- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.521
15 gün sonra tekrar gitcem sakın kilo alma dedi... bende kocaman bi inşallaaahh dedik çıktım :)Kuzum mersi iriymis acaba bebeğinin bence gayet iyi kilosu sende çok almamisim 2 kilo beni 5 haftada boşver doktoru sen ne kaldı sunum sırasında diğer olay için bişey diyemiyorum unutmaya çalış canim
Valla artık bende öyle düşünüyorum.. suyum normal hesaplarda tam 33. Hafta çıkıyo ama kilosu çok diyo bende şaşırdım artık..Bence normal ya iri değil sizin doktor kızacak yer arıyor herhalde :)
Sanki senin elinde kilo almamak ancak diyet yaparsan oluyo o iş oda hamilelikte zor yani :)15 gün sonra tekrar gitcem sakın kilo alma dedi... bende kocaman bi inşallaaahh dedik çıktım :)
Vallahi bezdim artık her kontrolde bi kilo muhabbeti ben 110 kiloyken böyle sıkıntı etmedim kendime.. hayır yemesem vicdan yapıyorum cocuk aç kalcak diye yesem rahstsız oluyorum doktor kızcak diye.. 33 haftada tükendim! Hayırlısıyla bi kucağıma alsam cocuğumu o zaman mecbur zayıflıcaz.. bir de ben psikolojik olarak bir bana bişeyi yapma etme derse inadına yapan insanım beni resmen tüketti..Ya iyice şaşırdı artık bu doktorlar 5 haftada 2 kilo ne ki 2 haftada 1 kilo falan gayet normal yani diyet yapmıyorsan şekerden falan...ve 33 haftalık bebek 2.180 iri miymiş bize 32+3 2200 normal dedi...ki ben bu söylenenlerin 200-300 gr daha aşağısı doğabilir diye düşünüyorum...ya oğlum 28 haftalıkken 31+4 görünüyormuş bu kadar strese girmedim şimdi 100-200 gr fazlalık için insanı hasta ediyorlar...olsun tombiş olsun oh ele gelsin ne güzel tutması kolay yıkaması kolay
Bugun bebek programinda perine masahi diye bisey okudum vajinayla anus arasindaki yirtilmayi engellemek icin gunluk 5 dk masaj yapin gibi bi not geldi alakali olabilir mi acabaOff bilmiyorum canım sıkılıyor oturamıyorum artık yanıyor bildiğin
Canım çok iri değilki kilosuna ve haftasına göre ve sende çok kilo almamışsın benceBugün bende hastanede kontroldeydim ve tabi ki kilo konusunda zılgıtımı yedim sadece 2 kilo almışım 5 haftada33+0 2.180 gr da benim tosunum.. tosun diyorum çünkü doktor iri bi bebek kilolu olcak dedi
Ayrıca hastanede cenaze vardı o da beni çok kötü etkiledi ağla ağla canım çıktı
Çok güzel canım güzel günlerde kullanınKızlar kapı süsümüz hazırmışelime ulaşınca rahata ereceğim inşallah
Canım cok Guzel olmuş
Çok güzel olmuş
Çok teşekkürler KızlarÇok güzel canım güzel günlerde kullanın
Kızım 32+0 da 2 kg imiş. 3750 doğdu. Ordan hesaplarsan 3.5 civarı doğacak iri olmuyor ki standartı 3-3.5 kg arası değil miValla artık bende öyle düşünüyorum.. suyum normal hesaplarda tam 33. Hafta çıkıyo ama kilosu çok diyo bende şaşırdım artık..
Canım herkesin mesajının altında sağ tarafında, çoklu alıntıya ekle yazıyor. seçmek istediğin mesajları tek tek öyle ekle. En son aşağıda cevap yazma yerine gelip alıntıları ekle de hepsi ekleniyor. İstersen tek tek hepsine cevap ver istersen en alta in toplu cevap ver.toist birden fazla mesajı peşpeşe nasıl alıntıladın yapamıyorum ben
Aaa fotoğraf isteriz annesi güle güle kullanTeyzoslar kızımın dolabiyla bazasi geliyo heyecan yaptım.sanki kızım.geliyo
Tamam canım çok sağol deneyeceğimCanım herkesin mesajının altında sağ tarafında, çoklu alıntıya ekle yazıyor. seçmek istediğin mesajları tek tek öyle ekle. En son aşağıda cevap yazma yerine gelip alıntıları ekle de hepsi ekleniyor. İstersen tek tek hepsine cevap ver istersen en alta in toplu cevap ver.
Ohh iyi yapmışsın sefan olsun afiyet olsun canım:)))Sanmıyorum fazla etkileyeceğini ilki sezaryen olduğu için önden alıyorlar dogum kanalına girmemesi gerekiyor ama benimki zaten giremiyordu çatı darlığından...tam bir randevu falan vermedi ama yaklaşık olarak söyledi...oglum 28 haftalıkken 31+4 müş şeker de yoktu onda bence bizi boşu boşuna böyle telaşlandırıyorlar bebeklerimiz iyi olsun gerisi boş...bu arada tam buğday unundan makarna almıştım yoğurtlu kıymalı yedim ooohh sefam olsun sadece 122 çıktı arada bir bundan yapabilirim galiba...çünkü mide yanması da başladığı için ben ordaki ekmekleri de yiyemiyorum her öğün 2 dilim imkânsız...
Kilosu fazla değil ki canım,bizimki 33+4 te 2800 dü ona bile iri bebek henüz diyemeyiz dedi bizimki.. ayrıca sen de kilo almış bile sayılmazsın, doktorun şaşırmış ki ne şaşırmışValla artık bende öyle düşünüyorum.. suyum normal hesaplarda tam 33. Hafta çıkıyo ama kilosu çok diyo bende şaşırdım artık..
Oldu oldu canım tabiki zararın neresinden dönsek kârdır da yarın dr a giderilm belkiBugun bebek programinda perine masahi diye bisey okudum vajinayla anus arasindaki yirtilmayi engellemek icin gunluk 5 dk masaj yapin gibi bi not geldi alakali olabilir mi acaba
Ben varım iki günde bir yenisi çıkıyor sanki, kabız falan da değilim oysaki, kendime yeni bir makat almak istiyorum, cerrah falan kesmez beniKızlar sanırım basur cıktı bende et parçası büyük fındık kadar ucu intaapli yarın genel cerrahtan randevu aldım.
Bi kacgundur aciyodu sivilce heralde dedim ama bugün farkettim.
Başına gelen var mı napcak doktor sizce korkuyorum da elime geldi gördüm ya daha acıyor sanki.
Gittin mi doktora ilacla gecer mi ki canım napcaz.Ben varım iki günde bir yenisi çıkıyor sanki, kabız falan da değilim oysaki, kendime yeni bir makat almak istiyorum, cerrah falan kesmez beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?