2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım baya jimnastik yapmışın sen o döndürme hareketleri neymiş nasılmış diye baktim da ..yok bacım bana göre değil totoşumu kaldıramıyom ben daha
Ekimde 7 sene olacak canım normalimiz gün asiridir huzur anlayış varsa herşey güzel
bizede 16 olcak normalde bizimde gün aşırı ama ..bu hamilelik ikimizine bozdu..başta 3 ay yasaktı..şimdide kendide tedirgin oluyor..ya bebişe bi zarar gelirse diye sanırım..her gün bir yerim agrıyor doğumdan sonra hepimizden acısı çıkacak bugünlerin

Ay anammm 5. Kat mı Allah yardımcıları olsun canım

Ne iyi eltiymiş öyle maşallah canım , hediyeliklerin de tamam. Oh valla bişey kalmamış. Ben buna tül alacağım bir o kaldı
Öyle valla elti diil abla gibi bicok sey yaptı getircek haftasonu.elif hanim erken gelebilir o yüzden hazır ediyo elticim

Hiç sorma kız maymun olduk veledin elinde kan beynime sıçraya sıçraya yaptım arada yapıyorum hala yeterki dönsün de dogunca göstercem ona gününü

Kızlar selam, bugün inanılmaz bir kalça ağrısı yaşıyorum. Sadece sağ kalçam ama yürürken falan topalladım hep. Ne yapsam bilemedim ya nasıl geçer bu ağrı. Şuanda soluma uzandığım halde ağrıyor. İnşallah doğurana kadar ağrımaz ya

Valla mi kiz eee n tedavi uyguluyorsun da geçiyor bu sey yaaa

Hiç sorma kız maymun olduk veledin elinde kan beynime sıçraya sıçraya yaptım arada yapıyorum hala yeterki dönsün de dogunca göstercem ona gününü

Canım bence git kontrole vaktin daha çok varsa dr niye geldin derse çok telaş yapıyorum içim rahat etsin diye geldim de. Valla bugün sabah sana yazdıktan sonra benimkide birşeyler yaptı durdu sanırım yerleri dar olduğu için bize öyle geliyor. Sağ kaburgam hep sert kaldı ama poposuydu bence ve bütün gün o popo ordan gitmedi canım cok yandı. En sonunda elimle bastırdım azcık uzanıyorum şimdi sertlik gitti

Dayanamazsam gidicem canım benim de aklımda, eşimin işi müsait değil bu hafta vize haftası akşama kadar sınavda gözetmen. Ama bi şekilde zaman bulursak inşallah gidicem

Doğumdan sonrada 3 ay olmaz zannimca

Kizlar ayni haftada birinize iri birinize minyon demis. Bence minyon kesinlikle degil. 32+0 da benim bebegm 1670di. Bende nasi kilo aldircam diye dusunuyorum birdahaki kontrolde 2 olsa keske diye dua ediyorum bir hafta var kontrole
All Ben sende okadar canım anlamadım bu doktorları birine zayıf birine kilolu diyolar şaşırıyorum bende 30+5 1500 dü cuma kontrole gircem İnş almıştır aksine iştahım hiç yok

Öyle valla elti diil abla gibi bicok sey yaptı getircek haftasonu.elif hanim erken gelebilir o yüzden hazır ediyo elticim
Maşallah eltine
Aman nazarımız değmesin
Ben yapamam öyle atraksyonlu hareketler..bide benimki görse abooo burnumdan getirir..çocuğun tepetaklak ediyorsun diye... sen doktora gözükmeden çok hareket yapma yinede belki totoşudur hissettiğin..benimki garanti ters doktor onayıyla..halada değişmedi pozisyonu bir umut bekliyoruz bakalım

Dayanamazsam gidicem canım benim de aklımda, eşimin işi müsait değil bu hafta vize haftası akşama kadar sınavda gözetmen. Ama bi şekilde zaman bulursak inşallah gidicem

Aynen bir şekilde bir kontrol ettir insan hakketten telaş yapıyor. Kafamı popomu anlamıyoruz ya insan sinir oluyor. Birde herkes hıçkırıyor falan demiş ya benim hiç hıçkırmıyor nerde olduğunu anlamıyorum. Mesela bana bazen yan gibi geliyor diyorum yere paralel duruyor galiba. Bir doğuralımda hayırlısıyla inşallahhh

Amin canım öyle elti hepinizin başına inşallah

İğneği aile hekimine de sordum vurul dedi daha iyi olur dedi iğne gelmemişti yarın vurulcam İnş... Vurulduktan sonra tansiyon yükselebilir dikkat et dedi.... İnş bi sıkıntı çıkmaz bakalım ...

Ben de bugün bi yazı okudum canım, ciğer geliştirici iğneler gayet zararsız aksine tehlikeli durumlarda oldukça faydalı ignelermis. Stres yapma yani her şey iyi olacak merak etme.

Ayrıca ellerine sağlık, güzel sağlıklı günlerde giysin cicileri minnoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…