2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sanmıyorum fazla etkileyeceğini ilki sezaryen olduğu için önden alıyorlar dogum kanalına girmemesi gerekiyor ama benimki zaten giremiyordu çatı darlığından...tam bir randevu falan vermedi ama yaklaşık olarak söyledi...oglum 28 haftalıkken 31+4 müş şeker de yoktu onda bence bizi boşu boşuna böyle telaşlandırıyorlar bebeklerimiz iyi olsun gerisi boş...bu arada tam buğday unundan makarna almıştım yoğurtlu kıymalı yedim ooohh sefam olsun sadece 122 çıktı arada bir bundan yapabilirim galiba...çünkü mide yanması da başladığı için ben ordaki ekmekleri de yiyemiyorum her öğün 2 dilim imkânsız...

Bilmiyorum ki olsa bile şuan hamilelik de bişey yapamazlar sanırım
Şişlik var mı??? Kıl dönmesiyse bikac güne belli olur o...ben de kıl dönmesinden ameliyat oldum iltihabı boşaltıp antibiyotik verirler doğuma kadar öyle idare edersin oysa eğer yani caresi var...

Yaa sen de miiii...ne güzel...Allah ım ilk defa benden başka kıl dönmesi ameliyatı geçiren bir kadın daha varben de lisedeyken geçirdim ve sağdan soldan o erkeklerde olur lafı duymaktan gına gelmişti...hoşgeldin arkadaşım

Al benden bi tane daha, benim de öyle canım 14. Haftadan beri hatta, dedim ya ben de inatlaşıyorum agrımla diye.. oturduğum yerden kalkamıyorum, arabaya inip binerken, yatakta dönerken çile resmen, yürüyemedigimde parol aldığımda orası da o kadar hafifledi ki, ben kalsiyuma yormuştum ama parolü bırakınca tekrar başladı demek ki keramet paroldeymiş. Kaşık agrısı diyince başka bi agrı sandım, çatı agrısı için hergün kullanmamız gerekir o da fazla olur arada bir dinlenmek için ya da artık dayanamadıgında at bi tane ağzına bi şey olmaz. Ayy demek çatı agrısı çok olanın doğumu kolay oluyormuş ağzın bal yesin, inşallah öyle olur.. yoksa bu kadar ağrıya normal sağlıklı bir Doğum yaşamazsam kesip atayım artık şu kukuyu

Ben de moral vereyim kirpigim dönmüştü benim de üç kök geri gitmiş önce mikrop kaptı sandık sonra gözkapagım iltihap oldu, ondan ameliyat olmuştum.. KPSS kursuna gidiyordum, herkes dalga geçiyordu, milletin neresinde olur senin nerende kıl dönmesi oldu falan diye

Hoşbuldum aynen öyle her duyan '' aa o erkeklerde olmuyor muydu yaa '' diyordu. Çok şükür tekrarlamadı da kurtulduk

Seninki de iyiymiş lise 2 deydim ve genç kızlığa adım atmışım küçük bir ilcedeyiz bütün hastane tanıdık...ameliyata giren sağlıkçıların yüzüne bakamıyordum...babam ilçede tanınan bir insan popomda kocaman yama ve dikişle Allah ım bi de hastaneye beni ziyarete geliyorlardı...korkunçtu...tazecik kızım her yanımı gördüler ellediler diye ne ağlamıştım ama doktorum çok tatlıydı ve yaz tatiline kadar bi sekilde idare edip ameliyatı tatile denk getirdi daha fazla rezil olmamam için

Allah yardimcin olsun canim az kaldi insallah .bebegimizi kucagimiza aldiktan sonra hepsi geride kalir insallah

Penye yeter bence muslinde olacak zaten .

Hic denk gelmedim lcw de cok uygunmusgidince bi bakiyim bende
canim cok tesekkur ederim.. insallh..
Canım benim Rabbim sağ salim salih bir evlat nasip etsin inş sana.

Geçmiş olsun canım korkma 34.haftadan itibaren doğum olsa bile fazla bi risk kalmaz iğne de olmuşsun nasılsa...inşallah sağlıkla gelecek bebeğin
insallh canim sagolsin dualrinizda olmak cok guzel..
Allh razi olsun canim dualarinizda olmak ve bunu hissetmek gercekten cok guzel insallh.. kötü günler geçecek rabbime emenetiz

bulut yastik yapiyorum bi tane birince resmini atarim yataginin basina koymak icin aslinda tac yapicaktim tac daha zor gihi geldi buluta cevirdim insallh basarili olurum
Canm tevekkülune hayran kaldım.masallah diyorum tek kelime ile. İnşallah Rabbim korktuğumuza ugratmasin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ayy zor işler gerçekten, o yaşta daha da zordur eminim :) şimdi de hemoroid oldum sanırım, kimselere de söyleyemiyorum inşallah dogumdan sonra geçer, çatı muayenesinde ve Doğumda orayı nasıl gizlerim diye uykularım kaçıyor

Kızlar bende cuma günkü kontrolümde önce eğitim araştırmaya gittim ardından özel hastaneye gittim, ilk kez gittiğim bir dr'du, hem bebeğimi net bir şekilde göreyim, ultrason resmi alayım hemde cinsiyeti bir de o söylesin istedim çünkü, araştırmada bir kere söyledi o da "eğer saklamıyorsa, bence" diyerek söyledi, bir daha da söylemedi. Burdada apış arasını kapatmış açmadı yüzünü bile göstermedi cadı, nst kan değerleri felan iyi çıktı, kilosuna araştırma 1650 gr dedi, özel 1900 gr dedi hangisi doğruysa artık bilmiyorum, özele gitmişken doğum ücretini de konuştum, normal 850 sezeryana 1250 dedi, epidural'ı sordum extra 750 dedi, ben hala karar veremiyorum kızlar araştırmadamı yoksa özeldemi yapacam ben bu doğumu , hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…