- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.721
Çatı ağrısı çekenin kolay Doğum yaptığını birkaç kişi söyledi bana. Tek tesellim o benim de canım. İnş hayırlı bir şekilde alırız yavrularımızı kucağımıza.Kızlar kalça ağrısı+bacak arası kemik ağrısıni 15.haftadan beri deliler gibi yaşıyorum.gunduz evde yalnızken sağdan sola dönerken deliler gibi bağırıp küfrediyorumgeceleri de bağırmamak icin ağzıma yastik bastiriyorum.giyinmek soyunmak işkence zaten. Ayağımı kaldırıp da koltuğa oturamiyorum, geri geri oturup kendimi çekiyorum anca.
Magnezyum kullanmadim şimdi doğruya doğru, günde en az 3 tane maden suyu içiyorum çünkü bagimliyim resmen bayılıyorum. Hiç bir işe yaramıyor orası ayrı.
Komşumuz 3 çocukta da benim gibi inanılmaz çatı ağrısı çektiğini söylemişti, kolay olmuş bütün dogumlari fırt diyetek tesellim o bakalım.
Dün bile rüyamda anneme "oha anne geçti çatı ağrım demekki bebek kanala girdi" diyordum o kadar muzdaribimki rüyalarımda görüyorum çatı ağrısıni.
Ama geçecek, çok şükür bugunumuze. Allah herkese nasip etsin, bu ağrıları çekmek isteyen, çatlakları mumla arayan onca kadın var ki. Allah bize nasip etti onlara da etsin. Sakin olalım, azcık kaldı. 9 ayı atlattık 1 ayı atlatamicaz mı
Inşallah canımÇatı ağrısı çekenin kolay Doğum yaptığını birkaç kişi söyledi bana. Tek tesellim o benim de canım. İnş hayırlı bir şekilde alırız yavrularımızı kucağımıza.
Can'ım öyle düşünme lütfen. Ben bu ölçümlere falan güvenmiyorum pek. Benim kardeşim de koca kafalı bi bebekti. Hala kafası büyüktür. Emin'im annem bugün doğursaydı ona da 4-5 hafta önde derlerdi.Doktordan çıktım Bizimkinde tek sıkıntı bebeğin kafası 4 hafta önden gidiyor dr dedi gerçekten büyük bebeğin kafası canım sıkılıyor herkes bakıp anormal mi diyecek yavruma
Canım ultrason aşırı ilerde veya geride gosterbiliyor büyükse bile çok farkedilecek bisey olmadığını düşünüyorum ben sıkıntı yapma şimdidenDoktordan çıktım Bizimkinde tek sıkıntı bebeğin kafası 4 hafta önden gidiyor dr dedi gerçekten büyük bebeğin kafası canım sıkılıyor herkes bakıp anormal mi diyecek yavruma
Ya ne bileyim dışardan aaa ne büyük kafalı demesinlerCan'ım öyle düşünme lütfen. Ben bu ölçümlere falan güvenmiyorum pek. Benim kardeşim de koca kafalı bi bebekti. Hala kafası büyüktür. Emin'im annem bugün doğursaydı ona da 4-5 hafta önde derlerdi.
Ama çook tatlı bi bebekti. Hala da öyle. yakışıklıdır. Zaten minicik oluyor onların kafaları. 4 hafta ne kadar büyük olabilir ki
Teşekkürler canım instagramda pleksilver diye bir sayfa var orada yaptırdım.cok guzel canim nerde yaptirdin ..
guzel saglikli günlerde kullanin canim .. artik odadan cikmszsin girer cikar bakarsin..
benim ikk cocugumda sezeryandi ne agri ne sizi hissettim cok sukur ertesi gun dolanmaya başladım dolanis o dolanis hic yatmadim 3. gun markete bile gittik esimle .
oyyy canim 3 doz 6 igne oldum 2 si 24 saat araula 3. su bir hafta sonra .. ama cok kotuydu gercekten tansiyon mu cikti bilemedim ama kalbim sikisti sicak basti ter ter öldüm resmen.. yurt disinda bu igneyi gozetim altında vuruyorlarmis .. artik kuzularin sagligi icin katlandik napalim.. insallh saglikla gelirler..
Bana da öyle burası terspi gibi geliyor. Beni anlayan ya da benim gibi düşünüp hisseden birileri var diye mutlu oluyorum burada. Sen de güzel haberler getir canım maşallah en zor zamanları atlattın bir hafta daha geçse erken doğum bile sayılmayacak. İnşallah bekler sağlıkla gelir yavrunGunaydin hatunlar. Yasanan tum zorluklara ragmrn bebislerimizi kucagimiza almamiza al kaldi saglikli sihhatki dogmayi nasip etsin Allah. Valla bende yatarak geciriyorum 32. Haftadan beri hamileligimi o zaman ahrilariniz daha da artiyor biliyor musunuz o yuzden adim atabilmr luksunuz oldugu icin sevinin derim... Yinede gebelik zor bi surec insan istemeyerek hamile kaldiysa bu sureci atlatmakta cok zorlanabilir. Ben surekli dusuk yaotigim icin bu 3. Hamileligim. Her halime yinede sukrediyorum. Bebegimin erken dogum riski var duanda siz siz olun benim gbi yaomayin 30. Haftadan sonra yormayin kendinizi. Persembe 35 haftalik olcak bakalim risklerin bi cogunu atlatmis olacagim sayilir. Ciger gelistirici son doz ilac yapilacak. Kasilma onleyivi ilaclarim kesilecek. Persembe kizimla bulusmaya gitcez teyzeleri. Insallah hersey guzel olur. Iyi ki varsiniz varliginizi hissetmek cok guzel konusup paylasabilmek yalniz hissetmemek. Eslerimiz sevenlerimiz kadar sizkerin de varligini onemsiyorum. Fikirlerimizin tartisilmasindan cok mutlu oluyorum.
Diğer ölçümleri nasıl canım kilosu karnı falan.Tek ileri giden kafası değilim eminim ki kendisi de az da olsa önden gidiyodur. En fazla sezaryan olursun kuzum. Ne tatlı olcak o annesi gör senDoktordan çıktım Bizimkinde tek sıkıntı bebeğin kafası 4 hafta önden gidiyor dr dedi gerçekten büyük bebeğin kafası canım sıkılıyor herkes bakıp anormal mi diyecek yavruma
6mm öndeymiş düşününce hiç bişey ama ne bileyim işteCanım ultrason aşırı ilerde veya geride gosterbiliyor büyükse bile çok farkedilecek bisey olmadığını düşünüyorum ben sıkıntı yapma şimdiden
Genel gelişim bir hafta önden ama dr baştan dolayı ileri gösteriyor haftasıyla uyumlu dedi sadece kafa önden gidiyomuş sezaryan hiç istemiyorumDiğer ölçümleri nasıl canım kilosu karnı falan.Tek ileri giden kafası değilim eminim ki kendisi de az da olsa önden gidiyodur. En fazla sezaryan olursun kuzum. Ne tatlı olcak o annesi gör sen
Hiç kafaya takma bak bi cetvelde 6mm ne kadar? Hiç farkedilecek birşey değil. Bu ultrasonlar çok yanıltıyor. 2 gün arayla 2 farklı özel hastaneye gittim birisinde bana bebek 2200gr haftasiyla uyumlu dediler birinde 2400 gr.haftasindan 15 gün önde normal doğum zor dediler. Inan hiç güvenmiyorum ben canım. Kafana takma o yüzden inanki 5 kilo diyorlar bi doğuyor 3 kilo falan yani guvenilmez6mm öndeymiş düşününce hiç bişey ama ne bileyim işte
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah vaktini doldurur öyle doğar. Maddi açıdan sıkıntı yasamayiz inşallah ama çalışmak iyi geliyordu. Hafta sonlarinda bile evde afakanlar basıyor. Dediğin gibi kitaplarim var. Hediyelik falan hazirlar bir şekilde oyalarim kendimi artık. Bünye alışkın olmayınca evde yatmak bile zor geliyor demekki.Eger maddi acidan cok cok kotu durumda degilseniz ayrilin bnce. Benim calisirken kasilmalarim olmus farketmemisim bebek sanmisim. 32 de kasik ahrisiyla doktorumu aradim ytais yapildi kasilmam olmus. 33 te kontrol amacli cagirdi. Rahim 1 cm incelmis bir haftada. Erken dogum riskim olustu suanda yatiyorum 33. Haftadan beri. Bebegimi tutabildigimiz kadar tutmaya caliscaz. Evde zaman bir sekilde geciyor merak etme bebek bakim kitaplari al. Bebeginin eksikliyle ilgilen.
Ben uzatsam bile 5 hafta dayanamam. Maksimum 3 hafta. Sağlıkcı olduğum için yasadigim sinir stres bile yorulmak için bi sebep malesef. Isin ağır değilse bebekte iyiyse uzat bence. Zaman daha çabuk geçer. İdare edemeyecek gibi olursan ayrilirsin. Öyle bi şansın var nasıl olsa.Tabi canım sana yükleneceklerse hiçgerek yok. 5 hafta da az değil en agır zor dönemlerimiz. İşin açıkcası ben son 2 haftayı biraz savsaklarım, arkadaşlar da idare eder, 23 nisan 1 mayıs derken gececek zaten. Sabah kalkmak çok zor ya gün içinde uyusam bile kalkamıyorum
Farkedileeğini hiç sanmıyorum bile. Eğer bir sorun oluştırsaydı doktor söylerdi zaten canım. Senin arka bölgen ağrıyordu sanırım bugün nasıl oldun geçti miDoktordan çıktım Bizimkinde tek sıkıntı bebeğin kafası 4 hafta önden gidiyor dr dedi gerçekten büyük bebeğin kafası canım sıkılıyor herkes bakıp anormal mi diyecek yavruma
Bana ikiside çok iyi geliyordu. Demekki seninki farklı bir şey canım. Kontrolün yakın mi ? Dayanamayacak gibiysen doktorla görüş bence. Boş yere sıkıntı çekme.Canım magnezyumu ben bayadır içiyorum sırt ağrılarımdan dolayı doktorum vermişti. Maden suyunuda hergün 2 tane içiyorum midemden dolayı hiç içmediğim gün olmadı şimdiye kadar ikisini de. Sanırım ağrı kesici alacağım. Ters hareket mi yaptım acaba diye bile düşünüyorum kalçamdaki kemik ağrıyor kas değilde
Ya kafası için farklı hastane ve doktorlarda önden dedi ultrason hatası olduğunu düşünmüyorum da napayım artık yapacak bişey yok üzülüyorum da Allah başka sağlık sorunu vermesinHiç kafaya takma bak bi cetvelde 6mm ne kadar? Hiç farkedilecek birşey değil. Bu ultrasonlar çok yanıltıyor. 2 gün arayla 2 farklı özel hastaneye gittim birisinde bana bebek 2200gr haftasiyla uyumlu dediler birinde 2400 gr.haftasindan 15 gün önde normal doğum zor dediler. Inan hiç güvenmiyorum ben canım. Kafana takma o yüzden inanki 5 kilo diyorlar bi doğuyor 3 kilo falan yani guvenilmez
Onada baktı kadın doğumcu ciddi bişey değil doğum çatlağı dedi inş öyledirFarkedileeğini hiç sanmıyorum bile. Eğer bir sorun oluştırsaydı doktor söylerdi zaten canım. Senin arka bölgen ağrıyordu sanırım bugün nasıl oldun geçti mi
Kafası büyükse genetiktir bukadar üzülme. Bir parmağı eksik olsa mahvoluruz. Belki ilerde kenan imirzalıoğlu gibi olacak. Onun da kocaman kafası var :)Onada baktı kadın doğumcu ciddi bişey değil doğum çatlağı dedi inş öyledir
Canım ılık suya tuz koy gargara yap bnm yirmilikler hamileliğin baslarında şişti hep bi tek o gecirdiNormal hamileler, hamileliklerinde diş döker. Benim gibi olanlar ise diş çıkartır.Çok şükür tabiki, diş dökmekten iyidir. Ama diş etim şişti davul gibi oldu ve canim yaniyor :/
AA çok güzel . Adıyla yaşasın inşaallahInsallah canimm :) Evet Muaz ismine karar verdik islamiyetin kutuphanesi olarak adlandirilan bi sahabenin ismi. Hikayesi guzel olunca etkiledi bizi
Doktordan çıktım Bizimkinde tek sıkıntı bebeğin kafası 4 hafta önden gidiyor dr dedi gerçekten büyük bebeğin kafası canım sıkılıyor herkes bakıp anormal mi diyecek yavruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?