2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Belirtisiznesne

Canim dogsa bile beraber cikarsiniz eve. Hic canini sikma. Haftan da bebegin kilosu da cok iyi maasallah

İnşallah 2 hafta sonra geçmiş olur canım. Geçmezsede sıkıntı olmazmış çok. İçim şuan rahat insan bebeği merak ediyor. İyiki varsınız kızlarr.

Can'ım ben de ilk kez duydum ama büyük bi sorun değildir olsa dr un söylerdi Zaten. Erken GelmeZ merak etme. Gelse bile çok şükür riskli dönemler geçti.

İnşallah canım ya, birde beni 40 dk nst soktular iki kez ayrı ayrı ölçtüler bir tuhaf oldum ama sonra doktor sıkıntı yok deyince içim rahatladı sizlede konuşunca insan rahatlıyor. Sağolasınız

Ben yine zor nefes alıyorum yaa ayaktayken sanki alta baskı yapıyor uzanınca iyi gibi oluyorum ama nefes almakta zorlanıyorum bebeğin hareketleride dalgalanma şeklinde

Kızlar bambu beşik sepet beşik alan var mı aranızda? Yatağını nerden aldınız ve uyku setini?
Ben yatagimin olculerine gore nevresim takimi diktirdim. Icinede battaniyemin olculerini verdim canim.

Kizlarrrr peki cikolatalari nerden alicaksiniz ben yarim cm kalinliginda olanlardan istiyorum. Madlenlerden degil. Kaliteli uygun fiyatli bildiginiz yerler var mi

Kenarligini da diktirdim mi ve yatağını?

Kızlar bebegin hareketleri bugün cok değişik. Hareketi var ama cok zayif hareketler. Normalde sertti hareketleri şimdi cok ağır belli belirsiz. Var mı benim gbi olan ? Doktoruna soran?
Canım kitapta 35 ten sonra bebekler hızlı büyüdüğünden daha çok uyurlar yazıyor belki ondandir

Bence idare eder çünkü etmese de her an gelebilir bizimkiler senin bebiş de ileri. Gelmezse bir daha gideriz yada su gelince duşa girer jilet yaparız
Ayy ben taşıyamıyorum resmen, paytak ördek gibi sağa sola yatarak yürüyorum resmen. Sen de durumlar nasıl? Karnım ikiye ayrılacak sanki öyle de büyüdü ki sorma

Kizlar hastane icin bebek cikolatasini ne zmn hazirlamayi dusunuyorsunuz. 33+0im suan erken mi. Hangi haftada hazir edilmeli. Ben cikolatayi alip kendim suslucem. Ama susleme 2 gunluk is 40 50 tane cikolata. Emin olamadim.
Ben onu hallettim geçen hafta canım, bebegin çantasına koydum. Oda sıcaklığında bir şey olmaz dedi çikolatacı, aramızda üç hafta var, sende haftaya falan hallet bence aradan çıksın

Cidden öyle internete bakmaya korkuyorum valla en ufak birşeyde kanser çıkartıyor seni. 2 hafta sonra bakalım ne çıkacak inşallah geriler
Canım korkma bunun için de kendini yıpratma, evladın sağlıklıymış çok şükür .. artık doğsalar da riskli durumları olmaz Allah’a şükür.. sen beslenmene dikkat et, internete bakarsan kendini yıpratırsın. İnternetten her şeyin en kötüsünü buluyor insan

Kızlar bambu beşik sepet beşik alan var mı aranızda? Yatağını nerden aldınız ve uyku setini?
Canım sepet beşiğe uyku seti aldım, İnstagram da Bebekonfor diye bir mağazadan. Beşiğin çevre uzunluğunu sordular sadece. Yatağı yastığı yorganı cibinlik ve kenarlık 135 ti sanırım, kapıda ödedim. Paketi açmamıştım geçenlerde yıkamak içim açtım, kenarlık iki karış uzun olmuş, kestim diktim yeniden ama çok sinirlendim. İnternetten falan alırsan ölçüleri konusunda emin ol canım

Ben aldım canım. Bambu sepet beşik. Ankara suluhanda yaptırdım. Tam takım taklavat veriyor hepsini. Yatak sert sünger ama bana ince geldiği için incecik bir kat yün minder deyim yaptırdım. Yorganı falan var amamı süs amaçlı kullanılacak gibi rahat görünmüyor. Yastık zaten kullanmayı planlamıyorum. Bahar vakti ve yazın yakın olacağı için aldığım kalun battaniyesi yeter diye düşündüm. O yüzden nevresim falan almadım :) uZun oldu ama böyle

Hacışerif ti sanırım ad olarak. Onu met ediyolar canım bak istersen internette sitesi var

M Mustu 34 bende sepet aldım int gelen uymaz diye bir terzide bu işlerden anlayan yerde özel diktiriyorum yatağını pamuk yaptık yorgan felan elyaf fransız güpürleriyle felan inş güzel olacak

İNsallah canim.

Kizlar sezeryan olunca da normal dogumdaki gibi hasta bezi gerektirecek kadar kanama oluyor mu? Yoksa normal adet kanamasi gibi mi oluyor?
Bile ler bilmeyenlere anlatsin kizlar bugun hastane cikisi hasta bezi almaya gidecektim. Ama sezeryan ihtimali cikinca vazgeçtim o kadar kanama olur mu diye. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…