagitmalik daha kucuklerini de satıyorlar hatta.
Kesin tuhafiyede vardir bi bakmaliyim
Bana odada giydirmislerdi.sonra ustume birsey kapatip tekerlekli sandalyeyle goturmuslerdi.
Ahanda bundan aldım..ben mavi hastasıyım ondanmi bilmem ama çok beğendim..
Geldimi canim kullanislimi
Günaydın kızlar 34+0 oldum bıgün allahın izniyle ağırlaştım iyice hareketleri canımı acıtıyor az kaldı diyorum ama bir yandanda korkuyorum
34 de daha dami agirladiyoz yaa .
Kiyafetleri kim yikayacak utuleyecek

Haklısın canım ya. Her gün okumak istedim ben de ama her gün olmadı malesef ihmal ettim hep.
Ben en başından beri duygusalım. Geç gelen ve tedavi ile olan bi bebek. Ondan olsa gerek. Zaten çok çok öncesinde de zor günler geçirip duygusal olunca o moddan çıkamadım sanırım

Onu ben de cok merak ediyorum ya :/
Gunaydin kizlar telim bozuktu 1 haftadir giremedim umarim herkes iyidir bende pazar gunu dogum cantami hazirladim sukur. bugun aksam da randevum var bakalim kizim nasil arada tekmeleri cok sert arada dokunup cekiyor yerleri daraldi artik galiba
Yeniden hosgeldin canim. Guzek haberlerle gel randevundN :)

Puff bizimki de var ya tam tersi oldu. Hamileligimin baslarinda ben demesen yapardi. Simdi zorluyorum gene kalkmiyor. Gelen giden mi var? Biri gelecek olursa yaparim. Kalsin boyle ev pis degil bilmem ne kirk laf buluyor su son ayimda sinir ediyor beni. Gelen giden de her hafta fix yani mutlaka olur.
Oyle oluyor ya ben kontrole gidecegim de saclarimi yapiyorum makyaj yapiyorum resmen suslenip gidiyorum :)

Canim annene Rabbim acil sifalar versin.hazirliklari da yapmanin zamanin geldi gibi Rabbim kolaylik versin
Ay bnde sebep bulup tekrar tekrar gitmeye calisiyorum.
Sirf ozledigimden 1 ay gecmek bilmiyo
Masallah kuzuya canim .bende bebek gormeye gittim dogum yapana bakinca farkli hissettim
Bebise bakinca ayri .

Ben asıl doğduktan sonra eşime sabır diliyorum :) ramazanda oruç tutucak . Ee ben zaten lohusa sendromunda olurum bebişin gazıydı emmesiydi uyumasydı . O da hem işten gelcek hem oruçlu . Kesin derim beni niye gezmeye götrmüyosun evde durmaktan bıktım falan diye hem sana bakayım hem çocuğa bana kimse bakmıyor diye eyvahlarr olsunn adam iki kat sevap işlicek bu ramazan bana sabrederek

Bizim ne komşumuz ne arkadaşımız var tanıdıklarımız hep uzaktalar. Daha evime 3 yıldır 3 4 kez misafir anca gelmiştir. Öyle olduğu halde ben yaparım temizliğimi. Eşim önceden derdi hamile kalmadan önce aman temizleme sanki kim geliyor diye bende derdim kimseye yapmıyorum kendime yapıyorum kimse gelmeyecek diye pisliktemi oturalım diye :) Şuan sağolsun yapıyor valla. Tadını çıkarıyorum bende

Ay ne olursa olsun Doğum yapanın sancısı var ama bi rahatlama çökmüş bi ağırlık gitmiş bi nefes almış haldeydi. Allah bize de nasip etsin kuzum

Bana odada giydirmislerdi.sonra ustume birsey kapatip tekerlekli sandalyeyle goturmuslerdi.

Walla canım ben bugün 34+0 oldum karaya vurmuş balina gibi hissediyorum kendimi

Evet geldi,benim hoşuma gitti..yandan asılmiyor ama sadece sırttan..ilk çantam olduğu için kıyaslama şansım yok ama ben çok beğendim..valiz gibi asiri buyuk degil, gunluk kullanima uygun ve yeterli..yorumlarada bak istersen..

Yok canim bu kadar düşmemesi gerekiyor iyi değil dedi diyetisyen ben bazen öğün aralarını uzatmak zorunda kalıyorum. 2 haftadır ozellikle biraz dengesiz oldu. O yüzden ara ogune ek gıda ekledi.
Canim birşey olacağını sanmıyorum fatos33-20 de demiş. Çünkü uzun süreli yükseklik yok şekerimizde. Çok düşük de uzun süreli olmuyor zaten yürüyüş yada hareket ediyoruz yiyip oturmuyoruz eee daha ne yapalım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…