- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.801
Bizim de öyle neredeyse 4 haftaya yakın büyük kafamız ama benim ailem öyledir, yuvarlak yüzlü koca kafalıyız. Bir sorun olsa ultrasonda görünür zatens söyler doktor @Hafsa_23Canım boşuna üzüyorsun kendini. Benim oğluşum içinde aynı şeyi söyledi dr um,kafası 4 hafta önden gidiyor diye. Ama daha fazla büyüyemez dedi, ilerki haftalarda dengeler demişti. Ayrıca genetikte olabiliyor, eşimin bebekken kafası büyükmüş. Ben çok takılmadım. Büyüdükçe dengeler diye düşünüyorum. Allah başka sorun vermesin. Şükür sağlıklılar.
Merak etme canım besleniyordur o...diyabet yuzünden ne yediğim belli değil her akşam yüruycem diye heder oluyorum ama çok şükür bebek besleniyor belki fazla tombiş olmaz o kadar...sen vitaminlerini falan aksatma yeter ki...o koşturmada direncin düşmesin...hepsu geçecek inşallahCnm sordugun icin saol. Cok şükür oğlum daha iyiye gidiyor. Bir hafta daha yatacak sonra inşallah sağlıklı bi şekilde cikicaz hastaneden. Bende iyi sayılırım. Tedavim iyi gidiyor. Bebiş te inşallah iyidir. Kilo alamayacak diye cok üzülüyorum. Hem stres sıkıntı yaşadım hemde vücut yorgunluğu, hastanede de yememe dikkat edemiyorum. Inşallah bebek etkilenmez.
Maşallah kuzuya...Benim doktorum daha NST çektirmedi dün gittim 20 gün sonra gel dedi...bu kadar gevşeklik...tahlil yaptırıyorum sonuçlarını götürüyorum...şeker ölçüp yazıyorum götürüp gösteriyorum...doktor mu beni takip ediyor ben mi onu takip ediyorum anlamadımKızlar çıktım bnde kontrolden ilk nst mizi atlattık bi sıkıntı yok . Suyu arttırman işe yaramış dedi biraz daha artmış suyum iyi diyenem ama fena değil dedi . Bol su içmeye devambebiş bi haftada atağa gecmişgecen hafta 2350 gösteriyordu bu hafta 3000 kilo doktor söylemese de ultrason kağıdında kafası 37haftalık gözüküyor . Kilosu niye bu kadar fazla çıktı dedim . Ben ultrasonun yalancısıyım diyor iri değil mi dedim çok takma kafana oynamalar oluyor ultrasonda dedi . Valla bnm doktor çok rahat sanki bende bu ragatşıkla evde doğururum artık
gözün aydın canım, maşallah yavrunaKızlar çıktım bnde kontrolden ilk nst mizi atlattık bi sıkıntı yok . Suyu arttırman işe yaramış dedi biraz daha artmış suyum iyi diyenem ama fena değil dedi . Bol su içmeye devambebiş bi haftada atağa gecmişgecen hafta 2350 gösteriyordu bu hafta 3000 kilo doktor söylemese de ultrason kağıdında kafası 37haftalık gözüküyor . Kilosu niye bu kadar fazla çıktı dedim . Ben ultrasonun yalancısıyım diyor iri değil mi dedim çok takma kafana oynamalar oluyor ultrasonda dedi . Valla bnm doktor çok rahat sanki bende bu ragatşıkla evde doğururum artık
.Kızlar çıktım bnde kontrolden ilk nst mizi atlattık bi sıkıntı yok . Suyu arttırman işe yaramış dedi biraz daha artmış suyum iyi diyenem ama fena değil dedi . Bol su içmeye devambebiş bi haftada atağa gecmişgecen hafta 2350 gösteriyordu bu hafta 3000 kilo doktor söylemese de ultrason kağıdında kafası 37haftalık gözüküyor . Kilosu niye bu kadar fazla çıktı dedim . Ben ultrasonun yalancısıyım diyor iri değil mi dedim çok takma kafana oynamalar oluyor ultrasonda dedi . Valla bnm doktor çok rahat sanki bende bu ragatşıkla evde doğururum artık
Oluyo canım benim bacaklarim kalcam kilo almadı bi tek karnımda var. Ama M alma çünkü kadın 64 kiloyum ben M giyiyorum demişti. En iyisi xl ve L iste. Ordaki bayan yardımcı oluyor sagolsunBende alt beden ust beden farkli gonderirmisiniz dicem. Suan 73um bende 77 fln olsam ne diyosunuz alt L ust M mi alsam yoksa XL ve L mi desem. Senin suanki kilonda bacak kalca kismi L bedende oluyor mu
Benim kızımıda baya dürttü yok hanım efendi yan profil verdi yine cadı bu kız ya cuma kontrole gidicem sen 10 içi kontrolü değerlendiriyomusun canımBenim doktorum dürtüyor oynatıyor napıyor ediyor yarımda olsa görüntü alıyor hepgeçen sefer öyle bir dürttü hırsından tekmeledi tekmeledi durdu ama açtı yüzünü. Bakalım yarın nasıl çıkacak çok merak ediyorum insan özlüyor daha görmedennnn
umudu bile güzelİşte böyle kesin dönmüştür o maşallah prensesese :)
Ay ne güzel doktor kız buKızlar çıktım bnde kontrolden ilk nst mizi atlattık bi sıkıntı yok . Suyu arttırman işe yaramış dedi biraz daha artmış suyum iyi diyenem ama fena değil dedi . Bol su içmeye devambebiş bi haftada atağa gecmişgecen hafta 2350 gösteriyordu bu hafta 3000 kilo doktor söylemese de ultrason kağıdında kafası 37haftalık gözüküyor . Kilosu niye bu kadar fazla çıktı dedim . Ben ultrasonun yalancısıyım diyor iri değil mi dedim çok takma kafana oynamalar oluyor ultrasonda dedi . Valla bnm doktor çok rahat sanki bende bu ragatşıkla evde doğururum artık
Kızlar son eksiklerimide sipariş verdim emzik biberon, pişik kremi sudocrem verdim kimi çok iyi dedi kimi çok kimyasal arada kalmadım değil ama verdim çokta pahalı değil yani 28 lira 125mg tı... Tırnak makası aldım eksiklerimiz bitti çok şükür... Elbise işinde bitti yerleştirme yaptım çok cici oldu herşeyi Rabbim hepimizin bin hevesle aldığı herşeyi sağlıklı bir şekilde kullanmayı nasip etsin inşallah
Geçmiş olsun canım, uyu dinlen.Ciğer geliştirici vuruldum bi ter bi ter ni halsizlik yaptı yine daha öncede böyle olmuştu .. Uyusam keşke geçecek gibi geliyor
Aynen ya ama insan gercekten tedirgin oluyor. Kontrolum yarin. Resmem gecmek bilmedi vakit.Hiç bişey değil de şu bebişin pozisyon durumu beni.en çok strese sokan...hayırlısı neyse o olsun artık. Düşünüp durmak, sürekli ne tarafta hareket ediyor diye karnını dinleyip durmakta yoruyo insanı :) kısaca hayırlısı neyse o olsun
Ah kuzum aynı dertten muzdaribiz. Ama artik takmamaya çalışıyorum kafama, magnezyum da donmesine yardımcı oluyormuş kullanmıyordum bugün başladım. Hayırlısı olsun. Sezeryan araştırmaya başladım nasıl bisey diye ne olur ne olmazAynen ya ama insan gercekten tedirgin oluyor. Kontrolum yarin. Resmem gecmek bilmedi vakit.
Evet biliyorm duydum o bantlari da kullanmadım hiç ağırlığı tartar mi diye cekincem vardı sen kullanmissin deneyeyim ben de o halde. Teşekkür ederim canımcanım cırt cırtlı bantlar var 3M in. çıkardıgında izde bırakmıyor. ben tablolarımı öyle asıyorum duvara. bi arastır istersen
Benim kızımıda baya dürttü yok hanım efendi yan profil verdi yine cadı bu kız ya cuma kontrole gidicem sen 10 içi kontrolü değerlendiriyomusun canım
10 gün içi yazıcaktım canım pardon ücretsiz kontrol hakkı varya hastanede10 içi ne canım anlamadım ben :)
10 gün içi yazıcaktım canım pardon ücretsiz kontrol hakkı varya hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?