2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Valla mi kiz eee n tedavi uyguluyorsun da geçiyor bu sey yaaa
gecmiyor ki. Hep var. Alistigim icin artik rahatsiz olmuyorum. Kabiz oldugum zamanlarda biraz zorluyor. Onun disinda oturtmayacak derece de bir iki sefer agridi sadece bu zamana kadar. Onda da vazelin sürdüm ve oturmak yerine yan uzandim surekli gecti oylelikle. Ama senndoktora gitmekle iyi olani yapiyorsun. Ben valla utandigim icin hic gitmedim. Yarin doktor sana ne derse beni de bilgilendirir misin? Suan icin cok alistigimdan veni rahatsiz etmiyor. Ama bunun yasligi falan var. Bence bebim dengidip tedavi olmam lazim. Ama utaniyorum iste.

Kızlar 11. Günü de başarıyla tamamladık benim büyük kızla. Ne için diyeceksiniz bu 11 günde hiç telefon tablet vermedik ne için olursa olsun. 3 yıl başkaları baktığı için alışmıştı ben de eve gelince vermiyordum ama bensizken çok izliyordu. Bir de misafirlikte falan veriyordum. İnşallah devam ettirebilirim. 20 gündür de odasında uyuyor bir kez yanımızda uyudu fire verdik. Ona kendisi alıştı.
Şuan tek sıkıntımız sallama konusu. Bunu nasıl aşacağız hiç bilmiyorum

Sallama işini bende yaptım.4 yaşına kadar ah topuklarım.ne agrirdi sonunda dedim yeter sallamicam artık ve o an bıraktım.yaninda yattım öyle uyudu sonra ben kalkıp yerime geçtim 2 güne alıştı çok iyi olmustu geçen kış kıyamadım çok soğuk geçti o yüzden yanıma alıştı şimdi hava biraz isinsin odasına geçiricem inşallah

O utanma bende de var korku da var ama ilerlerse diye korkuyorum ki eşim de git dedi gitmezsem kızar.haber veririm bakalım n dicek.
Ameliyattansa belki kremle falan gecer.
Kantoron yağı ve krem diyolar kızlar bakalım
En güzel dua ALLAHIM SAĞLIK HUZUR MUTLULUK VE HERSEYIN HAYIRLISINI VERSIN HERKESE INSALLAH

Amin canim insallah.

Insan evde olminca ve basında bi büyük olunca cocuklar laf dinlemiyor
Ama evdeyken anne baba bir se dinliyor hadi insalllah gönlünce olsun hersey.
Bende oğlumu odasina ayırdım ama baba olmadan uyumuyo tek yatmiyo. Baba uyutup yataga geçiyor.oglum sabah uyaninca da yanıma geliyo.suan ananede kaliyoruz doguma kafarda burdayiz oyuzden eve gecince duzenimiz olcak ins

Ya hemen uyuyor inan ama sallanmayı araç olarak görüyor. Nasıl unutturucam bilemiyorum. Ay yok ben aynı yatakta yatacal insan değilim siz 3 kişi mi yatıyorsunuz yoksa eşin başka yerde mi. Aynı yatakta 3 kişi çok zor geldi bana. Hele hamileyken eşimle bile zor

Öyle gerçekten kreş ya da anne baba. Diğer türlü çok ağlak şımarık bişey oluyor. Anneannesine her istediğini yaptırdığı için bana da yaptırmaya çalışıyordu şuan çok iyiyz. Kreşe gidince daha da düzelecektir eminim.
Bizimde babası gidiyor gece uyanınca sonra geliyor baba sabah da benle aynı yatağa girmez zaten kalk anne diye tutturuyor. Bazı sabahlar gelse de uyusak diyorum ama yok:) senin çocuk kaç yaşındaydı

Canım kesinlikle acı tüketme çok büyümesine sebep oluyor bide bu klozetler den oluyo ayağınızın altına bı tabure koyarak oturmaliymisiz tuvalete KV ameliyat geçirdi dikkat etmezse gene rahatsızlık veriyor

Yok 3 kişi hayatta yatamam zaten yatağın ucunda yatıyorum resmen diğer yeri oğlum kaplıyor eşim TV karşısında geç uyuyo saolsun arada geliyo o gelince de ben kaçıyorum

Hadi yaaa hiç biri mi aramaz
2 tane eltim var ikiside aramadı...hadi karşılıklı böyle şeyler desek ama onlar hep duyarsızdı..ben kandil bayram hastalık önemli gün hayatta atlamazdım..baktım onlarda hiç bir kıpırtı yok..Artık bende bayram kandil dışında pek aramıyorum... Çokta tınlamıyorum herkes verdiği değer kadarını alır benden

Yok 3 kişi hayatta yatamam zaten yatağın ucunda yatıyorum resmen diğer yeri oğlum kaplıyor eşim TV karşısında geç uyuyo saolsun arada geliyo o gelince de ben kaçıyorum
Senin oğlun 6 yaşındaydı bir de. Hiç sığamazsınız zaten. Adem güneş 4 yaşına kadar birlikte yatın diyor da hiç Düşünmüyor bu durumu :)))

Ama onlarla uyuması uyanması cok güzel oluyo bazen anne senle yatabilir miyim 1 kerecik diyor opuyo seviyo sarılıp uyuyoruz ama hamilelik son zamanlari daralıyorum.
3.5 yaşında oğlum seninki kaç yaşında

Öyle canım hakettigi kadar deger vercen karşındakine kim olursa olsun sana 1 mi geldi 2 git baktın hicmi gelmedi gitme. Ederinden fazla değer seni yıpratır boşver sağlık olsun gerisi boş

Kızlar coklu alıntı yapmayı başaramadım.. bende anlamadım nasıl iri bi bebek 150 gr nasıl bu kadar farkediyo? Kiloya gelince 5 haftada 2 kilo almış gözüküyorum ama toplamda 20 kilo aldım.. bin kere durumu anlatmama rağmen doktorum sağolsun anlamamakta ısrar ediyo.. ben 50 kiloya yakın verip verdiğim kiloları oturtamadan hamile kaldım bu kiloların 18ini ilk 5 ayda aldım çünkü hormonlarla beraber bütün metabolizmam çöktü.. hergün 1 saat düzenli koşuyodum birsürü ödem söktürücü şeyler içiyodum ve çok ciddi diyet yaparak besleniyodum.. hamile kalmamla birlikte bir de ilk 3 ay düşük tehlikesi yaşadım ve hareketsiz bi yaşam başladı kilo almaya başladım.. çok şükür 5. Aydan sonra toplamaya başldım.. doktorum için tabi ki yeterli değil adamın gözünde kadın algısı sanırım sadece 90-60-90 dan ibaret :) ben bu kiloları kolay vermedim şuan böyle alıyo olmam zaten beni çökertiyo birde üzerine doktor böyle yapınca ekstra üzülüyorum. Neyse ki son 6-7 hafta kaldı ve bebeğim de ben de sağlıklıyız kendimi böyle avutup söylediklerini ciddiye almıyorum.. çünkü gerçekten ciddiye alsam papaz oluruz! Moralimi bozmak istemiyorum..
@Kumsalpoyraz EvBoregi toist

Aynen canım ciddiye alma, doktor anlattığını anlasa da alıştığı düzenden konuşması kolay tabi, her doktor aynı türküyü söylüyor kafaya takmamak lazım.. zaten yeteri kadar derdimiz var, onlar kadar biz de düşünüyoruz kendimizi kilomuzu vs. Boşverelim bebeklere odaklanalım, deliliğe vuralım Doğumdan sonra yapışcam yakana, vericez kiloları inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…