- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.461
Bilmiyorum ki olsa bile şuan hamilelik de bişey yapamazlar sanırımCanım içeriden kıl falan uzamış olmasın o bölgede çok oluyormuş aklıma o geldi
Off kızlar bir sıkıntım var nasıl desem popomun ne derler kuyruk sokumumu bilmiyorum iki kalça arası işte orda ciddi yanma ağrı vardı elimi attım ki derin çizgi gibi anneme gösterdim çok koyu kahve siyaha yakın çatlak gibi bişey var dedi üstüne oturamıyorum int de baktım ameliyattan bahsediyor burda bu kadar adam var eminim bu orjinal şeyi bilen yoktur
Valla ben de öyleyim canım açım ama yemek istemiyorum. Yemeye başlayınca açılıyor iştahım işte anlıyorum aç olduğumu. Ben kilo almaya da devam ediyorum lakin.Kızlar ben artık eskisi gibi sık sık acıkmıyorum. Şu saat oldu hala kahvaltı yapmadım ve içimden de yemek gelmiyor. Midemiz sıkıştı iyice ondan mı acaba? Önceden uyanır uyanmaz aç olurdum. Muz ceviz vs yerdim sonra kahvaltı.
Ama noldu şimdi böyle? Kahvaltı sonrası da akşam 5-6 ya kadar acıkmıyorum yine.
Sizler ne durumdasınız?
Midem boş gibi ama Can'ım hiçbirşey istemiyor
Kuzum aç kalıyor ona üzülüyorum daha çok.
Allah allah çok ayakta mı kaldın canım ya da susuzluk da yapar. Dinlen bol su iç doktoruna da sor bence allah korusunYarım saattir sancım var alt taraftan Sistit olunca nasıl bir sancı giriyor �yle sancım var korkuyorum vallahi
E ne güzel işte hem kilo almamışsın hrm bebiş büyümüş en ideali annesi :) gözünaydın maşalah sana da bebişine deKontrolden geldim kızlar 20 gün sonra gel 7 mayıs gibi de alırız dedi...hiç kilo almamışsın ye dedi e dedim şeker diyonuz yürü diyonuz onu yeme bunu yeme diyonuz hey Allah ım yaaa...neyse 2200 gr olmuş bebişkom yine önde gidiyor ama bişey olmaz şeker yüksek olmadığına göre genetik dedi...NST ye falan da sokmadı...öyle işte
Off ordan dr görünmekte ayrı dert utanıyorum bayan cerrah bulamıyorumEvet kıl dönmesi olabilir. Aynı şey benim başıma da gelmişti lisedeyken hem de. Esmer tenlilerde görülürmüş daha çok. Ben beyaz tenli olmama rağmen ameliyat oldum. Ama geçici, mikrobik birşey de olabilir. Bir doktora görün istersen
Evet canım, plesanta hem önü hem arkayı kapatmış durumda. Hoca dan başkasına da güvenemem. Bizde doğumu hoca yaptıracak, sağlıklı olsun yeter, maddiyat önemli değil dedik. Hastanede belli. Kanama durumlarına göre doğum belli olacak. Hedef nisan 15. Ama bakalım durum iyi olursa nisan sonunda olacak. Kısmet artık:). Normal de 6 mayıstı. Kanama ve lekelenmeler olunca planlar değişti.Normal doğum tarihi tahmini 27 mayıs dedi. Sezeryan olursa 19-21 mayıs gibi olacak. Hala hastaneyle ve hocayla koşulları konuşmadım. Doktorum yaptırsın doğumumu başkasına gitmeyeyim istiyorum ama çok yüksek meblağlar çıkar mı diye de korkmuyor değilim.
Sen nasılsın? Plasenta öndeymiş sanırım. Mecburen sezeryan olacak heralde seninki. Tarih bellidir di mi?
Ama orada da oluyo kıl dönmesı tabi insallah degildrSanmıyorum hemen çatalın girişinde popoma attı sanki yayılacak gibi
Canım kantaron yağı sürsen belki yumuşatır eğer kıl falansa iltihabıda yakıyor olabilir kantaron iltihabını alırBilmiyorum ki olsa bile şuan hamilelik de bişey yapamazlar sanırım
Canım ikeada kenar korumalik tek olarak satılıyor internet sitesinden bir bak istersenKuzu uyku seti içinde yorgan yastık bana çok gereksiz geliyor, ölçüleri standart mı bilmem ama belki diktirsen daha hesaplı olur. Uyku setinin esprisi sadece kenar korumalığı, ben karyolaya da sadece korumalık arıyorum ama bulamadım tabiki henüz.. nevresim takımı aldım almasına ama onlar da beşiğe uymaz. Bizim iki tane beşik uyku setimiz olmuş oldu, değiştirerek kullanırım artık
Hadi gözünaydın annesi büyümüş kuzun. Bende de kansızlık var gerçekten kalp çarpıntısı var halsizlik var çok fazlaMerhaba kızlar nasılsınız :) bugün kontrolümüz vardı tam 32+0 dayız. Benim inanılmaz nefes darlığım ve yüksek kalp atışım vardı gerekli tetkikler yapıldı bişi çıkmadı ekg de felan. Ama kan ilacı içmeme rağmen kanım çok düşük. :/ günde iki kez içeceğim artık. Baya kilo almışım. Zılgıtı yedim doktordan :) 2.100 gr da miniğim olmuşhenüz dönmemiş zaten sezeryan olacağım no problem dedim :) oğlumda çok geç dönmüştü. Sizler nasılsınız
Bence de tatlı ve şapşiğzHepimiz aynıyız ve çok tatlıyız benceKıyamıyoruz yavrucaklarımıza, biz acıyı agrıyı çekeriz yeterki onlar sağlıklı olsun
Ben biberonları geniş ağızlı cam , birde PP almıştım yine chicconun göğüs pompasını aldım ordada ekstra biberon vardı.Sözde birde Dr. Brown alacaktım ama indirimine denk gelemedim sütüm inş yeterde gerek kalmaz.Emzik nuk yada avent alacağım ama bebedorun deseni hoşuma gitti damaklı 0-6 ay aldım kayboluyor zaten yedekli olsun.Kizlar emzik konusmussunuz. Bn 2 tane damakli chicco aldim. 0 3 ay. Sizce yuvarlak olandanda aliyimmi. Bi de bugun ogleden beri basagrisi cekiyorum hicbiseyden zevk almadim uyusam da gecse yarina diyorum. Haftada bir kesin oluyo. Bnde dayanıyorum parol icmiyim diyorum. Son sorum lohusa şerbetini nerden alıyoruz
Off ordan dr görünmekte ayrı dert utanıyorum bayan cerrah bulamıyorum
Aynen canim varsa size yakin yer hic durmayin .bende bi arastirayim ins bulurum.Nette 150 olan uyku seti ile aldım beşiği zaten ama böyle nevresim gibi olsa çarşaf falan daha iyi olur, diktirelim olmadı iki parça şey zaten.
Yok o agri olunca insanin morali kaciyor yurutmuyor .Evet ara ara cokca agriyor sonra geciyor. Bugun parkta bir seyler atistirdik, yuruyus yapmayi planlamistik ama siddetli bir agri basladi people yuruyemedim. Yoksa normalde hareketli sayilirim
Canim telas yapma cikis vaktine kadar dogru yolu bulur insallah .hem belki sana oyle gelmistir.Kızlar bebek kesinlikle yine ters döndü bunu çok net farkediyorum ayakları sol kasığımda başı da sağ göğsümün altinda. Napcam ya az da kaldı hay allahım ne ters huylu bi kız bu. 27de doğum pozisyonu alan insan tekrar döner mı eşek ya bu
Bencede hepsini birden yika canim .sonra bebekle zorKızlar iki hattadır oğlumun herseyini yıkayıp ütüledim.yanlız uyku setini yeni sipariş verdim beşiği için.Gerçi ilk zamanlar park yatağı kullanacam.sizce gelecek uyku setinin sadece kılıflarını mi yıkayayım yoksa yorgan yastık ne varsa atayim mi makineye
Canım ben karabükteyim arkadaşım eğitim ve araştırma hastanesinde iki kez doğum yaptı ikisindede tarih verdi dru ilk doğumu drun verdiği tarihte oldu diğerinde sancısı başladığı için erken oldu ama günü verilmişti acaba oraya özgü bir durummukiSelam kızlar bugün kontrolüm vardı gittim bebiş iyi. Kirsehir e yeni tasindik ozellere guvenemedim eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum yalnız Dr dedi ki bugün Sezeryan için burda gün verilmez, nasıl yani ben daha once Sezeryan oldum ama öyle olacak, yine de doğumun başlamış olması lazım dedi Sezeryan için o an nobetçi Dr kimse o yapar dedi ameliyati. Kafam karıştı her yerde öyle mi ki. Zaten kucuk oğlum var eşim işte olur benim suyum sancim gelirse naparim diye kara kara düşünüyorum
Doktoru beğendiysen Bence git 37 de konuş insafa gelir belki Benim bir arkadaşım ilk doğumunu devlette yaptı doktora gitti yalvardı ben normal doğum Yapamam diye beni sezeryana alın dedi doktor hemen sezeryan yaptı kimseye bir şey deme nöbetçi olduğu günün tarihini vermişti gidip direkt doktoru buldu sezeryana aldi doktoruSelam kızlar bugün kontrolüm vardı gittim bebiş iyi. Kirsehir e yeni tasindik ozellere guvenemedim eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum yalnız Dr dedi ki bugün Sezeryan için burda gün verilmez, nasıl yani ben daha once Sezeryan oldum ama öyle olacak, yine de doğumun başlamış olması lazım dedi Sezeryan için o an nobetçi Dr kimse o yapar dedi ameliyati. Kafam karıştı her yerde öyle mi ki. Zaten kucuk oğlum var eşim işte olur benim suyum sancim gelirse naparim diye kara kara düşünüyorum
Bunu beğendim ama insafsız kesin konuştu yapmaz bu en iyisi başka Dr bakinayimDoktoru beğendiysen Bence git 37 de konuş insafa gelir belki Benim bir arkadaşım ilk doğumunu devlette yaptı doktora gitti yalvardı ben normal doğum Yapamam diye beni sezeryana alın dedi doktor hemen sezeryan yaptı kimseye bir şey deme nöbetçi olduğu günün tarihini vermişti gidip direkt doktoru buldu sezeryana aldi doktoru
Belki ilk kez gittiğin için öyle Kesin konuşmuşturBunu beğendim ama insafsız kesin konuştu yapmaz bu en iyisi başka Dr bakinayim
Yaa benimki de galiba tekrar makat gelisime döndü ben hissediyorum niyeyseCanım benim bir arkadaşımın bebeği Doğum pozisyonundayken son hafta makat gelişe döndü, doktor sezaryen saati verdi ertesi gün için ve sezeryana gittiklerinde sancısı başlamıştı ve yavrusu tekrar Doğum pozisyonu almıştı. Sonuç olarak normal dogum yaptı, doktor bile çok şaşırmış hissetmedin mi koskoca bebek geri dönmüş diye, kız hiç farketmemiş bile.. senin de öyle oluverir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?