2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Demekki bu ara herkesin tahammulunde azalma var. Bende kendime kızıyorum çok nazlı oldum diye. Sabretmek çok zor malesef. Elindeki sıkıntı dışında bahsettiğin tüm ağrılar bendede var. Tuvalete gitmek ızdırap resmen. Hele o bel ağrıları..Yatmak bi dert kalkmak bi dert. Birde çalışıyorum ben düşün. Otur kalk yapıyorum devamli. Sanki bebek cikacak gibi hissediyorum. Oyle baski yapiyor alt tarafa.Yarın doğum iznine ayrilicam muhtemelen. Evde nasıl vakit gecircem bilmiyorum ama simdikinden kötü olamaz heralde. Neyse bol bol dua canım.. Geçecek.

Hadi hayırlı haberlerle gel canım dualarımdasınız

Daha önce vuruldum ben bu iğneyi yanmıştım ateşten İnş şimdi bi sıkıntı olmaz yeterki bebeğim iyi olsun ben katlanırım.... Her çektiğimiz günahlarımıza kefaret olucak inşallah canım sende ödülünü alıcaksın Allahın izniyle

Reactions: c_k
Gunaydin hatunlar. Yasanan tum zorluklara ragmrn bebislerimizi kucagimiza almamiza al kaldi saglikli sihhatki dogmayi nasip etsin Allah. Valla bende yatarak geciriyorum 32. Haftadan beri hamileligimi o zaman ahrilariniz daha da artiyor biliyor musunuz o yuzden adim atabilmr luksunuz oldugu icin sevinin derim... Yinede gebelik zor bi surec insan istemeyerek hamile kaldiysa bu sureci atlatmakta cok zorlanabilir. Ben surekli dusuk yaotigim icin bu 3. Hamileligim. Her halime yinede sukrediyorum. Bebegimin erken dogum riski var duanda siz siz olun benim gbi yaomayin 30. Haftadan sonra yormayin kendinizi. Persembe 35 haftalik olcak bakalim risklerin bi cogunu atlatmis olacagim sayilir. Ciger gelistirici son doz ilac yapilacak. Kasilma onleyivi ilaclarim kesilecek. Persembe kizimla bulusmaya gitcez teyzeleri. Insallah hersey guzel olur. Iyi ki varsiniz varliginizi hissetmek cok guzel konusup paylasabilmek yalniz hissetmemek. Eslerimiz sevenlerimiz kadar sizkerin de varligini onemsiyorum. Fikirlerimizin tartisilmasindan cok mutlu oluyorum.

Kesinlikle canım ben de o kadar yorgunum ki. Vücudumu kaldıramıyorum resmen. Çalışmak ızdırap olmaya başladı.Bu hafta 32 hafta oluyor ben de izne ayrılsam mı bir türlü karar veremedim. Bir taraftan da bi maaşta bi maaştır diyorum.Evde de vakit geçirmek zor gibi.İyice ağırlaştık ama kızım her şeye değer.

Canım hiç isyan etme son zamanlarımız tahammülümüz iyice azalıyor normal olarak. Daha dün diyordum eşime hamilelik 10 11 ay olsa kadınlar kesinlikle doğurmazmış bir daha diye. Senin yaşadıklarının aynısını bende yaşıyorum ellerimde sıkıntı yok ama kalçamda belimde sırtımda hep ağrılar var. Birde sağ böbreğim bebek o tarafta durduğu için büyük sıkıntı var kist oluştuğu için ağrı yapıyor ve mecbur dayanıyorum az kaldı geçecek diye diye kendimi sürekli telkin ediyorum. Çalışıyorum inan işe topallayarak geldim bugün. Bebeklerimiz sağlıklı çok şükür bu yaşadıklarımızın hepsi geçici doğum yaptığımızda hepsi geçecek Allah başka dertler vermesin. Üzülme hiç hep kendini telkin et iyi şeyler düşün.

En guzeli normal doğum canım insallah gönlüne göre olur

Mesajini şimdi görüyorum o zaman ben yanılmıyorum demek ki Adıyaman'da da gün veriyordu diye hatırlıyorum vermemesi çok saçma Sezeryan dikislerim çok taze benim daha zaten

Bende cok kararsızım. Devam etmek istiyorum ama önümüzdeki haftalarda is arkadaşım olmayacak. Yükün hepsi benim omzuma binecek. Eski düzende devam edecek olsaydık ayrılmaz idare ederdim ama tek başıma kaldıramam gibi geliyor. Birde günlük 2 saat yol gidip geliyorum. Geçen haftalarda lekelenmem oldu ondanda korkuyorum zaten. Ama evde zaman nasil geçer bilmiyorum ki. Napicaz tüm gün ?

Benimki emmesigi için nerdeyse doğumdan itibaren salladım.diyebilirim canım bunu nasıl ederim bilmiyorum ama sallamaya alistirmak iatemedigim kesin

Canım bende de çok oluyor o ağrılar. Doktor magnezyum ve maden suyu tavsiye etti. Agridikca 1 2 gün magnezyum içiyorum. Birde günlük 1 maden suyu dedi ama sevmediğim için içemiyorum onu. Magnezyumu doktoruna sor istersen ama maden suyu icebilirsin sende.

Canım magnezyumu ben bayadır içiyorum sırt ağrılarımdan dolayı doktorum vermişti. Maden suyunuda hergün 2 tane içiyorum midemden dolayı hiç içmediğim gün olmadı şimdiye kadar ikisini de. Sanırım ağrı kesici alacağım. Ters hareket mi yaptım acaba diye bile düşünüyorum kalçamdaki kemik ağrıyor kas değilde

Eger maddi acidan cok cok kotu durumda degilseniz ayrilin bnce. Benim calisirken kasilmalarim olmus farketmemisim bebek sanmisim. 32 de kasik ahrisiyla doktorumu aradim ytais yapildi kasilmam olmus. 33 te kontrol amacli cagirdi. Rahim 1 cm incelmis bir haftada. Erken dogum riskim olustu suanda yatiyorum 33. Haftadan beri. Bebegimi tutabildigimiz kadar tutmaya caliscaz. Evde zaman bir sekilde geciyor merak etme bebek bakim kitaplari al. Bebeginin eksikliyle ilgilen.

Tabi canım sana yükleneceklerse hiçgerek yok. 5 hafta da az değil en agır zor dönemlerimiz. İşin açıkcası ben son 2 haftayı biraz savsaklarım, arkadaşlar da idare eder, 23 nisan 1 mayıs derken gececek zaten. Sabah kalkmak çok zor ya gün içinde uyusam bile kalkamıyorum

Canım benim hayırlısıyla zamanında kavuş inşallah bebişkoya. Bu sıkıntılarımızın karşılığı inşallah gunahlarimizi dökelim kucagimiza da meleklerimizi sağlıklı bi şekilde alalım

Normal hamileler, hamileliklerinde diş döker. Benim gibi olanlar ise diş çıkartır. Çok şükür tabiki, diş dökmekten iyidir. Ama diş etim şişti davul gibi oldu ve canim yaniyor :/

Kızlar kalça ağrısı+bacak arası kemik ağrısıni 15.haftadan beri deliler gibi yaşıyorum.gunduz evde yalnızken sağdan sola dönerken deliler gibi bağırıp küfrediyorum geceleri de bağırmamak icin ağzıma yastik bastiriyorum.giyinmek soyunmak işkence zaten. Ayağımı kaldırıp da koltuğa oturamiyorum, geri geri oturup kendimi çekiyorum anca.
Magnezyum kullanmadim şimdi doğruya doğru, günde en az 3 tane maden suyu içiyorum çünkü bagimliyim resmen bayılıyorum. Hiç bir işe yaramıyor orası ayrı.

Komşumuz 3 çocukta da benim gibi inanılmaz çatı ağrısı çektiğini söylemişti, kolay olmuş bütün dogumlari fırt diye tek tesellim o bakalım.

Dün bile rüyamda anneme "oha anne geçti çatı ağrım demekki bebek kanala girdi" diyordum o kadar muzdaribimki rüyalarımda görüyorum çatı ağrısıni.

Ama geçecek, çok şükür bugunumuze. Allah herkese nasip etsin, bu ağrıları çekmek isteyen, çatlakları mumla arayan onca kadın var ki. Allah bize nasip etti onlara da etsin. Sakin olalım, azcık kaldı. 9 ayı atlattık 1 ayı atlatamicaz mı

Doktordan çıktım Bizimkinde tek sıkıntı bebeğin kafası 4 hafta önden gidiyor dr dedi gerçekten büyük bebeğin kafası canım sıkılıyor herkes bakıp anormal mi diyecek yavruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…