- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 39
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.401
Canım iğneyi yaptırmanın olumsuz bir etkisi yoksa yaptır aklında soru işareti kalmasınKızlar napayım ben ya özeldeki ciğer geliştirici vurul dedi pazartesi ama araştırma hastanesinde hiç öyle bişey demedi bugun vurulayımmı vurulmayayımmı ki kafamda deli sorular
Canım ben komple attım makineye fermuarlı seğildi sadece kılıf yıkayamadım söksem makinem yok elimdede düzgün dikemem diye hassas programda 30Cde yıkadım iki kerede yıkadım hepsini doldurmadım bide asarak kurutmadım çamaşırlığa düz serdim bir sorun olmadıKızlar iki hattadır oğlumun herseyini yıkayıp ütüledim.yanlız uyku setini yeni sipariş verdim beşiği için.Gerçi ilk zamanlar park yatağı kullanacam.sizce gelecek uyku setinin sadece kılıflarını mi yıkayayım yoksa yorgan yastık ne varsa atayim mi makineye
Cnm ciğer gelişimi 34. haftada tamamlanıyor ama doktorun ne söylediği de çok önemli istersen bir kez daha sor başka doktora.Kızlar napayım ben ya özeldeki ciğer geliştirici vurul dedi pazartesi ama araştırma hastanesinde hiç öyle bişey demedi bugun vurulayımmı vurulmayayımmı ki kafamda deli sorular
Kızlar bebek kesinlikle yine ters döndü bunu çok net farkediyorum ayakları sol kasığımda başı da sağ göğsümün altinda. Napcam ya az da kaldı hay allahım ne ters huylu bi kız bu. 27de doğum pozisyonu alan insan tekrar döner mı eşek ya bu
Ben de hiç sezeryan istemiyorum canım malesef ama tekrar döndü bebekMerhabalar. Ben de 35 e giriyorum hafta olarak ama iki hafta önce makat gelişti bebeğim. Ve sanırım hala o pozisyondaumarım döner. Dönemzse sezeryan olcak ama sezeryan istemiyorum bakalım hayırlısı
Bende öyleyim üstelik diyet yapıyorum.artık hiç acikmiyorum.üç ogün ve ara ogün cokkk fazla geliyor bana.ne yersem dünyayı yemiş gibi oluyorum.mideler yukarı çıktıkça iyice küçüldü sanırım.Kızlar ben artık eskisi gibi sık sık acıkmıyorum. Şu saat oldu hala kahvaltı yapmadım ve içimden de yemek gelmiyor. Midemiz sıkıştı iyice ondan mı acaba? Önceden uyanır uyanmaz aç olurdum. Muz ceviz vs yerdim sonra kahvaltı.
Ama noldu şimdi böyle? Kahvaltı sonrası da akşam 5-6 ya kadar acıkmıyorum yine.
Sizler ne durumdasınız?
Midem boş gibi ama Can'ım hiçbirşey istemiyor
Kuzum aç kalıyor ona üzülüyorum daha çok.
Arada bendede oluyor canım. Korkacak bir şey değil. Ben sordugumda doktor yalanci sanci tarzi bir sey söylemişti. Siklasirsa,düzenli hale gelirse korkmamiz. Takipte ol.Adet agrisi hissediyorum. Neden olabilir
Haklısınız.Ben de hiç sezeryan istemiyorum canım malesef ama tekrar döndü bebekdoguma kadar yolu var diyorlar ama ben çok umutsuzum nedense, napalim hayırlısı olsun Allah neyi nasip ettiyse onu yasayacagiz hayırlısıyla gelsinler de napalim
Döner cnm benim de 32 de döndü, hıçkırığı aşağıda hissetim ve tekmeler yukarıda başladı dikkat et bakalım kendini dinle dönmüştür belki ama 37 ye kadar dönebilir. Hatta doğum anında dönen bile olmuş.Merhabalar. Ben de 35 e giriyorum hafta olarak ama iki hafta önce makat gelişti bebeğim. Ve sanırım hala o pozisyondaumarım döner. Dönemzse sezeryan olcak ama sezeryan istemiyorum bakalım hayırlısı
Canım benimki doğum pozisyonundaydi 2 aydır. Ayakları midemde hissediyordum asagiya da idrar torbama baskı yapıyordu. Şimdiyse kafası sağ gogsumun altında yuvarlak hiç yumusamiyor yani belli normalde popo olsa arada yumusar, bildiğin yusyuvarlak. Ayaklar da aşağıda sanki vajinamin üst tarafını karistiriyo gibi. Valla hiç sezeryan düşünmemiştim şu an araştırıyorum çok tırstım. Ameliyattan sonrasından korkuyorum. Apandisit oldum daha önce, ameliyat acısını biliyorum inşallah gerek kalmaz ama gerek kalırsa da Allah kolaylık versin napalimHaklısınız.hayırlısı olsun bakalım. Kafası olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Top gibi ve sert bişey hissediyorum ben bir de yukarı doğru kabarıyoo iniyo Genelde sağdaydı iki gündür sol tarafa doğru gidiyor bazen. İnşallah dönerler yaaaa
aynıyım cnm hatta eşim şaşırıyor ee acıkmadın mı yiyelim artık diye ama ben meyve yiyorum arada unutmuyorum şekerim düşmesin diye. mide küçük zaten geçen de ne bulsam yedim gün boyunca gece sonu fena oldu midem hepsini attıKızlar ben artık eskisi gibi sık sık acıkmıyorum. Şu saat oldu hala kahvaltı yapmadım ve içimden de yemek gelmiyor. Midemiz sıkıştı iyice ondan mı acaba? Önceden uyanır uyanmaz aç olurdum. Muz ceviz vs yerdim sonra kahvaltı.
Ama noldu şimdi böyle? Kahvaltı sonrası da akşam 5-6 ya kadar acıkmıyorum yine.
Sizler ne durumdasınız?
Midem boş gibi ama Can'ım hiçbirşey istemiyor
Kuzum aç kalıyor ona üzülüyorum daha çok.
Canım ben komple attım makineye fermuarlı seğildi sadece kılıf yıkayamadım söksem makinem yok elimdede düzgün dikemem diye hassas programda 30Cde yıkadım iki kerede yıkadım hepsini doldurmadım bide asarak kurutmadım çamaşırlığa düz serdim bir sorun olmadı
Canım genelde hepimizde aynı psikoloji var sanırım az kaldı geçecek diyelimPsikolojik olarak cökmüs gibiyim.Ağrılarım çok arttı. Temizlik yapmam lazım ama yapasim yok. Dün annem geldi sağolsun baya toparladi. Çok az is yapmama rağmen o kadar yoruldum ki...Belim agriyor,bikini bölgemin kemikleri ağrıyor. Bebek sağ kaburgama baskı yapıyor. Oturamiyorum,ustune yatamiyorum,devamli sol tarafa yatinca boynum her yerim uyusuyor. Bebek mesaneme baskı yapıyor. Tuvaletten cikar cikmaz sanki saatlerdir tutuyomus gibi hissediyorum. Bebek büyüdükçe hareketleri çok acıtıyor. Tüm bunlar bu ara çok ağır gelmeye başladı. İsyan etmiş mi oluyorum ? Yıllardır bu duyguları yaşamak için bekleyenler var,bebek hasreti çekenler var biliyorum. Nankörlük mu yapıyorum ?
Tabi birde bebek dogunca bakabilecek miyim kaygısı var ki ona hiç girmeyim. Uzun lafın kısası her anlamda kendimi çok kötü hissediyorum. Çarşamba günü randevumuz var. Umarim kizimi görünce hepsi geçer.
Inşallah canım valla en çok korktuğum toparlanamamak ya, o acıyla bebeği görmez gözüm diye çok korkuyorumKızlar kendinizi normal sezeryan diye şartlamayın hakkınızda hayırlısı olsun kucağınıza alınca nasıl doğum yaptığınızın inanın bir önemi kalmıyor gönlünüzden geçen hakkınızda hayırlı ise olsun inşallah iyi drlarla karşılaşırız size tavsiyem sezeryan olursanız lütfen ayaklarınız açılınca bol bol yürüyün inanın kolayca atlatırsınız
Döner cnm benim de 32 de döndü, hıçkırığı aşağıda hissetim ve tekmeler yukarıda başladı dikkat et bakalım kendini dinle dönmüştür belki ama 37 ye kadar dönebilir. Hatta doğum anında dönen bile olmuş.
Canım benimki doğum pozisyonundaydi 2 aydır. Ayakları midemde hissediyordum asagiya da idrar torbama baskı yapıyordu. Şimdiyse kafası sağ gogsumun altında yuvarlak hiç yumusamiyor yani belli normalde popo olsa arada yumusar, bildiğin yusyuvarlak. Ayaklar da aşağıda sanki vajinamin üst tarafını karistiriyo gibi. Valla hiç sezeryan düşünmemiştim şu an araştırıyorum çok tırstım. Ameliyattan sonrasından korkuyorum. Apandisit oldum daha önce, ameliyat acısını biliyorum inşallah gerek kalmaz ama gerek kalırsa da Allah kolaylık versin napalim
Olurmu öyle şey asıl bebeğini görünce ağrın sızın kalmayacak bak ben sezeryanla doğum yaptım inanki uyuşukluk geçene kadar yattığım neyse o gerisinde hep yürüdüm oturdum eve çıktım 5. Katta oturuyordum annem markete gitmişti kv ile oturuyorduk arkadaşlar yemek yapıp getirmişler binanın kapısı aşağıdan kapalıymış otomalarda çalışmıyordu kv kalkana kadar inanki aşağıya inip kapıyı açtım geri çıktım çok rahattımInşallah canım valla en çok korktuğum toparlanamamak ya, o acıyla bebeği görmez gözüm diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?