2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Her hafta bir kilo alıyorum her hafta istisnasız . Duba gibi oldum inan makarna yemiyorum bir aydır. Yersem ne olacak korkumdan yiyemiyorum
Bende ayda fix 3 kilo alıyorum . Ama gece birde ikide bile açsam yiyorum makarna falan bana az bile geliyor aldığım 17 kilo bu yemeyle inan hiç boğazımı tutmadı en başından beri .

Canım sabretmekten başka çaremiz yok...hepimiz her geçen gün daha ağırlaşıyor ve sıkıntılarımız artıyor..bebişleri kucağımıza alınca inş hepsini unutacağız

Benim oğlumda memede uyuyordu genelde. 8 aylıkken kayinvalidem vefat etti o ara üzüntüden bebeğimle başkaları da ilgilendi onlar uyuttu arada. Sağolsunlar ama oğlumu ayakta sallamaya alıştırdılar. Olan bana oldu. Şuan 3 yaş 3 aylık ve ayakta sallanmadan uyumuyor. Allah nasip ederse 2. Bebisi sallamayı düşünmüyorum o kadar nefret ettim ayakta sallamaktan. Instagram dan baldan _anne_uyku sayfasını tavsiye ederim. Ordaki metodları uygulicam inşallah. Şuan okuduğum kitapta da aynı şekilde uyutmayı öneriyor

Kesinlikle ayni şeyleri yaşıyoruz..tek farkımız ben bezmedim..Allah aratmasin...9 sene bekleyen biri olarak ve arayanların yaşadıklarını görüp o sikintilari yasamanin ucundan dönen biri olarak şükürler olsun diyorum...sabırlı ol..az kaldı..

Canm tevekkülune hayran kaldım.masallah diyorum tek kelime ile. İnşallah Rabbim korktuğumuza ugratmasin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Allah var gam yok ... canim alanda o verende o.. inaniyorumki hakkimizda en hayirlisini bilen odur.. Ben isimi rabbime biraktim.. elimden gelenide yaparim insallh..
bugun beyin sinir cerrahi ile gorusmem var ve drmuzlada ... insallh. azcikda olsa iyi seyler duyarim...

canım cırt cırtlı bantlar var 3M in. çıkardıgında izde bırakmıyor. ben tablolarımı öyle asıyorum duvara. bi arastır istersen

Hanimlar gunaydin nasilsiniz? Benim bugun randevum var kizimla bulusucaz. Her randevu oldugu gun erkenden uyaniyorum uyuyamiyorum heyecandan :) 36. Haftaya girdik biz bugun hem heyecan hem korku fazlasiyla artiyo. Kasilmalar sert ve ackli oluyo artik. Doktorum her muayene oncesi nst istedi bugun nst yede giricem bakalim hayirlisi olsun hepimiz icin.

Kızlar kapı süsümüz hazırmış elime ulaşınca rahata ereceğim inşallah
cok guzel canim nerde yaptirdin ..
İşte kızımın bazasina dolabı takım gibi oldu :)
guzel saglikli günlerde kullanin canim .. artik odadan cikmszsin girer cikar bakarsin..
benim ikk cocugumda sezeryandi ne agri ne sizi hissettim cok sukur ertesi gun dolanmaya başladım dolanis o dolanis hic yatmadim 3. gun markete bile gittik esimle .
İğneği aile hekimine de sordum vurul dedi daha iyi olur dedi iğne gelmemişti yarın vurulcam İnş... Vurulduktan sonra tansiyon yükselebilir dikkat et dedi.... İnş bi sıkıntı çıkmaz bakalım ...
oyyy canim 3 doz 6 igne oldum 2 si 24 saat araula 3. su bir hafta sonra .. ama cok kotuydu gercekten tansiyon mu cikti bilemedim ama kalbim sikisti sicak basti ter ter öldüm resmen.. yurt disinda bu igneyi gozetim altında vuruyorlarmis .. artik kuzularin sagligi icin katlandik napalim.. insallh saglikla gelirler..

Canım hayırlı haberlerle gel inşallah, Allah korusun bebisini. Seni de korktuğuna uğratmasın

Hadi bakalım canikom gözün aydın git gör kuzuyu bize de haber ver, güzel haberlerle gel

Önce sarılık yükseliyor diye doktor gece saat başı uyandır emzir demişti öyle alıştık gece uyanıp memeyle uyumaya(sarılık konusunda çok işe yaradı ama daha fazla yükselip hastanede falan yatmadık çok şükür)Tracy Hogg ları falan okuyordum ben de ama o uykusuzluk sefillik arasında işime geldi heralde emerken uyuyup kalması tabi ki...saat olayını çok iyi oturtmuştum uyku saatleri süreleri aya göre yaşa göre...ama bu memede uyuma olayını bu sefer yapmamam lazım...pişman olduğum sadece bu var

peri masali Ben başından beri çok rahattım aslında. Bebek büyüdükçe sıkıntılarım arttı. Şöyle gerine gerine uyumayi çok özledim mesela. Şimdi geceleri en az 5 6 defa uyanıyorum. Birde çalışıyor olunca bölük pörcük uykuyla ne kadar iyi hissedebilirim ki ? Allahın gücüne gitmesin diye şikayet etmek istemiyorum ama zor işte. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu duyguları yaşamak isteyen kim varsa en kisa zamanda onlarada nasip etsin inşallah.

İnşallah canm inşallah

Yani biz adam 2.çocukta anca bu kadar moda girebiliyor diye delleniyoruz seninki de aşırının aşırısı moda girmiş sen onu omuzlarından tut bi silkele hamile olan sen değilsin benim de
Ahahah aynen yaa öyle diyince de kızıyor yok öyle bir şey diye ama birileri sorunca sanki kendi çekiyor gibi anlatmaları yok mu İşte eğilemiyoruz, midemiz bulanıyor, bebiş çok tekmeliyor hatta 34. haftamız bitti falan dedi geçen ben şok üstüne bir de bana diyor ki herşeyi anlatma bana kadınlardan çok biliyorum artık geçen bir hamileye şunları şunları yaptın mı diye sormuş kadının haber yok ikinci istemezdi aslında ama fikri değişti şimdi bir de kızımız olsa modunda çok yaradı benimkine bu gebelikama yardım yok orası ayrı.

@f_askar84
Aradan zaman geçince sadece güzel kısımları kalıyor aklında canım...içindeki kıpırtılarını özlüyorsun hele de kuzun kardeş kardeş diye çıldırmaya başlarsa bi daha düşünüyorsun...artık nasıl baş edeceğimi biliyorum üstesinden gelirim diyorsun...hepsi geçecek...neler geçmiyor ki...tadını çıkarmaya çalış...oğlum dün sevincinden bütün anaokuluna öğretmenine arkadaşlarına duyurmuş annem doğum iznine ayrıldı diye...sen niye bu kadar sevindin ki dedim nolacal izne ayrıldıysam...diyor ki bir gün okuldan geldiğimde kardeşim dogmuş olacak sürpriz olacak yani izne ayrıldıysan az kaldı demek dünyanın en tatlı en güzel varlığı onlar...nelere katlanılır onlar için...Allah kimseyi evladıyla sınamasın...hepsini unutacaksın...biraz hoşuna giden şeyleri yapmaya çalış...uzan kitap oku komedi filmleri izle tatil günlerde yeşillikler arasında gez eşine naz yap tadını çıkar...hayatının en güzel günleri aslında

töbe de kız aman bağlatma sonra bakarsın. yani doktoruna söylesen magnezyum kullanıyor musun? muhakkak vardır bir destek takviye. az kaldı dayan çoğu şeyler bizde de oluyor sayılı zaman diyerek bekleyeceğiz ne yapalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…