2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çatı ağrısı çekenin kolay Doğum yaptığını birkaç kişi söyledi bana. Tek tesellim o benim de canım. İnş hayırlı bir şekilde alırız yavrularımızı kucağımıza.

Doktordan çıktım Bizimkinde tek sıkıntı bebeğin kafası 4 hafta önden gidiyor dr dedi gerçekten büyük bebeğin kafası canım sıkılıyor herkes bakıp anormal mi diyecek yavruma
Can'ım öyle düşünme lütfen. Ben bu ölçümlere falan güvenmiyorum pek. Benim kardeşim de koca kafalı bi bebekti. Hala kafası büyüktür. Emin'im annem bugün doğursaydı ona da 4-5 hafta önde derlerdi.
Ama çook tatlı bi bebekti. Hala da öyle. yakışıklıdır. Zaten minicik oluyor onların kafaları. 4 hafta ne kadar büyük olabilir ki

Doktordan çıktım Bizimkinde tek sıkıntı bebeğin kafası 4 hafta önden gidiyor dr dedi gerçekten büyük bebeğin kafası canım sıkılıyor herkes bakıp anormal mi diyecek yavruma
Canım ultrason aşırı ilerde veya geride gosterbiliyor büyükse bile çok farkedilecek bisey olmadığını düşünüyorum ben sıkıntı yapma şimdiden

Ya ne bileyim dışardan aaa ne büyük kafalı demesinler

Teşekkürler canım instagramda pleksilver diye bir sayfa var orada yaptırdım.
Sen de güzel haberler getir bize inşallah rsbbim tevekkülünün mükafatını versin fazlasıyla
Bu arada benim de sezeryanım çok rahattı aynen 2. Günü ayaklanmıştım bile

Bana da öyle burası terspi gibi geliyor. Beni anlayan ya da benim gibi düşünüp hisseden birileri var diye mutlu oluyorum burada. Sen de güzel haberler getir canım maşallah en zor zamanları atlattın bir hafta daha geçse erken doğum bile sayılmayacak. İnşallah bekler sağlıkla gelir yavrun

Diğer ölçümleri nasıl canım kilosu karnı falan.Tek ileri giden kafası değilim eminim ki kendisi de az da olsa önden gidiyodur. En fazla sezaryan olursun kuzum. Ne tatlı olcak o annesi gör sen

Diğer ölçümleri nasıl canım kilosu karnı falan.Tek ileri giden kafası değilim eminim ki kendisi de az da olsa önden gidiyodur. En fazla sezaryan olursun kuzum. Ne tatlı olcak o annesi gör sen
Genel gelişim bir hafta önden ama dr baştan dolayı ileri gösteriyor haftasıyla uyumlu dedi sadece kafa önden gidiyomuş sezaryan hiç istemiyorum

6mm öndeymiş düşününce hiç bişey ama ne bileyim işte
Hiç kafaya takma bak bi cetvelde 6mm ne kadar? Hiç farkedilecek birşey değil. Bu ultrasonlar çok yanıltıyor. 2 gün arayla 2 farklı özel hastaneye gittim birisinde bana bebek 2200gr haftasiyla uyumlu dediler birinde 2400 gr.haftasindan 15 gün önde normal doğum zor dediler. Inan hiç güvenmiyorum ben canım. Kafana takma o yüzden inanki 5 kilo diyorlar bi doğuyor 3 kilo falan yani guvenilmez

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah vaktini doldurur öyle doğar. Maddi açıdan sıkıntı yasamayiz inşallah ama çalışmak iyi geliyordu. Hafta sonlarinda bile evde afakanlar basıyor. Dediğin gibi kitaplarim var. Hediyelik falan hazirlar bir şekilde oyalarim kendimi artık. Bünye alışkın olmayınca evde yatmak bile zor geliyor demekki.
Ben uzatsam bile 5 hafta dayanamam. Maksimum 3 hafta. Sağlıkcı olduğum için yasadigim sinir stres bile yorulmak için bi sebep malesef. Isin ağır değilse bebekte iyiyse uzat bence. Zaman daha çabuk geçer. İdare edemeyecek gibi olursan ayrilirsin. Öyle bi şansın var nasıl olsa.

Farkedileeğini hiç sanmıyorum bile. Eğer bir sorun oluştırsaydı doktor söylerdi zaten canım. Senin arka bölgen ağrıyordu sanırım bugün nasıl oldun geçti mi

Bana ikiside çok iyi geliyordu. Demekki seninki farklı bir şey canım. Kontrolün yakın mi ? Dayanamayacak gibiysen doktorla görüş bence. Boş yere sıkıntı çekme.

Ya kafası için farklı hastane ve doktorlarda önden dedi ultrason hatası olduğunu düşünmüyorum da napayım artık yapacak bişey yok üzülüyorum da Allah başka sağlık sorunu vermesin

Farkedileeğini hiç sanmıyorum bile. Eğer bir sorun oluştırsaydı doktor söylerdi zaten canım. Senin arka bölgen ağrıyordu sanırım bugün nasıl oldun geçti mi
Onada baktı kadın doğumcu ciddi bişey değil doğum çatlağı dedi inş öyledir

Normal hamileler, hamileliklerinde diş döker. Benim gibi olanlar ise diş çıkartır. Çok şükür tabiki, diş dökmekten iyidir. Ama diş etim şişti davul gibi oldu ve canim yaniyor :/
Canım ılık suya tuz koy gargara yap bnm yirmilikler hamileliğin baslarında şişti hep bi tek o gecirdi

Canım bence kafayı takma hiç benim bebişinde boyu geriydi ama doktor şöyle açıklama yaptı bir normal bebeğin boyunu ölçtü örneğin 42.7 çıktı birde normal haftasında olsa kaç olur diye ölçtü 42.9 çıktı yani anlayacağın milimlik oynamalar olduğu için çok kafana takma dedi. Beni o zaman çok rahatlatmıştı. Bence hiç üzülme o kadar gözle görülecek kadar bir büyüklük olduğunu ben sanmıyorum 4 haftada olsa onlar milimlik değerler cm bile değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…