- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #34.261
Canım normal doğumda kanama ne kadar oluyor bilmiyorumda sezeryandada baya kanıyosun ilk gün özellikle yoğun oluyor benimde sezeryan olcak depend aldım ilk doğumumda dependi bilmiyordum bebek bezinden kullanmıştım hastanede eve gelince kendi kullandığım ped markasının gecesine geçmiştimBile ler bilmeyenlere anlatsin kizlarbugun hastane cikisi hasta bezi almaya gidecektim. Ama sezeryan ihtimali cikinca vazgeçtim o kadar kanama olur mu diye. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Olsun Can'ım tedbir amaçlı 40 dk sürmüştür. Yavrun da sen de iyi önemli olan o Zaten. Birbirimize destek için burdayızİnşallah canım ya, birde beni 40 dk nst soktular iki kez ayrı ayrı ölçtüler bir tuhaf oldum ama sonra doktor sıkıntı yok deyince içim rahatladı sizlede konuşunca insan rahatlıyor. Sağolasınız
Canım korkma bunun için de kendini yıpratma, evladın sağlıklıymış çok şükür .. artık doğsalar da riskli durumları olmaz Allah’a şükür.. sen beslenmene dikkat et, internete bakarsan kendini yıpratırsın. İnternetten her şeyin en kötüsünü buluyor insan
Can'ım yine de oluyormuş kanama. Yakın zamanda arkadaşım sezaryen oldu. O depend külotlar çok işe yaramış. Sonrasında gelip aşağıdan kirli kanı temizliyorlarmış çünkü.Bile ler bilmeyenlere anlatsin kizlarbugun hastane cikisi hasta bezi almaya gidecektim. Ama sezeryan ihtimali cikinca vazgeçtim o kadar kanama olur mu diye. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bende yatağı yün mu yaptirsam acabaBen aldım canım. Bambu sepet beşik. Ankara suluhanda yaptırdım. Tam takım taklavat veriyor hepsini. Yatak sert sünger ama bana ince geldiği için incecik bir kat yün minder deyim yaptırdım. Yorganı falan var amamı süs amaçlı kullanılacak gibi rahat görünmüyor. Yastık zaten kullanmayı planlamıyorum. Bahar vakti ve yazın yakın olacağı için aldığım kalun battaniyesi yeter diye düşündüm. O yüzden nevresim falan almadım :) uZun oldu ama böyle
Peki rica etsem fotoğrafını atabilirmisin? Yatağı yün mü ?Canım sepet beşiğe uyku seti aldım, İnstagram da Bebekonfor diye bir mağazadan. Beşiğin çevre uzunluğunu sordular sadece. Yatağı yastığı yorganı cibinlik ve kenarlık 135 ti sanırım, kapıda ödedim. Paketi açmamıştım geçenlerde yıkamak içim açtım, kenarlık iki karış uzun olmuş, kestim diktim yeniden ama çok sinirlendim. İnternetten falan alırsan ölçüleri konusunda emin ol canım
Evet diktirmek en güzeli. Yorgan düşünmüyorum sanki bebek battaniyesi yeter gbi geliyor. Yatak ve korumalık. Guzel olur bence :)
canim benim kanamam cok olmustu hasta bezi al mutlaka belli olmaz her ihtimale karsi zaten ameliyata girerken istiyorlar bebek kiyafeti ve hasta beziBile ler bilmeyenlere anlatsin kizlarbugun hastane cikisi hasta bezi almaya gidecektim. Ama sezeryan ihtimali cikinca vazgeçtim o kadar kanama olur mu diye. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Çok yüksek görünüyor...protein de çıkmış nı idrarda??? Şeker yüklemesi yapılmış mıydı? Diyabette keton yükseliyor ama protein de çıkar diyabettense...uzun süre aç ya da susuz kalınca da yükseliyor...öğlen 12de yemek yemiştim 3te randevum vardı doktor acil sezaryene gitmiş gelmesi tahlil istemesi falan 4buçuk oldu idrar tahlili verdim keton pozitif çıkmıştı fazla aç kalma dedi bana normalde kalmıyordum da tabi o gün öyle olduArkadaşlar merhaba 35 haftalık hamileyim. Bugün idrar testi verdim keton değeri en yüksek 5 olmadı gerekirken benimki 150 çıkmış. Varmı başına böyle birşey gelen neden yükselirki
Aslında yemek yiyip gitmiştim 1 saat filan olmuştur maksimum. Şeker yüklemesi yaptıramadım ama sürekli parmağımdan ölçtüm açlık tokluk insafa birşey çıkmadı proteinde yüksek değil bende bilemedim. Belki susuzluktaydım diyorum su içtim mi bi onu hatırlamıyorum işte :) kötü birşey olmasında acil sezeryan filan der diye korktum yarın gidebilirsem gidicem bakalımÇok yüksek görünüyor...protein de çıkmış nı idrarda??? Şeker yüklemesi yapılmış mıydı? Diyabette keton yükseliyor ama protein de çıkar diyabettense...uzun süre aç ya da susuz kalınca da yükseliyor...öğlen 12de yemek yemiştim 3te randevum vardı doktor acil sezaryene gitmiş gelmesi tahlil istemesi falan 4buçuk oldu idrar tahlili verdim keton pozitif çıkmıştı fazla aç kalma dedi bana normalde kalmıyordum da tabi o gün öyle oldu
Ben bizimkini yıkadım hurçlayıp kaldırdım da sayfadaki görselini atayım canım, yün değil elyaf gibi bir şey.. çarşafı yok setin bu arada, onun için de Battal boy çarşaf aldım LCW’den beyaz, ikiye kestim, 25 ya da 20 tlydi sanırım. Bebegin kız mıydı hatırlayamadım, pembesi de var aynısınınPeki rica etsem fotoğrafını atabilirmisin? Yatağı yün mü ?
Canım normal doğumda kanama ne kadar oluyor bilmiyorumda sezeryandada baya kanıyosun ilk gün özellikle yoğun oluyor benimde sezeryan olcak depend aldım ilk doğumumda dependi bilmiyordum bebek bezinden kullanmıştım hastanede eve gelince kendi kullandığım ped markasının gecesine geçmiştim
Can'ım yine de oluyormuş kanama. Yakın zamanda arkadaşım sezaryen oldu. O depend külotlar çok işe yaramış. Sonrasında gelip aşağıdan kirli kanı temizliyorlarmış çünkü.
canim benim kanamam cok olmustu hasta bezi al mutlaka belli olmaz her ihtimale karsi zaten ameliyata girerken istiyorlar bebek kiyafeti ve hasta bezi
Kuzum yastık ve yorganı alt açmak içim kullanırım diye düşündüm gezmeğe gittiğimde falan :) sen de öyle yapabilirsin, minicik kuzular yastığa yatıp yorgan örtemez yaBen aldım canım. Bambu sepet beşik. Ankara suluhanda yaptırdım. Tam takım taklavat veriyor hepsini. Yatak sert sünger ama bana ince geldiği için incecik bir kat yün minder deyim yaptırdım. Yorganı falan var amamı süs amaçlı kullanılacak gibi rahat görünmüyor. Yastık zaten kullanmayı planlamıyorum. Bahar vakti ve yazın yakın olacağı için aldığım kalun battaniyesi yeter diye düşündüm. O yüzden nevresim falan almadım :) uZun oldu ama böyle
Evet canım malesef benim yaşadığım da bir imtihan dı... Engelli dediler amniyosentez oldum onu beklerken yaşadım sonuç temizdi ama yavrumun ömrü yoktu seninki gibi değil benim yavrum zaten yaşam sınırında değildi malesef hiç gelişmemişti . Görüceksin seninde bütün testler temiz çıkıcak gönlün rahat olsun minnak da kilo alıyor sen bu sonuçlarla bir yavrunu kucağına alıp evine döneceksin mutlu mesut inşÜmraniye devlet hastanesindeyim devlet hastanelerini biliyorsun gerçi araştırma olduğu için tüm ihtimalleri değerlendiriyorlar ve en kötüsünü bile insanın yüzüne direk söylüyorlar. Haklarını yiyemem çok güzel bakılıyor bebeğim içim rahat.temiz ve şevkatliler. Allah razı olsun onlardan. Canım seninde mi böyle bir durumun oldu ?
Biz hamileyken orkid de boş durmamış kendini geliştirmiş :) gece pedlerinin numaraları çıkmış yoğunluğuna göre, şaşırdım ama beğendim. En fazla numaralısını aldım, benim hastanede hasta bezi veriyorlarmış o yüzden depend almadımAliyim bari ben de. Peki bir paket yeter mi? 9-10 tane var icinde. İki gun icin yeterli olur mu sizce? Sonrasinda gece pedine gecsek idare eder mi? Bir de bu emici kulotlar sezeryan dikisinin oldugu yere gelmiyor mu?
Ayyy çok heyecanlandım yaa sanki ben doğurcam o gün Rabbim yavrularını bağışlasın canım benimDogum tarihimizi aldik. 12 nisan Allah izin verirse
Safak 14
Gelmez canım çok esnek hafif çok güzel bir şey...Aliyim bari ben de. Peki bir paket yeter mi? 9-10 tane var icinde. İki gun icin yeterli olur mu sizce? Sonrasinda gece pedine gecsek idare eder mi? Bir de bu emici kulotlar sezeryan dikisinin oldugu yere gelmiyor mu?
Yaa ben de alayım hastanede kullanmasam evde kullanırım, normalde benim adetim de yoğun olur, kimbilir şimdi nasıl olacak, alayım dursunGelmez canım çok esnek hafif çok güzel bir şey...EvBoregi ben hastaneden verilen hasta bezini falan da kullanmadım hemşireler baglamak istedi depend emici külot var bunu giyicem ben dedim tamam dediler dokunmadılar annem yardım etti onu giydim...hiçbir yerinden sızıntı falan olmuyor üstüne başına yatağına bişey bulaşmıyor ister dön ister yat ister kalk çok rahat...kesinlikle 1 numara...ped gibi kayma ihtimali de yok her yanı ped olan bir külot ve çıkarıp atıyorsun...yanlarında da cırt cırt var...
Biz hamileyken orkid de boş durmamış kendini geliştirmiş :) gece pedlerinin numaraları çıkmış yoğunluğuna göre, şaşırdım ama beğendim. En fazla numaralısını aldım, benim hastanede hasta bezi veriyorlarmış o yüzden depend almadım
Biz hamileyken orkid de boş durmamış kendini geliştirmiş :) gece pedlerinin numaraları çıkmış yoğunluğuna göre, şaşırdım ama beğendim. En fazla numaralısını aldım, benim hastanede hasta bezi veriyorlarmış o yüzden depend almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?