2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İnşallah canım.herkes gönlünden geçeni uygular yapar imkan dahilinde bizimki dededen hediye o yüzden böyle erken aldık :)

E olsun b
Köyde çalışıyorduk 40km 37.haftaya kadar gidip geldim soba yakıyordum sınıfta çocuklarla tuvalet falan temizliyorduk...4 te geliyorduk eve akşam yemek yapıyordum ertesi gün için...ve her gün de istekliydim...haftasonları da gayet kostümlü müzikli partili..ay ne yürekmiş yaa...bitmişim ben a dostlar...

İnşallah canım.herkes gönlünden geçeni uygular yapar imkan dahilinde bizimki dededen hediye o yüzden böyle erken aldık :)
Erken de degil aslinda. Bazi seyleri ertelememek gerekiyor. Erteledikce fikirler degisiyor, heyecan kayboluyor vs.. bir cok sey :) siz en iyisini yapmissiniz.

Ooo süpermiş valla ama sen yine yanaş arada bnce eşinin yerinde olsam uzak kalmanı garipserdim :)

Şuan ittiremem ki ay bi tuhaf oldum yaaa
Inşallah hepimizinki geçer

Canım ara ara acaba yanılıyor muyum diyorum ama bakalım doktora gidince gorcem kafa ne tarafta koltuktan aşağı dogru sarktım emekleme pozisyonunda. Yani koltukta otururken yere ellerimi koydum bi süre bekledim bi kaç defa. Bir de yerde emekleme pozisyonundayken kafamı yere koydum popoyu havaya kaldırdım

Çok akrobatik hareketler bunlar ben yuvarlanir kalirim heralde. Carsamba ogreniyim tosunumun nerde oldugunu. Ondan sonra ben de deneyim bari
Sezeryan dan o kadar korkuyorum ki norml dogurmak icin ne gerekiyorsa uapmaya hazirim. Millet normalden korkuo sezeryan tercih eder ben de durum tam tersi

Bir kıl dönmesi de benden gelsin bende de var maalesef ameliyat olmadım daha

Aynen ya aynı durumdayız valla, daha önce apandisit ameliyatı oldum. Ameliyattan sonraki o acıyı hiç unutamıyorum travma olmuş resmen o yüzden hiç sezeryan istemiyorum ama hayırlısı oysa yapacak bisey yok ama acayip korkuyorum çok çok

O kadar haklisin ki korkmakta bende inat ettim normal olsun diye olmamıştı sezeryan berbat bişey 1 hafta yatalak bebekle ilgilenememek o ağrılar normal doğumla diğer gün turp gibiler arkadaslarim normal doğum yaptı ve çok memnunlar hemde çok bu arkadaşlar bu aralar doğuran dogurana

Herkesin bir olmuyo demekki benim sezeryanim çok rahat geçmişti uyusuklugum geçince kalktım.dolandim eve geldiğimde de çok yatmadım eşim.iki gece verdi oğlumu emzireyim diye sonra hep kendim kalktım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Aminn aminn. Once hayirlisi. Saglikla gelsinler gelis sekilleri cok onemli degil. Ama ben hem dogumdan sonra hemen toparlanmak istedigim icin hem deninsaah en az 4, gonlumden gecen 5 cocuk istedigim icin biraz da o sebeple sezeryan istemiyorum.
Evet doğru bide dediğim.gibi hediye dedesinden o bebek odası alın dedi biz genç odası yaptık :)
Oh dedeye bak ya :) allah her toruna oyle dede nasip etsin :) ben benimkine soyledigimde umursamadi bile. Gerci suclamayim adami da simdi. Nerdeyse 30. Torunu geliyor adam da torun heyecani kalmamis ki önü arkasi sağı solu torun
Benim bakacak kimsem de yok :/ rabbim gönlümüzden geceni nasip etsin hayirlisiyla.

Evet kuzum o normal.30 taneye nasıl yetişsin adam bizimkinin ikinci benim 2. Çocuğum onun 2. Torunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…