2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bencede kreşi düşünmelisin canım kuralları ve toğlumda sadece kendileri olmadığını orada öğreniyorlar benim kızım çok sabırsız benmerkezci dediğim dedikti ama kreşten sonra gerçekten farketti baya

Evet canım mevzuatta da yazar zaten. Sgk dan da sorun çıkar doğum izninden düşer. Maalesef doktorun karıştırmış eminim rapor alacaksan çalışamaz vermeli

İnşallah verirde sıkıntı çıkmaz çok arada kalırım çünkü o zaman. Normalde de düşündüğün zaman zaten mantıklı olan normal raporu kabul etmemesi olması lazım devletin öngördüğü bir süre var zaten 32. haftadan sonra çalışamazsın diyor zaten. Ama bakalım ne cevap gelecek.

Merhaba kızlar, epeydir takip edemiyorum genel olarak baktım ama hastane çantası hazırlıkları ile ilgili bişeyler göremedim. Herkes hazırladı mı? benim gibi hala hazırlamayanlara tavsiyeleriniz var mı?

diyelim alalh korusun dogum oldu öle sacmalık olurmu benimde ayaklarım ellerim şiş eve gidincede bayılıyorum bir suru iş var kim yapacaksa yalnız değilsin kuzum

Ay bu boya işi temizlik işi olmasa ne güzel olurdu aslında. Temizliğe kadın tutacağım ama yine de kendimde hep ayakta olacağım. Allah hepimize kolaylık versin kızlar son aylar cidden çok zor oluyormuş bunu daha iyi anladım

Allah kolaylık versin canım, neden bozamıyor raporu öyle şey mi olur ki :s o zaman iyiydin şimdi kötüsün bu kadar basit, senin doktor da şaşırmış

Bende anlamadım ki canım ya mecbur vermek zorunda normal rapor kabul edemem dedikten sonra napim ben sürünerek gelecek halim yok ya. Ben çalışabilir alırken bir sıkıntım cidden yoktu şimdi bu kalça ağrısı mahvetti beni ay inşallah hallolur biran önce

Öyle doğru söylüyorsun o zaman 4200 geçer bu bebişler Allah biliyor ya. Sağlık olsun olsun. Nasıl yüzcez ayrıca ben zor yürüyorum valla.
Yüzmeye gitmek de mesele, giderken hazırlan gel duş al bilmem ne, ayakta duracak halim yok.. valla bundan sonra hamilelere ekstra özen göstereceğim, önceden hasta değiller hamileler falan diye çok önemsemiyordum, insan başına gelmeden bilmiyormuş. Hayırlısı olsun canım, çok şükür

Ay inşallah canım alabilirim. Bakalım cevap gelsinde bende pazartesi gider hemen alırım raporumu.

Eskiden o şekildeydi canım...belki o da 2016 da değişmiştir...bir de o 37 nin içinde doğum yaparsan sonrasına aktaramıyordun halkın yanıyordu falan...ben 1.de 37ye kadar çalıştım da evet öyle oluyordu tekrar çalışamaz veremiyordu

Belkide o eski yönetmeliği hatırlıyordur. Sigortaya ulaşırsam net öğrencem de. Çok muallakta kaldı benim iş bugün bile zor geldim 13 nisana kadar kendimi düşünemiyorum.

kızlar gunde kac litre su içiyorsunuz ? bide malum bebekler bu hafatdan sonra kilo alıyolar kilo artırırcı neler yemek lazım ? muz ve fındık benim bildiğim :)))
TAhin pekmez muz fındık badem yer fıstığı kaşar peyniri portakal suyu zeytin kilo aldırıyor ben şu aya kadar 3 litre su içiyordum bu ay 1.5-2 litre anca içebiliyorum

Masallah canim cok seker bu findik kurdu op yerime
Kizlarrr yaaa ben bugun bakla yedim. Sonra bi bakiyim faydalarina dedim. Faydasindan cok zarari varmis. Hatya hamilelikte yenmemesi gereken besinlerdenmis. Siz duydunuzmu boyle bisey
Canim burda ogrendim bnde oyleymis ewet cokta canim cekiyor
Merhaba kızlar, epeydir takip edemiyorum genel olarak baktım ama hastane çantası hazırlıkları ile ilgili bişeyler göremedim. Herkes hazırladı mı? benim gibi hala hazırlamayanlara tavsiyeleriniz var mı?
Ben hazirlamadim canim .halen gelmedi geceliklerim.

Canım bence doktora git bekleme.bu haftalarda artık bebek hareketleri önemli.benim doktorum her zamankinden az hareket ederse ya da normalde çok hareket ettiği saatlerde oynamazsa gel dedi.

Canım öncelikle geçmiş olsun..tavrını koymalısın artık bence..yapıyorum özür diliyorum annem affediyor bitiyor...kendi işin kolayını bulmuş yaramaz bızdık...affetme bir dahakine bakalım ne olacak..özrünün çözüm olmadığını tekrar yapmaması gerektiğini bir bir sakın ama net bir tavırla anlatmaya çalış...Aklıma gelenler bunlar Valla umarım işe yarar..belki uzman yardımı alınabilir..arkadaşlarında dediği gibi 3_ 4 saatlik kreş en azından bu kreş olayını bir deneyebilirsin.. Ha bu arada ablamın ikizleri var şuan ilkokul 1 e gidiyorlar sana şöyle diyim onların yanında senin kız melek kalır..bebekliklerinden tutta taki 4 _5 yaşına kadar ..Şuan hamdolsun başka okul adapte vs sıkıntılar var ama o günlerinden eser kalmadı..

Günaydın bayanlar
Ben keçeden figürleri dikmeye başladım uçan balonlu hayvan figürlü olcak, buna eklemeler yapacağım abisinide ekliycem süse bence oluyor
ellerine sağlık çok güzel olmuş

canım 3 numaranın desenini beğendim 2 numarasında yazısıni

Maşallah canım...büyüyorlar bebişler..büyüdükçe heyecan basıyor

Kizlar bugun cok acim cok moralim bozuk .Istahiniz kesildimi demistiniz ya yok benim acildi.
Mide bulantim da var .
Annem arayip hergunku gb yemek saydi bissuru yapacakmis canim cekti.Getirmezde simdi .
Kac kere de canim cekiyo anne bana soyleme demisligim vardi oysa.
Bi dogursamda artik hayirlisiyla kurtulsam bu midemden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…