2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar lohusa pijama takimi onerileriniz var mi yahu. Sade sk guzel bisey bulamadim ikinci bir takim olarak. Bir de tecrubeli anneler. Beyaz geceliknsorun oluyor mu. Sabahlik mutlkaa oneriyormusunuz

Kızlar dün kontrolüm vardı bebeğim 2 kilo olmuş :). Yarim saat ultrasonda hiç durmadı kafasını da kaldırmadı elleriyle yüzünü kapatmış güzelce göstermedi kendini. Göbek kordonunu yanına almış eşşek onunla oynuyor. Sonra nst ye girdim ordada uyanık olması gerekiyor ya, benimki sürekli uyudu ne yapsalar uyanmadı. Çokmu inatçı olacak ne :))

Agri geçmiyor maalesef. Havlu utuleyip belime koyuyorum biraz rahatlatıyor. Tuvaletini asla tutma, 1 damla da olsa yap. Idrar tahlili ve kültürü ver sık sik. Enfeksiyon agriyi arttiriyor.
Şu an kac mm bobregin

c_k Temizlik yapicam iste gerçi çoğu bitti ama dolapları boşaltır yerlestiririm yavaş yavaş. O beni baya oyalar. Sonra bebegin eşyalarını yıkar ütülerim. Hediyeliklerle uğraşırım biraz. 2 3 hafta böyle geçer heralde. Sonrada alışmış olurum diye umuyorum. Hayirlisi bakalım inşallah çok bunalmam. Balkon fikri güzelmiş bu arada. Bol bol keyif yaparım artık

Ya böyle ultrasonda gördükçe çıldırıyorum hemen almak istiyorum kucağıma çok değişik bir duygu gerçekten Rabbim hayırlısıyla doğurup kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah. İsteyen herkese nasip olsun.

Oğlumu ağustosta doğurdum canimm ona tlragmen üstüme bişey ortuyodum usutmiyim diye Mayıs'ta da orterim sanırım yorgan sıcaklıklarda dediğin gibi pike atarım bitane üstüme
Anamm sen ağustosta örttüysen nisanda kesin üşürüm benwalla kızımın yetişemeyip ayyy annneee kaçırdıımm dediğide oluyor

Anamm sen ağustosta örttüysen nisanda kesin üşürüm benwalla kızımın yetişemeyip ayyy annneee kaçırdıımm dediğide oluyor
Oda oluyo sıkma hiç canını 6 yaşında hala.kacirdigimiz oluyo alıştım.arrik :)) doğumda Ka kaybetiyoruz bide lohusalık ben usudugumu biliyorum i yüzden orterim kesin :)

Kizlar lohusa pijama takimi onerileriniz var mi yahu. Sade sk guzel bisey bulamadim ikinci bir takim olarak. Bir de tecrubeli anneler. Beyaz geceliknsorun oluyor mu. Sabahlik mutlkaa oneriyormusunuz
Canim ben takim aldim, sonra da giyebileyim diye sade ve penye aldım çok şükür gayet güzel çıktı. Lacivert aldım açık renk sevmiyorum. Pijamafirtinasi diye bi hesaptan instagramdan. 65 tl idi. Bi bak istersen

Buralardayım arkadaşım çok sık giremesem de gün aşırı bakıyorum yazdıklarınıza takip etmeye çalışıyorum ama yetişemiyorum çok yorgunum maalesef buaralar çalışabilir raporu aldım,aldım ama okadar yogun kii sağlık ocagı resmen gün sonuna bitmiş oluyorum,çok fazla ödemim var buarada balon gibi şişiyorum,geceleri hiç rahat uyuyamıyorum,burnum sürekli tıkalı 2haftadır geçmeyen öksürüğüm var,bitmişim de okeye dönüyormuşum gibi hissediyorum.yapılacak işler var.daha temizlik olayına girmedim bile,çantam hazır değil offf bilmiyorumm hiçbir işe mecalim yok nasıl olacak allahtan bebeğin keyfi yerinde de yavrum o biraz içimi rahatlatıyor.. sen nasılsın yok dimi bir sıkıntı

Oda oluyo sıkma hiç canını 6 yaşında hala.kacirdigimiz oluyo alıştım.arrik :)) doğumda Ka kaybetiyoruz bide lohusalık ben usudugumu biliyorum i yüzden orterim kesin :)
Doğru söylüyorsun zaten benim kanamam yoğun oldu çok kan kaybettim iki ünite kan verildi yine öyle olursam inşallah olmam üşürüm bende.

Canim ben takim aldim, sonra da giyebileyim diye sade ve penye aldım çok şükür gayet güzel çıktı. Lacivert aldım açık renk sevmiyorum. Pijamafirtinasi diye bi hesaptan instagramdan. 65 tl idi. Bi bak istersen
Ayy bende istiyorum bu on dugmeli olanlardan. Beden konusunda tereddutte kaldim. Kac kilosun kac beden aldin canim. Benim kalcalarim buyuk bacaklarim kalin yanindaha dogrusu kiloyu oraya aldim. Sen kac beden aldin canim

Kızlar yarın arkadaşım epidural sezeryanla doğum yapacak aynı hastanede yapacağız kısmetse epidural sezeryan için 2300 demişler 30₺ refakatçi suit oda istersek 300₺ doğum fotografçısıda 300müş ilk gün doğumhanede çekcekmiş ikinci gün odada çekim yapcakmış video ve 20 foto veriyormuş

Agri geçmiyor maalesef. Havlu utuleyip belime koyuyorum biraz rahatlatıyor. Tuvaletini asla tutma, 1 damla da olsa yap. Idrar tahlili ve kültürü ver sık sik. Enfeksiyon agriyi arttiriyor.
Şu an kac mm bobregin
En son 30mm olmuştu sag böbreğim . Havlu koyayım belki geçer . acile gittim geçen hafta enfeksiyon çıkmadı . Baskı arttığı için dediler . Serum takılıyor 1 hafta anca rahatlatıyor

Doğuma kadar idare ederim dedim ama arttı benimde . Allah yardımcımız olsun

Doğuma kadar idare ederim dedim ama arttı benimde . Allah yardımcımız olsun

Bende idare etmeye çalışıyorum canım ama edilecek gibi değil bazen ha şimdi acile gideyim diyorum yinede sıkıyorum dişimi. Benim tam ortada kist 1 bucuk santim böbreğin kendiside genişlediği için 3 cm i buldu. En son gittiğimde biraz daha sık dişini dedi bakalım şimdi ne durumda yarın kontrolüm var.

Canımm doğru diyosun tabi inşallah senin bebiştede sıkıntı olmaz Allah dermansız dert vermesin mühim olan bu doğunca görecez ortaya ne çıkacak bakalım

Bana da buscopan ve parol verdi . Cuma günü benim de kontrolüm var bakalım ne olacak ?

Bana da buscopan ve parol verdi . Cuma günü benim de kontrolüm var bakalım ne olacak ?

Benim buscopana alerjim var içemiyorum o yüzden birde ben daha önce böbrek taşı düşürdüm senin ki büyük bir ihtimal taş geçmişin olduğu için böbrek sıkıntı yaptı dedi. Bugün kalçam çok ağrıdığı için parol içtim bir tane ama ne kalçama ne böbreğime fayda etmedi inşallah daha ilerlemeden atlatırız doğuma kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…