- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.541
Atarım canim bı kurulsunda adamların iflahi kesildi 5. Kata çıkıyorlar kolay değil :))Aaa fotoğraf isteriz annesi güle güle kullan
Gitmedim kuzum ilaç verse bebeğe zarar diye korkuyorum, zaten cerrahi müdahale yapamaz muhtemelen Doğumdan sonra gel der, bazen çok agrıyı kantaron yağı sürüyorum, sıcak suya oturabilirsin acıyı azaltmak için, afedersin elime geliyor dediğin gibi.. bebeğe zararı yoktur onun işin endişelenme, bana da bilgi verir misin doktordan dönünceGittin mi doktora ilacla gecer mi ki canım napcaz.
Yarın doktor napcak bana korkuyorum resmen yaa bebise zarari yoktur heralde
Muaz isim mi ? Çok güzel güle güle kullansın minik kuzun .Cok tatli degilmi ya arkadasim bu guzel hediyeyi yaptirmis bize
Guzel olmuş canımKızlar kapı süsümüz hazırmışelime ulaşınca rahata ereceğim inşallah
Tabi canım yazarım unutursamda yarın 4 gibi yazarsın beni etiketleyip cok oluyo hepsini okuyamıyorum.sicak su erken dogumu tetikliyor ki benimde öyle riskim var.elifim 2 kg 43.5 cm olmuş.yag iyi geliyor mu gecmesi icin iyi midirGitmedim kuzum ilaç verse bebeğe zarar diye korkuyorum, zaten cerrahi müdahale yapamaz muhtemelen Doğumdan sonra gel der, bazen çok agrıyı kantaron yağı sürüyorum, sıcak suya oturabilirsin acıyı azaltmak için, afedersin elime geliyor dediğin gibi.. bebeğe zararı yoktur onun işin endişelenme, bana da bilgi verir misin doktordan dönünce
Ayyy çok heyecanlı. Bizim beşikte 6 nisanda gelecekti. Ama taşınma durumumuz netleşmedi halaTeyzoslar kızımın dolabiyla bazasi geliyo heyecan yaptım.sanki kızım.geliyo
Kızlar sanırım basur cıktı bende et parçası büyük fındık kadar ucu intaapli yarın genel cerrahtan randevu aldım.
Bi kacgundur aciyodu sivilce heralde dedim ama bugün farkettim.
Başına gelen var mı napcak doktor sizce korkuyorum da elime geldi gördüm ya daha acıyor sanki.
Ben varım iki günde bir yenisi çıkıyor sanki, kabız falan da değilim oysaki, kendime yeni bir makat almak istiyorum, cerrah falan kesmez beni
Evet canım yağ iyi geliyor, agrınkeaici özelliği var o yağın zaten.. sıcak suya bende oturmadım enfeksiyon ürer falan diye, şimdilik idare ediyorum. Ama hamilelerin genel sorunlarından biri sanırım, bol lifli şeyler yemek, zorlamamak gerekiyor. Elif kızımız abla olmuş canım, maşallah cimcimeye, hepsi zamanında gelir inşallah kuzumTabi canım yazarım unutursamda yarın 4 gibi yazarsın beni etiketleyip cok oluyo hepsini okuyamıyorum.sicak su erken dogumu tetikliyor ki benimde öyle riskim var.elifim 2 kg 43.5 cm olmuş.yag iyi geliyor mu gecmesi icin iyi midir
Peki bu yağ ve dediğin krem geçiriyor mu orayı tamamenKızlar bende de var o, yaklaşık 3 yıldır ara ara çekiyorum. Neden tekrarlıyor bilmiyorum ama devamlı olmadığı için onemsemedim. Kremle ve kantaron yagiyla idare ediyorum. Her tuvaletten sonra soğuk suyla değil de sıcakla yıkamaya dikkat edin. Bir de proctolog diye bi krem var ondan kullanıyorum ben. Hamilelikte de bi zararı yokmuş. Bir de her gece yatarken pamuğa kantaron otu yağını döküp oraya sıkıştırıyorum. Bi kaç güne şişlik gidiyor. Ben artik onunla arkadaşımbanyoda da sıcak su tutun bol bol
Kız güldürdün beni, pamuğu orda bırakırsam ben bütün gece kabuslar görürümKızlar bende de var o, yaklaşık 3 yıldır ara ara çekiyorum. Neden tekrarlıyor bilmiyorum ama devamlı olmadığı için onemsemedim. Kremle ve kantaron yagiyla idare ediyorum. Her tuvaletten sonra soğuk suyla değil de sıcakla yıkamaya dikkat edin. Bir de proctolog diye bi krem var ondan kullanıyorum ben. Hamilelikte de bi zararı yokmuş. Bir de her gece yatarken pamuğa kantaron otu yağını döküp oraya sıkıştırıyorum. Bi kaç güne şişlik gidiyor. Ben artik onunla arkadaşımbanyoda da sıcak su tutun bol bol
Hamilelikde mi cıktı sende de canım ay n zormuş ya.Evet canım yağ iyi geliyor, agrınkeaici özelliği var o yağın zaten.. sıcak suya bende oturmadım enfeksiyon ürer falan diye, şimdilik idare ediyorum. Ama hamilelerin genel sorunlarından biri sanırım, bol lifli şeyler yemek, zorlamamak gerekiyor. Elif kızımız abla olmuş canım, maşallah cimcimeye, hepsi zamanında gelir inşallah kuzum
Benim de hamilelikte oldu canım, ayyy benim eşim de gidicek yurtdışına 3 günlük nisanın ikinci haftası, habire ağlıyorum sen yokken gelirse bebek diye, o yüzden seni çok iyi anlıyorum. İnşallah eşin de tez zamanda gelir, ne güzel bir kız bir oğlan eviniz şenlenir sağlıkla inşallah.. hormonların esiriyiz resmen ama az kaldı, azcık daha sabredelimHamilelikde mi cıktı sende de canım ay n zormuş ya.
Emir ağbi oldu 3.5 yaşında oğlum elifimi de bekliyoruz hayırlısı ile zamaninda gelsin hepimizin kuzulari.
Esimde yurtdışına gitti o yokken gelir kızım diye korkuyorum eşime yurtdışında bişey olur diye korkuyorum oy bu hormonlar oyyyyy
Ben hicbir sey kullanmiyorum da ya. Sanki kullaninca daha da tembellesiyor gibi bagirsaklarim :/Bende de kabızlık başladı vallaha şurup falan verdi ama güvenemiyorum.az kaldı dayancam sadece krem sürüyorum.sabırrrr
Peki bu yağ ve dediğin krem geçiriyor mu orayı tamamen
Yarın doktora da sorarım
Hamilelikde oldu bende zaten alttan baski yapıyor bebek yürüyemiyorum uzerine bunu farkettim dogumdan sonra operasyonla alinmasindan da korkuyorum ki herkes tekrarlıyor diyor.
Sen hiç aldırdın mı yoksa bu dediklerinle geçiyor mu
Kız güldürdün beni, pamuğu orda bırakırsam ben bütün gece kabuslar görürümproctolog ben de çok duydum da şimdilik kullanmak istemedim ama mecbur kalırsam kullanıcam tabi, o değil de gaz çıkarmak bile zorlaştı
6 günlük gitti geçen ay yine gitmişti insan cok tedirgin oluyo merak ediyo bunun üzerine kafada bi ton saçmalık kuruyor. Hayırlısı ile gidip gelsinler bebislerde babalarini beklesinlerBenim de hamilelikte oldu canım, ayyy benim eşim de gidicek yurtdışına 3 günlük nisanın ikinci haftası, habire ağlıyorum sen yokken gelirse bebek diye, o yüzden seni çok iyi anlıyorum. İnşallah eşin de tez zamanda gelir, ne güzel bir kız bir oğlan eviniz şenlenir sağlıkla inşallah.. hormonların esiriyiz resmen ama az kaldı, azcık daha sabredelim
Ayy olsun anlat tabi, sağlıkta ayıp mı olurmuşKızçeler benimki dışta oluşan bi meme değil, açık açık anlatayımiçerde oluşan bi memecik, o sisince dışarı çıkıyor ve affedersiniz ama sağlıkta ayıp olmaz ben onu içeri itiyorum şişince. Tabi hala şiş olduğu için tekrar çıkıyor.krem ve kantaron yagi da bi süre sonra o şişliği indiriyor ve ortada hiç bi sorun kalmıyor. Hiç aldırmadım daha önce. Tırsaklığımdan ama işte bu şekilde çözüm buldum. Çok ileri değilse doktor da almıyor zaten. Fitil kullandım bi ara hamilelikten önce. O da işe yarıyor ama krem daha kolay tabi bi süre sonra içeri ittirmeye de kantaron yağli pamuk koymaya da alışıyor insan.
Tü Allah kahretmesin anlattığım şeylere bakın
Uyyy dışarda olunca çok can yakar, geçer canım geçiyor yani tabi tekrarliyor ama geçince unutuluyor körolmayasıcaAyy olsun anlat tabi, sağlıkta ayıp mı olurmuşama benimkiler dışarıda dayanamazsam pamuğu koyarım mecbur, belki geçer doğumdan sonra.. inşallah geçer yani
anlat anlat merakla dinliyorum valla hangi kısmı işime yarar diye.Kızçeler benimki dışta oluşan bi meme değil, açık açık anlatayımiçerde oluşan bi memecik, o sisince dışarı çıkıyor ve affedersiniz ama sağlıkta ayıp olmaz ben onu içeri itiyorum şişince. Tabi hala şiş olduğu için tekrar çıkıyor.krem ve kantaron yagi da bi süre sonra o şişliği indiriyor ve ortada hiç bi sorun kalmıyor. Hiç aldırmadım daha önce. Tırsaklığımdan ama işte bu şekilde çözüm buldum. Çok ileri değilse doktor da almıyor zaten. Fitil kullandım bi ara hamilelikten önce. O da işe yarıyor ama krem daha kolay tabi bi süre sonra içeri ittirmeye de kantaron yağli pamuk koymaya da alışıyor insan.
Tü Allah kahretmesin anlattığım şeylere bakın
Kıçımız başka dert başımız başka dert dişimiz kuşumuz derken geçti gitti günler maşallahUyyy dışarda olunca çok can yakar, geçer canım geçiyor yani tabi tekrarliyor ama geçince unutuluyor körolmayasıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?