2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yok Sistit değilim ama Sistit olunca tuvalette bir ağrı giriyor ya aynen öyle ağrım var oğlum da da böyleydi doğum sancım başlamıştı 90'lara 95 lr çıkıyordu Ben öyle hissediyordum ondan bunda biraz korkuyorum

Maşallah canım ne güzel ya hadi inşallah hayırlısıyla korktugumuza uğramadan atlatalim bu süreci

Walla ben kızımda hiç sancı çeköedim canım nstde hiç öıkmıyordu o yüzden hiç bilmiyorum arkadaşlardan bilenler yardımcı olur birazdan görünce yazarlar

o zaman hıçkırık önemli ona odaklan kafa neredeyse orada hıçkırıyor

Evet tamam. Mantıklı bakalım dikkat ederim. Gerçi bu hafta kontrolüm var söyler doktorum :) ben meraktan bide sabırsızlıktan kızımıda içerde rahat bırakmıyorum heralde

Maşallah canım ne güzel ya hadi inşallah hayırlısıyla korktugumuza uğramadan atlatalim bu süreci
İnşallah içini rahat tut hayırlısı olsun bebeğin ve senin için bak bide yeni doğum yapan arkadaşım inşirah duresinin okunmasını söylemişti dönmesi için oku istersen

Kontrolden geldim kızlar 20 gün sonra gel 7 mayıs gibi de alırız dedi...hiç kilo almamışsın ye dedi e dedim şeker diyonuz yürü diyonuz onu yeme bunu yeme diyonuz hey Allah ım yaaa...neyse 2200 gr olmuş bebişkom yine önde gidiyor ama bişey olmaz şeker yüksek olmadığına göre genetik dedi...NST ye falan da sokmadı...öyle işte

Maşallah maşallah canım gözün aydın kuzucuk da iyiymiş

Yaşadıklarının aynıdını yaşıyorum ama bnmkinin kfası aşağıda . Vajinanın üstünde olan hareket elleridiye düşündüm . Sağ göğsümün altını da kabartıyor baya o da poposudur diyorum

Bi anda döndü canım hissettim döndüğünü, aşırı bi adet ağrısı hissettim bi baktım 2 dk önce dolu olan yerler boş boş olan yerler dolu olmuş. Ama inşallah vesvesedir de dönmemiştir inşallah

İnşallah canım daha zamanı var zaten 37-37 de dönenlerde var

Ben de öyleydim dün gece aldım parolunyattım canım. Çok da iyi geldi valla. Bak arkadaşa zararı da yok demiş. Ben de çarşamba soracağım. Bence bebiş doğsun almazsa onu denersin başkasını. Emzik konusu bir süre uğraştırabilir hemen de alabilir.

Ay aldım dün gece yazını şimdi okuyorum sağolasın, ben dr sorayım doktoruma. Benim de ödüm kopuyor ilaçlardan. Bakalım sorunca bana neresiyle gülecek

Canım çok teşekkür ederim. Dün gece hareket etti çok şükür. Etmeseydi bu sabah inanç hocayı arayacaktım ama gerek kalmadı. Zaten bu hafta içinde çalışabilir raporu almaya gideceğim.
Sevindim canım. Doğum tarihi belli mi? Normal mi sezeryan mı? Nasıl gidiyor gebelik? :) doğumu hoca mı yaptıracak?

Merhaba kızlar nasılsınız :) bugün kontrolümüz vardı tam 32+0 dayız. Benim inanılmaz nefes darlığım ve yüksek kalp atışım vardı gerekli tetkikler yapıldı bişi çıkmadı ekg de felan. Ama kan ilacı içmeme rağmen kanım çok düşük. :/ günde iki kez içeceğim artık. Baya kilo almışım. Zılgıtı yedim doktordan :) 2.100 gr da miniğim olmuş henüz dönmemiş zaten sezeryan olacağım no problem dedim :) oğlumda çok geç dönmüştü. Sizler nasılsınız

Eklentiler

• IMG_20180326_131801_790.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…