- 6 Nisan 2016
- 323
- 365
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #3.361
Dualar seninlede cnm guzel dusunelim guzel olsunn hayirli haberlerini bekliyiruzK kardelen38 Ellerine sağlık :)
Kizlar kan verdim bekliyorum dualarinizi esirgemeyin,şu durumum netleşsin inşallah,böyle iyice garip oldu
Bi iyi haber bi kotu haber bi iyi haber bi kotu haber
Benim dee her sabah aynı şeykizlar ben dis fircalarken.sabahlari afedersiniz cok oguruyorum..midemi bulandiran tek sey o
Teşekkür ederiz ellerine ve bebişine sağlıkGÜNAYDIN KIZLAR
Listemizi doğum sırasına göre sıraladım. Özel dua isterimExcele sıraladın,ne yaptın ki diyen olursa maalesef öyle değil daha karmaşık, kodlu vs.
@weryew
@Kumsalpoyraz
@butterfly_gns
@kirgincicekler
@ilknur32
hiye
Sevinclihayat
Dilaraginosss
@m3rf392
@mersah22
@fancy life
@fcevriye
@nazligul85
@Bebegimhadi
@Pamukprncess
@Assos
@polyannadunya
@UykucuSirine
@limonlutarcinlikek
@sahra41
Dolunay22
ANNONA
@elifahsen
@toist
@Alemonia
@merve714
O obirannekulan
@pedike
@prettywoman89
@Ayse1995
@-huzur-
@yesilkubbe
T TgNcNc
@sofiarya
@senilk
@Gokfer
@nrcnzyrk
seydaemrah
@La Petit
@ulkuu
@beren20
@tobemother
@pepitoo
@Hayatimmm70
@plojovic
@Zeyno1979
Nar nar şuyu ve çilek yenmemesini söylemelerinin tahminimce sebebi yüze falan suyu değerse bebekte de aynı leke olur inancı gibi geldi.Günaydın hanımlar. Ben maydonoz nane çilek nar nar suyu mısır yemiyorum. Etrafimdan söylenenler ve benim okuduğum yazılardan aklımda kalanlar. Kesinliği yok belki ama Allah korusun vicdan azabı çekmek istemedigim için.
Eline sağlık canımGÜNAYDIN KIZLAR
Listemizi doğum sırasına göre sıraladım. Özel dua isterimExcele sıraladın,ne yaptın ki diyen olursa maalesef öyle değil daha karmaşık, kodlu vs.
@weryew
@Kumsalpoyraz
@butterfly_gns
@kirgincicekler
@ilknur32
hiye
Sevinclihayat
Dilaraginosss
@m3rf392
@mersah22
@fancy life
@fcevriye
@nazligul85
@Bebegimhadi
@Pamukprncess
@Assos
@polyannadunya
@UykucuSirine
@limonlutarcinlikek
@sahra41
Dolunay22
ANNONA
@elifahsen
@toist
@Alemonia
@merve714
O obirannekulan
@pedike
@prettywoman89
@Ayse1995
@-huzur-
@yesilkubbe
T TgNcNc
@sofiarya
@senilk
@Gokfer
@nrcnzyrk
seydaemrah
@La Petit
@ulkuu
@beren20
@tobemother
@pepitoo
@Hayatimmm70
@plojovic
@Zeyno1979
Doğrudur canım bende tam bilmiyorum. Ne duyarsam dikkat etmeye çalışıyorumNar nar şuyu ve çilek yenmemesini söylemelerinin tahminimce sebebi yüze falan suyu değerse bebekte de aynı leke olur inancı gibi geldi.
Günaydın canım ellerine sağlık ınsaallah çok güzel bir hamilelik geçirirsinGÜNAYDIN KIZLAR
@weryew
@Kumsalpoyraz
@butterfly_gns
@kirgincicekler
@ilknur32
hiye
Sevinclihayat
Dilaraginosss
@m3rf392
@mersah22
@fancy life
@fcevriye
@nazligul85
@Bebegimhadi
@Pamukprncess
@Assos
@polyannadunya
@UykucuSirine
@limonlutarcinlikek
@sahra41
Dolunay22
ANNONA
@elifahsen
@toist
@Alemonia
@merve714
O obirannekulan
@pedike
@prettywoman89
@Ayse1995
@-huzur-
@yesilkubbe
T TgNcNc
@sofiarya
@senilk
@Gokfer
@nrcnzyrk
seydaemrah
@La Petit
@ulkuu
@beren20
@tobemother
@pepitoo
@Hayatimmm70
@plojovic
@Zeyno1979
Kızlar benimki boş gebelik olabilir mi doktor yolk sac izlendi embriyo izlenmedi yazdı ultrason kağıdına betam. Çok yüksek kesin görürüm diyodum ben bosmu acaba
Emeğine sağlık ..GÜNAYDIN KIZLAR
@weryew
@Kumsalpoyraz
@butterfly_gns
@kirgincicekler
@ilknur32
hiye
Sevinclihayat
Dilaraginosss
@m3rf392
@mersah22
@fancy life
@fcevriye
@nazligul85
@Bebegimhadi
@Pamukprncess
@Assos
@polyannadunya
@UykucuSirine
@limonlutarcinlikek
@sahra41
Dolunay22
ANNONA
@elifahsen
@toist
@Alemonia
@merve714
O obirannekulan
@pedike
@prettywoman89
@Ayse1995
@-huzur-
@yesilkubbe
T TgNcNc
@sofiarya
@senilk
@Gokfer
@nrcnzyrk
seydaemrah
@La Petit
@ulkuu
@beren20
@tobemother
@pepitoo
@Hayatimmm70
@plojovic
@Zeyno1979
O zaman makinenin eskiliginden dolayı görmediYolk sac varsa embriyo da vardir diye biliyorum.
Geçmiş olsun Allah en kısa zamanda sağlıklı evlat versin nasıl oluyor boş gebelik yolk sac varmiydihanımlar merhabalar dün akşam boş gebelikten kürtaj oldum. bu 2. boş gebeliğim ne yapmalıyım? emin olun o psikoloji ile ağlamaktan doktora bişey soramadım.
Yolk sac varsa sıkıntı yok diye biliyorum ya ultrasondan cnm yada daha bebek için zaman var önce yolk sac olusuyo diye biliyorum internetten baksana bi bizde yanlıs bişey demeyelimKızlar benimki boş gebelik olabilir mi doktor yolk sac izlendi embriyo izlenmedi yazdı ultrason kağıdına betam. Çok yüksek kesin görürüm diyodum ben bosmu acaba
Ben 5.haftadayım canım doktor bana da yolk var hemuz kendısı yok dedi ama yoll olması çok iyi bu gebelıgın saglıklı oldugu anlamına gelır dedı kalp atışı için gün verdi yolk kese olması bebegın olucağı anlamıma gelırmıs olması gereken oymuşş sıkıntı yapma :))Kızlar benimki boş gebelik olabilir mi doktor yolk sac izlendi embriyo izlenmedi yazdı ultrason kağıdına betam. Çok yüksek kesin görürüm diyodum ben bosmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?