2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Can'ım ben de çok ağırlaştım döndükten sonra. Başıyla daha çok baskı yapar oldu. Dolayısıyla ağrım da arttı aşağı kemiklerde.
Can'ım ben lohusa şerbeti almayı düşünmüyorum şart mı ki?
Buzluğumda vişne erik vardı. Onlardan yapmayı düşündüm ikramlık. Bi de limonata yaparım tamam

Ben de sonuçta o da ilaç diye içmiyorum. Normalde bile çok ağrım olsa da ağrı kesici aklıma gelmez. Acaba bu kaşık ağrısına faydası olur mu? Artık dinlenmek de kar etmiyor çünkü
Can'ım benim üzülme nolur dualarımız seninle. Riskli haftalarımız bitti çok şükür. Senin bebeğin de üzmeyecek seni.

Açıkçası her geçen gün her şey değişiyor. Önceden uzmanlar bebeği kucağa almayın alıştırmayın derken şimdi ise tam tersini söylüyorlar. Güvenli bağlanma için bebeğin anneden ayrıştığını anlayana dek kucaklayın sarılın diyorlar. Hatta bir çoğu sallayın diyor. Emzik konusu da şuan aynı durumda. Çeşitli görüşler var. Bir süre sonra hepsinin emzik vermenin faydalı olacağını savunacağını düşünüyorum nedense :)) bir de gerçekten anne için toplum içinde büyük rahatlık. Ayrıca emzikli Bebiş çok tatlı yaaa

Dolunay22 zaten bebekler anne karnında bile büyük çoğunluğu yani parmağını emiyor.bu yaradilistan gelen bir güdü o yüzden bende emzik verme taraftarıyım.sadece bol stok yapmak lazım yere düşerse ben deliririm :))

Ben iki tane aldım şimdilik. Kauçuk falan almadım hiç. İnşallah kabul eder aldıklarımı :)
Evet dışarda yere düşerse sıkıntı. Evde sorun değil de. O yüzden emzik zinciri mantıklı Can'ım.

Hayırlı haftalar kızlar.hafta sony girmedim yine baya yorumlar dönmüş.herkes iyidir umarım.ben yine hasta olmayı başardım.bu sene sağlıklı geçirdiğim süre daha az sanırım bu sefer boğazlara inmeden atlatsam da antibiyotik kullanmasam yine diye dua ediyorum

Geçmiş olsun Can'ım. Hemen sirkeli su ile gargara yap. Boğazına faydası olur.

Korkumu arkama alıp dün yıkadım kızımın abiyelerini .. Abiye diyorum çünkü tülsüz taşsız bişey almamışım ya bennn kendimi kaybetmişim resmen asarken bile terapi oldu sanki yorgundum o geçti sanki şifonyer almıştım ben beşiğe uygun eee şimdi bu elbiseleri nereye asayım ben acaba eşimin kıyafetlerini hurcamı koysam

Kızlar napayım ben ya özeldeki ciğer geliştirici vurul dedi pazartesi ama araştırma hastanesinde hiç öyle bişey demedi bugun vurulayımmı vurulmayayımmı ki kafamda deli sorular

Saol canim fikir oldu banada

Kızlar napayım ben ya özeldeki ciğer geliştirici vurul dedi pazartesi ama araştırma hastanesinde hiç öyle bişey demedi bugun vurulayımmı vurulmayayımmı ki kafamda deli sorular
canım benim 30. haftaya girerken kasılmalardan dolayı erken doğum riski olabilir dedi doktorum ve vurulmuştum. bence riske atma, erken doğumda bebeğin solunum problemi yaşamaması için vuruyorlar o iğneyi, senin doğumun da 36. haftada olacak sanırım ve olası bir problemi engellemiş olursunuz

Oturma odasina koyacaksan ekledigim resimde ucuncu dolabi cogunlukla oturma odalarina da kullaniyorlar. Ama dedigin gibi cok fazla secenek yok.

bende hafta sonu yıkadım dün ütüledim.bende fazla almışım sanırım ne mandallarım yetti asmaya nede ip dun hasta olmama rağmen büyük bi zevkle ütüledim.dediğin gibi tam bi terapi oluyor tabi sonrası benim için yatak oldu ama olsun

Kızlar iki hattadır oğlumun herseyini yıkayıp ütüledim.yanlız uyku setini yeni sipariş verdim beşiği için.Gerçi ilk zamanlar park yatağı kullanacam.sizce gelecek uyku setinin sadece kılıflarını mi yıkayayım yoksa yorgan yastık ne varsa atayim mi makineye

Bence hepsini yıka bir hurca koy Can'ım.

Kızlar ben artık eskisi gibi sık sık acıkmıyorum. Şu saat oldu hala kahvaltı yapmadım ve içimden de yemek gelmiyor. Midemiz sıkıştı iyice ondan mı acaba? Önceden uyanır uyanmaz aç olurdum. Muz ceviz vs yerdim sonra kahvaltı.
Ama noldu şimdi böyle? Kahvaltı sonrası da akşam 5-6 ya kadar acıkmıyorum yine.
Sizler ne durumdasınız?
Midem boş gibi ama Can'ım hiçbirşey istemiyor
Kuzum aç kalıyor ona üzülüyorum daha çok.

Ben yaklasik 2 aydir fln oyleyim. Gozumu acip ac uyandigim zamanlar gecti. Hatta vucudumda yorgun artik hic kalkip bisey yemesem yemem. Ama bebis ac kalmasin diye ogun atlamamaya calisiyorum oyle iştahlı zevkle fln degil. Hatta kilo almiyorum kilo alimim durdu nerdeyse 2 aydir.

valla ben bu ara daha sık acıkıyorum.sen canın istemese bile yemeğe çalış kan şekerin düşmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…