- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #34.461
soğuk birşey iç sonra soluna uzanıp karnını dürt bakalım canım bi süreAslinda beklemek istiyorum. Ama doktorda bebek hareketleri azalma olur suyun gelir kan olur agri olur gel demisti ne bilim gunu gunune tutmaz belki diyorum ama bilemedimya evhamlaniorum sanki
canım kac yasında ben kacırdım benim oglum 4 yasına girecek haziranda bizde sorunlar yasıyoruzGeçmiş olsun size de canım. Şuan aynı dediğin gibi dışarı çıkmak biryere gitmek eziyet. İlişkileri aynı öyle. Herşey benim. Benmerkezci davranıyor şiddet uyguluyor. Aynı şeyleri yapıyor. Bir tanıdığımın çocuğu da böyleydi annesi çok döverdi. Çocuk asi mutsuz bir çocuk oldu. Sonra evden kaçtı gitti zaten. Dönülmeyecek hatalar yaptı. Oyüzden zıtlaşmak istemiyorum dediğin gibi. Yaş özelliği herhalde diyorum. O kitabı da okudum canım. Hatta fıtrat pedagojisi ni de okudum. Sonra daha sabırlı davranmya başladım. Ama sorun ağlama krizi ve özür dileme faslı hiç bitmiyor. Kısır döngü ağlama kriziyle başlıyor. Sonra özür diliyor. Sonra istediği olacak sanıyor. Yapmayınca yine baştan ağlamaya başlıyor. Okula gidince düzelecek diyenler var. Belki o da olumlu etkiler. Seneye vermek istemiyordum ama eşim verelim 3 4 saatlik diyor. Siz ne düşünüyorsunuz seneye için
Evet canım mevzuatta da yazar zaten. Sgk dan da sorun çıkar doğum izninden düşer. Maalesef doktorun karıştırmış eminim rapor alacaksan çalışamaz vermeliCanım valla bu konuda o kadar çok şey okudum ki netten sigortaya da ulaşamadım soramadım. Mali müşavirimiz normal raporu kabul edemem doğum iznine çevirmen gerekiyor dedi. Madem çalışabilir niye rapor alıyor diye devlet sorguluyormuş normal rapor alsam da onu benim doğum izin günümden düşermiş zaten. Bana aynen böyle dedi şimdi doktoruma sordum cevap bekliyorum.
diyelim alalh korusun dogum oldu öle sacmalık olurmuBenim rapor muallakta valla dün doktoruma dedim 37 den önce veremem dedi normal rapor yazarım dedi mali müşavirimiz kabul etmiyor normal rapor. Bakalım inşallah sonuçlanırsa alacağım raporumu artık 15 gün daha bekleyemeyeceğim gerçekten topallamaktan acıdan yürüyemiyorum. Ayaklarımda şişmeye başladı evimde de boya badana işleri başlıyor yarın hemen bitirirlerse inşallah temizlik var bir de of of
2015 mayıs doğumlu canım. Yani 3 dolacak bir ay sonra.canım kac yasında ben kacırdım benim oglum 4 yasına girecek haziranda bizde sorunlar yasıyoruz
Günaydın bayanlar
Ben keçeden figürleri dikmeye başladım uçan balonlu hayvan figürlü olcak, buna eklemeler yapacağım abisinide ekliycem süse bence oluyor
*32.hafta bitince "sağlıklı raporunu" (doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabilir raporu) alabiliriz.Canım valla bu konuda o kadar çok şey okudum ki netten sigortaya da ulaşamadım soramadım. Mali müşavirimiz normal raporu kabul edemem doğum iznine çevirmen gerekiyor dedi. Madem çalışabilir niye rapor alıyor diye devlet sorguluyormuş normal rapor alsam da onu benim doğum izin günümden düşermiş zaten. Bana aynen böyle dedi şimdi doktoruma sordum cevap bekliyorum.
diyelim alalh korusun dogum oldu öle sacmalık olurmuBenim rapor muallakta valla dün doktoruma dedim 37 den önce veremem dedi normal rapor yazarım dedi mali müşavirimiz kabul etmiyor normal rapor. Bakalım inşallah sonuçlanırsa alacağım raporumu artık 15 gün daha bekleyemeyeceğim gerçekten topallamaktan acıdan yürüyemiyorum. Ayaklarımda şişmeye başladı evimde de boya badana işleri başlıyor yarın hemen bitirirlerse inşallah temizlik var bir de of of
o dikişler biraz sıkıntı sezeryanın sonrası birazcık sıkıntıKesildigimi bilmek nabzimin 130 vurmasina yeter. Uyurken her sey bitsin. Hatta dikişlerim iyilesene kadar uyandirmasalar keske
Canim benimkiler 28 de dönmüştü ve o zamandan beri aşağıdalar. Yer çekimine nasil karsi gelelim
iyi bir krem faydası mutlaka göreceksin canımBende yarin pedagog la gorusucem .Bizdede baska sorunlar var .Ama ozunde yine sizinki gibi soz dinlemiyor, inadina yapiyor,cok sinirli devamli sorun cikariyor.bi seferlik gitmekle ne olur bilmem ama umarim bi cozum yolu buluruz .
Tesekkur ederim canim begenmene cok sevindim .
Ben basladim canim bir kere surmeme ragmen cok yumusatti.epey etkili gozukuyor
Canim ustten iki yada 3.guzel mis
sana bir boğa daha mı geliyor yani cnm2015 mayıs doğumlu canım. Yani 3 dolacak bir ay sonra.
Allah kolaylık versin canım, neden bozamıyor raporu öyle şey mi olur ki :s o zaman iyiydin şimdi kötüsün bu kadar basit, senin doktor da şaşırmışBenim rapor muallakta valla dün doktoruma dedim 37 den önce veremem dedi normal rapor yazarım dedi mali müşavirimiz kabul etmiyor normal rapor. Bakalım inşallah sonuçlanırsa alacağım raporumu artık 15 gün daha bekleyemeyeceğim gerçekten topallamaktan acıdan yürüyemiyorum. Ayaklarımda şişmeye başladı evimde de boya badana işleri başlıyor yarın hemen bitirirlerse inşallah temizlik var bir de of of
ben boga istiyorum fakat erken dogum olursasana bir boğa daha mı geliyor yani cnmAllah kolaylık versin ve sağlık elbette bebişlerine. ben nisanda çıkarmaya çalışacağım koç olsun
makarna, pekmez ve yoğurt gibi kalsiyum içeren ürünler cnm.kızlar gunde kac litre su içiyorsunuz ? bide malum bebekler bu hafatdan sonra kilo alıyolar kilo artırırcı neler yemek lazım ? muz ve fındık benim bildiğim :)))
Kuzum sen zaten işin içindesin en iyisini bilirsin ama kendi yavrusu olunca insan kıyamıyor.. iki yavrucağın da sana ihtiyacı var, salma kendini, moralini bozmaEvet canım doğru işte ama çok olumlu örnek görünce üzülüyorum. Kıyas değil ama mutsuz rdiyorum diye üzülüyorum. Bir de gerçekten kullanıyor bu durumu. Tek düzeltmek istediğim nokta bu.
Evet canım aynı örneklerden demekki bizimkiler napalım. Hamileliğimdr hep ağladım stresliydim ondan mı böyle oldu bu çocuk diyprum:) maşallah oğluşuna da çok tatlı ve yakışıklı:)
Çok çok haklısın çözüm gerçekten bu. Ama 3 ü doldurmadı daha. Erken diye düşünmedim inan. Ama Eylül de 3.5 olacak eşim çok istiyor belki veririz. Hatta haklısın vermeliyim belki de buna vesile olacak. Bir otoriteye ihtiyacı var. Benim de aynı öğrenci tipinden olup düzelme yaşayan çok çocuk öğrencim oldu.
Geçmeyecek diyorsun yaniözellikle akşam yemeğinden sonra oluyor canım belki de mide şişiyor nefes alamıyoruz
Ben de 3 hurma yiyorum, yarım saat yürüyorum, yüzmeye git diyor benim doktor nasıl gideyim havuzlar bana hiç temiz gelmiyor. Hem bir de hamile mayosu al bilmem ne bir sürü masraf, o parayla oğluma bi şeyler alırım. Canım zaten 4200 ü falan geçerse doguramam ben, kıçım başım parçalanır, o dikiş işinden de çok korkuyorum mikrop kapması çok muhtemel yerde, orda öyle kesik dikiş olacağına, sezeryan tercih ederim doğrusuay pazartesi söyler mi benim doktor birşeyler hatta çatı bakar mı 36. haftada oluyorum. günü bilmemek de çok ilginç. normal doğumu kolaylaştırmak için uğraşalım biz hurma falan yiyorum neler yapalım
Canım sezeryan olacağım tam gün vermedi ama nisanın son haftası 38+3-4te alacağım aksilik olmazsa şuan öyle görünüyor dediMaşallah canım bebeğine ne güzel renkli de görmüşsün sen sezeryan olacaktin değil mi doktorun tarihle ilgili bisey dedi mi acaba seninle günlerimiz aynı bende bi dahaki hafta gidicem kontrole tarih verir mi artık merak ediyorum
Çok sağol canım allah razı olsunohh maşallah canım ne güzel büyümüş kuzucuk, senin de iyi olmana çok sevindim
Öyle doğru söylüyorsun o zaman 4200 geçer bu bebişler Allah biliyor ya. Sağlık olsun olsun. Nasıl yüzcez ayrıca ben zor yürüyorum valla.Ben de 3 hurma yiyorum, yarım saat yürüyorum, yüzmeye git diyor benim doktor nasıl gideyim havuzlar bana hiç temiz gelmiyor. Hem bir de hamile mayosu al bilmem ne bir sürü masraf, o parayla oğluma bi şeyler alırım. Canım zaten 4200 ü falan geçerse doguramam ben, kıçım başım parçalanır, o dikiş işinden de çok korkuyorum mikrop kapması çok muhtemel yerde, orda öyle kesik dikiş olacağına, sezeryan tercih ederim doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?