- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #32.681
benim de ikinci makinenin ütülenmesi kaldı üşeniyorum galibaahh canım ya dün ben ütüledim yerleştirdim ama bittim bittim. Bir gün daha beklesem yapamazdım sanırım, odamız hazır, nevresimleri sermedim hurca koydum. Oğlumun hastane çantası da hazır, sadece benim eksiklerim var, onları da haftasonu halledicem inşallah. Ama belim çok ağrıyor anlatamam
Ay cikart valla. Cok rahat oluyorBizim ne komşumuz ne arkadaşımız var tanıdıklarımız hep uzaktalar. Daha evime 3 yıldır 3 4 kez misafir anca gelmiştir. Öyle olduğu halde ben yaparım temizliğimi. Eşim önceden derdi hamile kalmadan önce aman temizleme sanki kim geliyor diye bende derdim kimseye yapmıyorum kendime yapıyorum kimse gelmeyecek diye pisliktemi oturalım diye :) Şuan sağolsun yapıyor valla. Tadını çıkarıyorum bende
Olur canım benim ütü işilerim bitti sadece uyku setinin yorganı kaldı yıkanacak onuda yıkasam hemen kurumaz dışarıda çamur yağıyor resmen beşiğide kurmadık henüzbenim de ikinci makinenin ütülenmesi kaldı üşeniyorum galibahemen yapcam ama yarın. Nevresimini sermedim ama sersemde çarşafla kapatsam tozlanmasın diye olur dimi.
Yani 10 Nisan gibi bekleriz 1 Mayıs’a kadar demişti benim doktorum ama abim de doktor benim o sata göre olur saçmalamasın diyor, ben yine de hazırlığımı yapıp bekleyeyim ne olur ne olmaz diyorumCanım doğum tarihini sata göre söyleyecek değilmi drun?
Serme bence hastaneden gelince serersiniz hemen ne olacak ki, nevresim toz olur sürekli silkelemek gerekir. Senin bebiş de ultrasona göre önde ya, doktor ne diyor Doğum tarihi için? Sata göre mi ultrasona göre mi doğar diyor?benim de ikinci makinenin ütülenmesi kaldı üşeniyorum galibahemen yapcam ama yarın. Nevresimini sermedim ama sersemde çarşafla kapatsam tozlanmasın diye olur dimi.
Bi bakiyim canim evde sirt cantam var ondan kararsiz kaldim boyleEvet geldi,benim hoşuma gitti..yandan asılmiyor ama sadece sırttan..ilk çantam olduğu için kıyaslama şansım yok ama ben çok beğendim..valiz gibi asiri buyuk degil, gunluk kullanima uygun ve yeterli..yorumlarada bak istersen..
Gule gule kullan canim cok cici duruyorBabynest yatagimiz geldi bugun
Banada cok zor geliyor.cok guzel olmus canim darisi benim basima ..nekadar zor geliyor useniyorum bi bilsenahh canım ya dün ben ütüledim yerleştirdim ama bittim bittim. Bir gün daha beklesem yapamazdım sanırım, odamız hazır, nevresimleri sermedim hurca koydum. Oğlumun hastane çantası da hazır, sadece benim eksiklerim var, onları da haftasonu halledicem inşallah. Ama belim çok ağrıyor anlatamam
Valla canim birak annen yapsinNasılsınız hanımlar ? Hantal hantal geziniyorum ellerim ayaklarım balon gibişu çanta işi kastı beni hazırlasam mı bilemedim annem gelicek Nisan’ın başında o gelse hazırlasak diyorum , şimdiden çantaya koyarsam kırışcak onları ütülemek çok zorduu hala bebeğe ayrı kendime ayrı mı yapsam yoksa valiz mi alsam bilmiyorum ben ne kadar çok şey bilmiyorum böyle. Of of yazayım da içimi dökeyim dedim , siz beni takmayın
Masallah canim saglikla gelsin kuzularKizlar doktordan ciktim bebis gayet iyimis, kilosu 2400, bi sorun yok dedi yüzü kapalıydı sıpanın
Cok zor canim haklisin Allah yardimcin olsunEşim yine il dışı göreve gidiyor taaa orduya çok sinirleniyorum çookkk durdu durdu dış görevler son haftalara denk geldi
Erken doğum riskin yok ama 2 hafta sonra kendini belli eder dedi cnm. Kilo artı Kafa çapı da büyük erken gelmezse sezeryan yoluna gidilebilir çünkü biz şu anda 36-37 haftadayız gelişim olarak :)Serme bence hastaneden gelince serersiniz hemen ne olacak ki, nevresim toz olur sürekli silkelemek gerekir. Senin bebiş de ultrasona göre önde ya, doktor ne diyor Doğum tarihi için? Sata göre mi ultrasona göre mi doğar diyor?
Ben içerde kuruttum şimdi kokmasın etmesin araba egzosu falan diye güneşlense iyi olurdu tabi ama.Olur canım benim ütü işilerim bitti sadece uyku setinin yorganı kaldı yıkanacak onuda yıkasam hemen kurumaz dışarıda çamur yağıyor resmen beşiğide kurmadık henüz
Ben de bunun yesilini almıştım yeşili çok severim ama cirt kötü bir yesil geldi iade ettim ama çanta çok güzel kullanışlı kesinlikle, güzel günlerde kullan canım.Ahanda bundan aldım..ben mavi hastasıyım ondanmi bilmem ama çok beğendim..
Ben de sulandirici kullandigimdan kremden başka secenegim kalmıyor şu anda da krem kullaniyormBu kıl tüy işleri benimde çok kafama takılıyor..acı eşiği sıfıra yakın olan bir insan olarak ağda dan elimi ayağımı çektim, sakar ve kan sulandırıcı iğne kullanan bir insan olarak da jilet kullandığım için insanlik adına çok tedirginim zira kendimi öyle dograrimki sasarsiniz..sonuç olarak doğuma giderken tuy dökücü krem kullanmak nasıl bir fikir sizce..
Ay cikart valla. Cok rahat oluyorcok şanslısın bence uzakta oldugun icin. Benim temizlik takıntım yoktur. Hic misafir gelmeyecegine emin olsam iki haftada bir anca süpürürüm iki kisi olunca zaten cok kirlenmiyor ev. Bir mutfagima dikkat ederim bir de tuvalete. Onun disinda oturma odasi ve yatak odasinin daginikligini toplayinca zatrn temiz kaliyor tabi bebis olunca ben de takintili olurum hele emeklemeye baslayinca.
Amin inşallah sağlıkla yavrularimizi kucaklayalim ve kolay doğumlar olsun inşallahSezeryan da önlük giyip tekerlekli sandalye veya sedyede gidiyorsun sonda falan takılı oluyo zaten hazır gidiyorsun ... Normalde valla yatışın yapılıyor zaten geceliği giyip bekliyorsun..... Sezeryan için önceden alırlarsa 1 gece normal pjamanla yatıyorsun ameliyat zamanı o yeşil önlük geliyor Ayyy kızz anlatınca bi tuhaf oldum gram korkuyorum sezeryan dan neden acaba sonu iyi olsun diyorum yeterki sağlıcakla yavrumda bende kurtulayım ... İnş hepimiz kurtulalım aminnn
Benim de en büyük korkum o , 3 günde bir duşta temizleniyorm doğumun zamanı belli olmaz diye. En büyük sorun da göbekten gorememekBence bir seferlik kullanılabilir ama vaktimiz olur mu acaba krem vs kullanmaya, acil Doğuma gidersek öyle gitmeyelimbu da benim en büyük korkum
Aynayla canım yoksa keser biçerim her yerimi, ama öyle bile çok zorBenim de en büyük korkum o , 3 günde bir duşta temizleniyorm doğumun zamanı belli olmaz diye. En büyük sorun da göbekten gorememek
Canım bende next2me yok ama normal beşik için de küçük çarşaf bulamadım, nasılsa yastık da kullanılmıyor. LCW’den büyük çarşaf aldım, ikiye kestim.19.95 ti sanırım fiyatı da iyi oldu, sen de düşünebilirsinnext2me anne yanı beşik alan kızlar vardı sanki
çarşaf nevresim vs nasıl ayarlayacaksınız?
kendi nevresim takımı gereksiz pahalı, minnacık şey zaten
üstü de örtülmeyecek zaten ilk başlarda, sadece çarşaf mı alınmalı acaba
Aynen canım, beğendiğimiz model olursa paslaşalım :) sayfa sayfa gezmek bile nasıl zor geldi anlatamam
Çok güzelmiş canım, tatlı tatlı huzurla uyusun inşallah miniğin içindeBabynest yatagimiz geldi bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?