2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Görenler bu nasıl cocuk mu diyo?? Ya ben bu insanları anlayamıyorum.. çocuk kavramının bi kalıbı mı varmış?? Adı üstünde çocuk! Atlayacak, zıplayacak, tekmeleyecek, ağlayıp gürültü yapacak... 32 yaşımdayım şu saydıklarımı ben yapsam tamam hadi bana desinler bu nasıl yetişkin diye.. ama çocuk nasıl eleştirilir yaaa?? Nefret ediyorum insanların böyle tutumlarından...

Doktorumuz oyun grubuna yazdırın dedi. Eylülde 3 yaşında olcak. Kısmetse yarım gün kreş düşünüyorum. Araştırma içindeyim :) umarım uslanırlar canım.

Annen niye diyip duruyor yayakınsa git derim çat kapı yap...hepsini ye ona bırakma

Evet malesef bazı kesim insanlar bu şekilde. Geçenler kayınvalidem ve oğlumla bir mevlide gittik. Doğal olarak durmadu sıkıldı. Ağladı bağırdı çağırdı ses yaptı. Engel olamıyosun yani. Kadın gelmiş kvye diyor niye vurmuyorsun korkutmuyorsun ne kadar şumartmışsınız sesinizi hiç yükseltmediniz mi. Benim torunlar benim gözümden anlarlar vs. İyi sen devam et teyze dedim. Benim çocuğum bu şekilde biz böyleyiz dedim. Daha da diyecektim ama akrabaydı şükretsin. Arabasız gezmez mesela elinde hep oyuncak arabası olur elinden almaya çalıştı kadın arabayu ses yapıyormuş diye !! Teyze napıyosun sen dedim çektim aldım ama o arada oğlum kadına vurdu. İşte böyle yapınca daha da hırçınlaşıyorlar. Bilmiyorum topluma çıkasım gelmiyor şu çok bilmişlet yüzünden.

Evet canım bazı insanlar gerçekten çok bilmiş oluyor. Gittiğin hiçbir yerden zevk alamıyosun. Ama onun kadar ben anne babaları da eleştiriyorum.Çocuk evi yıkıp dökecek anne babada tık yok.Her şeyin fazlası abartı.

Yeminle ülke olaral cehaletle lanetlenmişiz... kadına bak yaa! 2.5 yaşında cocuk o daha! Uçaklarda çok yapıyolar böyle bebeği ağlayan cocuğu durmayan annelere ters ters bakmalar falan.. hayır kadınların eziyeti kendine yetiyo bir de etrarftan bön bön bakan yadırgayan gözler.. sinir basıyo bana bi kaç kez kavga bile ettim ne olmuş cocuk ağlıyosa durmuyosa ne bakıyosunuz öyle diye. Hiç tahammülüm yok! Zaten kimse kimsenin cocuğuna vur, döv, caze ver diye akıl veremez.. çok basit aslında çocuk çocukca hareket eder biz yetişkinler idare edip onlara alan açmalıyız bu kadar...

sana bir boğa daha mı geliyor yani cnm Allah kolaylık versin ve sağlık elbette bebişlerine. ben nisanda çıkarmaya çalışacağım koç olsun inadı olmaz belki
AY evet bir de o durum var canım. Öliim ben ya valla sonum çok vahim. Koç burcunda inat olmaması biraz az ihtimal ama Allah iyi huy versin. Eşim de boğa ama hiç inatlaşmadık. Erkek ya da yükselenle alakalı. Kızımın yükseleni oğlak o da etkiliyordur

sevindim canım ya bak bunu bilmiyordum.Arkadaş ben rapor aldım demişti ben normal rapor sanmıştım onu.37 ye kadar beklemek de riskli sanki biraz da kendimizi ve bebişi düşünelim.İnşallah idare ederler de gerek kalmaz.23 nisan 1 mayıs tam 36 ve 37. haftama denk geliyor

Kimseyi korkutmak istemem ama dün gittiğim gebelik eğitiminde normal doğumların %98 inde bu kesiğin atıldığını belirttiler. Tabi anneden onay aldıktan sonra. Çünkü özellikle ilk doğumlarda o bölge rahimağzı gibi kasılmayla genişlemediği için kesi atılmasa bile yırtılabiliyormuş. Bundan dolayı düzensiz yırtıklar yerine düzenli bi şekilde kesilip dikildiğini söylediler. Bu hastaneye göre değişiklik gösterebilir. Tabi ki o sırada bölge uyuşturulduğu için bunu hissetmediğimizi belirttiler. Böyle anlatınca gerçekten çok korkunç

Ama hoşuma giden diğer konu ise doğumdan sonra bebeğin bilekliği hemen takılıyormuş. Anne odaya çıktıktan sonra sadece anneye teslim ediliyormuş. ''Ananeleri babaanneleri önceden uyarın ısrar etmesinler biz bebekleri annesinden alırız annesine teslim ederiz'' dediler. Daha önce babaya falan teslim edildiklerini duymuştum. Ama kızıma ilk ben dokunmak koklamak isterim. Bu kadarı bencilliğe girmiyordur herhalde

Kuzum sen zaten işin içindesin en iyisini bilirsin ama kendi yavrusu olunca insan kıyamıyor.. iki yavrucağın da sana ihtiyacı var, salma kendini, moralini bozma
Terzi kendi söküğünü hiç hiç dikemiyormuş canım. Aksine yamuk yumuk bütğn dikişler eller iğne batıklarıyla dolu :)
Kaç yaşında başladı gitmeye peki canım şuan 3 olmadı bile benim kız. Eylülde 3.5 olacak ozamam göndermek iyi gelecek sanırım
Verir canım merak etme hatta hatasını farkedince utanır. Zaten vermek zorunda. Ama çalışamaz alırsan artık işe gidemeyeceksin.

Annenin numarasını ver canım iki çift lafım var ona baştan beri :) bilerek yapmıyor yapmasına da kaç kere uyardın, bazen benimki de yapıyor sonra toparlıyor hemen.. yakınsa gidiver ben geldim diye, her şeyi ye, kalanları da paket yap yarın yersin

ESMERSIRINE
En azından sırt üstü yatabilirim degil mi
Aylardir sadece sola yatiyorum.
evet kuzum yatabilirsin lohusa dönemini atlatmak için nacizade fikirlerim var deneyim olarak soyluyorum oncelikle bu donemin gececeğini kendini iyi hissetmen gerekecek bakımına bakacak lafları sallamıyacaksın sütün az sancısmı var hic takmayacann

Evet bir de kendiliğinden yırtılma olayı var, sonra bu dikişler içine et alıyormuş, çok kötü görünmesini geçtim kişiyi rahatsız ediyormuş, işin yoksa git bir de vajina estetiği yaptır iki ucu pisli değnek, bakalım doktor ne diyecek bu hafta...
Ayyy tabiki bebeği anneye versinler, neden annesinden önce başkası koklasın ki, annesine verilmesi önemli zaten.. benim gittiğim hastanede doğar doğmaz annenin göğsüne koyuyorlar daha göbeği bile kesilmeden sonra alıp hazırlıyorlar

Duymadım ama ben yedim canım hatta yarım kilı almıştım eşim sevmiyor yenedi 2-3 gün ben yoğurtlayıp yedim

Ya dunde bugunde 2 kasik yedim. Insallah bsycik olmaz.

Masallah canim cok seker bu findik kurdu op yerime

Canim burda ogrendim bnde oyleymis ewet cokta canim cekiyor

Ben hazirlamadim canim .halen gelmedi geceliklerim.

Ay bosver canin cekmesin bende smdi yarin olsada bi sıkıntı olmadan atlatmis olsam diye bakiyorum

canım ben geçen perşembe çalışabilir raporu aldım, sınav haftasında bırakmayayım diye bir hafta daha çalıştım bıgün de ayrıldım. 33. haftada aldım yani 37’yi beklemen gerekmiyor.

kızlar bombaaaa sorularım geliyooooooo
1) dogumdan sonra karın baglamak gerekiyo özellikle sezeryan korse aldınız mı???
2) acıköğretim sınavı 14-15 nisan benim gibi giren varmı?
3)bebeği kilo aldırmamız için ne yemeliyiz?

Ben 2 ve 3 diyorum çok güzeller nerde yaptıracaksın canım :)
Ahhhhh canım. Sen psikoloji okumuştun değil mi. Beni bir çözümle ne olur. İşte bu dediğin sebeplerle yaklaştım belki de kızıma. O da pekiştirdi bence. Toplulukta kızımınnyanında bu şekilde yorumlar olunca çocuk daha da tepki veriyor. Ve ben yansıtmasam da kızıma bilinçaltıma işliyor işte. Robot gibi laftan anlayan 2.5 yaşında bir çocuk bekliyorum. Bir benimki
Böyle sanıyorum. Hep bu evdeki kalabalıl ortamlar yüzünden. Artık biryere gütmek istemiyorum bu sebepten. Birileri de çocuk bu çok normal tamam konuş anlat gerekirse kız ama sakin ol geçecek desin. Yok anam felaket tellalı hepsi. Yandınız bittiniz bizimkiler bakınca korkar
Doktorumuz oyun grubuna yazdırın dedi. Eylülde 3 yaşında olcak. Kısmetse yarım gün kreş düşünüyorum. Araştırma içindeyim :) umarım uslanırlar canım.
Umarım canım bence de iyi gelecek 3 yaşı bir doldursalar en azından sonra gönül rahatlığı ile göndeririz biz de.

Verir canım merak etme hatta hatasını farkedince utanır. Zaten vermek zorunda. Ama çalışamaz alırsan artık işe gidemeyeceksin.

Gelmek istemiyorum canım zaten dayanamıyorum çünkü artık. Evde de birsürü işim var bu topal ayakla nasıl yapacağımı düşünüyorum. Allah hepimize kolaylık versin kızlar çok zor cidden. Ah bide gurbetteyim çok zor oluyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…