- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.601
Canım baya jimnastik yapmışın sen o döndürme hareketleri neymiş nasılmış diye baktim da ..yok bacım bana göre değil totoşumu kaldıramıyom ben dahaCanım ara ara acaba yanılıyor muyum diyorum ama bakalım doktora gidince gorcem kafa ne taraftakoltuktan aşağı dogru sarktım emekleme pozisyonunda. Yani koltukta otururken yere ellerimi koydum bi süre bekledim bi kaç defa. Bir de yerde emekleme pozisyonundayken kafamı yere koydum popoyu havaya kaldırdım
bizede 16 olcak normalde bizimde gün aşırı ama ..bu hamilelik ikimizine bozdu..başta 3 ay yasaktı..şimdide kendide tedirgin oluyor..ya bebişe bi zarar gelirse diye sanırım..her gün bir yerim agrıyorEkimde 7 sene olacak canım normalimiz gün asiridirhuzur anlayış varsa herşey güzel
Öyle valla elti diil abla gibi bicok sey yaptı getircek haftasonu.elif hanim erken gelebilir o yüzden hazır ediyo elticimAy anammm 5. Kat mıAllah yardımcıları olsun canım
Ne iyi eltiymiş öyle maşallah canım , hediyeliklerin de tamam. Oh valla bişey kalmamış. Ben buna tül alacağım bir o kaldı
Canım baya jimnastik yapmışın sen o döndürme hareketleri neymiş nasılmış diye baktim da ..yok bacım bana göre değil totoşumu kaldıramıyom ben daha
bizede 16 olcak normalde bizimde gün aşırı ama ..bu hamilelik ikimizine bozdu..başta 3 ay yasaktı..şimdide kendide tedirgin oluyor..ya bebişe bi zarar gelirse diye sanırım..her gün bir yerim agrıyordoğumdan sonra hepimizden acısı çıkacak bugünlerin
Valla mi kiz eee n tedavi uyguluyorsun da geçiyor bu sey yaaaSu an ben de ayni tepkiyi veriyorumilk kez duydum kadinlarda da oldugunu
Benimki de cok acildi. Hem de senin gibi meyveydi ekmekti normal seylere degil. Hep ivir zivir hep zararli seyler
yaa neler yaptin anlatsana. Ben de bu ara kafasinin yukari ciktigini hissediyorum insallah yanlis hissediyorumdur. Hickirmiyorda iki gundur fark edeyim :/
Agrisi olan kolay dogum yapiyorsa heralde benim dogumum cok zor gecer :/ bir tek mecburiyetten 10 km ye yakin yurudugum zamanlarda agrim sizim oluyor :/ iyi mi kötü mü bilemedim :/
Ben de kendimi bildim bileki var. O kadar benden ki daha doktora bile gitmedim hic bu konuyla ilgili
Onunla yasamaya alisinca dışarıdaki de can yakmiyor
Cok guzel olmus canim cok iyi yapmissiniz. Biz de suan icin oda yapmiyoruz park yatakta yapacak. Ev almak istiyoruz. Eger alırsak ev, bebek odasi olarak önce bos bir oda ayarlamayi düşünüyoruz. Oyun halisı, koselere minderler ve yer yatagi yapacagiz insallah. Buyuyunce de sizinki gibi normal oda yapariz :)
Ayy sanmiyorum cinsiyetle alakasi oldugunu. Benimki de erkek, 7 kilo aldim ama zerre istek yok. Sirf zorla olmus olmasi icin yapiyoruz cubku esimde de istek yok.
Aminn aminn. Cunku biz de oyleyiz. Resmen görev gibi bu ara. Adam o kadar uzaklasti ki. Resmen daha da uzaklasmamasi icin istekli gibi davranip hafta da bir iki hafta da bir iliskiye zorluyorumama yuzeysel oluyor tabi biraz. O da kurulugumdan anliyor aslinda istekli olmadigimi zarf attigimi
Hiç sorma kız maymun olduk veledin elindekan beynime sıçraya sıçraya yaptım arada yapıyorum hala yeterki dönsün de dogunca göstercem ona gününü
Teşekkürler teyzesi aynen inşallah buda rahat geçer hiçbir sıkıntı yasamayizANNONA odanız çok hoş güzel günlerde uyusun kuzucuk sezeryan konusunda bende sendenim çok rahattı inşallah buda öyle rahat olur diye dua ediyorum hep
Dayanamazsam gidicem canım benim de aklımda, eşimin işi müsait değil bu hafta vize haftası akşama kadar sınavda gözetmen. Ama bi şekilde zaman bulursak inşallah gidicemCanım bence git kontrole vaktin daha çok varsa dr niye geldin derse çok telaş yapıyorum içim rahat etsin diye geldim de. Valla bugün sabah sana yazdıktan sonra benimkide birşeyler yaptı durdu sanırım yerleri dar olduğu için bize öyle geliyor. Sağ kaburgam hep sert kaldı ama poposuydu bence ve bütün gün o popo ordan gitmedi canım cok yandı. En sonunda elimle bastırdım azcık uzanıyorum şimdi sertlik gitti
Doğumdan sonrada 3 ay olmaz zannimcaCanım baya jimnastik yapmışın sen o döndürme hareketleri neymiş nasılmış diye baktim da ..yok bacım bana göre değil totoşumu kaldıramıyom ben daha
bizede 16 olcak normalde bizimde gün aşırı ama ..bu hamilelik ikimizine bozdu..başta 3 ay yasaktı..şimdide kendide tedirgin oluyor..ya bebişe bi zarar gelirse diye sanırım..her gün bir yerim agrıyordoğumdan sonra hepimizden acısı çıkacak bugünlerin
All Ben sende okadar canım anlamadım bu doktorları birine zayıf birine kilolu diyolar şaşırıyorum bende 30+5 1500 dü cuma kontrole gircem İnş almıştır aksine iştahım hiç yokKizlar ayni haftada birinize iri birinize minyon demis. Bence minyon kesinlikle degil. 32+0 da benim bebegm 1670di. Bende nasi kilo aldircam diye dusunuyorum birdahaki kontrolde 2 olsa keske diye dua ediyorum bir hafta var kontrole
Maşallah eltineÖyle valla elti diil abla gibi bicok sey yaptı getircek haftasonu.elif hanim erken gelebilir o yüzden hazır ediyo elticim
Ben yapamam öyle atraksyonlu hareketler..bide benimki görse abooo burnumdan getirir..çocuğun tepetaklak ediyorsun diye... sen doktora gözükmeden çok hareket yapma yinede belki totoşudur hissettiğin..benimki garanti ters doktor onayıyla..halada değişmedi pozisyonu bir umut bekliyoruz bakalımHiç sorma kız maymun olduk veledin elindekan beynime sıçraya sıçraya yaptım arada yapıyorum hala yeterki dönsün de dogunca göstercem ona gününü
Dayanamazsam gidicem canım benim de aklımda, eşimin işi müsait değil bu hafta vize haftası akşama kadar sınavda gözetmen. Ama bi şekilde zaman bulursak inşallah gidicem
Amin canım öyle elti hepinizin başına inşallahMaşallah eltine
Aman nazarımız değmesin Ben yapamam öyle atraksyonlu hareketler..bide benimki görse abooo burnumdan getirir..çocuğun tepetaklak ediyorsun diye... sen doktora gözükmeden çok hareket yapma yinede belki totoşudur hissettiğin..benimki garanti ters doktor onayıyla..halada değişmedi pozisyonu bir umut bekliyoruz bakalım
Benim garibim 40 tan hemen sonra yapabileceğimizi sanıyor..muhtemelen sezeryan gibi gözüküyor bizim..hemen olamayabilir diyipte hayalleriyle oynamak istemiyorum.Doğumdan sonrada 3 ay olmaz zannimca
O iş bizden geçti sanırım...1 kere bilem aramadılar..iyimisin diyeAmin canım öyle elti hepinizin başına inşallah
Darısı başıma canımÖyle valla elti diil abla gibi bicok sey yaptı getircek haftasonu.elif hanim erken gelebilir o yüzden hazır ediyo elticim
İğneği aile hekimine de sordum vurul dedi daha iyi olur dedi iğne gelmemişti yarın vurulcam İnş... Vurulduktan sonra tansiyon yükselebilir dikkat et dedi.... İnş bi sıkıntı çıkmaz bakalım ...
Kızımın cicileriyle uğraştım yine bugun maşallah baya bişeyleri oldu minnağın Allah giydirmek nasip etsin inş.... Yarında bi posta uğraşırım sonra herşeyi hazır olucak kızımı beklicem İnş ondan sonra
Yani olur olurda bebeyle uğraşmaktan olmaz :))Benim garibim 40 tan hemen sonra yapabileceğimizi sanıyor..muhtemelen sezeryan gibi gözüküyor bizim..hemen olamayabilir diyipte hayalleriyle oynamak istemiyorum.. biraz daha öyle sansın o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?