2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Evet kıl dönmesi olabilir. Aynı şey benim başıma da gelmişti lisedeyken hem de. Esmer tenlilerde görülürmüş daha çok. Ben beyaz tenli olmama rağmen ameliyat oldum. Ama geçici, mikrobik birşey de olabilir. Bir doktora görün istersen

Valla ben de öyleyim canım açım ama yemek istemiyorum. Yemeye başlayınca açılıyor iştahım işte anlıyorum aç olduğumu. Ben kilo almaya da devam ediyorum lakin.

Yarım saattir sancım var alt taraftan Sistit olunca nasıl bir sancı giriyor �yle sancım var korkuyorum vallahi
Allah allah çok ayakta mı kaldın canım ya da susuzluk da yapar. Dinlen bol su iç doktoruna da sor bence allah korusun

E ne güzel işte hem kilo almamışsın hrm bebiş büyümüş en ideali annesi :) gözünaydın maşalah sana da bebişine de

Off ordan dr görünmekte ayrı dert utanıyorum bayan cerrah bulamıyorum

Evet canım, plesanta hem önü hem arkayı kapatmış durumda. Hoca dan başkasına da güvenemem. Bizde doğumu hoca yaptıracak, sağlıklı olsun yeter, maddiyat önemli değil dedik. Hastanede belli. Kanama durumlarına göre doğum belli olacak. Hedef nisan 15. Ama bakalım durum iyi olursa nisan sonunda olacak. Kısmet artık:). Normal de 6 mayıstı. Kanama ve lekelenmeler olunca planlar değişti.

Kızlar çantamı hazırladım kendimi iyi hissediyorken bebeğiminkileri ufak hurca koydum benim valizime koydum doğumhaneye vereceklerimide poşete koydum valizin üstüne koydum bebek ve kendim için koyduklarımı yazayım fikir olur belki.Bebek için koyduklarım:yedek penye battaniye kalın pazen battaniye,5li hastane çıkışı,altlı üstlü takım,yedek çorap,penye yelek,ayaklı bir tane tulum,ağız mendili,bez,ıslak mendil,emzik,biberon,pişik kremi doğumhaneye vereceklerim:10lu hastane çıkışı iki tane bez penye battaniye kendine koyduklarım: iki pijama,bir gecelik,sabahlık,emzirme atleti,çamaşır,çorap,yelek,göğüs kalkanı,göğüs pedi,diş macunu,diş fırçası,makyaj çantam,ıslak menfil,lohusa kilotu,ped,terlik,taç,havlu,sıcak su torbası(tarak,hurma,zemzem,göğüs ucu kremi,yasin-i şerif kitabı giderken koyacağım)

Canım ikeada kenar korumalik tek olarak satılıyor internet sitesinden bir bak istersen

Hadi gözünaydın annesi büyümüş kuzun. Bende de kansızlık var gerçekten kalp çarpıntısı var halsizlik var çok fazla

Hepimiz aynıyız ve çok tatlıyız bence Kıyamıyoruz yavrucaklarımıza, biz acıyı agrıyı çekeriz yeterki onlar sağlıklı olsun
Bence de tatlı ve şapşiğz

Ben biberonları geniş ağızlı cam , birde PP almıştım yine chicconun göğüs pompasını aldım ordada ekstra biberon vardı.Sözde birde Dr. Brown alacaktım ama indirimine denk gelemedim sütüm inş yeterde gerek kalmaz.Emzik nuk yada avent alacağım ama bebedorun deseni hoşuma gitti damaklı 0-6 ay aldım kayboluyor zaten yedekli olsun.
Pazar bende baş ağrısından öldüm duş aldım geçmedi sonra uyumuşum sabahta hafif ağrı vardı ama geçti ilaç içmek istemedim

Off ordan dr görünmekte ayrı dert utanıyorum bayan cerrah bulamıyorum

Sağlık bu sonuçta yapıcak bir şey yok malesef. Beni erkek cerrah ameliyat etmişti. İnsan canının derdine düşünce çok bakmıyor böyle şeylere. Umarım senin öyle değildir. Baştan apse yapmış olabilir demişlerdi malesef öyle çıkmadı. Demek ki apse yaptığı durumlarda da öyle şişlik ve ağrı olabiliyor. Umarım öyledir çünkü kıl dönmesi durumunda ameliyat olmadan atlatmak mümkün değil. Tabi hamilelikte yapılmıyodur heralde

Nette 150 olan uyku seti ile aldım beşiği zaten ama böyle nevresim gibi olsa çarşaf falan daha iyi olur, diktirelim olmadı iki parça şey zaten.
Aynen canim varsa size yakin yer hic durmayin .bende bi arastirayim ins bulurum.
Evet ara ara cokca agriyor sonra geciyor. Bugun parkta bir seyler atistirdik, yuruyus yapmayi planlamistik ama siddetli bir agri basladi people yuruyemedim. Yoksa normalde hareketli sayilirim
Yok o agri olunca insanin morali kaciyor yurutmuyor .
Canim telas yapma cikis vaktine kadar dogru yolu bulur insallah .hem belki sana oyle gelmistir.
Bencede hepsini birden yika canim .sonra bebekle zor

Selam kızlar bugün kontrolüm vardı gittim bebiş iyi. Kirsehir e yeni tasindik ozellere guvenemedim eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum yalnız Dr dedi ki bugün Sezeryan için burda gün verilmez, nasıl yani ben daha once Sezeryan oldum ama öyle olacak, yine de doğumun başlamış olması lazım dedi Sezeryan için o an nobetçi Dr kimse o yapar dedi ameliyati. Kafam karıştı her yerde öyle mi ki. Zaten kucuk oğlum var eşim işte olur benim suyum sancim gelirse naparim diye kara kara düşünüyorum

Canım ben karabükteyim arkadaşım eğitim ve araştırma hastanesinde iki kez doğum yaptı ikisindede tarih verdi dru ilk doğumu drun verdiği tarihte oldu diğerinde sancısı başladığı için erken oldu ama günü verilmişti acaba oraya özgü bir durummuki

Doktoru beğendiysen Bence git 37 de konuş insafa gelir belki Benim bir arkadaşım ilk doğumunu devlette yaptı doktora gitti yalvardı ben normal doğum Yapamam diye beni sezeryana alın dedi doktor hemen sezeryan yaptı kimseye bir şey deme nöbetçi olduğu günün tarihini vermişti gidip direkt doktoru buldu sezeryana aldi doktoru

Bunu beğendim ama insafsız kesin konuştu yapmaz bu en iyisi başka Dr bakinayim

Yaa benimki de galiba tekrar makat gelisime döndü ben hissediyorum niyeyse insallah yanlis hissediyorumdur randevum carsamba gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…