2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aslinda beklemek istiyorum. Ama doktorda bebek hareketleri azalma olur suyun gelir kan olur agri olur gel demisti ne bilim gunu gunune tutmaz belki diyorum ama bilemedimya evhamlaniorum sanki
soğuk birşey iç sonra soluna uzanıp karnını dürt bakalım canım bi süre

canım kac yasında ben kacırdım benim oglum 4 yasına girecek haziranda bizde sorunlar yasıyoruz

Evet canım mevzuatta da yazar zaten. Sgk dan da sorun çıkar doğum izninden düşer. Maalesef doktorun karıştırmış eminim rapor alacaksan çalışamaz vermeli

diyelim alalh korusun dogum oldu öle sacmalık olurmu benimde ayaklarım ellerim şiş eve gidincede bayılıyorum bir suru iş var kim yapacaksa yalnız değilsin kuzum

*32.hafta bitince "sağlıklı raporunu" (doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabilir raporu) alabiliriz.
*Bundan 35 gün sonra (yada ne zaman bırakmak istersek) "Doğum Öncesi İstirahat Belgesini" (çalışamaz raporunu) alabiliriz.
özeti böyle cnm sen içini ferah tut ben 36. haftada haftaya pazartesi alacağım inş çalışamaz raporunu.

diyelim alalh korusun dogum oldu öle sacmalık olurmu benimde ayaklarım ellerim şiş eve gidincede bayılıyorum bir suru iş var kim yapacaksa yalnız değilsin kuzum
o dikişler biraz sıkıntı sezeryanın sonrası birazcık sıkıntı

iyi bir krem faydası mutlaka göreceksin canım

2015 mayıs doğumlu canım. Yani 3 dolacak bir ay sonra.
sana bir boğa daha mı geliyor yani cnm Allah kolaylık versin ve sağlık elbette bebişlerine. ben nisanda çıkarmaya çalışacağım koç olsun inadı olmaz belki

Allah kolaylık versin canım, neden bozamıyor raporu öyle şey mi olur ki :s o zaman iyiydin şimdi kötüsün bu kadar basit, senin doktor da şaşırmış

kızlar gunde kac litre su içiyorsunuz ? bide malum bebekler bu hafatdan sonra kilo alıyolar kilo artırırcı neler yemek lazım ? muz ve fındık benim bildiğim :)))

Kizlarrr yaaa ben bugun bakla yedim. Sonra bi bakiyim faydalarina dedim. Faydasindan cok zarari varmis. Hatya hamilelikte yenmemesi gereken besinlerdenmis. Siz duydunuzmu boyle bisey

kızlar gunde kac litre su içiyorsunuz ? bide malum bebekler bu hafatdan sonra kilo alıyolar kilo artırırcı neler yemek lazım ? muz ve fındık benim bildiğim :)))
makarna, pekmez ve yoğurt gibi kalsiyum içeren ürünler cnm.

Kuzum sen zaten işin içindesin en iyisini bilirsin ama kendi yavrusu olunca insan kıyamıyor.. iki yavrucağın da sana ihtiyacı var, salma kendini, moralini bozma

ay pazartesi söyler mi benim doktor birşeyler hatta çatı bakar mı 36. haftada oluyorum. günü bilmemek de çok ilginç. normal doğumu kolaylaştırmak için uğraşalım biz hurma falan yiyorum neler yapalım
Ben de 3 hurma yiyorum, yarım saat yürüyorum, yüzmeye git diyor benim doktor nasıl gideyim havuzlar bana hiç temiz gelmiyor. Hem bir de hamile mayosu al bilmem ne bir sürü masraf, o parayla oğluma bi şeyler alırım. Canım zaten 4200 ü falan geçerse doguramam ben, kıçım başım parçalanır, o dikiş işinden de çok korkuyorum mikrop kapması çok muhtemel yerde, orda öyle kesik dikiş olacağına, sezeryan tercih ederim doğrusu

Canım sezeryan olacağım tam gün vermedi ama nisanın son haftası 38+3-4te alacağım aksilik olmazsa şuan öyle görünüyor dedi

Öyle doğru söylüyorsun o zaman 4200 geçer bu bebişler Allah biliyor ya. Sağlık olsun olsun. Nasıl yüzcez ayrıca ben zor yürüyorum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…