- 30 Ocak 2015
- 812
- 1.052
- 63
- 36
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #32.661
ahh canım ya dün ben ütüledim yerleştirdim ama bittim bittim. Bir gün daha beklesem yapamazdım sanırım, odamız hazır, nevresimleri sermedim hurca koydum. Oğlumun hastane çantası da hazır, sadece benim eksiklerim var, onları da haftasonu halledicem inşallah. Ama belim çok ağrıyor anlatamam34 de daha dami agirladiyoz yaa .
Kiyafetleri kim yikayacak utuleyecek
Adet ağrısı gibi mi canım, sabahları sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum, bir kaç saate geçiyor. Senin karnın nasıl agrıyor? Bebegin suyu fazlaydı sanırım, normale döndü mü?Arkadaşlar merhaba. Bu haftalarda karın ağrısı çeken var mı?
Ayyyyy çok güzelmiş maşallahBabynest yatagimiz geldi bugun
Yok normale dönmedi maalesef. Bazen adet sancısı gibi bazen tüm karın ağrısı, sancı gibi sanki. Ama sabit durunca ağrı olmuyor. Genelde hareket edince oluyor. Acaba bağırsak ağrısı falan mı?Adet ağrısı gibi mi canım, sabahları sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum, bir kaç saate geçiyor. Senin karnın nasıl agrıyor? Bebegin suyu fazlaydı sanırım, normale döndü mü?
Benim de oluyor canım, geçiyor ama sürekli değil. Sürekli olursa gel demişti doktor, bağırsak da olabilir tabii.. sen kaçıncı haftadasın?Yok normale dönmedi maalesef. Bazen adet sancısı gibi bazen tüm karın ağrısı, sancı gibi sanki. Ama sabit durunca ağrı olmuyor. Genelde hareket edince oluyor. Acaba bağırsak ağrısı falan mı?
33+1iz biz. Perşembe kontrolüm var söyleyeceğim doktora. Eğer devam ederse arar sorarım doktora.Benim de oluyor canım, geçiyor ama sürekli değil. Sürekli olursa gel demişti doktor, bağırsak da olabilir tabii.. sen kaçıncı haftadasın?
Söyle canım belki ilaç falan verir, tedbiri elden bırakmamak lazım, benim göğsümün altında tam orta yer bıçaklanmış gibi acıyordu, bağırsak dedi. Bagırsak çalıştırıcı şeyler verdi ek olarak, şimdi iyiyim şükür. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, az kaldı rahatlayacağız inşallah :) ben adete göre 35+3, ultrasona göre 38 haftadayım. Öyle heyecan dorukta bekliyoruz bakalım33+1iz biz. Perşembe kontrolüm var söyleyeceğim doktora. Eğer devam ederse arar sorarım doktora.
Sen de sanırım 35in içindesin değil mi?
Ay sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza alsaydık da rahatlasaydık :)
Ahanda bundan aldım..ben mavi hastasıyım ondanmi bilmem ama çok beğendim..
Babynest yatagimiz geldi bugun
ahh canım ya dün ben ütüledim yerleştirdim ama bittim bittim. Bir gün daha beklesem yapamazdım sanırım, odamız hazır, nevresimleri sermedim hurca koydum. Oğlumun hastane çantası da hazır, sadece benim eksiklerim var, onları da haftasonu halledicem inşallah. Ama belim çok ağrıyor anlatamam
Aaa ben onu hiç düşünmedim, minikler bayramda el mi öpecekAy şaka maka ramazana 2 ay var lohusa olucaz çoğumuz bakalım minnaklarla sahurdu iftardı napıcaz.... AYY onlarda bayramda yanımızda olucak İnş yaa Rabbim nasip ederse.... Çok güzel sonrada hava güzel gezer dururuz İnş sağlıklı sıhhatli olsunlarda
Ay çok heyecanlı gerçekten. Şükür kabızlık sorunum da yok aslında. Ama bazı gıdalar bana dokunuyor bu sebeple bağırsağımda ağrı oluyor, hamile olmadığımda da öyleydi maaleef. Umarım hakkımızda her şeyin en hayırlısı olur.Söyle canım belki ilaç falan verir, tedbiri elden bırakmamak lazım, benim göğsümün altında tam orta yer bıçaklanmış gibi acıyordu, bağırsak dedi. Bagırsak çalıştırıcı şeyler verdi ek olarak, şimdi iyiyim şükür. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, az kaldı rahatlayacağız inşallah :) ben adete göre 35+3, ultrasona göre 38 haftadayım. Öyle heyecan dorukta bekliyoruz bakalım
Canım teşekkür ederim, çalışınca zor tabi nasıl yapacaksınbenim daha hiç bişeyim hazır değil :S bebeğin kıyafetleri hurçta duruyor, daha kendi kıyafetlerimi kaldırıp dolabımdan yer açıcam , çalıştığım için akşam hiçbişey yapamıyorum, hafta sonuda evi derle topla biraz bulaşık çamaşır yoruluyorum zaten dinlenme derken gün bitiyor, anneme de ananem geldi ona bakıyor daha çarşıya çıkıp pijama falan alıcam düşünün yani
Korku hangimizde yok ki uykularımız kaçıyor, hayatımdaki en büyük olay olacak, anne olmak kolay değilmiş, çok şükür allah isteyen herkese nasip etsin. Biz hazırız, paşamızın keyfi ne zaman isterse buyursun gelsinAy çok heyecanlı gerçekten. Şükür kabızlık sorunum da yok aslında. Ama bazı gıdalar bana dokunuyor bu sebeple bağırsağımda ağrı oluyor, hamile olmadığımda da öyleydi maaleef. Umarım hakkımızda her şeyin en hayırlısı olur.
Ultrasona göre de kendi haftamdayım ama sizin az kalmış. Biraz korku da var içimde sanki. Ama sabırsızlanıyorum da . Daha kıyafetleri yıkamadım :/
Cok tsk ederiz canimAyyyyy çok güzelmiş maşallahgüzel rüyalar görsün miniğin içinde uyurken, huzurlu uykuları olsun inşallah
Canım doğum tarihini sata göre söyleyecek değilmi drun?Söyle canım belki ilaç falan verir, tedbiri elden bırakmamak lazım, benim göğsümün altında tam orta yer bıçaklanmış gibi acıyordu, bağırsak dedi. Bagırsak çalıştırıcı şeyler verdi ek olarak, şimdi iyiyim şükür. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, az kaldı rahatlayacağız inşallah :) ben adete göre 35+3, ultrasona göre 38 haftadayım. Öyle heyecan dorukta bekliyoruz bakalım
Tsk ederizcanım arkada fermuarlı gözü var mı, alttaki eşyaları kolay alabilmek için bide hangi siteden aldın?
ay çok güzel olmuş çok beğendimcanım hangi siteden yaptırdın bide yatağın boyu ne acaba gözüme çok küçük gözüküyor bunlar
canım maşallah nasıl güzel dizmişsin herşeyisağlıkla kullansın bebeşin inşallah
benim daha hiç bişeyim hazır değil :S bebeğin kıyafetleri hurçta duruyor, daha kendi kıyafetlerimi kaldırıp dolabımdan yer açıcam , çalıştığım için akşam hiçbişey yapamıyorum, hafta sonuda evi derle topla biraz bulaşık çamaşır yoruluyorum zaten dinlenme derken gün bitiyor, anneme de ananem geldi ona bakıyor daha çarşıya çıkıp pijama falan alıcam düşünün yani
Gözün aydın canımKizlar doktordan ciktim bebis gayet iyimis, kilosu 2400, bi sorun yok dedi yüzü kapalıydı sıpanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?