- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.821
Niyeki acaba ya beni haftaya bi daha çağırdı nst+muayene etcekMaşallah kuzuya...Benim doktorum daha NST çektirmedi dün gittim 20 gün sonra gel dedi...bu kadar gevşeklik...tahlil yaptırıyorum sonuçlarını götürüyorum...şeker ölçüp yazıyorum götürüp gösteriyorum...doktor mu beni takip ediyor ben mi onu takip ediyorum anlamadım
Gecen hafta normaldi kafa ölçüsü bu hafta böyle çıktı zaten 36 haftayla uyumlu dedi asistanına not aldırırken ben pek inanmıyorum artık bu ölçülere :)Ayne
.
Aynen bencede kafasi milimetrik ilerde cikiyor diye bi hafta ileri diyolar sonra o olculen degerlere gore kilo tahmini yapiyolar. Ne guzel dogsa dogar bebegin kafan rahat bekle..
Ben nedense 3 kilo olduğuna inanmadım ya haftaya bi daha gtcem o zamn anlaşılır doğruluğu bi haftada 650 gram almış gözüküyorAy ne güzel doktor kız bubenim şimdiki de böyle. Kiloma laf etmedi kaç kiloyla hamile kaldın demedi gönlümü fethetti
Ben
Maşallah kuzuya valla 3 kilo olmuş bile ay 3 deyince heyecanlandim sanki dogcak şimdi normal bebek kilosu yabu günlere 46-50 gramlardan falan geldik hey gidi heyyyy
Fiyatlri çok iyiymiş canım benim hastane sadece sezeryana 3300 dedi epidural +500 , sezeryan olsa da epidurale cesaret edemem ben zaten çok tehlikeli emin ellerin yapması lazım omurilikte siniri uyusturuyolar bir milim kaysa sinirin zedelenmesi felce sebep. Bel fitiginda mecburen iki taraflı epidural enjeksiyon oldum onda da korkarak oldm doktorum gatadan proftu.Kızlar yarın arkadaşım epidural sezeryanla doğum yapacak aynı hastanede yapacağız kısmetse epidural sezeryan için 2300 demişler 30₺ refakatçi suit oda istersek 300₺ doğum fotografçısıda 300müş ilk gün doğumhanede çekcekmiş ikinci gün odada çekim yapcakmış video ve 20 foto veriyormuş
Haydarinna & @Sedossedos92 aceleci kuzularımız nasıl oldular siz nasılsınız gelin bakem özlettiniz kendinizi
Kuzum her gün süt vermeye gidiyorum. Sütümü tolere edebiliyormus. Tek sorunumuz ciğerimiz gelişmemiş solunum cihazına bağlı. Umarım tez Zamanda iyi olur evlatlarımız.. ben her zaman burada olamıyorumHaydarinna senin kuzun nasıl bitanem? Seni nasıl anlıyorum suan bilsen..
Canım maşallah bak nasıl atlatıyor her şeyi yavaş yavaş, bu kadar sıkma canını stres yapma sütun kesilmesin bebise lazım olacak. Allah her şeyin iyisini bilir, bence bunu da atlatacak. Dualarım hep sizinle. Allah'ın izniyle bi anda normale dönecek ben öyle hissediyorum ne olursun bol bol dua edip Allah'a bırakalımMerhaba canım bebeğim bugün 1400 gr oldu çok şükür fakat sürekli kalsiyumu yükseliyor sürekli araştırma yapılıyor genetiğe kan verdik bu sabah 1 ay sonra çıkacakmış. Doktor herhangi bir sendrom olabilir diyor tanı olarak hiperkalsemi deniliyor. İnternetten araştırdığım kadarıyla hiperkalsemi yani kalsiyum fazlalığı fiziksel ve beyin fonksiyonlarını etkileyebiliyor. Moralim çok bozuk genetiğe kan götürünce çok canım sokıldı bebeğim engelli veya sorunlu mu olacak bilmiyorum belirsizlik beni mahvediyor. 21 gün oldu doğalı saçlarım döküldü çok yoruldum.
Ne güzel bişey normal.doguma teşvik eder insanı :))Kızlar benim hastanede normal doğum daha pahalı sezeryan ucuz ya ne garip dimiama sizlerden duyduğum kadarıyla gayet uygun fiyatlar. Ilk doğum daha pahalı bu arada 2. Doğum ucuzmus. Ilk doğum 1900 normal dogum 1500 sezeryan oda dahil bu arada. Bir de en pahalilardan biri burda bu hastane. Allah sizin yardımcınız olsun
Haydarinna minigin nasıl oldu canım iyimisiniz
Sağolasın canım benim İnan bende iyi düşünmek istiyorum ama kötüyü de aklımdan çıkaramıyorum. Allahım sağlıklı bi şekilde kucağımıza gelmesini nasip eder inşallahCanım maşallah bak nasıl atlatıyor her şeyi yavaş yavaş, bu kadar sıkma canını stres yapma sütun kesilmesin bebise lazım olacak. Allah her şeyin iyisini bilir, bence bunu da atlatacak. Dualarım hep sizinle. Allah'ın izniyle bi anda normale dönecek ben öyle hissediyorum ne olursun bol bol dua edip Allah'a bırakalım
Genetik tesste temiz cikicak ben inanıyorum bak ne güzel.buyuyo yavrum maşallah ona çok yakında sahada iyi olacak inşallah sürümünde almaya başlamış ne güzel gönlünü ferah tut dualarımız oğlun ve seninleCanım iyiyim çok şükür bebeğim kilo alıyor 9 cc süt veriliyor. 21 gün bugün 1400 gr oldu çok şükür. Kalsiyumu yükseliyor sürekli neden olduğu bulanamadı genetik doktoru bazı şüpheler nedeniyle kan verilmesini incelenmesini istemiş götürüp verdik 1 ay sonra çıkacakmış. Kalsiyum yüksekliği tehlikeli yazıyor internette bilinmezlik içindeyim bebeğim engelli mi olacak yada herhangi bir sendrom mu olacak diye düşünmekten uyuyamıyorum. Halbu ki ikili tarama ve ayrıntılı ultrasonda bişi çıkmamıştı :/
Allah binlerce kez razı olsun canım inşallah bekleyip göreceğiz bakalımGenetik tesste temiz cikicak ben inanıyorum bak ne güzel.buyuyo yavrum maşallah ona çok yakında sahada iyi olacak inşallah sürümünde almaya başlamış ne güzel gönlünü ferah tut dualarımız oğlun ve seninle
Benim ilki spinaldi aslında ondanda memnundum geçen yıl böbrek taşından ameliyat oldum ondada spinal oldum ama bu sefer drum epidural olabilirsin ağrını kendin kontrol edersin dedi anestezi druylada görüşcem bakalım o da epidural derse ondan istiyorum bakalım hayırlısıFiyatlri çok iyiymiş canım benim hastane sadece sezeryana 3300 dedi epidural +500 , sezeryan olsa da epidurale cesaret edemem ben zaten çok tehlikeli emin ellerin yapması lazım omurilikte siniri uyusturuyolar bir milim kaysa sinirin zedelenmesi felce sebep. Bel fitiginda mecburen iki taraflı epidural enjeksiyon oldum onda da korkarak oldm doktorum gatadan proftu.
Yok kız normal daha pahalı baksana 1900Ne güzel bişey normal.doguma teşvik eder insanı :))
Merhaba canım bebeğim bugün 1400 gr oldu çok şükür fakat sürekli kalsiyumu yükseliyor sürekli araştırma yapılıyor genetiğe kan verdik bu sabah 1 ay sonra çıkacakmış. Doktor herhangi bir sendrom olabilir diyor tanı olarak hiperkalsemi deniliyor. İnternetten araştırdığım kadarıyla hiperkalsemi yani kalsiyum fazlalığı fiziksel ve beyin fonksiyonlarını etkileyebiliyor. Moralim çok bozuk genetiğe kan götürünce çok canım sokıldı bebeğim engelli veya sorunlu mu olacak bilmiyorum belirsizlik beni mahvediyor. 21 gün oldu doğalı saçlarım döküldü çok yoruldum.
Aaa hakkaten ya kafa biranda basmadiYok kız normal daha pahalı baksana 1900sezeryan teşvik ediyor 400 lira ucuz sezaryen
Canım ne güzel bebeğin gitgide büyüyor hiç sıkma canını sen sadece duanı et. Herşey güzel olacak diye düşün. Kolay bir süreç değil çok zordur eminim rabbim sabrını verir bir şekilde. Bu sınavı inşallah en güzel şekilde atlatırsın. Sen hep iyi düşün iyi şeyler olsun. Sen güçlü kal ki bebeğinde güçlü kalsın
Aa olabilirAaa hakkaten ya kafa biranda basmadine biçim iş o öyle ama.belki doktorun geliyoruz gecede olsa o yüzden öyledir fiyat +400 doktorun komisyonu dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?