- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.661
Ben çokk duygusal biriyim ya ağlarım inan her seferinde. Kilo takıntım da var benim. Ailemde herkes kilolu benim de yapım müsait. Yani yaşnız gidip açıl açık konuş bence bu da duygusal bir şiddet yani. Boşver diyemiyorum insan boşveremiyor biliyorumAnlatmaz olur muyum.. daha ilk gün anlattım sonra her kilodan dem vurduğunda tekrar tekrar söyledim ama anlatamıyorum işte ya da anlamak istemiyo.. zaten çok kilo verdiğim vucudumda belli daha toplayamadan kendimi hamile kaldığımı öğrendim o da farketti zaten hemen.. ama sanki bana inat eder gibi herseferinde beni bi yerin dibine sokuyo işte..
Bugün benim için eziyetti resmen.. hastaneye girerken 44 yaşında bi adam kalp krizinden ölmüş önce annesi geldi kadıncağız feryat figan bağırarak ağladı daha yukarı çıkarken bi posta ağladım.. sonra tam yukarıda sıramı beklerken adamın kızı geldi babamı görmek istiyorum babamı getirin diye avaz avaz ağladı ben ondan beter oldum yukarda çünkü 2 sene önce babamı kaybettim, babama aşık ve çok düşkündüm hala daha kabullenemedim kaybettiğimi... bi de üstüne yine kilo muhabbeti şuan resmen beynim çatlıyo.. umarım 15 gün sonra yine kilo muhabbeti dinlemek zorunda kalmam diye dua ediyorum artık..Ben çokk duygusal biriyim ya ağlarım inan her seferinde. Kilo takıntım da var benim. Ailemde herkes kilolu benim de yapım müsait. Yani yaşnız gidip açıl açık konuş bence bu da duygusal bir şiddet yani. Boşver diyemiyorum insan boşveremiyor biliyorum
Hepsi üst üste gelmiş ya. Öyle ağlamaklı görmedi mi seni insafa gelmedi mi. Nekadar işinde iyi olursa olsun diliyle kalp kıran insanları sevmiyorum ben. Sizin bu doktora acaip gıcık oldum valla adı ne bu adamın.Bugün benim için eziyetti resmen.. hastaneye girerken 44 yaşında bi adam kalp krizinden ölmüş önce annesi geldi kadıncağız feryat figan bağırarak ağladı daha yukarı çıkarken bi posta ağladım.. sonra tam yukarıda sıramı beklerken adamın kızı geldi babamı görmek istiyorum babamı getirin diye avaz avaz ağladı ben ondan beter oldum yukarda çünkü 2 sene önce babamı kaybettim, babama aşık ve çok düşkündüm hala daha kabullenemedim kaybettiğimi... bi de üstüne yine kilo muhabbeti şuan resmen beynim çatlıyo.. umarım 15 gün sonra yine kilo muhabbeti dinlemek zorunda kalmam diye dua ediyorum artık..
Beni yaz topiğin en başlarına benim de yeminim var vercem kiloları gözüne sokcam doktor civanımın!
Ya zaten doğumda en az 7 kilosu gidecek anam 10 gideni bile gördüm. Ne kalıyor geriye ki. Bir de emzirebilirsek üstüne ekmek makarna hamurişimi kes. Kalanları istediğin kadar ye. Emzirirken kilolar öyle bir güzel gidiyor ki
Canım en azından senin eşin iyi destek oluyormuş...bizimki her doktora gidişimizde hakkımda abuk subuk şeyler söylüyor espri yapıyor kadını da yanlış yönlendiriyor sinirlerimi bozuyor...o kusmam geçtiği haftalarda kadına dedi ki gecenin bi vakti dürüm yiyor dedi kadın da işte yeme falan beni iyice azarladı...e yemiyoruz artık hadi hodri meydan irade abidesiyim resmen...bugün de doktora diyor ki hiç yemiyor her gün yürüyor sürekli şeker ölçüyorAnlatmaz olur muyum.. daha ilk gün anlattım sonra her kilodan dem vurduğunda tekrar tekrar söyledim ama anlatamıyorum işte ya da anlamak istemiyo.. zaten çok kilo verdiğim vucudumda belli daha toplayamadan kendimi hamile kaldığımı öğrendim o da farketti zaten hemen.. ama sanki bana inat eder gibi herseferinde beni bi yerin dibine sokuyo işte..
O doğuma gitmişti o yüzden bekliyodum zaten. Ya şu kilo takıntısı olmasa çok iyi adam E ben de hassasım aslında kilo konusunda o yüzden anlaşamıyoruz galiba.. ikimizin de aynı şeylerden bahsedip ve aslında istiyor olmamıza rağmen yine de anlaşamıyor olmamızda enteresan.. yavuz teoman doktorum..Hepsi üst üste gelmiş ya. Öyle ağlamaklı görmedi mi seni insafa gelmedi mi. Nekadar işinde iyi olursa olsun diliyle kalp kıran insanları sevmiyorum ben. Sizin bu doktora acaip gıcık oldum valla adı ne bu adamın.
Yaaa ben makarnayı kesememm en sevdiğim yemekYa zaten doğumda en az 7 kilosu gidecek anam 10 gideni bile gördüm. Ne kalıyor geriye ki. Bir de emzirebilirsek üstüne ekmek makarna hamurişimi kes. Kalanları istediğin kadar ye. Emzirirken kilolar öyle bir güzel gidiyor ki
Benim eşim destek olmazsa doktora olan hıncımı da ondan çıkarırım çok iyi biliyo o yüzden belki de hiç bulaşmıyo bana.. normalde tersim çok pistir ama daha önce bu doktorla çok rahat doğum yapmış ya da ameliyat olmuş yakınlarım var o yüzden sesimi çıkarmıyorum işinde gerçekten çok iyi.. 3-4 kere daha beni kiloyla vurabilir en fazla şuan sadece sabırr diyorum..Canım en azından senin eşin iyi destek oluyormuş...bizimki her doktora gidişimizde hakkımda abuk subuk şeyler söylüyor espri yapıyor kadını da yanlış yönlendiriyor sinirlerimi bozuyor...o kusmam geçtiği haftalarda kadına dedi ki gecenin bi vakti dürüm yiyor dedi kadın da işte yeme falan beni iyice azarladı...e yemiyoruz artık hadi hodri meydan irade abidesiyim resmen...bugün de doktora diyor ki hiç yemiyor her gün yürüyor sürekli şeker ölçüyorkadın da diyor ki yemezsen bak bebek beslenmez şekeri 1 kere ölç...ıyyyy kudurdum sinirimden...bazen denemek icin mesela kivi yiyip olçüyorum fazla yükselmiyorsa onu yiyebileceklerim listesine ekliyorum böyle denemeler yapıyorum....ya adam sen ne gıcık gıcık konuşuyorsun doktorun yanında...neymiş de ben yiyemiyorum diye üzülüyormuş ondan öyle şeyler sormuş...e dedim bi de gülüyordun doktoru da güldürüyordun sen sabah şekeri misin seni dedim doğuma gelmeyecekler listeme ekliyorum git gözüme görünme destek olacağına asabımı bozuyorsun...ay böyle işte...kimseye yaranamıyoruz ne yapsak suç...sonra özür diledi de sarıldı biraz affeder gibi oldum
Kız benim kocama birşeyi söyleme diyorsam söyleme dedi diye söylerCanım en azından senin eşin iyi destek oluyormuş...bizimki her doktora gidişimizde hakkımda abuk subuk şeyler söylüyor espri yapıyor kadını da yanlış yönlendiriyor sinirlerimi bozuyor...o kusmam geçtiği haftalarda kadına dedi ki gecenin bi vakti dürüm yiyor dedi kadın da işte yeme falan beni iyice azarladı...e yemiyoruz artık hadi hodri meydan irade abidesiyim resmen...bugün de doktora diyor ki hiç yemiyor her gün yürüyor sürekli şeker ölçüyorkadın da diyor ki yemezsen bak bebek beslenmez şekeri 1 kere ölç...ıyyyy kudurdum sinirimden...bazen denemek icin mesela kivi yiyip olçüyorum fazla yükselmiyorsa onu yiyebileceklerim listesine ekliyorum böyle denemeler yapıyorum....ya adam sen ne gıcık gıcık konuşuyorsun doktorun yanında...neymiş de ben yiyemiyorum diye üzülüyormuş ondan öyle şeyler sormuş...e dedim bi de gülüyordun doktoru da güldürüyordun sen sabah şekeri misin seni dedim doğuma gelmeyecekler listeme ekliyorum git gözüme görünme destek olacağına asabımı bozuyorsun...ay böyle işte...kimseye yaranamıyoruz ne yapsak suç...sonra özür diledi de sarıldı biraz affeder gibi oldum
12 kilo aldim ben de bu ay bekliyorum kiloları sal yaa önemli olan bebişler.Yaaa ben makarnayı kesememm en sevdiğim yemekbi de bu ara bi iştah var maşallah bana . 17 kilo aldım ztn hiç takmıyom bu jadar almışım bu saatten snra üçün beşin lafını yapmıyorum artık
Kız benim kocama birşeyi söyleme diyorsam söyleme dedi diye söylerher şekilde söyler yani bunlar. Ya o değilde benim eşim benden hamile canı birşeyler çekiyor, sinirli, alıngan oldu. Geçen gün göbeğine koydu tabağı yerken hatta benim gibi çorabı yere oturup giydi. Sapitti iyice
Yani biz adam 2.çocukta anca bu kadar moda girebiliyor diye delleniyoruz seninki de aşırının aşırısı moda girmişKız benim kocama birşeyi söyleme diyorsam söyleme dedi diye söylerher şekilde söyler yani bunlar. Ya o değilde benim eşim benden hamile canı birşeyler çekiyor, sinirli, alıngan oldu. Geçen gün göbeğine koydu tabağı yerken hatta benim gibi çorabı yere oturup giydi. Sapitti iyice
Canim bende ayni durimdayim zorluyorum kendimi kotu dudunmemek icin ama gercekten cok zor bi hamilelik geciriyorum.Psikolojik olarak cökmüs gibiyim.Ağrılarım çok arttı. Temizlik yapmam lazım ama yapasim yok. Dün annem geldi sağolsun baya toparladi. Çok az is yapmama rağmen o kadar yoruldum ki...Belim agriyor,bikini bölgemin kemikleri ağrıyor. Bebek sağ kaburgama baskı yapıyor. Oturamiyorum,ustune yatamiyorum,devamli sol tarafa yatinca boynum her yerim uyusuyor. Bebek mesaneme baskı yapıyor. Tuvaletten cikar cikmaz sanki saatlerdir tutuyomus gibi hissediyorum. Bebek büyüdükçe hareketleri çok acıtıyor. Tüm bunlar bu ara çok ağır gelmeye başladı. İsyan etmiş mi oluyorum ? Yıllardır bu duyguları yaşamak için bekleyenler var,bebek hasreti çekenler var biliyorum. Nankörlük mu yapıyorum ?
Tabi birde bebek dogunca bakabilecek miyim kaygısı var ki ona hiç girmeyim. Uzun lafın kısası her anlamda kendimi çok kötü hissediyorum. Çarşamba günü randevumuz var. Umarim kizimi görünce hepsi geçer.
Cok guzel olmus canim gule gule kullansinCok tatli degilmi ya arkadasim bu guzel hediyeyi yaptirmis bize
Cok guzelmis canim bendemi yapsamKızlar kapı süsümüz hazırmışelime ulaşınca rahata ereceğim inşallah
Canim gule gule kullan urunleri benimkilerde bugun geldi.İşte kızımın bazasina dolabı takım gibi oldu :)
Ah o sorun yok mu yaaaKızlar 11. Günü de başarıyla tamamladık benim büyük kızla. Ne için diyeceksiniz bu 11 günde hiç telefon tablet vermedik ne için olursa olsun. 3 yıl başkaları baktığı için alışmıştı ben de eve gelince vermiyordum ama bensizken çok izliyordu. Bir de misafirlikte falan veriyordum. İnşallah devam ettirebilirim. 20 gündür de odasında uyuyor bir kez yanımızda uyudu fire verdik. Ona kendisi alıştı.
Şuan tek sıkıntımız sallama konusu. Bunu nasıl aşacağız hiç bilmiyorum
Ac cani. Arkandayim bakKızlar ben size doğumdan sonra topik açcam hep beraber zayiflicaz. Benim hedefim 50 kilo olmakyapcam işte yapcam olcam 50 kilo. En son lise sonda 50idim. 66 ile hamile kaldım şimdi sabah bi baktım 77yim doğumdan sonra bu kiloları vermezsem tüüü yüzüme. Vercem hep beraber vercez . Sabırsızlanıyorum
HAHa üçün beşin lafını yapmayayım ben de artık haklısınYaaa ben makarnayı kesememm en sevdiğim yemekbi de bu ara bi iştah var maşallah bana . 17 kilo aldım ztn hiç takmıyom bu jadar almışım bu saatten snra üçün beşin lafını yapmıyorum artık
Yap tabi canım düşünmediysen daha önce bişey bu da fikir olur sana. Hem oğlun da okur mutlu olur :)Canim bende ayni durimdayim zorluyorum kendimi kotu dudunmemek icin ama gercekten cok zor bi hamilelik geciriyorum.
Cok guzel olmus canim gule gule kullansin
Cok guzelmis canim bendemi yapsam
Canim gule gule kullan urunleri benimkilerde bugun geldi.
Ah o sorun yok mu yaaa
Ac cani. Arkandayim bak
Niye makarna yiyemiyosun ki ?HAHa üçün beşin lafını yapmayayım ben de artık haklısınmakarnaya hasret kaldım bime seval organik makarnalar gelmiş gidip onlrdan alacağım ben de.
ha ha hahKız benim kocama birşeyi söyleme diyorsam söyleme dedi diye söylerher şekilde söyler yani bunlar. Ya o değilde benim eşim benden hamile canı birşeyler çekiyor, sinirli, alıngan oldu. Geçen gün göbeğine koydu tabağı yerken hatta benim gibi çorabı yere oturup giydi. Sapitti iyice
Her hafta bir kilo alıyorum her hafta istisnasız .Niye makarna yiyemiyosun ki ?
Dışarı çık canım biraz yürü hergün. Evde olmak hamlaştırıyor insanı. Hergün daha ağrılı geçiyor günlerin.Kızlar bir akıl verin acıdan sancıdan ağrıdan ölmek üzereyim. Sinirim bozuk, halsiz ve yorgunum. Evimi temizleyemiyorum, bi bulaşık makinesi diziyorum yorgunluktan ölüyorum. Tuvaletten çıktıktan 3 dakika sonra tekrar günlerdir tutuyormuşum gibi sıkışıyorum. Sırtımın sağı, sağ bacağım ve sağ kalçamdaki ağrılar resmen ağlatıyor beni. Oturamıyorum kalkamıyorum uyuyamıyorum. Sağ el bileğimde sinir sıkışması başladı birkaç haftadır, parmaklarım hem davul gibi hem hep uyuşuk. Hiçbir şey tutamıyorum, yapamıyorum. İlk hamileliğim ve kesinlikle tövbe ettim. Normal doğum da yapsam sırf kordon bağlatmak için ameliyat bile olurum. Şansa bırakmayacam asla. Canımdan bezdim, bedenimden bezdim. Tek dayanağımkızımın sağlıklı oluşu ve umarım da böyle sağlıkla gelir dünyaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?