2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bana ikiside çok iyi geliyordu. Demekki seninki farklı bir şey canım. Kontrolün yakın mi ? Dayanamayacak gibiysen doktorla görüş bence. Boş yere sıkıntı çekme.

Yarın canım kontrolüm o yüzden sıkıyorum kendimi aldım bir tane parol geçmesini bekliyorum. Yarın doktoruma sorarım bakalım en diyecek.

Kızlar bu haftalarda herkeste bi sıkıntı çıkıyor galiba . Bizimde öğleden sonra randevumuz var . Bi hafta önce suyu sınırda çıkmıştı . Bakalım şimdi ne diyecek doktor her gün en az üç litre su içtim ve dört kez de havuç suyu içtim acaba işe yaradı mı ? Yaramasa bile bebeğime biraz daha erken kavuşma düşüncesi içimi bi değişik yapıyor. İnşallah zamanını bekler tabi ama hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

Evet milimlik değerlerde hani ilerde kotu durmasın çocukla dalga geçmesinlerde ondan korkuyorum

kardelen384 sen böbreğine katatel taktırmıştın . Ben dayanıp taktırmadım büyüme devam etti sağ böbreğimde . Artık ağrısını hiç bişey kesmiyor bende . Sen ne yaptın nasıl geçiyor ağrısı

Canım bende taktırmadım dayandım geceleri çok zorlanıyorum ağrılar için birde bende kist var o yapıyor büyümeyi hergün istisnasız ağrıyor böbreklerim yarın kontrolümde ne kadar olmuş bakacağım ama. Sıkabildiğim kadar sıkmayı düşünüyorum çok az kaldı şurda. Ağrı geçmiyor hiç bir şekilde ben geçiremedim. Hiç ama hiç sağıma yatmıyorum gece bile dönmeyim diye uyanıp dolanıp gelip tekrar yatıyorum sağıma yatmayım diye. Yinede geçmiyor ağrı

Ya kafası için farklı hastane ve doktorlarda önden dedi ultrason hatası olduğunu düşünmüyorum da napayım artık yapacak bişey yok üzülüyorum da Allah başka sağlık sorunu vermesin

Kafa ici hersey normalse bence hic uzulmemelisin. inan dogdunda cok fark edilmez bile kilo aldikcada denegeler. bizimkinde sivi var beyin saglikli beslenemiyormus ben 33+6 haftalik gittim. basi 37 hafta 4 gunluk cikti. nerdeyse dogum haftalari ustelik kalbi basi dogunca hemen ameliyat bile olabilir. bence darlanma biz bile goremiyoruz kapali kutu doktorlar ultrasyonla tahmini birsey soyluyorlar net bile konusamiyolar. neye hazirlikli olmam lazim diyorum bana akraba evliliginden kiziyo. birseyi bilse derki su ihtimaller olabilir soyle yapalim felan yada su duruma hazirlikli olalim diye. 12 yildan fazla bu isi yapmis doktor bile kapali kutu yorumluyoruz hic birsey icin kesin konusamayiz diyor takma bence

Günaydın hanımlar güne kuzımın ağlamasıyla uyandım çok korktum karnını tutarak ağladı sonra tuvalete gitti peşpeşe gaz çıkardı epeyde çiş yaptı sıkıştığı için olmuştur inşallah korkuttu beni sabah sabah

Benim oğlumda sıkıştığında ağlayarak uyanirdi :) hala.tepinir tuvaleti geldiğinde

Belirtisiznesne İyi bari canim yarın sorarsin. Benimde yarın kontrolüm var. Çok heyecanliyim. Büyüdüğünü hissediyorum. Tosun gibi olmuştur kesin Geçen kontrolde yüzünü gostermemisti.2 aydır görmüyoruz nerdeyse. En son doktor teyzesi bana benzetmisti. İnşallah degismemistir

Benim doktorum dürtüyor oynatıyor napıyor ediyor yarımda olsa görüntü alıyor hep geçen sefer öyle bir dürttü hırsından tekmeledi tekmeledi durdu ama açtı yüzünü. Bakalım yarın nasıl çıkacak çok merak ediyorum insan özlüyor daha görmedennnn

Ay yok bizimki inat etti çekmedi elini. Doktor baya uğraştı ama hiiccc... Koymus elini yanagina sanki dertli dertli bir şey düşünür gibi bi hali vardı. Yazik kuzumun ne derdi varsa

Ay yok bizimki inat etti çekmedi elini. Doktor baya uğraştı ama hiiccc... Koymus elini yanagina sanki dertli dertli bir şey düşünür gibi bi hali vardı. Yazik kuzumun ne derdi varsa

Ya böyle ultrasonda gördükçe çıldırıyorum hemen almak istiyorum kucağıma çok değişik bir duygu gerçekten Rabbim hayırlısıyla doğurup kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Insallah cok sagol duan icin. Yani bu hafta persembe kasilma icin olan ilaci kesecegi icin biraz korkuyorum. 37 de miyad sayiliyo o yuzden 37 den sonra dogmasini daha cok isterim tabiki daha dogum cantamda haka eksikler var. Su lohusa pijamalarindan ne cektim ya ! Siz neler aldiniz fikir verin nolur yoksa alamayacagim.

Kesinlikle oyalaniliyor. Benim isim oturarak bile degil surekli ayakta kalarak yapilan bir is ilk 3 gun kabustu ev. Indirdim kaldirdim bebegin esyalarini utuledim canasirlari yikadim falan derken 32 bitmeden kasilmalar basladi. Zorlamamak gerekiyo iste. Temponu yavaslatacaksin. Al kitabini hava guzel cik balkona oku d vit depola. Ufak yuruyusler yap. Uyu uyan ara ogunlerini duzenli ye. Buluyosun bisey. Benim gbi bir haftaya sigdiracagin isleri 8 haftaya yay mesela.

Benimde sinirda cikmisti sonra 3 lt su ve havuca devam ettim. Saglikli beslendim. Artmis. Ama bebek buyudukte amniyotik sivi az olculuyo normal

Benim oğlumda sıkıştığında ağlayarak uyanirdi :) hala.tepinir tuvaleti geldiğinde
Ya oyunda falan sıkışıyor sağa sola kıvranıyor oyunu bırakıp gitmiyor tuvalete birde parazitten şüpheleniyorum gece diş gıcırdatıyor karın ağrısıda olunca acaba diyorum.bizimle yatıyor ya eşimde diş gıcırdatır ve ağzından su akar kuzumada geçmişmidir acaba diyorum dra götürmüştüm gaita testi yapıldı çıkmadı bişey ama dr her zaman yakalayamayabiliyoruz demişti

Canim ne desem bilemedim kelin ilaci olsa modundayim sanirim

Diş gıcırdatma olayını biliyorum canim ama.benimkide cok üşeniyo oyunu bırakmıyo sonrada zor yetişiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…