- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.781
Canım ben 77 kiloyum suan, zaten sanırım o sayfa ureticiymis pijamalari atölyede dikiyorlarmis. İletişime geçtiğimde söyledim kadına hamileyim diye o zaman da daha 68 kilo falandim. 80 olurum ona göre bi beden söyler mısınız dedim L olur dedi, şu an L olur muhtemelen ama XL de olurdu aslındaAyy bende istiyorum bu on dugmeli olanlardan. Beden konusunda tereddutte kaldim. Kac kilosun kac beden aldin canim. Benim kalcalarim buyuk bacaklarim kalin yanindaha dogrusu kiloyu oraya aldim. Sen kac beden aldin canim
Hamile çocuklu ve çalışıyor olmak gerçekten çok zor...dün kontrole gidip çalışamaz raporumu da aldım ev ne kadar güzelmiş yaa...sabahtan beri bir sürü iş yaptım yemek yaptım saat daha 1 miş...oğlum gelmeden ona sürpriz kek yapayım diyorum...ilk hamileliğimde 37ye kadar çalışmıştım ama imkan yok şu anda...Allah ım harika bir yer ev...okul artık çok yorucuydu sürekli ayaktaydım çocuklar koşuşuyordu çarpıp duruyorlardı karnıma falan...keşke ayrılabilsen canım...yazık bizeBuralardayım arkadaşım çok sık giremesem de gün aşırı bakıyorum yazdıklarınıza takip etmeye çalışıyorum ama yetişemiyorumçok yorgunum maalesef buaralar çalışabilir raporu aldım,aldım ama okadar yogun kii sağlık ocagı resmen gün sonuna bitmiş oluyorum,çok fazla ödemim var buarada balon gibi şişiyorum,geceleri hiç rahat uyuyamıyorum,burnum sürekli tıkalı 2haftadır geçmeyen öksürüğüm var,bitmişim de okeye dönüyormuşum gibi hissediyorum.yapılacak işler var.daha temizlik olayına girmedim bile,çantam hazır değil offf bilmiyorumm hiçbir işe mecalim yok nasıl olacak allahtan bebeğin keyfi yerinde de yavrum o biraz içimi rahatlatıyor.. sen nasılsın yok dimi bir sıkıntı
En son 30mm olmuştu sag böbreğim . Havlu koyayım belki geçer . acile gittim geçen hafta enfeksiyon çıkmadı . Baskı arttığı için dediler . Serum takılıyor 1 hafta anca rahatlatıyor
Ne güzel bir sürü şey yapmışsın. Ben sabahtan beri yatıyorum. Kalkıp evi mutfağı toplamam duş almam ve yemek yapmam lazım. Akşama annemler gelecek. Ama 7/24 yatasım varHamile çocuklu ve çalışıyor olmak gerçekten çok zor...dün kontrole gidip çalışamaz raporumu da aldım ev ne kadar güzelmiş yaa...sabahtan beri bir sürü iş yaptım yemek yaptım saat daha 1 miş...oğlum gelmeden ona sürpriz kek yapayım diyorum...ilk hamileliğimde 37ye kadar çalışmıştım ama imkan yok şu anda...Allah ım harika bir yer ev...okul artık çok yorucuydu sürekli ayaktaydım çocuklar koşuşuyordu çarpıp duruyorlardı karnıma falan...keşke ayrılabilsen canım...yazık bize
o zaman hıçkırık önemli ona odaklan kafa neredeyse orada hıçkırıyor
Ne güzel bir sürü şey yapmışsın. Ben sabahtan beri yatıyorum. Kalkıp evi mutfağı toplamam duş almam ve yemek yapmam lazım. Akşama annemler gelecek. Ama 7/24 yatasım var
Bende aynı moddayım yatağımı ve mutfağı zor topladım ağrım sızım olduğundan değil sadece yatasım var börek sarıp buzluğa atcam güya tembelliği bırakırsamNe güzel bir sürü şey yapmışsın. Ben sabahtan beri yatıyorum. Kalkıp evi mutfağı toplamam duş almam ve yemek yapmam lazım. Akşama annemler gelecek. Ama 7/24 yatasım var
Hepimiz ayniyiz sanırım benimde bişey yapmasım yok yataklarimi topladim çamaşır katladim sadece bide uyku setini yıkadım daha mutfak.toplanicak yemek yapılacak ev supurulecek şuan uzatmisim bacaklarimi tvde zaping yapıyorumBende aynı moddayım yatağımı ve mutfağı zor topladım ağrım sızım olduğundan değil sadece yatasım var börek sarıp buzluğa atcam güya tembelliği bırakırsam
Cnm ben trendyoldan aldim. Hamile markalari var cocuk kisminda oradan sectim. kalitesi falan guzel ama bedenler birz buyuk artik idare edecemKizlar lohusa pijama takimi onerileriniz var mi yahu. Sade sk guzel bisey bulamadim ikinci bir takim olarak. Bir de tecrubeli anneler. Beyaz geceliknsorun oluyor mu. Sabahlik mutlkaa oneriyormusunuz
töbe de kız aman bağlatma sonra bakarsın. yani doktoruna söylesen magnezyum kullanıyor musun? muhakkak vardır bir destek takviye. az kaldı dayan çoğu şeyler bizde de oluyor sayılı zaman diyerek bekleyeceğiz ne yapalım.
Bende alt beden ust beden farkli gonderirmisiniz dicem. Suan 73um bende 77 fln olsam ne diyosunuz alt L ust M mi alsam yoksa XL ve L mi desem. Senin suanki kilonda bacak kalca kismi L bedende oluyor muCanım ben 77 kiloyum suan, zaten sanırım o sayfa ureticiymis pijamalari atölyede dikiyorlarmis. İletişime geçtiğimde söyledim kadına hamileyim diye o zaman da daha 68 kilo falandim. 80 olurum ona göre bi beden söyler mısınız dedim L olur dedi, şu an L olur muhtemelen ama XL de olurdu aslında
Bizim burada havada kötü o da bahane oluyor bana ama kalkıp bişeyler yapmam lazım hazır biryerim ağrımıyorkenHepimiz ayniyiz sanırım benimde bişey yapmasım yok yataklarimi topladim çamaşır katladim sadece bide uyku setini yıkadım daha mutfak.toplanicak yemek yapılacak ev supurulecek şuan uzatmisim bacaklarimi tvde zaping yapıyorum
İyiyiz biz de cok şükür. Keske izin alsaydin ama nerden bilecen ki islerin bu kadar yoğunlaşacağını. Kendine dikkat et fazla yormamaya çalış.Buralardayım arkadaşım çok sık giremesem de gün aşırı bakıyorum yazdıklarınıza takip etmeye çalışıyorum ama yetişemiyorumçok yorgunum maalesef buaralar çalışabilir raporu aldım,aldım ama okadar yogun kii sağlık ocagı resmen gün sonuna bitmiş oluyorum,çok fazla ödemim var buarada balon gibi şişiyorum,geceleri hiç rahat uyuyamıyorum,burnum sürekli tıkalı 2haftadır geçmeyen öksürüğüm var,bitmişim de okeye dönüyormuşum gibi hissediyorum.yapılacak işler var.daha temizlik olayına girmedim bile,çantam hazır değil offf bilmiyorumm hiçbir işe mecalim yok nasıl olacak allahtan bebeğin keyfi yerinde de yavrum o biraz içimi rahatlatıyor.. sen nasılsın yok dimi bir sıkıntı
Kalkmadı kalk bak ben kalktim mutfağını topladım doğum çantasına koyacakları mi başladım hazırlamaya ev supurmesi kaldi onuda kocama.yaptirmayi planlıyorum :))Bizim burada havada kötü o da bahane oluyor bana ama kalkıp bişeyler yapmam lazım hazır biryerim ağrımıyorken
Cnm sordugun icin saol. Cok şükür oğlum daha iyiye gidiyor. Bir hafta daha yatacak sonra inşallah sağlıklı bi şekilde cikicaz hastaneden. Bende iyi sayılırım. Tedavim iyi gidiyor. Bebiş te inşallah iyidir. Kilo alamayacak diye cok üzülüyorum. Hem stres sıkıntı yaşadım hemde vücut yorgunluğu, hastanede de yememe dikkat edemiyorum. Inşallah bebek etkilenmez.
Canım boşuna üzüyorsun kendini. Benim oğluşum içinde aynı şeyi söyledi dr um,kafası 4 hafta önden gidiyor diye. Ama daha fazla büyüyemez dedi, ilerki haftalarda dengeler demişti. Ayrıca genetikte olabiliyor, eşimin bebekken kafası büyükmüş. Ben çok takılmadım. Büyüdükçe dengeler diye düşünüyorum. Allah başka sorun vermesin. Şükür sağlıklılar.Ya kafası için farklı hastane ve doktorlarda önden dedi ultrason hatası olduğunu düşünmüyorum da napayım artık yapacak bişey yok üzülüyorum da Allah başka sağlık sorunu vermesin
Benim yavrucugum kesin tekrar ters döndü kesin8bucuk ta uyandim ve daha sadece 2 sefer tuvalete girdim geceleri de kalkmiyorum tuvalete birkac gundur
İşte böyle kesin dönmüştür o maşallah prensesese :)merhabalar :) hıçkırık konuşmuştuk ... Dün gece ve bugün sabah sağ kasığımda neredeyse beş dk süren pıt pıtlar/hıçkırıklar hissettimsanırım kızım döndü İnşallah dönmüştürrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?