2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ahh ahh vefasız eltiler hele benim elti çocuğum öldü aramadı be ... Şimdi hiççç umrumda değil şuaralar pek hastaymış vah vah diyorum içimden gelmiyor üzülmek akıl sağlığı iyi değilmiş içimden diyorum geçen sene bu zamanlar benim aklım gidip gidip geldi o bana acıdımı sanki ... Vefasız insan çok valla tırnağın varsa başını kaşı misali Rabbim kimseye muhtaç etmesin anadan bile hayır yok

Ama onlarla uyuması uyanması cok güzel oluyo bazen anne senle yatabilir miyim 1 kerecik diyor opuyo seviyo sarılıp uyuyoruz ama hamilelik son zamanlari daralıyorum.
3.5 yaşında oğlum seninki kaç yaşında
Maşallah benim ki mayısta 3 olacak. Şuan okadar dile getirmiyor ama kardeşi olunca gelmek isteyecek biliyorum. Ozaman ben de sarılır uyurum diye düşünüyorum. Kıyamam ona ya. Senin çocuk nasıl uyuyor Peki

Canım kilo da alınır yapacak bişey yok şu anda vücudumuz bizim vücudumuz değil birimizinki insülin salgılamıyor şeker yükseliyor birimizinki tsh salgılamıyor tiroitler düşüyor birimizin tansiyonu tavan birimizim kilosu...bu işte böyle tuhaf bi dönem düşünsene bir gülüyoruz bir ağlıyoruz her şey alt üst...ilk hamileliğimde 25 kilodan sonra tartılmadım son ay falan, şeker yüklemesi yapıldı şeker yok...abur cubur yemem zaten ödüm kopuyordu bebeğe zararlı şey gitmesin diye...her gün sütüm yogurdum cevizim fındığım ölçülüydü ve 37.haftaya kadar okulda hoplaya zıplaya ders yaptım çocuklarımla...doktor çıldırıyordu niye sen böyle kilo alıyorsun diye...ben de ilk zamanlar çok üzülüyordum...en sonunda kadın dedi ki bünyen yapıyor bebek için alarma geçiyor dogduğunda onu beslemek için her şeyi depoluyor...gerçekten yapacak bişey yok...sağ salim kucağımıza alalım sonrası Allah kerim...boşuna canını sıkma

seni çok iyi anlıyorum ben. Zayıf hamile kaldım 24 kilo aldım ve abartmadan yediğim halde aldım o kiloları. Şok olmuştum nasıl oldu diye vücut yemesrm de alıyordu. Doğurdum sonra çok hızlı verdim dikkat ederek. Ekmek falan yemedim yürüyüş vs ile. Şimdi yine aynı yoldayım. Eskisinden az yiyorum ama haftada bir kilo alıyorum vücutla alakalı bence. Tamamen kessem yemeği ve yürüyüş yapsam Hergün almam belki
Ama bukadar da almam normal değil. Doktor depo yapıyor vücudun diyor

Biz o üç kişi yatanlardanız malesef canım gerçekten zor oluyor

İnşallah canım yaa bi doğuralım azıcık palazlansın cocuklar hep beraber veririz kiloları.. gerçekten kafaya taktıkca daha cok kilo alıyorum aslında... aslında doktora g.t benim göbek benim derdi seni niye sardı bu kadar diye sorcam ama zor tutuyorum valla kendimi. Sabrımın sınırlarında tur halinde bi cinnet haliyle çözcem en sonunda herşeyi :)

toist ANNONA kızlar sallamadan önce nasıl uyutuyordunuz...benim oğlum 6 yaşında emmeyi bırakana kadar mememle uyudu sonra da yanına uzanırdım koluma falan dokunurdu sonra bir masal okudum ışığı söndürdüm kendi kendine uyumayı öğrettim...yalnız ben bu sefer bebeğin emerek uyumasını istemiyorum işte onu nasıl yapıcaz yani ilk baştan itibaren hep mi salladınız uyuttunuz yoksa başka şekilde uyuturken sallamaya mı döndünüz...daha iyi bir yöntemi olan varsa hemen ögrenmek isterim

Ben de dikkat ediyorum. Ekmek peynir zeytin bütün yemeklerim tuzsuz yağsız.. her akşam yürüyorum 1 saate yakın.. daha ne yapabilirim gerçekten bilmiyorum! Şu adamı mutlu edemedim vallahi bıktım artık..

Yook canım 2 yaşına kadar sallamadım hiç. Zaten ben yokken bile uyutamıyorlardı sallayarak. Okadar sevmezdi memeyle uyudu hep. 2 yaşına kadar çok rahattım ver memeyiUyusun. Sonra emzirmeyi bırakınca ağlama nöbetleri oldu salladım ama çok ağlıyordu diğer türlü işte araçla uyumayı öğreniyormuş öyle. Yanlışmış dediğin gibi bunda yapmamak lazım. Nasıl yapılır 2 yaşına kadar bilmiyorum ağlasa da almıyorlar ya da her ağladığında alıp pışpış yapıp geri koyuyorlar. 2 yaşından sonra senin yöntem süper

Kızlar ben size doğumdan sonra topik açcam hep beraber zayiflicaz. Benim hedefim 50 kilo olmak yapcam işte yapcam olcam 50 kilo. En son lise sonda 50idim. 66 ile hamile kaldım şimdi sabah bi baktım 77yim doğumdan sonra bu kiloları vermezsem tüüü yüzüme. Vercem hep beraber vercez. Sabırsızlanıyorum

Benim de hareketlerimde sıkıntı yok.. hiç oram ağrıyo buram ağrıyo demiyorum. Ellerim uyuşuyo ama problem etmiyorum çünkü çok zorlamıyo beni. Dişim ağrıdı ama kendi ihmalkarlığımdan.. soruyorum bebeğimde bi sıkıntı var mı kilodan sebep şimdilik yok diyo. Benim de kilomla bi sıkıntım yok diyorum ama benim senin kilonla sıkıntım var diyo... ölür müsün öldürür müsün? Bugün eşim bile isyan etti artık. Nedir bu adamın senin kilonla derdi her gelişimizde kilodan bi giriyo soracaklarımızı da soramadan gidiyoruz diyo.. ama bi doğurayım şöyle 5-6 ay sonra mı artık ne zaman eski kiloma dönersem vallahi büyükçekmeceden üşenmeyip sancaktepeye gitcem ve gözüne sokcam verdiğim kiloları! Ömür törpüsü resmen..

Beni yaz topiğin en başlarına benim de yeminim var vercem kiloları gözüne sokcam doktor civanımın!

Ben de dikkat ediyorum. Ekmek peynir zeytin bütün yemeklerim tuzsuz yağsız.. her akşam yürüyorum 1 saate yakın.. daha ne yapabilirim gerçekten bilmiyorum! Şu adamı mutlu edemedim vallahi bıktım artık..
Sen durumunu neden hiç anlatmadın ki ama. Kaç kilo almışsın zaten hamilrlik ekstra depo durumu. Belki de depoların boş dolduruyordur senin de vücut. Valla keyfi yesem üzülmicem ama bugün ekstra hiçbişey yemedim resmen çünkğ çarşamba randevum var yine

Anlatmaz olur muyum.. daha ilk gün anlattım sonra her kilodan dem vurduğunda tekrar tekrar söyledim ama anlatamıyorum işte ya da anlamak istemiyo.. zaten çok kilo verdiğim vucudumda belli daha toplayamadan kendimi hamile kaldığımı öğrendim o da farketti zaten hemen.. ama sanki bana inat eder gibi herseferinde beni bi yerin dibine sokuyo işte..

Ya zaten doğumda en az 7 kilosu gidecek anam 10 gideni bile gördüm. Ne kalıyor geriye ki. Bir de emzirebilirsek üstüne ekmek makarna hamurişimi kes. Kalanları istediğin kadar ye. Emzirirken kilolar öyle bir güzel gidiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…