- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.421
o zaman hıçkırık önemli ona odaklan kafa neredeyse orada hıçkırıyorYani tekme miii el mi popo mu bi anlasam . Heryerde oynuyo
Ben sistit olduğumda alttan resmen bişey vuruyorduYarım saattir sancım var alt taraftan Sistit olunca nasıl bir sancı giriyor �yle sancım var korkuyorum vallahi
Maşallah canım ne güzel ya hadi inşallah hayırlısıyla korktugumuza uğramadan atlatalim bu süreciOlurmu öyle şey asıl bebeğini görünce ağrın sızın kalmayacak bak ben sezeryanla doğum yaptım inanki uyuşukluk geçene kadar yattığım neyse o gerisinde hep yürüdüm oturdum eve çıktım 5. Katta oturuyordum annem markete gitmişti kv ile oturuyorduk arkadaşlar yemek yapıp getirmişler binanın kapısı aşağıdan kapalıymış otomalarda çalışmıyordu kv kalkana kadar inanki aşağıya inip kapıyı açtım geri çıktım çok rahattım
Walla ben kızımda hiç sancı çeköedim canım nstde hiç öıkmıyordu o yüzden hiç bilmiyorum arkadaşlardan bilenler yardımcı olur birazdan görünce yazarlarYok Sistit değilim ama Sistit olunca tuvalette bir ağrı giriyor ya aynen öyle ağrım var oğlum da da böyleydi doğum sancım başlamıştı 90'lara 95 lr çıkıyordu Ben öyle hissediyordum ondan bunda biraz korkuyorum
o zaman hıçkırık önemli ona odaklan kafa neredeyse orada hıçkırıyor
İnşallah içini rahat tut hayırlısı olsun bebeğin ve senin için bak bide yeni doğum yapan arkadaşım inşirah duresinin okunmasını söylemişti dönmesi için oku istersenMaşallah canım ne güzel ya hadi inşallah hayırlısıyla korktugumuza uğramadan atlatalim bu süreci
Ne güzelmis :) Allah herkese kolay doğum nasip etsin inşallah yardımın için çok teşekkür ederimWalla ben kızımda hiç sancı çeköedim canım nstde hiç öıkmıyordu o yüzden hiç bilmiyorum arkadaşlardan bilenler yardımcı olur birazdan görünce yazarlar
Yaa çok sağol canım okuyayım hemenİnşallah içini rahat tut hayırlısı olsun bebeğin ve senin için bak bide yeni doğum yapan arkadaşım inşirah duresinin okunmasını söylemişti dönmesi için oku istersen
Maşallah maşallah canım gözün aydın kuzucuk da iyiymişKontrolden geldim kızlar 20 gün sonra gel 7 mayıs gibi de alırız dedi...hiç kilo almamışsın ye dedi e dedim şeker diyonuz yürü diyonuz onu yeme bunu yeme diyonuz hey Allah ım yaaa...neyse 2200 gr olmuş bebişkom yine önde gidiyor ama bişey olmaz şeker yüksek olmadığına göre genetik dedi...NST ye falan da sokmadı...öyle işte
Yaşadıklarının aynıdını yaşıyorum ama bnmkinin kfası aşağıda . Vajinanın üstünde olan hareket elleridiye düşündüm . Sağ göğsümün altını da kabartıyor baya o da poposudur diyorumCanım benimki doğum pozisyonundaydi 2 aydır. Ayakları midemde hissediyordum asagiya da idrar torbama baskı yapıyordu. Şimdiyse kafası sağ gogsumun altında yuvarlak hiç yumusamiyor yani belli normalde popo olsa arada yumusar, bildiğin yusyuvarlak. Ayaklar da aşağıda sanki vajinamin üst tarafını karistiriyo gibi. Valla hiç sezeryan düşünmemiştim şu an araştırıyorum çok tırstım. Ameliyattan sonrasından korkuyorum. Apandisit oldum daha önce, ameliyat acısını biliyorum inşallah gerek kalmaz ama gerek kalırsa da Allah kolaylık versin napalim
Bi anda döndü canım hissettim döndüğünü, aşırı bi adet ağrısı hissettim bi baktım 2 dk önce dolu olan yerler boş boş olan yerler dolu olmuş. Ama inşallah vesvesedir de dönmemiştir inşallahYaşadıklarının aynıdını yaşıyorum ama bnmkinin kfası aşağıda . Vajinanın üstünde olan hareket elleridiye düşündüm . Sağ göğsümün altını da kabartıyor baya o da poposudur diyorum
İnşallah canım daha zamanı var zaten 37-37 de dönenlerde varBi anda döndü canım hissettim döndüğünü, aşırı bi adet ağrısı hissettim bi baktım 2 dk önce dolu olan yerler boş boş olan yerler dolu olmuş. Ama inşallah vesvesedir de dönmemiştir inşallah
Ben de öyleydim dün gece aldım parolunyattım canım. Çok da iyi geldi valla. Bak arkadaşa zararı da yok demiş. Ben de çarşamba soracağım. Bence bebiş doğsun almazsa onu denersin başkasını. Emzik konusu bir süre uğraştırabilir hemen de alabilir.Kizlar emzik konusmussunuz. Bn 2 tane damakli chicco aldim. 0 3 ay. Sizce yuvarlak olandanda aliyimmi. Bi de bugun ogleden beri basagrisi cekiyorum hicbiseyden zevk almadim uyusam da gecse yarina diyorum. Haftada bir kesin oluyo. Bnde dayanıyorum parol icmiyim diyorum. Son sorum lohusa şerbetini nerden alıyoruz
Ay aldım dün gece yazını şimdi okuyorum sağolasın, ben dr sorayım doktoruma. Benim de ödüm kopuyor ilaçlardan. Bakalım sorunca bana neresiyle gülecekCanım emzikleri görümcemin söylediği üç modelden aldım hiç bilmiyorum damaklı mı damaksız mı :) ama kauçuk aldım bi tane, üç tane silikon aldım. Birisi aventin ikili emziği diğeri böyle komple silikon bi şeydi hatırlamıyorum, kaynattım kutuladım inşallah kullanmak zorunda kalmam. Parol konusunda ben de o kadar agrı çekiyordum ama içmiyordum en son ayağım tutuldu yürüyemez hale geldim, doktor parol geçirmedi mi dedi, dedim ben onu içmiyorum ne de olsa ilaçtır diye.. afedersin kadın poposuyla güldü bana, hamilelerde parol risk yaratmaz kaç aydır söylüyorum dedi. Üç gün üst üste parol alıyorsun sabah akşam, kendi kendine iş yapmıyorsun Bundan sonra diye bastı fırçayı.. dediğini yaptım artık yürüyebiliyorum, bence sen de Ağrı’yla inatlaşma, al parolünü rahatla
Evet dün gece ve bu sabah hareket etti çok şükür.Ne yaptın cnm hareket etti mi bebiş.
Dönmeye çalışıyor olabilir. Bir de bebeğin hreketleri nasıl eğer hreketliyse kesin dönmeye çalışıyordurAdet agrisi hissediyorum. Neden olabilir
Canım çok teşekkür ederim. Dün gece hareket etti çok şükür. Etmeseydi bu sabah inanç hocayı arayacaktım ama gerek kalmadı. Zaten bu hafta içinde çalışabilir raporu almaya gideceğim.Canım dr una sor, ikimizin dr u aynı. Ben whatshapp tan yazıyorum geçte olsa cevap yazıyor.
Sevindim canım. Doğum tarihi belli mi? Normal mi sezeryan mı? Nasıl gidiyor gebelik? :) doğumu hoca mı yaptıracak?Canım çok teşekkür ederim. Dün gece hareket etti çok şükür. Etmeseydi bu sabah inanç hocayı arayacaktım ama gerek kalmadı. Zaten bu hafta içinde çalışabilir raporu almaya gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?