2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bile ler bilmeyenlere anlatsin kizlar bugun hastane cikisi hasta bezi almaya gidecektim. Ama sezeryan ihtimali cikinca vazgeçtim o kadar kanama olur mu diye. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Canım normal doğumda kanama ne kadar oluyor bilmiyorumda sezeryandada baya kanıyosun ilk gün özellikle yoğun oluyor benimde sezeryan olcak depend aldım ilk doğumumda dependi bilmiyordum bebek bezinden kullanmıştım hastanede eve gelince kendi kullandığım ped markasının gecesine geçmiştim

İnşallah canım ya, birde beni 40 dk nst soktular iki kez ayrı ayrı ölçtüler bir tuhaf oldum ama sonra doktor sıkıntı yok deyince içim rahatladı sizlede konuşunca insan rahatlıyor. Sağolasınız
Olsun Can'ım tedbir amaçlı 40 dk sürmüştür. Yavrun da sen de iyi önemli olan o Zaten. Birbirimize destek için burdayız

Yok canım Allaha şükür çok üzmüyorum kendimi. İnternetten bakarsak gerçekten çok kötü şeyler yazıyor adete ölümcül hastasın. Beslenmeme dikkat edeyim bebeğe kilo yapacak şeyler yedimmi geçer bu süreç biliyorum. Zaten 36 ya giriyorum cuma günü ne kaldı şurda.

Bile ler bilmeyenlere anlatsin kizlar bugun hastane cikisi hasta bezi almaya gidecektim. Ama sezeryan ihtimali cikinca vazgeçtim o kadar kanama olur mu diye. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Can'ım yine de oluyormuş kanama. Yakın zamanda arkadaşım sezaryen oldu. O depend külotlar çok işe yaramış. Sonrasında gelip aşağıdan kirli kanı temizliyorlarmış çünkü.

Bende yatağı yün mu yaptirsam acaba

Peki rica etsem fotoğrafını atabilirmisin? Yatağı yün mü ?

M Mustu 34 bende sepet aldım int gelen uymaz diye bir terzide bu işlerden anlayan yerde özel diktiriyorum yatağını pamuk yaptık yorgan felan elyaf fransız güpürleriyle felan inş güzel olacak
Evet diktirmek en güzeli. Yorgan düşünmüyorum sanki bebek battaniyesi yeter gbi geliyor. Yatak ve korumalık. Guzel olur bence :)

canim benim kanamam cok olmustu hasta bezi al mutlaka belli olmaz her ihtimale karsi zaten ameliyata girerken istiyorlar bebek kiyafeti ve hasta bezi

Arkadaşlar merhaba 35 haftalık hamileyim. Bugün idrar testi verdim keton değeri en yüksek 5 olmadı gerekirken benimki 150 çıkmış. Varmı başına böyle birşey gelen neden yükselirki

Arkadaşlar merhaba 35 haftalık hamileyim. Bugün idrar testi verdim keton değeri en yüksek 5 olmadı gerekirken benimki 150 çıkmış. Varmı başına böyle birşey gelen neden yükselirki
Çok yüksek görünüyor...protein de çıkmış nı idrarda??? Şeker yüklemesi yapılmış mıydı? Diyabette keton yükseliyor ama protein de çıkar diyabettense...uzun süre aç ya da susuz kalınca da yükseliyor...öğlen 12de yemek yemiştim 3te randevum vardı doktor acil sezaryene gitmiş gelmesi tahlil istemesi falan 4buçuk oldu idrar tahlili verdim keton pozitif çıkmıştı fazla aç kalma dedi bana normalde kalmıyordum da tabi o gün öyle oldu

Aslında yemek yiyip gitmiştim 1 saat filan olmuştur maksimum. Şeker yüklemesi yaptıramadım ama sürekli parmağımdan ölçtüm açlık tokluk insafa birşey çıkmadı proteinde yüksek değil bende bilemedim. Belki susuzluktaydım diyorum su içtim mi bi onu hatırlamıyorum işte :) kötü birşey olmasında acil sezeryan filan der diye korktum yarın gidebilirsem gidicem bakalım

Peki rica etsem fotoğrafını atabilirmisin? Yatağı yün mü ?
Ben bizimkini yıkadım hurçlayıp kaldırdım da sayfadaki görselini atayım canım, yün değil elyaf gibi bir şey.. çarşafı yok setin bu arada, onun için de Battal boy çarşaf aldım LCW’den beyaz, ikiye kestim, 25 ya da 20 tlydi sanırım. Bebegin kız mıydı hatırlayamadım, pembesi de var aynısının

Eklentiler

• 11E56E80-272A-4CE6-B622-BC783DC03CE6.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 98

Can'ım yine de oluyormuş kanama. Yakın zamanda arkadaşım sezaryen oldu. O depend külotlar çok işe yaramış. Sonrasında gelip aşağıdan kirli kanı temizliyorlarmış çünkü.

canim benim kanamam cok olmustu hasta bezi al mutlaka belli olmaz her ihtimale karsi zaten ameliyata girerken istiyorlar bebek kiyafeti ve hasta bezi

Aliyim bari ben de. Peki bir paket yeter mi? 9-10 tane var icinde. İki gun icin yeterli olur mu sizce? Sonrasinda gece pedine gecsek idare eder mi? Bir de bu emici kulotlar sezeryan dikisinin oldugu yere gelmiyor mu?

Kuzum yastık ve yorganı alt açmak içim kullanırım diye düşündüm gezmeğe gittiğimde falan :) sen de öyle yapabilirsin, minicik kuzular yastığa yatıp yorgan örtemez ya

Evet canım malesef benim yaşadığım da bir imtihan dı... Engelli dediler amniyosentez oldum onu beklerken yaşadım sonuç temizdi ama yavrumun ömrü yoktu seninki gibi değil benim yavrum zaten yaşam sınırında değildi malesef hiç gelişmemişti . Görüceksin seninde bütün testler temiz çıkıcak gönlün rahat olsun minnak da kilo alıyor sen bu sonuçlarla bir yavrunu kucağına alıp evine döneceksin mutlu mesut inş

Aliyim bari ben de. Peki bir paket yeter mi? 9-10 tane var icinde. İki gun icin yeterli olur mu sizce? Sonrasinda gece pedine gecsek idare eder mi? Bir de bu emici kulotlar sezeryan dikisinin oldugu yere gelmiyor mu?
Biz hamileyken orkid de boş durmamış kendini geliştirmiş :) gece pedlerinin numaraları çıkmış yoğunluğuna göre, şaşırdım ama beğendim. En fazla numaralısını aldım, benim hastanede hasta bezi veriyorlarmış o yüzden depend almadım

Gelmez canım çok esnek hafif çok güzel bir şey... EvBoregi ben hastaneden verilen hasta bezini falan da kullanmadım hemşireler baglamak istedi depend emici külot var bunu giyicem ben dedim tamam dediler dokunmadılar annem yardım etti onu giydim...hiçbir yerinden sızıntı falan olmuyor üstüne başına yatağına bişey bulaşmıyor ister dön ister yat ister kalk çok rahat...kesinlikle 1 numara...ped gibi kayma ihtimali de yok her yanı ped olan bir külot ve çıkarıp atıyorsun...yanlarında da cırt cırt var...

Yaa ben de alayım hastanede kullanmasam evde kullanırım, normalde benim adetim de yoğun olur, kimbilir şimdi nasıl olacak, alayım dursun

Yaa ne guzel. Aylardir o reyonun önünden bile gecmiyordum artik tekrar bakmaya baslamak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…