- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.481
Yok ikinci gidişim ama belli kadin biraz kati bende baskasina randevu aldım şimdiden inşallah onu ikna ederim bari dediğin gibiBelki ilk kez gittiğin için öyle Kesin konuşmuştur
Ellerine sağlık canım, ben ne varsa attım yıkadım valla hatta dolgulu elyaflı diye iki kere durulama yaptırdım, sabun kalıntısı kalıyor diye
Sanmıyorum fazla etkileyeceğini ilki sezaryen olduğu için önden alıyorlar dogum kanalına girmemesi gerekiyor ama benimki zaten giremiyordu çatı darlığından...tam bir randevu falan vermedi ama yaklaşık olarak söyledi...oglum 28 haftalıkken 31+4 müş şeker de yoktu onda bence bizi boşu boşuna böyle telaşlandırıyorlar bebeklerimiz iyi olsun gerisi boş...bu arada tam buğday unundan makarna almıştım yoğurtlu kıymalı yedim ooohh sefam olsun sadece 122 çıktı arada bir bundan yapabilirim galiba...çünkü mide yanması da başladığı için ben ordaki ekmekleri de yiyemiyorum her öğün 2 dilim imkânsız...Hadi hayırlısı canım arkadaşım tarihte belli oldu.sekeri artık düşünme bu düzende bikac hafta daha devam ettik mi bitti gitti.herşeyin yolunda olmasına cooook sevindim.bizim tarihlerimiz aynı benim sat 10 ağustos .ekstrem bişey olmazsa aynı tarihler olacak.Bende bi kere drun ağzından 6 mayıs duymuştum ama sonra belli olmaz deyince ustelemedim.bebeğin ilerde olması doğum tarihini etkiliyor mu acaba?
Şişlik var mı??? Kıl dönmesiyse bikac güne belli olur o...ben de kıl dönmesinden ameliyat oldum iltihabı boşaltıp antibiyotik verirler doğuma kadar öyle idare edersin oysa eğer yani caresi var...Bilmiyorum ki olsa bile şuan hamilelik de bişey yapamazlar sanırım
Yaa sen de miiii...ne güzel...Allah ım ilk defa benden başka kıl dönmesi ameliyatı geçiren bir kadın daha varEvet kıl dönmesi olabilir. Aynı şey benim başıma da gelmişti lisedeyken hem de. Esmer tenlilerde görülürmüş daha çok. Ben beyaz tenli olmama rağmen ameliyat oldum. Ama geçici, mikrobik birşey de olabilir. Bir doktora görün istersen
Ah canım bir bilsem16. Haftadan beri çekiyorum. Vajina kemiği ağrıyor bildiğin. Tuta tuta yürüyorum evin içinde. Bastırınca acısı azalıyor sanki. Ne magnezyum ne d vitamini işe yaramadı. Oğlum büyüdükçe de artıyor tabi. İyice inleyerek sağa sola dönüyorum. Eşim hiç uyanmazdı inlememe. Birkaç seferdir o da uyanıyor.
İşin kötüsü bütün gün yatsam bile hiçbir şey değişmiyor. Doktorlar bazı hamilelerde böyle olur. Açılma oluyor dedi. Bebiş iyi olunca öndmsemiyorlar. Sanırım çatım çok dar. Başka bir açıklama bulamıyorum. Tek tesellim ağrısı çok olanın doğumu kolay olurmuş :)))
Ay hadi insallah ikna olur doktorda iyi çikarYok ikinci gidişim ama belli kadin biraz kati bende baskasina randevu aldım şimdiden inşallah onu ikna ederim bari dediğin gibi
Ben de moral vereyimYaa sen de miiii...ne güzel...Allah ım ilk defa benden başka kıl dönmesi ameliyatı geçiren bir kadın daha varben de lisedeyken geçirdim ve sağdan soldan o erkeklerde olur lafı duymaktan gına gelmişti...hoşgeldin arkadaşım
Bende de kabızlık başladı vallaha şurup falan verdi ama güvenemiyorum.az kaldı dayancam sadece krem sürüyorum.sabırrrrSindirim sistemime nazar degidirdimyine kabizlik basladi.
Yaa sen de miiii...ne güzel...Allah ım ilk defa benden başka kıl dönmesi ameliyatı geçiren bir kadın daha varben de lisedeyken geçirdim ve sağdan soldan o erkeklerde olur lafı duymaktan gına gelmişti...hoşgeldin arkadaşım
Seninki de iyiymişBen de moral vereyimkirpigim dönmüştü benim de üç kök geri gitmiş önce mikrop kaptı sandık sonra gözkapagım iltihap oldu, ondan ameliyat olmuştum.. KPSS kursuna gidiyordum, herkes dalga geçiyordu, milletin neresinde olur senin nerende kıl dönmesi oldu falan diye
canim cok tesekkur ederim.. insallh..Allah yardimcin olsun canim az kaldi insallah .bebegimizi kucagimiza aldiktan sonra hepsi geride kalir insallah
Penye yeter bence muslinde olacak zaten .
Hic denk gelmedim lcw de cok uygunmusgidince bi bakiyim bende
Canım benim Rabbim sağ salim salih bir evlat nasip etsin inş sana.
insallh canim sagolsin dualrinizda olmak cok guzel..Geçmiş olsun canım korkma 34.haftadan itibaren doğum olsa bile fazla bi risk kalmaz iğne de olmuşsun nasılsa...inşallah sağlıkla gelecek bebeğin
Allh razi olsun canim dualarinizda olmak ve bunu hissetmek gercekten cok guzel insallh.. kötü günler geçecek rabbime emenetizCan'ım ben de çok ağırlaştım döndükten sonra. Başıyla daha çok baskı yapar oldu. Dolayısıyla ağrım da arttı aşağı kemiklerde.
Can'ım ben lohusa şerbeti almayı düşünmüyorum şart mı ki?
Buzluğumda vişne erik vardı. Onlardan yapmayı düşündüm ikramlık. Bi de limonata yaparım tamam
Ben de sonuçta o da ilaç diye içmiyorum. Normalde bile çok ağrım olsa da ağrı kesici aklıma gelmez. Acaba bu kaşık ağrısına faydası olur mu? Artık dinlenmek de kar etmiyor çünkü
Can'ım benim üzülme nolur dualarımız seninle. Riskli haftalarımız bitti çok şükür. Senin bebeğin de üzmeyecek seni.
Açıkçası her geçen gün her şey değişiyor. Önceden uzmanlar bebeği kucağa almayın alıştırmayın derken şimdi ise tam tersini söylüyorlar. Güvenli bağlanma için bebeğin anneden ayrıştığını anlayana dek kucaklayın sarılın diyorlar. Hatta bir çoğu sallayın diyor. Emzik konusu da şuan aynı durumda. Çeşitli görüşler var. Bir süre sonra hepsinin emzik vermenin faydalı olacağını savunacağını düşünüyorum nedense :)) bir de gerçekten anne için toplum içinde büyük rahatlık. Ayrıca emzikli Bebiş çok tatlı yaaa
Ayy evet yaaa...bi de tekrarlaması vardı filanın oğlu 3 kere ameliyat olmuşmuşmuşHoşbuldumaynen öyle her duyan '' aa o erkeklerde olmuyor muydu yaa '' diyordu. Çok şükür tekrarlamadı da kurtulduk
Canm tevekkülune hayran kaldım.masallah diyorum tek kelime ile. İnşallah Rabbim korktuğumuza ugratmasin sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbulut yastik yapiyorum bi tane birince resmini atarim yataginin basina koymak icin aslinda tac yapicaktim tac daha zor gihi geldi buluta cevirdim insallh basarili olurum
Ayy zor işler gerçekten, o yaşta daha da zordur eminim :) şimdi de hemoroid oldum sanırım, kimselere de söyleyemiyorum inşallah dogumdan sonra geçer, çatı muayenesinde ve Doğumda orayı nasıl gizlerim diye uykularım kaçıyorSeninki de iyiymişlise 2 deydim ve genç kızlığa adım atmışım küçük bir ilcedeyiz bütün hastane tanıdık...ameliyata giren sağlıkçıların yüzüne bakamıyordum...babam ilçede tanınan bir insan popomda kocaman yama ve dikişle Allah ım bi de hastaneye beni ziyarete geliyorlardı...korkunçtu...tazecik kızım her yanımı gördüler ellediler diye ne ağlamıştım ama doktorum çok tatlıydı ve yaz tatiline kadar bi sekilde idare edip ameliyatı tatile denk getirdi daha fazla rezil olmamam için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?