2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
benim de ikinci makinenin ütülenmesi kaldı üşeniyorum galiba hemen yapcam ama yarın. Nevresimini sermedim ama sersemde çarşafla kapatsam tozlanmasın diye olur dimi.

Ay cikart valla. Cok rahat oluyor cok şanslısın bence uzakta oldugun icin. Benim temizlik takıntım yoktur. Hic misafir gelmeyecegine emin olsam iki haftada bir anca süpürürüm iki kisi olunca zaten cok kirlenmiyor ev. Bir mutfagima dikkat ederim bir de tuvalete. Onun disinda oturma odasi ve yatak odasinin daginikligini toplayinca zatrn temiz kaliyor tabi bebis olunca ben de takintili olurum hele emeklemeye baslayinca.

benim de ikinci makinenin ütülenmesi kaldı üşeniyorum galiba hemen yapcam ama yarın. Nevresimini sermedim ama sersemde çarşafla kapatsam tozlanmasın diye olur dimi.
Olur canım benim ütü işilerim bitti sadece uyku setinin yorganı kaldı yıkanacak onuda yıkasam hemen kurumaz dışarıda çamur yağıyor resmen beşiğide kurmadık henüz

Serme bence hastaneden gelince serersiniz hemen ne olacak ki, nevresim toz olur sürekli silkelemek gerekir. Senin bebiş de ultrasona göre önde ya, doktor ne diyor Doğum tarihi için? Sata göre mi ultrasona göre mi doğar diyor?

EvBoregi eline sağlık ne güzel olmuş dolabın içi tertemiz düzenli.mis kokular buraya geldi.bizde de boya var eşim kızımızın odasını boyuyor.eşyalar daha gelmedi.çok heycanlandim.bakalım ne çıkacak ortaya.adam hayatında ilk defa boya yapiyor.

Bi bakiyim canim evde sirt cantam var ondan kararsiz kaldim boyle
Babynest yatagimiz geldi bugun
Gule gule kullan canim cok cici duruyor
Banada cok zor geliyor.cok guzel olmus canim darisi benim basima ..nekadar zor geliyor useniyorum bi bilsen
Valla canim birak annen yapsin benim bi kisi olsa gelip yardim edecek epey bi is yikarim ustune.
Kizlar doktordan ciktim bebis gayet iyimis, kilosu 2400, bi sorun yok dedi yüzü kapalıydı sıpanın
Masallah canim saglikla gelsin kuzular
Eşim yine il dışı göreve gidiyor taaa orduya çok sinirleniyorum çookkk durdu durdu dış görevler son haftalara denk geldi
Cok zor canim haklisin Allah yardimcin olsun

Erken doğum riskin yok ama 2 hafta sonra kendini belli eder dedi cnm. Kilo artı Kafa çapı da büyük erken gelmezse sezeryan yoluna gidilebilir çünkü biz şu anda 36-37 haftadayız gelişim olarak :)

Olur canım benim ütü işilerim bitti sadece uyku setinin yorganı kaldı yıkanacak onuda yıkasam hemen kurumaz dışarıda çamur yağıyor resmen beşiğide kurmadık henüz
Ben içerde kuruttum şimdi kokmasın etmesin araba egzosu falan diye güneşlense iyi olurdu tabi ama.

Ben de sulandirici kullandigimdan kremden başka secenegim kalmıyor şu anda da krem kullaniyorm

Ay canım ben çok takıntılıyım normalde o konuda elimde bezle gezen bir insanım. Gündelik temizliğimin içinde mutfak dolabı ve tuvaletin banyonun fayanslarını tavana kadar silmek var düşün işte. Bazen evi sabah akşam 2 kere süpürdüğümü bilirim. Ama hamilelikte biraz bu takıntıyı yok etmeyi başardım mecburdum çünkü ama şimdi rahatım valla. Çünkü biliyorumki doğum yapınca aynı halime döneceğim

Amin inşallah sağlıkla yavrularimizi kucaklayalim ve kolay doğumlar olsun inşallah

Bence bir seferlik kullanılabilir ama vaktimiz olur mu acaba krem vs kullanmaya, acil Doğuma gidersek öyle gitmeyelim bu da benim en büyük korkum
Benim de en büyük korkum o , 3 günde bir duşta temizleniyorm doğumun zamanı belli olmaz diye. En büyük sorun da göbekten gorememek

next2me anne yanı beşik alan kızlar vardı sanki
çarşaf nevresim vs nasıl ayarlayacaksınız?
kendi nevresim takımı gereksiz pahalı, minnacık şey zaten
üstü de örtülmeyecek zaten ilk başlarda, sadece çarşaf mı alınmalı acaba

Canım bende next2me yok ama normal beşik için de küçük çarşaf bulamadım, nasılsa yastık da kullanılmıyor. LCW’den büyük çarşaf aldım, ikiye kestim.19.95 ti sanırım fiyatı da iyi oldu, sen de düşünebilirsin

Aynen canım, beğendiğimiz model olursa paslaşalım :) sayfa sayfa gezmek bile nasıl zor geldi anlatamam

Ben de bu çantayı aldım kızım için. Pembeyi sevmem ama modeli çok hoşuma gitti. Aliexpressten 15 günde geldi

Eklentiler

• bfd59f9b-98db-4fd1-97f7-36b2e050e1d1.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 55
  • bfd59f9b-98db-4fd1-97f7-36b2e050e1d1.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…