- 27 Mayıs 2015
- 2.044
- 6.735
- 158
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.701
Demekki bu ara herkesin tahammulunde azalma var. Bende kendime kızıyorum çok nazlı oldum diye. Sabretmek çok zor malesef. Elindeki sıkıntı dışında bahsettiğin tüm ağrılar bendede var. Tuvalete gitmek ızdırap resmen. Hele o bel ağrıları..Yatmak bi dert kalkmak bi dert. Birde çalışıyorum ben düşün. Otur kalk yapıyorum devamli. Sanki bebek cikacak gibi hissediyorum. Oyle baski yapiyor alt tarafa.Yarın doğum iznine ayrilicam muhtemelen. Evde nasıl vakit gecircem bilmiyorum ama simdikinden kötü olamaz heralde. Neyse bol bol dua canım.. Geçecek.Kızlar bir akıl verin acıdan sancıdan ağrıdan ölmek üzereyim. Sinirim bozuk, halsiz ve yorgunum. Evimi temizleyemiyorum, bi bulaşık makinesi diziyorum yorgunluktan ölüyorum. Tuvaletten çıktıktan 3 dakika sonra tekrar günlerdir tutuyormuşum gibi sıkışıyorum. Sırtımın sağı, sağ bacağım ve sağ kalçamdaki ağrılar resmen ağlatıyor beni. Oturamıyorum kalkamıyorum uyuyamıyorum. Sağ el bileğimde sinir sıkışması başladı birkaç haftadır, parmaklarım hem davul gibi hem hep uyuşuk. Hiçbir şey tutamıyorum, yapamıyorum. İlk hamileliğim ve kesinlikle tövbe ettim. Normal doğum da yapsam sırf kordon bağlatmak için ameliyat bile olurum. Şansa bırakmayacam asla. Canımdan bezdim, bedenimden bezdim. Tek dayanağımkızımın sağlıklı oluşu ve umarım da böyle sağlıkla gelir dünyaya.
Hadi hayırlı haberlerle gel canım dualarımdasınızAllah var gam yok ... canim alanda o verende o.. inaniyorumki hakkimizda en hayirlisini bilen odur.. Ben isimi rabbime biraktim.. elimden gelenide yaparim insallh..
bugun beyin sinir cerrahi ile gorusmem var ve drmuzlada ... insallh. azcikda olsa iyi seyler duyarim...
Daha önce vuruldum ben bu iğneyi yanmıştım ateşten İnş şimdi bi sıkıntı olmaz yeterki bebeğim iyi olsun ben katlanırım.... Her çektiğimiz günahlarımıza kefaret olucak inşallah canım sende ödülünü alıcaksın Allahın izniylecok guzel canim nerde yaptirdin ..
guzel saglikli günlerde kullanin canim .. artik odadan cikmszsin girer cikar bakarsin..
benim ikk cocugumda sezeryandi ne agri ne sizi hissettim cok sukur ertesi gun dolanmaya başladım dolanis o dolanis hic yatmadim 3. gun markete bile gittik esimle .
oyyy canim 3 doz 6 igne oldum 2 si 24 saat araula 3. su bir hafta sonra .. ama cok kotuydu gercekten tansiyon mu cikti bilemedim ama kalbim sikisti sicak basti ter ter öldüm resmen.. yurt disinda bu igneyi gozetim altında vuruyorlarmis .. artik kuzularin sagligi icin katlandik napalim.. insallh saglikla gelirler..
Kesinlikle canım ben de o kadar yorgunum ki. Vücudumu kaldıramıyorum resmen. Çalışmak ızdırap olmaya başladı.Bu hafta 32 hafta oluyor ben de izne ayrılsam mı bir türlü karar veremedim. Bir taraftan da bi maaşta bi maaştır diyorum.Evde de vakit geçirmek zor gibi.İyice ağırlaştık ama kızım her şeye değer.Demekki bu ara herkesin tahammulunde azalma var. Bende kendime kızıyorum çok nazlı oldum diye. Sabretmek çok zor malesef. Elindeki sıkıntı dışında bahsettiğin tüm ağrılar bendede var. Tuvalete gitmek ızdırap resmen. Hele o bel ağrıları..Yatmak bi dert kalkmak bi dert. Birde çalışıyorum ben düşün. Otur kalk yapıyorum devamli. Sanki bebek cikacak gibi hissediyorum. Oyle baski yapiyor alt tarafa.Yarın doğum iznine ayrilicam muhtemelen. Evde nasıl vakit gecircem bilmiyorum ama simdikinden kötü olamaz heralde. Neyse bol bol dua canım.. Geçecek.
Kızlar bir akıl verin acıdan sancıdan ağrıdan ölmek üzereyim. Sinirim bozuk, halsiz ve yorgunum. Evimi temizleyemiyorum, bi bulaşık makinesi diziyorum yorgunluktan ölüyorum. Tuvaletten çıktıktan 3 dakika sonra tekrar günlerdir tutuyormuşum gibi sıkışıyorum. Sırtımın sağı, sağ bacağım ve sağ kalçamdaki ağrılar resmen ağlatıyor beni. Oturamıyorum kalkamıyorum uyuyamıyorum. Sağ el bileğimde sinir sıkışması başladı birkaç haftadır, parmaklarım hem davul gibi hem hep uyuşuk. Hiçbir şey tutamıyorum, yapamıyorum. İlk hamileliğim ve kesinlikle tövbe ettim. Normal doğum da yapsam sırf kordon bağlatmak için ameliyat bile olurum. Şansa bırakmayacam asla. Canımdan bezdim, bedenimden bezdim. Tek dayanağımkızımın sağlıklı oluşu ve umarım da böyle sağlıkla gelir dünyaya.
En guzeli normal doğum canım insallah gönlüne göre olurAminn aminn. Once hayirlisi. Saglikla gelsinler gelis sekilleri cok onemli degil. Ama ben hem dogumdan sonra hemen toparlanmak istedigim icin hem deninsaah en az 4, gonlumden gecen 5 cocuk istedigim icin biraz da o sebeple sezeryan istemiyorum.
Oh dedeye bak ya :) allah her toruna oyle dede nasip etsin :) ben benimkine soyledigimde umursamadi bile. Gerci suclamayim adami da simdi. Nerdeyse 30. Torunu geliyor adam da torun heyecani kalmamis kiönü arkasi sağı solu torun
Benim bakacak kimsem de yok :/ rabbim gönlümüzden geceni nasip etsin hayirlisiyla.
Mesajini şimdi görüyorum o zaman ben yanılmıyorum demek ki Adıyaman'da da gün veriyordu diye hatırlıyorum vermemesi çok saçma Sezeryan dikislerim çok taze benim daha zatenCanım ben karabükteyim arkadaşım eğitim ve araştırma hastanesinde iki kez doğum yaptı ikisindede tarih verdi dru ilk doğumu drun verdiği tarihte oldu diğerinde sancısı başladığı için erken oldu ama günü verilmişti acaba oraya özgü bir durummuki
Bende cok kararsızım. Devam etmek istiyorum ama önümüzdeki haftalarda is arkadaşım olmayacak. Yükün hepsi benim omzuma binecek. Eski düzende devam edecek olsaydık ayrılmaz idare ederdim ama tek başıma kaldıramam gibi geliyor. Birde günlük 2 saat yol gidip geliyorum. Geçen haftalarda lekelenmem oldu ondanda korkuyorum zaten. Ama evde zaman nasil geçer bilmiyorum ki. Napicaz tüm gün ?Kesinlikle canım ben de o kadar yorgunum ki. Vücudumu kaldıramıyorum resmen. Çalışmak ızdırap olmaya başladı.Bu hafta 32 hafta oluyor ben de izne ayrılsam mı bir türlü karar veremedim. Bir taraftan da bi maaşta bi maaştır diyorum.Evde de vakit geçirmek zor gibi.İyice ağırlaştık ama kızım her şeye değer.
Benimki emmesigi için nerdeyse doğumdan itibaren salladım.diyebilirim canım bunu nasıl ederim bilmiyorum ama sallamaya alistirmak iatemedigim kesin@toistANNONA kızlar sallamadan önce nasıl uyutuyordunuz...benim oğlum 6 yaşında emmeyi bırakana kadar mememle uyudu sonra da yanına uzanırdım koluma falan dokunurdu sonra bir masal okudum ışığı söndürdüm kendi kendine uyumayı öğrettim...yalnız ben bu sefer bebeğin emerek uyumasını istemiyorum işte onu nasıl yapıcaz yani ilk baştan itibaren hep mi salladınız uyuttunuz yoksa başka şekilde uyuturken sallamaya mı döndünüz...daha iyi bir yöntemi olan varsa hemen ögrenmek isterim
Canım bende de çok oluyor o ağrılar. Doktor magnezyum ve maden suyu tavsiye etti. Agridikca 1 2 gün magnezyum içiyorum. Birde günlük 1 maden suyu dedi ama sevmediğim için içemiyorum onu. Magnezyumu doktoruna sor istersen ama maden suyu icebilirsin sende.Kızlar selam, bugün inanılmaz bir kalça ağrısı yaşıyorum. Sadece sağ kalçam ama yürürken falan topalladım hep. Ne yapsam bilemedim ya nasıl geçer bu ağrı. Şuanda soluma uzandığım halde ağrıyor. İnşallah doğurana kadar ağrımaz ya
Canım bende de çok oluyor o ağrılar. Doktor magnezyum ve maden suyu tavsiye etti. Agridikca 1 2 gün magnezyum içiyorum. Birde günlük 1 maden suyu dedi ama sevmediğim için içemiyorum onu. Magnezyumu doktoruna sor istersen ama maden suyu icebilirsin sende.
Bende cok kararsızım. Devam etmek istiyorum ama önümüzdeki haftalarda is arkadaşım olmayacak. Yükün hepsi benim omzuma binecek. Eski düzende devam edecek olsaydık ayrılmaz idare ederdim ama tek başıma kaldıramam gibi geliyor. Birde günlük 2 saat yol gidip geliyorum. Geçen haftalarda lekelenmem oldu ondanda korkuyorum zaten. Ama evde zaman nasil geçer bilmiyorum ki. Napicaz tüm gün ?
Tabi canım sana yükleneceklerse hiçgerek yok. 5 hafta da az değil en agır zor dönemlerimiz. İşin açıkcası ben son 2 haftayı biraz savsaklarım, arkadaşlar da idare eder, 23 nisan 1 mayıs derken gececek zaten. Sabah kalkmak çok zor ya gün içinde uyusam bile kalkamıyorumBende cok kararsızım. Devam etmek istiyorum ama önümüzdeki haftalarda is arkadaşım olmayacak. Yükün hepsi benim omzuma binecek. Eski düzende devam edecek olsaydık ayrılmaz idare ederdim ama tek başıma kaldıramam gibi geliyor. Birde günlük 2 saat yol gidip geliyorum. Geçen haftalarda lekelenmem oldu ondanda korkuyorum zaten. Ama evde zaman nasil geçer bilmiyorum ki. Napicaz tüm gün ?
Muaz isim mi ? Çok güzel güle güle kullansın minik kuzun .
Canım benim hayırlısıyla zamanında kavuş inşallah bebişkoya. Bu sıkıntılarımızın karşılığı inşallah gunahlarimizi dökelim kucagimiza da meleklerimizi sağlıklı bi şekilde alalımGunaydin hatunlar. Yasanan tum zorluklara ragmrn bebislerimizi kucagimiza almamiza al kaldi saglikli sihhatki dogmayi nasip etsin Allah. Valla bende yatarak geciriyorum 32. Haftadan beri hamileligimi o zaman ahrilariniz daha da artiyor biliyor musunuz o yuzden adim atabilmr luksunuz oldugu icin sevinin derim... Yinede gebelik zor bi surec insan istemeyerek hamile kaldiysa bu sureci atlatmakta cok zorlanabilir. Ben surekli dusuk yaotigim icin bu 3. Hamileligim. Her halime yinede sukrediyorum. Bebegimin erken dogum riski var duanda siz siz olun benim gbi yaomayin 30. Haftadan sonra yormayin kendinizi. Persembe 35 haftalik olcak bakalim risklerin bi cogunu atlatmis olacagim sayilir. Ciger gelistirici son doz ilac yapilacak. Kasilma onleyivi ilaclarim kesilecek. Persembe kizimla bulusmaya gitcez teyzeleri. Insallah hersey guzel olur. Iyi ki varsiniz varliginizi hissetmek cok guzel konusup paylasabilmek yalniz hissetmemek. Eslerimiz sevenlerimiz kadar sizkerin de varligini onemsiyorum. Fikirlerimizin tartisilmasindan cok mutlu oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?