2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Tek ben değilmişim iyi bari. Aynen yedikten sonra boğazıma geliyor sanki yediklerim. Az az sık sık yemek Laz'ım artık sanırım

İştahı kesilenler bende burdayım noldu bana bilmiyorum 3 haftadır hiç bişey yiyesim yok ne ceviz ne et hiç bişey çok fena soğudum neden oldu bilmiyorum sanırım yemekten bıktım İnş yediklerim yarar kuzuya eşimde kızıyor tam büyüyecek yemiyosun diyo ee elimdemi sanki

Ben de sonuçta o da ilaç diye içmiyorum. Normalde bile çok ağrım olsa da ağrı kesici aklıma gelmez. Acaba bu kaşık ağrısına faydası olur mu? Artık dinlenmek de kar etmiyor çünkü

İç canım iç, kaç kere agrıyla inatlaştıysam doktor ve parol kazandı. Doktor risk almaz herhalde dayanamadığında kullan diyorsa demek ki yok riski.. Sen de dinlendiğinde geçmiyorsa,çok ağrıdığında kullan tabi ama neden o kadar kasıkların agrıyor? Normal mi ki?

Ay aldım dün gece yazını şimdi okuyorum sağolasın, ben dr sorayım doktoruma. Benim de ödüm kopuyor ilaçlardan. Bakalım sorunca bana neresiyle gülecek
Hepimiz aynıyız ve çok tatlıyız bence Kıyamıyoruz yavrucaklarımıza, biz acıyı agrıyı çekeriz yeterki onlar sağlıklı olsun

Ellerine sağlık canım, ben ne varsa attım yıkadım valla hatta dolgulu elyaflı diye iki kere durulama yaptırdım, sabun kalıntısı kalıyor diye

Canım benim bir arkadaşımın bebeği Doğum pozisyonundayken son hafta makat gelişe döndü, doktor sezaryen saati verdi ertesi gün için ve sezeryana gittiklerinde sancısı başlamıştı ve yavrusu tekrar Doğum pozisyonu almıştı. Sonuç olarak normal dogum yaptı, doktor bile çok şaşırmış hissetmedin mi koskoca bebek geri dönmüş diye, kız hiç farketmemiş bile.. senin de öyle oluverir inşallah

Hadi hayırlısı canım arkadaşım tarihte belli oldu.sekeri artık düşünme bu düzende bikac hafta daha devam ettik mi bitti gitti.herşeyin yolunda olmasına cooook sevindim.bizim tarihlerimiz aynı benim sat 10 ağustos .ekstrem bişey olmazsa aynı tarihler olacak.Bende bi kere drun ağzından 6 mayıs duymuştum ama sonra belli olmaz deyince ustelemedim.bebeğin ilerde olması doğum tarihini etkiliyor mu acaba?

Inşallah canım insallah hayırlısı olsun diyorum artik sağlıkla gelsin de nasıl isterse öyle gelsin

Off kızlar bir sıkıntım var nasıl desem popomun ne derler kuyruk sokumumu bilmiyorum iki kalça arası işte orda ciddi yanma ağrı vardı elimi attım ki derin çizgi gibi anneme gösterdim çok koyu kahve siyaha yakın çatlak gibi bişey var dedi üstüne oturamıyorum int de baktım ameliyattan bahsediyor burda bu kadar adam var eminim bu orjinal şeyi bilen yoktur

Kıl dönmesimi acaba

Hiç bilemedim, tühh neden öyle oldu ki (

Sevindim canım. Doğum tarihi belli mi? Normal mi sezeryan mı? Nasıl gidiyor gebelik? :) doğumu hoca mı yaptıracak?
Normal doğum tarihi tahmini 27 mayıs dedi. Sezeryan olursa 19-21 mayıs gibi olacak. Hala hastaneyle ve hocayla koşulları konuşmadım. Doktorum yaptırsın doğumumu başkasına gitmeyeyim istiyorum ama çok yüksek meblağlar çıkar mı diye de korkmuyor değilim.

Sen nasılsın? Plasenta öndeymiş sanırım. Mecburen sezeryan olacak heralde seninki. Tarih bellidir di mi?

Canım acaba kuruluktan falan mı çatladı ne bileyim hiç de duymadım ben daha önce, ama kantaron otu yağı falan sür istersen. Ben hemoroid için kullanırım genelde. Yaralara da iyi geliyor

Öncelikle gözün aydın canım madem ye diyecekmiş niye bu kadar strese sokmuş seni yaa bu drleride anlamak zor walla

Canım içeriden kıl falan uzamış olmasın o bölgede çok oluyormuş aklıma o geldi

benimkiler fermarli ama elyafı yan koruma bariyerlerdeki süngerleri temiz midir aklıma takıldı olmadı bende öyle yapayım
Benim uyku seti gelmedi ama alırken sormuştum böylece makineye atılır mı diye. Tabi demişlerdi. Gelince ben hepsini atmayı düşünüyorum Can'ım.

Can'ım gözünaydın. Bebiş 1 hafta falan önde çok değil yani. Bizimki de öyleydi. 33 te 2200 çıktı.
Sağlıklı olsun yeter. Sen de bugüne kadar çok dikkat ettin. Kısa bi süre canın ne istiyorsa ye bari :))
Ah canım bir bilsem 16. Haftadan beri çekiyorum. Vajina kemiği ağrıyor bildiğin. Tuta tuta yürüyorum evin içinde. Bastırınca acısı azalıyor sanki. Ne magnezyum ne d vitamini işe yaramadı. Oğlum büyüdükçe de artıyor tabi. İyice inleyerek sağa sola dönüyorum. Eşim hiç uyanmazdı inlememe. Birkaç seferdir o da uyanıyor.
İşin kötüsü bütün gün yatsam bile hiçbir şey değişmiyor. Doktorlar bazı hamilelerde böyle olur. Açılma oluyor dedi. Bebiş iyi olunca öndmsemiyorlar. Sanırım çatım çok dar. Başka bir açıklama bulamıyorum. Tek tesellim ağrısı çok olanın doğumu kolay olurmuş :)))

Canım acaba kuruluktan falan mı çatladı ne bileyim hiç de duymadım ben daha önce, ama kantaron otu yağı falan sür istersen. Ben hemoroid için kullanırım genelde. Yaralara da iyi geliyor
Off bilmiyorum canım sıkılıyor oturamıyorum artık yanıyor bildiğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…