2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım ben komple attım makineye fermuarlı seğildi sadece kılıf yıkayamadım söksem makinem yok elimdede düzgün dikemem diye hassas programda 30Cde yıkadım iki kerede yıkadım hepsini doldurmadım bide asarak kurutmadım çamaşırlığa düz serdim bir sorun olmadı

Kızlar napayım ben ya özeldeki ciğer geliştirici vurul dedi pazartesi ama araştırma hastanesinde hiç öyle bişey demedi bugun vurulayımmı vurulmayayımmı ki kafamda deli sorular
Cnm ciğer gelişimi 34. haftada tamamlanıyor ama doktorun ne söylediği de çok önemli istersen bir kez daha sor başka doktora.

Merhabalar. Ben de 35 e giriyorum hafta olarak ama iki hafta önce makat gelişti bebeğim. Ve sanırım hala o pozisyonda umarım döner. Dönemzse sezeryan olcak ama sezeryan istemiyorum bakalım hayırlısı

Merhabalar. Ben de 35 e giriyorum hafta olarak ama iki hafta önce makat gelişti bebeğim. Ve sanırım hala o pozisyonda umarım döner. Dönemzse sezeryan olcak ama sezeryan istemiyorum bakalım hayırlısı
Ben de hiç sezeryan istemiyorum canım malesef ama tekrar döndü bebek doguma kadar yolu var diyorlar ama ben çok umutsuzum nedense, napalim hayırlısı olsun Allah neyi nasip ettiyse onu yasayacagiz hayırlısıyla gelsinler de napalim

Bende öyleyim üstelik diyet yapıyorum.artık hiç acikmiyorum.üç ogün ve ara ogün cokkk fazla geliyor bana.ne yersem dünyayı yemiş gibi oluyorum.mideler yukarı çıktıkça iyice küçüldü sanırım.

Haklısınız. hayırlısı olsun bakalım. Kafası olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Top gibi ve sert bişey hissediyorum ben bir de yukarı doğru kabarıyoo iniyo Genelde sağdaydı iki gündür sol tarafa doğru gidiyor bazen. İnşallah dönerler yaaaa

Döner cnm benim de 32 de döndü, hıçkırığı aşağıda hissetim ve tekmeler yukarıda başladı dikkat et bakalım kendini dinle dönmüştür belki ama 37 ye kadar dönebilir. Hatta doğum anında dönen bile olmuş.

Canım benimki doğum pozisyonundaydi 2 aydır. Ayakları midemde hissediyordum asagiya da idrar torbama baskı yapıyordu. Şimdiyse kafası sağ gogsumun altında yuvarlak hiç yumusamiyor yani belli normalde popo olsa arada yumusar, bildiğin yusyuvarlak. Ayaklar da aşağıda sanki vajinamin üst tarafını karistiriyo gibi. Valla hiç sezeryan düşünmemiştim şu an araştırıyorum çok tırstım. Ameliyattan sonrasından korkuyorum. Apandisit oldum daha önce, ameliyat acısını biliyorum inşallah gerek kalmaz ama gerek kalırsa da Allah kolaylık versin napalim

aynıyım cnm hatta eşim şaşırıyor ee acıkmadın mı yiyelim artık diye ama ben meyve yiyorum arada unutmuyorum şekerim düşmesin diye. mide küçük zaten geçen de ne bulsam yedim gün boyunca gece sonu fena oldu midem hepsini attı

benimkiler fermarli ama elyafı yan koruma bariyerlerdeki süngerleri temiz midir aklıma takıldı olmadı bende öyle yapayım

Kızlar kendinizi normal sezeryan diye şartlamayın hakkınızda hayırlısı olsun kucağınıza alınca nasıl doğum yaptığınızın inanın bir önemi kalmıyor gönlünüzden geçen hakkınızda hayırlı ise olsun inşallah iyi drlarla karşılaşırız size tavsiyem sezeryan olursanız lütfen ayaklarınız açılınca bol bol yürüyün inanın kolayca atlatırsınız

Psikolojik olarak cökmüs gibiyim.Ağrılarım çok arttı. Temizlik yapmam lazım ama yapasim yok. Dün annem geldi sağolsun baya toparladi. Çok az is yapmama rağmen o kadar yoruldum ki...Belim agriyor,bikini bölgemin kemikleri ağrıyor. Bebek sağ kaburgama baskı yapıyor. Oturamiyorum,ustune yatamiyorum,devamli sol tarafa yatinca boynum her yerim uyusuyor. Bebek mesaneme baskı yapıyor. Tuvaletten cikar cikmaz sanki saatlerdir tutuyomus gibi hissediyorum. Bebek büyüdükçe hareketleri çok acıtıyor. Tüm bunlar bu ara çok ağır gelmeye başladı. İsyan etmiş mi oluyorum ? Yıllardır bu duyguları yaşamak için bekleyenler var,bebek hasreti çekenler var biliyorum. Nankörlük mu yapıyorum ?
Tabi birde bebek dogunca bakabilecek miyim kaygısı var ki ona hiç girmeyim. Uzun lafın kısası her anlamda kendimi çok kötü hissediyorum. Çarşamba günü randevumuz var. Umarim kizimi görünce hepsi geçer.

Canım genelde hepimizde aynı psikoloji var sanırım az kaldı geçecek diyelim

Inşallah canım valla en çok korktuğum toparlanamamak ya, o acıyla bebeği görmez gözüm diye çok korkuyorum

Yani tekme miii el mi popo mu bi anlasam . Heryerde oynuyo

Yarım saattir sancım var alt taraftan Sistit olunca nasıl bir sancı giriyor �yle sancım var korkuyorum vallahi

Anladım. Allah hayırlısını versin inşallah. Bakalım yaşayıp görcez. :)

Inşallah canım valla en çok korktuğum toparlanamamak ya, o acıyla bebeği görmez gözüm diye çok korkuyorum
Olurmu öyle şey asıl bebeğini görünce ağrın sızın kalmayacak bak ben sezeryanla doğum yaptım inanki uyuşukluk geçene kadar yattığım neyse o gerisinde hep yürüdüm oturdum eve çıktım 5. Katta oturuyordum annem markete gitmişti kv ile oturuyorduk arkadaşlar yemek yapıp getirmişler binanın kapısı aşağıdan kapalıymış otomalarda çalışmıyordu kv kalkana kadar inanki aşağıya inip kapıyı açtım geri çıktım çok rahattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…