2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canım ittirince içeri giriyorsa içtendir. Bazıları dıştan oluyor şişlik inene kadar zor oturuyormuşsun. Doktor muayene edecek zaten anlar. Krem verir fitil verir sana yarın. Hamilelikten sonra geçer inşallah çok çok nadir yaşarsın. O memenin içindeki kirli kanmış sanırım öyle okumuştum bi yerde

Saol kuzum uzun ömürlü bişey alalım ileride de kullansın istedik şimdilik park yatakta yaticak zaten yavrum
En güzelini yapmışsınız canım ben de yapmadim daha oda, artik büyüyünce uzun ömürlü bi oda yaparız. Inşallah sağlıklı bi şekilde buyur de yatar yatağında minik kuzu

Nasıl iri bebek dedi anlamadım ya 34+0 da 2350 gramdı 34+2 gzüküyordu

O kadar ay sonra zor olmuştur tabi :) ama sertleşmesi falan zaten ilişkiden sonra normal diye biliyorum . Bizde ayda bir bazen bir buçuk ay da bir falan ancak oluyor ilişki bnce pes etmeyin hemen asıl şimdi lazımlar bize bu ara çoğaltmam lazım bnm de diyorum ama ne istek var ne de halim . Kim demiş cinsel istek artıyor hamilelikte diye

Atarım canim bı kurulsunda adamların iflahi kesildi 5. Kata çıkıyorlar kolay değil :))
Ay anammm 5. Kat mı Allah yardımcıları olsun canım

Guzel olmuş canım
Eltimde bana böyle aynadan yaptı uzerine ELIF DOĞDU EMIR ABI OLDU YAZMIŞ
Hastane hediyeliklerimi de yapmış sepetini de sağolsun
Ne iyi eltiymiş öyle maşallah canım , hediyeliklerin de tamam. Oh valla bişey kalmamış. Ben buna tül alacağım bir o kaldı

Kızlar kapı süsümüz hazırmış elime ulaşınca rahata ereceğim inşallah
Çok güzel canım, keyifle kullan inşallah. Kapıya nasıl takmayı düşünüyorsun amerikan kapı benimki yapistirsam ağır gelebilir, çivi çakmak da istemiyorm çatlar falan benimki de bu boyutlarda cerceve ortası kadife ayna harfli

İlk miydi senin??? Benim ilkte 1.56 boyla 25 küsür kilo almış olmama karnım ayrı bir dünya olmasına rağmen...son haftalara kadar her gün oluyordu...hem istekliydim hem yorulmuyormuşum demek ki...şimdi yaşlandım mı diycem de 33 yaş ne ki yani çok mu...9 kilo aldım...aman göresim bile gelmiyor hiiiç o taraklarda bezim yok...ilk oğlandı şimdi kız...bu hormonlar da mı cinsiyete göre artıp azalıyor acaba

Bişey diyimmi canım bende senin gibiydim oğlumda hiç ara vernemistik nerdeyse bunda hiç istemiyorum haftada bir anca oda adamcsgizim için :)

İşte kızımın bazasina dolabı takım gibi oldu :)
Güle güle kullansın canım uzun süre idare eder sizi bazaya geçince :)

Sağol canım teşekkürler, kapıya tül bağlayacağım hastanede bunu da tüle bantlarım kızımda öyle yapmıştık. Evde de çift taraflı bantlarla kapıya takarım ya da tülle yine bağlarım diye düşündüm canım

Benimki oğlan canım ama hiç hevesim yok, Doğum kolay olsun diye konuşuyoruz benimkiyle randevulaşıyoruz bu gece yapalım diye ikimizde de istek olmuyor, birbirimize unutturmaya çalışıyoruz, dogumdan sonra düzelsek bari

Aynen canım 1 yaşından sonra geçirmeyi istiyorum korumalık yapicak esim yanina öyle bakalım o günler bı gelsinde :)

Bişey diyimmi canım bende senin gibiydim oğlumda hiç ara vernemistik nerdeyse bunda hiç istemiyorum haftada bir anca oda adamcsgizim için :)
Ya nasılmışım öyle kendime inanamıyorum şaka gibi...şimdi de sanki bütün arzularım alınmış çekilmiş ödüm kopuyor yanaşacak diye demek ki menopoz da böyle bişeydir...yazık hiç seslenmiyor...şaşaalı günlerime dönmemi sabırla bekliyor

Evet ilk çocuk . Bnde anlamadım valla ama bnce normal doğuma faydası var keşke üşenmesem daha sık olsa bi de biraz açık olcak ama ben biraz keyfime düşkündüm böyle o geceler alkollü müzikli ışıklı parti gbi olurdu şimdi melindanın dediği gbi tatsız tuzsuz zorunluluk gbi geliyor

Ooo haftada bir çok iyi bnce ben bazen kafamda kuruyorum bugün mü yarın mu derken bi bakmışım ay geçmiş

Hoşbuldum aynen öyle her duyan '' aa o erkeklerde olmuyor muydu yaa '' diyordu. Çok şükür tekrarlamadı da kurtulduk
Su an ben de ayni tepkiyi veriyorum ilk kez duydum kadinlarda da oldugunu
Benimki de cok acildi. Hem de senin gibi meyveydi ekmekti normal seylere degil. Hep ivir zivir hep zararli seyler

yaa neler yaptin anlatsana. Ben de bu ara kafasinin yukari ciktigini hissediyorum insallah yanlis hissediyorumdur. Hickirmiyorda iki gundur fark edeyim :/

Agrisi olan kolay dogum yapiyorsa heralde benim dogumum cok zor gecer :/ bir tek mecburiyetten 10 km ye yakin yurudugum zamanlarda agrim sizim oluyor :/ iyi mi kötü mü bilemedim :/
Ben de kendimi bildim bileki var. O kadar benden ki daha doktora bile gitmedim hic bu konuyla ilgili
Uyyy dışarda olunca çok can yakar, geçer canım geçiyor yani tabi tekrarliyor ama geçince unutuluyor körolmayasıca
Onunla yasamaya alisinca dışarıdaki de can yakmiyor

İşte kızımın bazasina dolabı takım gibi oldu :)
Cok guzel olmus canim cok iyi yapmissiniz. Biz de suan icin oda yapmiyoruz park yatakta yapacak. Ev almak istiyoruz. Eger alırsak ev, bebek odasi olarak önce bos bir oda ayarlamayi düşünüyoruz. Oyun halisı, koselere minderler ve yer yatagi yapacagiz insallah. Buyuyunce de sizinki gibi normal oda yapariz :)
Ayy sanmiyorum cinsiyetle alakasi oldugunu. Benimki de erkek, 7 kilo aldim ama zerre istek yok. Sirf zorla olmus olmasi icin yapiyoruz cubku esimde de istek yok.
Aminn aminn. Cunku biz de oyleyiz. Resmen görev gibi bu ara. Adam o kadar uzaklasti ki. Resmen daha da uzaklasmamasi icin istekli gibi davranip hafta da bir iki hafta da bir iliskiye zorluyorum ama yuzeysel oluyor tabi biraz. O da kurulugumdan anliyor aslinda istekli olmadigimi zarf attigimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…