- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.581
İnşallah canım.herkes gönlünden geçeni uygular yapar imkan dahilinde bizimki dededen hediye o yüzden böyle erken aldık :)Su an ben de ayni tepkiyi veriyorumilk kez duydum kadinlarda da oldugunu
Benimki de cok acildi. Hem de senin gibi meyveydi ekmekti normal seylere degil. Hep ivir zivir hep zararli seyler
yaa neler yaptin anlatsana. Ben de bu ara kafasinin yukari ciktigini hissediyorum insallah yanlis hissediyorumdur. Hickirmiyorda iki gundur fark edeyim :/
Agrisi olan kolay dogum yapiyorsa heralde benim dogumum cok zor gecer :/ bir tek mecburiyetten 10 km ye yakin yurudugum zamanlarda agrim sizim oluyor :/ iyi mi kötü mü bilemedim :/
Ben de kendimi bildim bileki var. O kadar benden ki daha doktora bile gitmedim hic bu konuyla ilgili
Onunla yasamaya alisinca dışarıdaki de can yakmiyor
Cok guzel olmus canim cok iyi yapmissiniz. Biz de suan icin oda yapmiyoruz park yatakta yapacak. Ev almak istiyoruz. Eger alırsak ev, bebek odasi olarak önce bos bir oda ayarlamayi düşünüyoruz. Oyun halisı, koselere minderler ve yer yatagi yapacagiz insallah. Buyuyunce de sizinki gibi normal oda yapariz :)
Ayy sanmiyorum cinsiyetle alakasi oldugunu. Benimki de erkek, 7 kilo aldim ama zerre istek yok. Sirf zorla olmus olmasi icin yapiyoruz cubku esimde de istek yok.
Aminn aminn. Cunku biz de oyleyiz. Resmen görev gibi bu ara. Adam o kadar uzaklasti ki. Resmen daha da uzaklasmamasi icin istekli gibi davranip hafta da bir iki hafta da bir iliskiye zorluyorumama yuzeysel oluyor tabi biraz. O da kurulugumdan anliyor aslinda istekli olmadigimi zarf attigimi
E olsun bEvet ilk çocuk . Bnde anlamadım valla ama bnce normal doğuma faydası var keşke üşenmesem daha sık olsabi de biraz açık olcak ama ben biraz keyfime düşkündüm böyle o geceler alkollü müzikli ışıklı parti gbi olurdu şimdi melindanın dediği gbi tatsız tuzsuz zorunluluk gbi geliyor
Köyde çalışıyorduk 40km 37.haftaya kadar gidip geldim soba yakıyordum sınıfta çocuklarla tuvalet falan temizliyorduk...4 te geliyorduk eve akşam yemek yapıyordum ertesi gün için...ve her gün de istekliydim...haftasonları da gayet kostümlü müzikli partili..ay ne yürekmiş yaa...bitmişim ben a dostlar...Evet ilk çocuk . Bnde anlamadım valla ama bnce normal doğuma faydası var keşke üşenmesem daha sık olsabi de biraz açık olcak ama ben biraz keyfime düşkündüm böyle o geceler alkollü müzikli ışıklı parti gbi olurdu şimdi melindanın dediği gbi tatsız tuzsuz zorunluluk gbi geliyor
Valla tam örnek alınılacak evlilik . O seni düşünüyor sen onu maşllah diyelimO kadar beklemez ya yazık kuzuma
Iyi günlerde kullanın canım sağlıcakla gelsin insİşte kızımın bazasina dolabı takım gibi oldu :)
Erken de degil aslinda. Bazi seyleri ertelememek gerekiyor. Erteledikce fikirler degisiyor, heyecan kayboluyor vs.. bir cok sey :) siz en iyisini yapmissiniz.İnşallah canım.herkes gönlünden geçeni uygular yapar imkan dahilinde bizimki dededen hediye o yüzden böyle erken aldık :)
Ooo süpermiş valla ama sen yine yanaş arada bnce eşinin yerinde olsam uzak kalmanı garipserdim :)E olsun b
Köyde çalışıyorduk 40km 37.haftaya kadar gidip geldim soba yakıyordum sınıfta çocuklarla tuvalet falan temizliyorduk...4 te geliyorduk eve akşam yemek yapıyordum ertesi gün için...ve her gün de istekliydim...haftasonları da gayet kostümlü müzikli partili..ay ne yürekmiş yaa...bitmişim ben a dostlar...
Şuan ittiremem ki ay bi tuhaf oldum yaaaCanım ittirince içeri giriyorsa içtendir. Bazıları dıştan oluyor şişlik inene kadar zor oturuyormuşsun. Doktor muayene edecek zaten anlar. Krem verir fitil verir sana yarın. Hamilelikten sonra geçer inşallah çok çok nadir yaşarsın. O memenin içindeki kirli kanmış sanırım öyle okumuştum bi yerde
Yok anacım yok gelmiyor içimden her yanım ağrıyor yatakta soldan sağa dönemez oldum bana dokunmasın sadece bunu istiyorum...onda öyleydim bunda böyleykm napayımOoo süpermiş valla ama sen yine yanaş arada bnce eşinin yerinde olsam uzak kalmanı garipserdim :)
Canım ara ara acaba yanılıyor muyum diyorum ama bakalım doktora gidince gorcem kafa ne taraftaSu an ben de ayni tepkiyi veriyorumilk kez duydum kadinlarda da oldugunu
Benimki de cok acildi. Hem de senin gibi meyveydi ekmekti normal seylere degil. Hep ivir zivir hep zararli seyler
yaa neler yaptin anlatsana. Ben de bu ara kafasinin yukari ciktigini hissediyorum insallah yanlis hissediyorumdur. Hickirmiyorda iki gundur fark edeyim :/
Agrisi olan kolay dogum yapiyorsa heralde benim dogumum cok zor gecer :/ bir tek mecburiyetten 10 km ye yakin yurudugum zamanlarda agrim sizim oluyor :/ iyi mi kötü mü bilemedim :/
Ben de kendimi bildim bileki var. O kadar benden ki daha doktora bile gitmedim hic bu konuyla ilgili
Onunla yasamaya alisinca dışarıdaki de can yakmiyor
Cok guzel olmus canim cok iyi yapmissiniz. Biz de suan icin oda yapmiyoruz park yatakta yapacak. Ev almak istiyoruz. Eger alırsak ev, bebek odasi olarak önce bos bir oda ayarlamayi düşünüyoruz. Oyun halisı, koselere minderler ve yer yatagi yapacagiz insallah. Buyuyunce de sizinki gibi normal oda yapariz :)
Ayy sanmiyorum cinsiyetle alakasi oldugunu. Benimki de erkek, 7 kilo aldim ama zerre istek yok. Sirf zorla olmus olmasi icin yapiyoruz cubku esimde de istek yok.
Aminn aminn. Cunku biz de oyleyiz. Resmen görev gibi bu ara. Adam o kadar uzaklasti ki. Resmen daha da uzaklasmamasi icin istekli gibi davranip hafta da bir iki hafta da bir iliskiye zorluyorumama yuzeysel oluyor tabi biraz. O da kurulugumdan anliyor aslinda istekli olmadigimi zarf attigimi
Çok akrobatik hareketler bunlarKızlar bende de fanfini işleri kesat, herifcağız bekliyor ama bende tık yok
Canım ara ara acaba yanılıyor muyum diyorum ama bakalım doktora gidince gorcem kafa ne taraftakoltuktan aşağı dogru sarktım emekleme pozisyonunda. Yani koltukta otururken yere ellerimi koydum bi süre bekledim bi kaç defa. Bir de yerde emekleme pozisyonundayken kafamı yere koydum popoyu havaya kaldırdım
Bir kıl dönmesi de benden gelsinBen de moral vereyimkirpigim dönmüştü benim de üç kök geri gitmiş önce mikrop kaptı sandık sonra gözkapagım iltihap oldu, ondan ameliyat olmuştum.. KPSS kursuna gidiyordum, herkes dalga geçiyordu, milletin neresinde olur senin nerende kıl dönmesi oldu falan diye
Aynen ya aynı durumdayız valla, daha önce apandisit ameliyatı oldum. Ameliyattan sonraki o acıyı hiç unutamıyorum travma olmuş resmen o yüzden hiç sezeryan istemiyorum ama hayırlısı oysa yapacak bisey yokÇok akrobatik hareketler bunlarben yuvarlanir kalirim heralde. Carsamba ogreniyim tosunumun nerde oldugunu. Ondan sonra ben de deneyim bari
Sezeryan dan o kadar korkuyorum ki norml dogurmak icin ne gerekiyorsa uapmaya hazirim. Millet normalden korkuo sezeryan tercih eder ben de durum tam tersi
Ekimde 7 sene olacak canım normalimiz gün asiridirValla tam örnek alınılacak evlilik . O seni düşünüyor sen onu maşllah diyelimbizde yıllara inat böyle oluruz inşallah :)
Amin kuzum.insallah hepimizin yavrusu sağlıkla gelsinIyi günlerde kullanın canım sağlıcakla gelsin ins
Evet doğru bide dediğim.gibi hediye dedesinden o bebek odası alın dedi biz genç odası yaptık :)Erken de degil aslinda. Bazi seyleri ertelememek gerekiyor. Erteledikce fikirler degisiyor, heyecan kayboluyor vs.. bir cok sey :) siz en iyisini yapmissiniz.
O kadar haklisin ki korkmakta bende inat ettim normal olsun diye olmamıştı sezeryan berbat bişey 1 hafta yatalak bebekle ilgilenememek o ağrılarÇok akrobatik hareketler bunlarben yuvarlanir kalirim heralde. Carsamba ogreniyim tosunumun nerde oldugunu. Ondan sonra ben de deneyim bari
Sezeryan dan o kadar korkuyorum ki norml dogurmak icin ne gerekiyorsa uapmaya hazirim. Millet normalden korkuo sezeryan tercih eder ben de durum tam tersi
Aminn aminn. Once hayirlisi. Saglikla gelsinler gelis sekilleri cok onemli degil. Ama ben hem dogumdan sonra hemen toparlanmak istedigim icin hem deninsaah en az 4, gonlumden gecen 5 cocuk istedigim icin biraz da o sebeple sezeryan istemiyorum.Aynen ya aynı durumdayız valla, daha önce apandisit ameliyatı oldum. Ameliyattan sonraki o acıyı hiç unutamıyorum travma olmuş resmen o yüzden hiç sezeryan istemiyorum ama hayırlısı oysa yapacak bisey yokama acayip korkuyorum çok çok
Oh dedeye bak ya :) allah her toruna oyle dede nasip etsin :) ben benimkine soyledigimde umursamadi bile. Gerci suclamayim adami da simdi. Nerdeyse 30. Torunu geliyor adam da torun heyecani kalmamis kiEvet doğru bide dediğim.gibi hediye dedesinden o bebek odası alın dedi biz genç odası yaptık :)
Benim bakacak kimsem de yok :/ rabbim gönlümüzden geceni nasip etsin hayirlisiyla.O kadar haklisin ki korkmakta bende inat ettim normal olsun diye olmamıştı sezeryan berbat bişey 1 hafta yatalak bebekle ilgilenememek o ağrılarnormal doğumla diğer gün turp gibiler arkadaslarim normal doğum yaptı ve çok memnunlar hemde çok bu arkadaşlar bu aralar doğuran dogurana
Evet kuzum o normal.30 taneye nasıl yetişsin adam bizimkinin ikinci benim 2. Çocuğum onun 2. TorunuAminn aminn. Once hayirlisi. Saglikla gelsinler gelis sekilleri cok onemli degil. Ama ben hem dogumdan sonra hemen toparlanmak istedigim icin hem deninsaah en az 4, gonlumden gecen 5 cocuk istedigim icin biraz da o sebeple sezeryan istemiyorum.
Oh dedeye bak ya :) allah her toruna oyle dede nasip etsin :) ben benimkine soyledigimde umursamadi bile. Gerci suclamayim adami da simdi. Nerdeyse 30. Torunu geliyor adam da torun heyecani kalmamis kiönü arkasi sağı solu torun
Benim bakacak kimsem de yok :/ rabbim gönlümüzden geceni nasip etsin hayirlisiyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?