2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Amaaan boşver artık giden gitti görünen göründü oglumda dogumdan sonra 10 gün boyunca falan benim memelerim hep ortadaydı önce bebeğe tutturcaz diye sonra yara oldu diye falan filan...artık kalmadı fazla utanmak sıkılmak canımizı ve yavrumuzu duşünücez...ama bence kıl donmesi ameliyatı sezaryenden zordu

Boşver canım niye saklamaya çalışıyosun ki.Biçok kişide var zaten bende de var.Akışına bırak canım:)Emin ol bakacakları en son şey o.

Şişlik var mı??? Kıl dönmesiyse bikac güne belli olur o...ben de kıl dönmesinden ameliyat oldum iltihabı boşaltıp antibiyotik verirler doğuma kadar öyle idare edersin oysa eğer yani caresi var...
Şişlik değil çatlak gibi derin yarık olur ya nasıl desem damar gibi rengi koyu

Evet aslında yemeğe başlayınca daha çok fark ediyorum açlığımı. Hazırlamak çok zor geliyor artık birden çok kilo aldım ben de. Son gittiğimde 2 kilo almıştım sadece. Bunun 1 kiloya yakını Bebiş almış zaten.
Zaten zayıf değildim hamile kaldığımda. Daha fazla almayız inş Can'ım ya.
Ben de kesicem zaten :))
Ay valla 2-3 kişi söyledi aynı şeyi. Ağrısı olanın doğumu kolay oluyor diye ama bundaki Hikmet acıya alıştığımız için olabilir mi acaba diyorum. Ağrı eşiğimiz yükseliyor belki de. Ya şu parolu ben de deneyeyim bugün. Doktorum hiç böyle bişey demedi bana. Yürüyüş yap diyor. Yav yürüyünce iyice kötürüm oluyorum yerimden kalkamıyorum oysaki
İnş pırt diye doğururuz yaaa

Bugün bende hastanede kontroldeydim ve tabi ki kilo konusunda zılgıtımı yedim sadece 2 kilo almışım 5 haftada 33+0 2.180 gr da benim tosunum.. tosun diyorum çünkü doktor iri bi bebek kilolu olcak dedi
Ayrıca hastanede cenaze vardı o da beni çok kötü etkiledi ağla ağla canım çıktı

Ben daha önce sezaryen olmadım ama gerçekten sıkıntılı bir ameliyattı. Bir de o yaşlardaki huysuzluk mızmızlık eklendiği için çok çekilmezdim umarım doğum daha kolay olur

Ooo ben o agrıyla ilgili neler sordum, daha çok süt içeyim geçer mi dedim yok dedi, daha fazla yürüsem dedim ya da yürümesem? Alakasız dedi, hıııı dedim kalsiyumla ilgili değil, hareketle hiç ilgili değil :) yogaya gideyim mi geçer mi dedim sanmıyorum dedi, yatarken yastık koy diyor bunun için tıp okumaya ne gerek var annem de söylüyor diyemedim tabi en son gittiğimde çatı agrın nasıl diyor, sanki ne yapacaksa, dedim barıştım ben o agrıyla, hiiiiç sormayın da hatırlatmayın, yaşam tarzım inleyerek dönmek, kanepeden delirir gibi kalkmak, kalkınca önce bir şöyle apışarak acının azalmasını beklemek sonra kaldığım yerden hayata devam etmem ben ayağım burkulsa ambulans çağırın diye ağlardım, şimdi çok şükür diyorum, evlatlar sağlıkla gelsin inşallah gerisi geçer gider

Kuzum mersi iriymis acaba bebeğinin bence gayet iyi kilosu sende çok almamisim 2 kilo beni 5 haftada boşver doktoru sen ne kaldı sunum sırasında diğer olay için bişey diyemiyorum unutmaya çalış canim

Bence normal ya iri değil sizin doktor kızacak yer arıyor herhalde :)

bizim doktor ctesi ilişki yasağını kaldırdı, doğum yaklaştı adam şimdi kaldırdı
kör topal bişiler yapmaya çalıştık, tatsız tuzsuz
ama dünden beri çok sık sertleşiyo karnım, mesaj yazdım da kanama yoksa, sertleşme düzensizse, bebek hareketliyse korkmayın dedi
bi daha tövbe

Ya iyice şaşırdı artık bu doktorlar 5 haftada 2 kilo ne ki 2 haftada 1 kilo falan gayet normal yani diyet yapmıyorsan şekerden falan...ve 33 haftalık bebek 2.180 iri miymiş bize 32+3 2200 normal dedi...ki ben bu söylenenlerin 200-300 gr daha aşağısı doğabilir diye düşünüyorum...ya oğlum 28 haftalıkken 31+4 görünüyormuş bu kadar strese girmedim şimdi 100-200 gr fazlalık için insanı hasta ediyorlar...olsun tombiş olsun oh ele gelsin ne güzel tutması kolay yıkaması kolay

Ben daha önce sezaryen olmadım ama gerçekten sıkıntılı bir ameliyattı. Bir de o yaşlardaki huysuzluk mızmızlık eklendiği için çok çekilmezdim umarım doğum daha kolay olur
Dikiş popoda olunca yürüyemiyorsun dönemiyorsun ilk zamanlar hep ters yatmaca altımiza lazımlik koymaca...ıyyy...sezaryende gene dikiş karnında 3-5 gün zor gerisi kolay

Aslinda kasilmalari tetikler diye 32 36 arasi kesinlikle yasakliyolar 36dan sonra serbest birakiyolar diye biliyorum. Ben zaten 10 dakka ayakta kalsam gemen sertleşip kasilma basliyo hic o ise giremem :)

O sertleşme ondan degildir ya gecen bende de yarım gün kadar oldu korktm aradm doktoru birsey olmaz dedi benmde doktrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…