- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.741
Bana ikiside çok iyi geliyordu. Demekki seninki farklı bir şey canım. Kontrolün yakın mi ? Dayanamayacak gibiysen doktorla görüş bence. Boş yere sıkıntı çekme.
Onun kafası kocaman mı :) hiç dikkatimi çekmediKafası büyükse genetiktir bukadar üzülme. Bir parmağı eksik olsa mahvoluruz. Belki ilerde kenan imirzalıoğlu gibi olacak. Onun da kocaman kafası var :)
Evet milimlik değerlerde hani ilerde kotu durmasın çocukla dalga geçmesinlerde ondan korkuyorumCanım bence kafayı takma hiç benim bebişinde boyu geriydi ama doktor şöyle açıklama yaptı bir normal bebeğin boyunu ölçtü örneğin 42.7 çıktı birde normal haftasında olsa kaç olur diye ölçtü 42.9 çıktı yani anlayacağın milimlik oynamalar olduğu için çok kafana takma dedi. Beni o zaman çok rahatlatmıştı. Bence hiç üzülme o kadar gözle görülecek kadar bir büyüklük olduğunu ben sanmıyorum 4 haftada olsa onlar milimlik değerler cm bile değil.
Evet milimlik değerlerde hani ilerde kotu durmasın çocukla dalga geçmesinlerde ondan korkuyorum
kardelen384 sen böbreğine katatel taktırmıştın . Ben dayanıp taktırmadım büyüme devam etti sağ böbreğimde . Artık ağrısını hiç bişey kesmiyor bende . Sen ne yaptın nasıl geçiyor ağrısı
Ya kafası için farklı hastane ve doktorlarda önden dedi ultrason hatası olduğunu düşünmüyorum da napayım artık yapacak bişey yok üzülüyorum da Allah başka sağlık sorunu vermesin
Benim oğlumda sıkıştığında ağlayarak uyanirdi :) hala.tepinir tuvaleti geldiğindeGünaydın hanımlar güne kuzımın ağlamasıyla uyandım çok korktum karnını tutarak ağladı sonra tuvalete gitti peşpeşe gaz çıkardı epeyde çiş yaptı sıkıştığı için olmuştur inşallah korkuttu beni sabah sabah
Belirtisiznesne İyi bari canim yarın sorarsin. Benimde yarın kontrolüm var. Çok heyecanliyim. Büyüdüğünü hissediyorum. Tosun gibi olmuştur kesin Geçen kontrolde yüzünü gostermemisti.2 aydır görmüyoruz nerdeyse. En son doktor teyzesi bana benzetmisti. İnşallah degismemistir
Ay yok bizimki inat etti çekmedi elini. Doktor baya uğraştı ama hiiccc... Koymus elini yanagina sanki dertli dertli bir şey düşünür gibi bi hali vardı. Yazik kuzumun ne derdi varsaBenim doktorum dürtüyor oynatıyor napıyor ediyor yarımda olsa görüntü alıyor hepgeçen sefer öyle bir dürttü hırsından tekmeledi tekmeledi durdu ama açtı yüzünü. Bakalım yarın nasıl çıkacak çok merak ediyorum insan özlüyor daha görmedennnn
Ay yok bizimki inat etti çekmedi elini. Doktor baya uğraştı ama hiiccc... Koymus elini yanagina sanki dertli dertli bir şey düşünür gibi bi hali vardı. Yazik kuzumun ne derdi varsa
Insallah cok sagol duan icin. Yani bu hafta persembe kasilma icin olan ilaci kesecegi icin biraz korkuyorum. 37 de miyad sayiliyo o yuzden 37 den sonra dogmasini daha cok isterim tabiki daha dogum cantamda haka eksikler var. Su lohusa pijamalarindan ne cektim ya ! Siz neler aldiniz fikir verin nolur yoksa alamayacagim.Bana da öyle burası terspi gibi geliyor. Beni anlayan ya da benim gibi düşünüp hisseden birileri var diye mutlu oluyorum burada. Sen de güzel haberler getir canım maşallah en zor zamanları atlattın bir hafta daha geçse erken doğum bile sayılmayacak. İnşallah bekler sağlıkla gelir yavrun
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah vaktini doldurur öyle doğar. Maddi açıdan sıkıntı yasamayiz inşallah ama çalışmak iyi geliyordu. Hafta sonlarinda bile evde afakanlar basıyor. Dediğin gibi kitaplarim var. Hediyelik falan hazirlar bir şekilde oyalarim kendimi artık. Bünye alışkın olmayınca evde yatmak bile zor geliyor demekki.
Ben uzatsam bile 5 hafta dayanamam. Maksimum 3 hafta. Sağlıkcı olduğum için yasadigim sinir stres bile yorulmak için bi sebep malesef. Isin ağır değilse bebekte iyiyse uzat bence. Zaman daha çabuk geçer. İdare edemeyecek gibi olursan ayrilirsin. Öyle bi şansın var nasıl olsa.
Kızlar bu haftalarda herkeste bi sıkıntı çıkıyor galiba . Bizimde öğleden sonra randevumuz var . Bi hafta önce suyu sınırda çıkmıştı . Bakalım şimdi ne diyecek doktor her gün en az üç litre su içtim ve dört kez de havuç suyu içtim acaba işe yaradı mı ? Yaramasa bile bebeğime biraz daha erken kavuşma düşüncesi içimi bi değişik yapıyor. İnşallah zamanını bekler tabi ama hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Ya oyunda falan sıkışıyor sağa sola kıvranıyor oyunu bırakıp gitmiyor tuvalete birde parazitten şüpheleniyorum gece diş gıcırdatıyor karın ağrısıda olunca acaba diyorum.bizimle yatıyor ya eşimde diş gıcırdatır ve ağzından su akar kuzumada geçmişmidir acaba diyorum dra götürmüştüm gaita testi yapıldı çıkmadı bişey ama dr her zaman yakalayamayabiliyoruz demiştiBenim oğlumda sıkıştığında ağlayarak uyanirdi :) hala.tepinir tuvaleti geldiğinde
Canim ne desem bilemedimKızlar bir akıl verin acıdan sancıdan ağrıdan ölmek üzereyim. Sinirim bozuk, halsiz ve yorgunum. Evimi temizleyemiyorum, bi bulaşık makinesi diziyorum yorgunluktan ölüyorum. Tuvaletten çıktıktan 3 dakika sonra tekrar günlerdir tutuyormuşum gibi sıkışıyorum. Sırtımın sağı, sağ bacağım ve sağ kalçamdaki ağrılar resmen ağlatıyor beni. Oturamıyorum kalkamıyorum uyuyamıyorum. Sağ el bileğimde sinir sıkışması başladı birkaç haftadır, parmaklarım hem davul gibi hem hep uyuşuk. Hiçbir şey tutamıyorum, yapamıyorum. İlk hamileliğim ve kesinlikle tövbe ettim. Normal doğum da yapsam sırf kordon bağlatmak için ameliyat bile olurum. Şansa bırakmayacam asla. Canımdan bezdim, bedenimden bezdim. Tek dayanağımkızımın sağlıklı oluşu ve umarım da böyle sağlıkla gelir dünyaya.
Diş gıcırdatma olayını biliyorum canim ama.benimkide cok üşeniyo oyunu bırakmıyo sonrada zor yetişiyor :)Ya oyunda falan sıkışıyor sağa sola kıvranıyor oyunu bırakıp gitmiyor tuvalete birde parazitten şüpheleniyorum gece diş gıcırdatıyor karın ağrısıda olunca acaba diyorum.bizimle yatıyor ya eşimde diş gıcırdatır ve ağzından su akar kuzumada geçmişmidir acaba diyorum dra götürmüştüm gaita testi yapıldı çıkmadı bişey ama dr her zaman yakalayamayabiliyoruz demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?