2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kuzum mersi iriymis acaba bebeğinin bence gayet iyi kilosu sende çok almamisim 2 kilo beni 5 haftada boşver doktoru sen ne kaldı sunum sırasında diğer olay için bişey diyemiyorum unutmaya çalış canim
15 gün sonra tekrar gitcem sakın kilo alma dedi... bende kocaman bi inşallaaahh dedik çıktım :)

Vallahi bezdim artık her kontrolde bi kilo muhabbeti ben 110 kiloyken böyle sıkıntı etmedim kendime.. hayır yemesem vicdan yapıyorum cocuk aç kalcak diye yesem rahstsız oluyorum doktor kızcak diye.. 33 haftada tükendim! Hayırlısıyla bi kucağıma alsam cocuğumu o zaman mecbur zayıflıcaz.. bir de ben psikolojik olarak bir bana bişeyi yapma etme derse inadına yapan insanım beni resmen tüketti..

Canım çok iri değilki kilosuna ve haftasına göre ve sende çok kilo almamışsın bence

Valla artık bende öyle düşünüyorum.. suyum normal hesaplarda tam 33. Hafta çıkıyo ama kilosu çok diyo bende şaşırdım artık..
Kızım 32+0 da 2 kg imiş. 3750 doğdu. Ordan hesaplarsan 3.5 civarı doğacak iri olmuyor ki standartı 3-3.5 kg arası değil mi

toist birden fazla mesajı peşpeşe nasıl alıntıladın yapamıyorum ben
Canım herkesin mesajının altında sağ tarafında, çoklu alıntıya ekle yazıyor. seçmek istediğin mesajları tek tek öyle ekle. En son aşağıda cevap yazma yerine gelip alıntıları ekle de hepsi ekleniyor. İstersen tek tek hepsine cevap ver istersen en alta in toplu cevap ver.

Tamam canım çok sağol deneyeceğim

Ohh iyi yapmışsın sefan olsun afiyet olsun canım:)))

Kızlar sanırım basur cıktı bende et parçası büyük fındık kadar ucu intaapli yarın genel cerrahtan randevu aldım.
Bi kacgundur aciyodu sivilce heralde dedim ama bugün farkettim.
Başına gelen var mı napcak doktor sizce korkuyorum da elime geldi gördüm ya daha acıyor sanki.

Valla artık bende öyle düşünüyorum.. suyum normal hesaplarda tam 33. Hafta çıkıyo ama kilosu çok diyo bende şaşırdım artık..
Kilosu fazla değil ki canım,bizimki 33+4 te 2800 dü ona bile iri bebek henüz diyemeyiz dedi bizimki.. ayrıca sen de kilo almış bile sayılmazsın, doktorun şaşırmış ki ne şaşırmış

Bugun bebek programinda perine masahi diye bisey okudum vajinayla anus arasindaki yirtilmayi engellemek icin gunluk 5 dk masaj yapin gibi bi not geldi alakali olabilir mi acaba
Oldu oldu canım tabiki zararın neresinden dönsek kârdır da yarın dr a giderilm belki

Ben varım iki günde bir yenisi çıkıyor sanki, kabız falan da değilim oysaki, kendime yeni bir makat almak istiyorum, cerrah falan kesmez beni

Ben varım iki günde bir yenisi çıkıyor sanki, kabız falan da değilim oysaki, kendime yeni bir makat almak istiyorum, cerrah falan kesmez beni
Gittin mi doktora ilacla gecer mi ki canım napcaz.
Yarın doktor napcak bana korkuyorum resmen yaa bebise zarari yoktur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…