2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben çokk duygusal biriyim ya ağlarım inan her seferinde. Kilo takıntım da var benim. Ailemde herkes kilolu benim de yapım müsait. Yani yaşnız gidip açıl açık konuş bence bu da duygusal bir şiddet yani. Boşver diyemiyorum insan boşveremiyor biliyorum

Bugün benim için eziyetti resmen.. hastaneye girerken 44 yaşında bi adam kalp krizinden ölmüş önce annesi geldi kadıncağız feryat figan bağırarak ağladı daha yukarı çıkarken bi posta ağladım.. sonra tam yukarıda sıramı beklerken adamın kızı geldi babamı görmek istiyorum babamı getirin diye avaz avaz ağladı ben ondan beter oldum yukarda çünkü 2 sene önce babamı kaybettim, babama aşık ve çok düşkündüm hala daha kabullenemedim kaybettiğimi... bi de üstüne yine kilo muhabbeti şuan resmen beynim çatlıyo.. umarım 15 gün sonra yine kilo muhabbeti dinlemek zorunda kalmam diye dua ediyorum artık..

Hepsi üst üste gelmiş ya. Öyle ağlamaklı görmedi mi seni insafa gelmedi mi. Nekadar işinde iyi olursa olsun diliyle kalp kıran insanları sevmiyorum ben. Sizin bu doktora acaip gıcık oldum valla adı ne bu adamın.

Beni yaz topiğin en başlarına benim de yeminim var vercem kiloları gözüne sokcam doktor civanımın!

Vercez kızlar inşallah ben çok inanıyorum valla öyle güzel kıyafetler beğendim ki eşim de doğumdan sonra bana doğum hediyesi olarak eliptik bisiklet alcak bir de hatri sayılır bi bütçe ayırcak alışveriş yapcakmisim bunun gazıyla ben eksi 50kiloya bile düşerim

Canım en azından senin eşin iyi destek oluyormuş...bizimki her doktora gidişimizde hakkımda abuk subuk şeyler söylüyor espri yapıyor kadını da yanlış yönlendiriyor sinirlerimi bozuyor...o kusmam geçtiği haftalarda kadına dedi ki gecenin bi vakti dürüm yiyor dedi kadın da işte yeme falan beni iyice azarladı...e yemiyoruz artık hadi hodri meydan irade abidesiyim resmen...bugün de doktora diyor ki hiç yemiyor her gün yürüyor sürekli şeker ölçüyor kadın da diyor ki yemezsen bak bebek beslenmez şekeri 1 kere ölç...ıyyyy kudurdum sinirimden...bazen denemek icin mesela kivi yiyip olçüyorum fazla yükselmiyorsa onu yiyebileceklerim listesine ekliyorum böyle denemeler yapıyorum....ya adam sen ne gıcık gıcık konuşuyorsun doktorun yanında...neymiş de ben yiyemiyorum diye üzülüyormuş ondan öyle şeyler sormuş...e dedim bi de gülüyordun doktoru da güldürüyordun sen sabah şekeri misinseni dedim doğuma gelmeyecekler listeme ekliyorum git gözüme görünme destek olacağına asabımı bozuyorsun...ay böyle işte...kimseye yaranamıyoruz ne yapsak suç...sonra özür diledi de sarıldı biraz affeder gibi oldum

O doğuma gitmişti o yüzden bekliyodum zaten. Ya şu kilo takıntısı olmasa çok iyi adam E ben de hassasım aslında kilo konusunda o yüzden anlaşamıyoruz galiba.. ikimizin de aynı şeylerden bahsedip ve aslında istiyor olmamıza rağmen yine de anlaşamıyor olmamızda enteresan.. yavuz teoman doktorum..

Yaaa ben makarnayı kesememm en sevdiğim yemek bi de bu ara bi iştah var maşallah bana . 17 kilo aldım ztn hiç takmıyom bu jadar almışım bu saatten snra üçün beşin lafını yapmıyorum artık

Benim eşim destek olmazsa doktora olan hıncımı da ondan çıkarırım çok iyi biliyo o yüzden belki de hiç bulaşmıyo bana.. normalde tersim çok pistir ama daha önce bu doktorla çok rahat doğum yapmış ya da ameliyat olmuş yakınlarım var o yüzden sesimi çıkarmıyorum işinde gerçekten çok iyi.. 3-4 kere daha beni kiloyla vurabilir en fazla şuan sadece sabırr diyorum..

Kız benim kocama birşeyi söyleme diyorsam söyleme dedi diye söyler her şekilde söyler yani bunlar. Ya o değilde benim eşim benden hamile canı birşeyler çekiyor, sinirli, alıngan oldu. Geçen gün göbeğine koydu tabağı yerken hatta benim gibi çorabı yere oturup giydi. Sapitti iyice

Yaaa ben makarnayı kesememm en sevdiğim yemek bi de bu ara bi iştah var maşallah bana . 17 kilo aldım ztn hiç takmıyom bu jadar almışım bu saatten snra üçün beşin lafını yapmıyorum artık
12 kilo aldim ben de bu ay bekliyorum kiloları sal yaa önemli olan bebişler.

kız hamilelik sendromu varmış gercekten bak adamcagiz sendroma girmiş

Yani biz adam 2.çocukta anca bu kadar moda girebiliyor diye delleniyoruz seninki de aşırının aşırısı moda girmiş sen onu omuzlarından tut bi silkele hamile olan sen değilsin benim de

Canim bende ayni durimdayim zorluyorum kendimi kotu dudunmemek icin ama gercekten cok zor bi hamilelik geciriyorum.
Cok tatli degilmi ya arkadasim bu guzel hediyeyi yaptirmis bize
Cok guzel olmus canim gule gule kullansin
Kızlar kapı süsümüz hazırmış elime ulaşınca rahata ereceğim inşallah
Cok guzelmis canim bendemi yapsam
İşte kızımın bazasina dolabı takım gibi oldu :)
Canim gule gule kullan urunleri benimkilerde bugun geldi.
Ah o sorun yok mu yaaa
Ac cani. Arkandayim bak

HAHa üçün beşin lafını yapmayayım ben de artık haklısın makarnaya hasret kaldım bime seval organik makarnalar gelmiş gidip onlrdan alacağım ben de.

Yap tabi canım düşünmediysen daha önce bişey bu da fikir olur sana. Hem oğlun da okur mutlu olur :)

ha ha hahaynı benim kociş..bugün yine tatlı almış canı çokkkk istemiş..bide yedikten sonra göbüşünü sıvazlıyor..oh yarasın diye...acaba bebek onun karnında da benim mi haberim yok ki

Kızlar bir akıl verin acıdan sancıdan ağrıdan ölmek üzereyim. Sinirim bozuk, halsiz ve yorgunum. Evimi temizleyemiyorum, bi bulaşık makinesi diziyorum yorgunluktan ölüyorum. Tuvaletten çıktıktan 3 dakika sonra tekrar günlerdir tutuyormuşum gibi sıkışıyorum. Sırtımın sağı, sağ bacağım ve sağ kalçamdaki ağrılar resmen ağlatıyor beni. Oturamıyorum kalkamıyorum uyuyamıyorum. Sağ el bileğimde sinir sıkışması başladı birkaç haftadır, parmaklarım hem davul gibi hem hep uyuşuk. Hiçbir şey tutamıyorum, yapamıyorum. İlk hamileliğim ve kesinlikle tövbe ettim. Normal doğum da yapsam sırf kordon bağlatmak için ameliyat bile olurum. Şansa bırakmayacam asla. Canımdan bezdim, bedenimden bezdim. Tek dayanağımkızımın sağlıklı oluşu ve umarım da böyle sağlıkla gelir dünyaya.

Dışarı çık canım biraz yürü hergün. Evde olmak hamlaştırıyor insanı. Hergün daha ağrılı geçiyor günlerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…