- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.761
Oğlumu ağustosta doğurdum canimm ona tlragmen üstüme bişey ortuyodum usutmiyim diye Mayıs'ta da orterim sanırım yorgan sıcaklıklarda dediğin gibi pike atarım bitane üstümeANNONA güle güle kullan canım ben de pike takımı sermeyi düşünüyorum ama hava serinmi olur bilemiyorum
AA çok güzel . Adıyla yaşasın inşaallah
kardelen384 sen böbreğine katatel taktırmıştın . Ben dayanıp taktırmadım büyüme devam etti sağ böbreğimde . Artık ağrısını hiç bişey kesmiyor bende . Sen ne yaptın nasıl geçiyor ağrısı
Amin inşallah. İsteyen herkese nasip olsun.Ya böyle ultrasonda gördükçe çıldırıyorum hemen almak istiyorum kucağıma çok değişik bir duygu gerçekten Rabbim hayırlısıyla doğurup kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Anamm sen ağustosta örttüysen nisanda kesin üşürüm benwalla kızımın yetişemeyip ayyy annneee kaçırdıımm dediğide oluyorOğlumu ağustosta doğurdum canimm ona tlragmen üstüme bişey ortuyodum usutmiyim diye Mayıs'ta da orterim sanırım yorgan sıcaklıklarda dediğin gibi pike atarım bitane üstüme
Oda oluyo sıkma hiç canını 6 yaşında hala.kacirdigimiz oluyo alıştım.arrik :)) doğumda Ka kaybetiyoruz bide lohusalık ben usudugumu biliyorum i yüzden orterim kesin :)Anamm sen ağustosta örttüysen nisanda kesin üşürüm benwalla kızımın yetişemeyip ayyy annneee kaçırdıımm dediğide oluyor
Canim ben takim aldim, sonra da giyebileyim diye sade ve penye aldım çok şükür gayet güzel çıktı. Lacivert aldım açık renk sevmiyorum. Pijamafirtinasi diye bi hesaptan instagramdan. 65 tl idi. Bi bak istersenKizlar lohusa pijama takimi onerileriniz var mi yahu. Sade sk guzel bisey bulamadim ikinci bir takim olarak. Bir de tecrubeli anneler. Beyaz geceliknsorun oluyor mu. Sabahlik mutlkaa oneriyormusunuz
Buralardayım arkadaşım çok sık giremesem de gün aşırı bakıyorum yazdıklarınıza takip etmeye çalışıyorum ama yetişemiyorumsofiarya canim nerelerdesin?
Doğru söylüyorsun zaten benim kanamam yoğun oldu çok kan kaybettim iki ünite kan verildi yine öyle olursam inşallah olmam üşürüm bende.Oda oluyo sıkma hiç canını 6 yaşında hala.kacirdigimiz oluyo alıştım.arrik :)) doğumda Ka kaybetiyoruz bide lohusalık ben usudugumu biliyorum i yüzden orterim kesin :)
Ayy bende istiyorum bu on dugmeli olanlardan. Beden konusunda tereddutte kaldim. Kac kilosun kac beden aldin canim. Benim kalcalarim buyuk bacaklarim kalin yanindaha dogrusu kiloyu oraya aldim. Sen kac beden aldin canimCanim ben takim aldim, sonra da giyebileyim diye sade ve penye aldım çok şükür gayet güzel çıktı. Lacivert aldım açık renk sevmiyorum. Pijamafirtinasi diye bi hesaptan instagramdan. 65 tl idi. Bi bak istersen
En son 30mm olmuştu sag böbreğim . Havlu koyayım belki geçer . acile gittim geçen hafta enfeksiyon çıkmadı . Baskı arttığı için dediler . Serum takılıyor 1 hafta anca rahatlatıyorAgri geçmiyor maalesef. Havlu utuleyip belime koyuyorum biraz rahatlatıyor. Tuvaletini asla tutma, 1 damla da olsa yap. Idrar tahlili ve kültürü ver sık sik. Enfeksiyon agriyi arttiriyor.
Şu an kac mm bobregin
Doğuma kadar idare ederim dedim ama arttı benimde . Allah yardımcımız olsunCanım bende taktırmadım dayandım geceleri çok zorlanıyorum ağrılar için birde bende kist var o yapıyor büyümeyi hergün istisnasız ağrıyor böbreklerim yarın kontrolümde ne kadar olmuş bakacağım ama. Sıkabildiğim kadar sıkmayı düşünüyorum çok az kaldı şurda. Ağrı geçmiyor hiç bir şekilde ben geçiremedim. Hiç ama hiç sağıma yatmıyorum gece bile dönmeyim diye uyanıp dolanıp gelip tekrar yatıyorum sağıma yatmayım diye. Yinede geçmiyor ağrı
Doğuma kadar idare ederim dedim ama arttı benimde . Allah yardımcımız olsun
Canımm doğru diyosun tabi inşallah senin bebiştede sıkıntı olmaz Allah dermansız dert vermesin mühim olan bu doğunca görecez ortaya ne çıkacak bakalımKafa ici hersey normalse bence hic uzulmemelisin. inan dogdunda cok fark edilmez bile kilo aldikcada denegeler. bizimkinde sivi var beyin saglikli beslenemiyormus ben 33+6 haftalik gittim. basi 37 hafta 4 gunluk cikti. nerdeyse dogum haftalari ustelik kalbi basi dogunca hemen ameliyat bile olabilir. bence darlanma biz bile goremiyoruz kapali kutu doktorlar ultrasyonla tahmini birsey soyluyorlar net bile konusamiyolar. neye hazirlikli olmam lazim diyorum bana akraba evliliginden kiziyo. birseyi bilse derki su ihtimaller olabilir soyle yapalim felan yada su duruma hazirlikli olalim diye. 12 yildan fazla bu isi yapmis doktor bile kapali kutu yorumluyoruz hic birsey icin kesin konusamayiz diyor takma bence
Bana da buscopan ve parol verdi . Cuma günü benim de kontrolüm var bakalım ne olacak ?Bende idare etmeye çalışıyorum canım ama edilecek gibi değil bazen ha şimdi acile gideyim diyorum yinede sıkıyorum dişimi. Benim tam ortada kist 1 bucuk santim böbreğin kendiside genişlediği için 3 cm i buldu. En son gittiğimde biraz daha sık dişini dedi bakalım şimdi ne durumda yarın kontrolüm var.
Bana da buscopan ve parol verdi . Cuma günü benim de kontrolüm var bakalım ne olacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?