- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.501
Amaaan boşver artık giden gitti görünen göründüAyy zor işler gerçekten, o yaşta daha da zordur eminim :) şimdi de hemoroid oldum sanırım, kimselere de söyleyemiyorum inşallah dogumdan sonra geçer, çatı muayenesinde ve Doğumda orayı nasıl gizlerim diye uykularım kaçıyor
Boşver canım niye saklamaya çalışıyosun ki.Biçok kişide var zaten bende de var.Akışına bırak canım:)Emin ol bakacakları en son şey o.Ayy zor işler gerçekten, o yaşta daha da zordur eminim :) şimdi de hemoroid oldum sanırım, kimselere de söyleyemiyorum inşallah dogumdan sonra geçer, çatı muayenesinde ve Doğumda orayı nasıl gizlerim diye uykularım kaçıyor
Şişlik değil çatlak gibi derin yarık olur ya nasıl desem damar gibi rengi koyuŞişlik var mı??? Kıl dönmesiyse bikac güne belli olur o...ben de kıl dönmesinden ameliyat oldum iltihabı boşaltıp antibiyotik verirler doğuma kadar öyle idare edersin oysa eğer yani caresi var...
Evet aslında yemeğe başlayınca daha çok fark ediyorum açlığımı. Hazırlamak çok zor geliyor artıkValla ben de öyleyim canım açım ama yemek istemiyorum. Yemeye başlayınca açılıyor iştahım işte anlıyorum aç olduğumu. Ben kilo almaya da devam ediyorum lakin.
Allah allah çok ayakta mı kaldın canım ya da susuzluk da yapar. Dinlen bol su iç doktoruna da sor bence allah korusun
Ben de kesicem zaten :))Al benden bi tane daha, benim de öyle canım 14. Haftadan beri hatta, dedim ya ben de inatlaşıyorum agrımla diye.. oturduğum yerden kalkamıyorum, arabaya inip binerken, yatakta dönerken çile resmen, yürüyemedigimde parol aldığımda orası da o kadar hafifledi ki, ben kalsiyuma yormuştum ama parolü bırakınca tekrar başladı demek ki keramet paroldeymiş. Kaşık agrısı diyince başka bi agrı sandım, çatı agrısı için hergün kullanmamız gerekir o da fazla olurarada bir dinlenmek için ya da artık dayanamadıgında at bi tane ağzına bi şey olmaz. Ayy demek çatı agrısı çok olanın doğumu kolay oluyormuş ağzın bal yesin, inşallah öyle olur.. yoksa bu kadar ağrıya normal sağlıklı bir Doğum yaşamazsam kesip atayım artık şu kukuyu
Bugün bende hastanede kontroldeydim ve tabi ki kilo konusunda zılgıtımı yedim sadece 2 kilo almışım 5 haftadaMerhaba kızlar nasılsınız :) bugün kontrolümüz vardı tam 32+0 dayız. Benim inanılmaz nefes darlığım ve yüksek kalp atışım vardı gerekli tetkikler yapıldı bişi çıkmadı ekg de felan. Ama kan ilacı içmeme rağmen kanım çok düşük. :/ günde iki kez içeceğim artık. Baya kilo almışım. Zılgıtı yedim doktordan :) 2.100 gr da miniğim olmuşhenüz dönmemiş zaten sezeryan olacağım no problem dedim :) oğlumda çok geç dönmüştü. Sizler nasılsınız
Amaaan boşver artık giden gitti görünen göründüoglumda dogumdan sonra 10 gün boyunca falan benim memelerim hep ortadaydı önce bebeğe tutturcaz diye sonra yara oldu diye falan filan...artık kalmadı fazla utanmak sıkılmak canımizı ve yavrumuzu duşünücez...ama bence kıl donmesi ameliyatı sezaryenden zordu
Ooo ben o agrıyla ilgili neler sordum, daha çok süt içeyim geçer mi dedim yok dedi, daha fazla yürüsem dedim ya da yürümesem? Alakasız dedi, hıııı dedim kalsiyumla ilgili değil, hareketle hiç ilgili değil :) yogaya gideyim mi geçer mi dedim sanmıyorum dedi, yatarken yastık koy diyor bunun için tıp okumaya ne gerek var annem de söylüyor diyemedim tabiEvet aslında yemeğe başlayınca daha çok fark ediyorum açlığımı. Hazırlamak çok zor geliyor artıkbirden çok kilo aldım ben de. Son gittiğimde 2 kilo almıştım sadece. Bunun 1 kiloya yakını Bebiş almış zaten.
Zaten zayıf değildim hamile kaldığımda. Daha fazla almayız inş Can'ım ya.
Ben de kesicem zaten :))
Ay valla 2-3 kişi söyledi aynı şeyi. Ağrısı olanın doğumu kolay oluyor diye ama bundaki Hikmet acıya alıştığımız için olabilir mi acaba diyorum. Ağrı eşiğimiz yükseliyor belki de. Ya şu parolu ben de deneyeyim bugün. Doktorum hiç böyle bişey demedi bana. Yürüyüş yap diyor. Yav yürüyünce iyice kötürüm oluyorum yerimden kalkamıyorum oysaki
İnş pırt diye doğururuz yaaa
Kuzum mersi iriymis acaba bebeğinin bence gayet iyi kilosu sende çok almamisim 2 kilo beni 5 haftada boşver doktoru sen ne kaldı sunum sırasında diğer olay için bişey diyemiyorum unutmaya çalış canimBugün bende hastanede kontroldeydim ve tabi ki kilo konusunda zılgıtımı yedim sadece 2 kilo almışım 5 haftada33+0 2.180 gr da benim tosunum.. tosun diyorum çünkü doktor iri bi bebek kilolu olcak dedi
Ayrıca hastanede cenaze vardı o da beni çok kötü etkiledi ağla ağla canım çıktı
Bence normal ya iri değil sizin doktor kızacak yer arıyor herhalde :)Bugün bende hastanede kontroldeydim ve tabi ki kilo konusunda zılgıtımı yedim sadece 2 kilo almışım 5 haftada33+0 2.180 gr da benim tosunum.. tosun diyorum çünkü doktor iri bi bebek kilolu olcak dedi
Canım cok Guzel olmuşKızlar kapı süsümüz hazırmışelime ulaşınca rahata ereceğim inşallah
Çok güzel olmuşKızlar kapı süsümüz hazırmışelime ulaşınca rahata ereceğim inşallah
Ya iyice şaşırdı artık bu doktorlar 5 haftada 2 kilo ne ki 2 haftada 1 kilo falan gayet normal yani diyet yapmıyorsan şekerden falan...ve 33 haftalık bebek 2.180 iri miymiş bize 32+3 2200 normal dedi...ki ben bu söylenenlerin 200-300 gr daha aşağısı doğabilir diye düşünüyorum...ya oğlum 28 haftalıkken 31+4 görünüyormuş bu kadar strese girmedim şimdi 100-200 gr fazlalık için insanı hasta ediyorlar...olsun tombiş olsun oh ele gelsin ne güzel tutması kolay yıkaması kolayBugün bende hastanede kontroldeydim ve tabi ki kilo konusunda zılgıtımı yedim sadece 2 kilo almışım 5 haftada33+0 2.180 gr da benim tosunum.. tosun diyorum çünkü doktor iri bi bebek kilolu olcak dedi
Dikiş popoda olunca yürüyemiyorsun dönemiyorsun ilk zamanlar hep ters yatmaca altımiza lazımlik koymaca...ıyyy...sezaryende gene dikiş karnında 3-5 gün zor gerisi kolayBen daha önce sezaryen olmadım ama gerçekten sıkıntılı bir ameliyattı. Bir de o yaşlardaki huysuzluk mızmızlık eklendiği için çok çekilmezdimumarım doğum daha kolay olur
Aslinda kasilmalari tetikler diye 32 36 arasi kesinlikle yasakliyolar 36dan sonra serbest birakiyolar diye biliyorum. Ben zaten 10 dakka ayakta kalsam gemen sertleşip kasilma basliyo hic o ise giremem :)bizim doktor ctesi ilişki yasağını kaldırdı, doğum yaklaştı adam şimdi kaldırdı
kör topal bişiler yapmaya çalıştık, tatsız tuzsuz
ama dünden beri çok sık sertleşiyo karnım, mesaj yazdım da kanama yoksa, sertleşme düzensizse, bebek hareketliyse korkmayın dedi
bi daha tövbe
O sertleşme ondan degildir ya gecen bende de yarım gün kadar oldu korktm aradm doktoru birsey olmaz dedi benmde doktrumbizim doktor ctesi ilişki yasağını kaldırdı, doğum yaklaştı adam şimdi kaldırdı
kör topal bişiler yapmaya çalıştık, tatsız tuzsuz
ama dünden beri çok sık sertleşiyo karnım, mesaj yazdım da kanama yoksa, sertleşme düzensizse, bebek hareketliyse korkmayın dedi
bi daha tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?