- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.561
anlat anlat merakla dinliyorum valla hangi kısmı işime yarar diye.
Bu ittirme nasıl elleyemem korkarım gerci insan alışınca yapat canım nolcak ameliyat olmaktansa
Doktor anlar mi acaba icte mi dista mi diye.
Sormasi ayip nasil anlasiliyor bu ki
Oyy güle güle kullanın canım benim sağlıklı günlerde, mis gibi olmuşİşte kızımın bazasina dolabı takım gibi oldu :)
Saol kuzum uzun ömürlü bişey alalım ileride de kullansın istedik şimdilik park yatakta yaticak zaten yavrumOyy güle güle kullanın canım benim sağlıklı günlerde, mis gibi olmuş
En güzelini yapmışsınız canım ben de yapmadim daha oda, artik büyüyünce uzun ömürlü bi oda yaparız. Inşallah sağlıklı bi şekilde buyur de yatar yatağında minik kuzuSaol kuzum uzun ömürlü bişey alalım ileride de kullansın istedik şimdilik park yatakta yaticak zaten yavrum
Amin amin hepimizin ki inşallahEn güzelini yapmışsınız canım ben de yapmadim daha oda, artik büyüyünce uzun ömürlü bi oda yaparız. Inşallah sağlıklı bi şekilde buyur de yatar yatağında minik kuzu
Nasıl iri bebek dedi anlamadım ya 34+0 da 2350 gramdı 34+2 gzüküyorduBugün bende hastanede kontroldeydim ve tabi ki kilo konusunda zılgıtımı yedim sadece 2 kilo almışım 5 haftada33+0 2.180 gr da benim tosunum.. tosun diyorum çünkü doktor iri bi bebek kilolu olcak dedi
Ayrıca hastanede cenaze vardı o da beni çok kötü etkiledi ağla ağla canım çıktı
O kadar ay sonra zor olmuştur tabi :) ama sertleşmesi falan zaten ilişkiden sonra normal diye biliyorum . Bizde ayda bir bazen bir buçuk ay da bir falan ancak oluyor ilişkibizim doktor ctesi ilişki yasağını kaldırdı, doğum yaklaştı adam şimdi kaldırdı
kör topal bişiler yapmaya çalıştık, tatsız tuzsuz
ama dünden beri çok sık sertleşiyo karnım, mesaj yazdım da kanama yoksa, sertleşme düzensizse, bebek hareketliyse korkmayın dedi
bi daha tövbe
Ay anammm 5. Kat mıAtarım canim bı kurulsunda adamların iflahi kesildi 5. Kata çıkıyorlar kolay değil :))
Ne iyi eltiymiş öyle maşallah canım , hediyeliklerin de tamam. Oh valla bişey kalmamış. Ben buna tül alacağım bir o kaldıGuzel olmuş canım
Eltimde bana böyle aynadan yaptı uzerine ELIF DOĞDU EMIR ABI OLDU YAZMIŞ
Hastane hediyeliklerimi de yapmış sepetini de sağolsun
Çok güzel canım, keyifle kullan inşallah. Kapıya nasıl takmayı düşünüyorsun amerikan kapı benimki yapistirsam ağır gelebilir, çivi çakmak da istemiyorm çatlar falan benimki de bu boyutlarda cerceve ortası kadife ayna harfliKızlar kapı süsümüz hazırmışelime ulaşınca rahata ereceğim inşallah
İlk miydi senin??? Benim ilkte 1.56 boyla 25 küsür kilo almış olmama karnım ayrı bir dünya olmasına rağmen...son haftalara kadar her gün oluyordu...hem istekliydim hem yorulmuyormuşum demek ki...şimdi yaşlandım mı diycem de 33 yaş ne ki yani çok mu...9 kilo aldım...aman göresim bile gelmiyor hiiiç o taraklarda bezim yok...ilk oğlandı şimdi kız...bu hormonlar da mı cinsiyete göre artıp azalıyor acabaO kadar ay sonra zor olmuştur tabi :) ama sertleşmesi falan zaten ilişkiden sonra normal diye biliyorum . Bizde ayda bir bazen bir buçuk ay da bir falan ancak oluyor ilişkibnce pes etmeyin hemen asıl şimdi lazımlar bize bu ara çoğaltmam lazım bnm de diyorum ama ne istek var ne de halim . Kim demiş cinsel istek artıyor hamilelikte diye
Bişey diyimmi canım bende senin gibiydim oğlumda hiç ara vernemistik nerdeyse bunda hiç istemiyorum haftada bir anca oda adamcsgizim için :)İlk miydi senin??? Benim ilkte 1.56 boyla 25 küsür kilo almış olmama karnım ayrı bir dünya olmasına rağmen...son haftalara kadar her gün oluyordu...hem istekliydim hem yorulmuyormuşum demek ki...şimdi yaşlandım mı diycem de 33 yaş ne ki yani çok mu...9 kilo aldım...aman göresim bile gelmiyor hiiiç o taraklarda bezim yok...ilk oğlandı şimdi kız...bu hormonlar da mı cinsiyete göre artıp azalıyor acaba
Güle güle kullansın canım uzun süre idare eder sizi bazaya geçince :)İşte kızımın bazasina dolabı takım gibi oldu :)
Sağol canım teşekkürler, kapıya tül bağlayacağım hastanede bunu da tüle bantlarım kızımda öyle yapmıştık. Evde de çift taraflı bantlarla kapıya takarım ya da tülle yine bağlarım diye düşündüm canımÇok güzel canım, keyifle kullan inşallah. Kapıya nasıl takmayı düşünüyorsun amerikan kapı benimki yapistirsam ağır gelebilir, çivi çakmak da istemiyorm çatlar falan benimki de bu boyutlarda cerceve ortası kadife ayna harfli
Ben de iki kızımda da sıfır istek. Demekki kızlarda istek azalıyor :)Bişey diyimmi canım bende senin gibiydim oğlumda hiç ara vernemistik nerdeyse bunda hiç istemiyorum haftada bir anca oda adamcsgizim için :)
Benimki oğlan canım ama hiç hevesim yok, Doğum kolay olsun diye konuşuyoruz benimkiyle randevulaşıyoruz bu gece yapalım diyeİlk miydi senin??? Benim ilkte 1.56 boyla 25 küsür kilo almış olmama karnım ayrı bir dünya olmasına rağmen...son haftalara kadar her gün oluyordu...hem istekliydim hem yorulmuyormuşum demek ki...şimdi yaşlandım mı diycem de 33 yaş ne ki yani çok mu...9 kilo aldım...aman göresim bile gelmiyor hiiiç o taraklarda bezim yok...ilk oğlandı şimdi kız...bu hormonlar da mı cinsiyete göre artıp azalıyor acaba
Aynen canım 1 yaşından sonra geçirmeyi istiyorum korumalık yapicak esim yanina öyle bakalım o günler bı gelsinde :)Güle güle kullansın canım uzun süre idare eder sizi bazaya geçince :)
Sağol canım teşekkürler, kapıya tül bağlayacağım hastanede bunu da tüle bantlarım kızımda öyle yapmıştık. Evde de çift taraflı bantlarla kapıya takarım ya da tülle yine bağlarım diye düşündüm canım
Ya nasılmışım öyle kendime inanamıyorum şaka gibi...şimdi de sanki bütün arzularım alınmış çekilmiş ödüm kopuyor yanaşacak diye demek ki menopoz da böyle bişeydir...yazık hiç seslenmiyor...şaşaalı günlerime dönmemi sabırla bekliyorBişey diyimmi canım bende senin gibiydim oğlumda hiç ara vernemistik nerdeyse bunda hiç istemiyorum haftada bir anca oda adamcsgizim için :)
Evet ilk çocuk . Bnde anlamadım valla ama bnce normal doğuma faydası var keşke üşenmesem daha sık olsaİlk miydi senin??? Benim ilkte 1.56 boyla 25 küsür kilo almış olmama karnım ayrı bir dünya olmasına rağmen...son haftalara kadar her gün oluyordu...hem istekliydim hem yorulmuyormuşum demek ki...şimdi yaşlandım mı diycem de 33 yaş ne ki yani çok mu...9 kilo aldım...aman göresim bile gelmiyor hiiiç o taraklarda bezim yok...ilk oğlandı şimdi kız...bu hormonlar da mı cinsiyete göre artıp azalıyor acaba
Ooo haftada bir çok iyi bnceBişey diyimmi canım bende senin gibiydim oğlumda hiç ara vernemistik nerdeyse bunda hiç istemiyorum haftada bir anca oda adamcsgizim için :)
Su an ben de ayni tepkiyi veriyorumHoşbuldumaynen öyle her duyan '' aa o erkeklerde olmuyor muydu yaa '' diyordu. Çok şükür tekrarlamadı da kurtulduk
Benimki de cok acildi. Hem de senin gibi meyveydi ekmekti normal seylere degil. Hep ivir zivir hep zararli seylerAy kızlar nasıl iştahınız kapandı. Benim hayatımda hiç olmadığı kadar açıldı. Yürüyüşe çıktım gidip gelene kadar canm neler istedi. Ekmek alıyorum gelene kadar yarısı bitiyor meyve alıyorum yarısı bitiyor.
yaa neler yaptin anlatsana. Ben de bu ara kafasinin yukari ciktigini hissediyorum insallah yanlis hissediyorumdur. Hickirmiyorda iki gundur fark edeyim :/Kızlar sabahtan beri hareketler yapıyorum bebeğin dönmesi için. Sabah gogsumun altında hissediyordum hickirigi, 10dkdır da sol kasığımda hissediyorum, tabi hickiriksa. Eğer öyleyse çevirmeyi başardım biraz galiba azimlebakalım gorcez
Agrisi olan kolay dogum yapiyorsa heralde benim dogumum cok zor gecer :/ bir tek mecburiyetten 10 km ye yakin yurudugum zamanlarda agrim sizim oluyor :/ iyi mi kötü mü bilemedim :/Ben de kesicem zaten :))
Ay valla 2-3 kişi söyledi aynı şeyi. Ağrısı olanın doğumu kolay oluyor diye ama bundaki Hikmet acıya alıştığımız için olabilir mi acaba diyorum. Ağrı eşiğimiz yükseliyor belki de. Ya şu parolu ben de deneyeyim bugün. Doktorum hiç böyle bişey demedi bana. Yürüyüş yap diyor. Yav yürüyünce iyice kötürüm oluyorum yerimden kalkamıyorum oysaki
İnş pırt diye doğururuz yaaa
Ben de kendimi bildim bileki var. O kadar benden ki daha doktora bile gitmedim hic bu konuyla ilgiliKızlar sanırım basur cıktı bende et parçası büyük fındık kadar ucu intaapli yarın genel cerrahtan randevu aldım.
Bi kacgundur aciyodu sivilce heralde dedim ama bugün farkettim.
Başına gelen var mı napcak doktor sizce korkuyorum da elime geldi gördüm ya daha acıyor sanki.
Onunla yasamaya alisinca dışarıdaki de can yakmiyorUyyy dışarda olunca çok can yakar, geçer canım geçiyor yani tabi tekrarliyor ama geçince unutuluyor körolmayasıca
Cok guzel olmus canim cok iyi yapmissiniz. Biz de suan icin oda yapmiyoruz park yatakta yapacak. Ev almak istiyoruz. Eger alırsak ev, bebek odasi olarak önce bos bir oda ayarlamayi düşünüyoruz. Oyun halisı, koselere minderler ve yer yatagi yapacagiz insallah. Buyuyunce de sizinki gibi normal oda yapariz :)İşte kızımın bazasina dolabı takım gibi oldu :)
Ayy sanmiyorum cinsiyetle alakasi oldugunu. Benimki de erkek, 7 kilo aldim ama zerre istek yok. Sirf zorla olmus olmasi icin yapiyoruz cubku esimde de istek yok.İlk miydi senin??? Benim ilkte 1.56 boyla 25 küsür kilo almış olmama karnım ayrı bir dünya olmasına rağmen...son haftalara kadar her gün oluyordu...hem istekliydim hem yorulmuyormuşum demek ki...şimdi yaşlandım mı diycem de 33 yaş ne ki yani çok mu...9 kilo aldım...aman göresim bile gelmiyor hiiiç o taraklarda bezim yok...ilk oğlandı şimdi kız...bu hormonlar da mı cinsiyete göre artıp azalıyor acaba
Aminn aminn. Cunku biz de oyleyiz. Resmen görev gibi bu ara. Adam o kadar uzaklasti ki. Resmen daha da uzaklasmamasi icin istekli gibi davranip hafta da bir iki hafta da bir iliskiye zorluyorumBenimki oğlan canım ama hiç hevesim yok, Doğum kolay olsun diye konuşuyoruz benimkiyle randevulaşıyoruz bu gece yapalım diyeikimizde de istek olmuyor, birbirimize unutturmaya çalışıyoruz, dogumdan sonra düzelsek bari
O kadar beklemez ya yazık kuzumaOoo haftada bir çok iyi bnceben bazen kafamda kuruyorum bugün mü yarın mu derken bi bakmışım ay geçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?