2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bugün başladım bile canım. Kararlıyım inşallah sizden de destek alınca. Öptüm sarıldım ama özür dileme artık dedim, baya konuştuk ağlamadı hiç ne dersem de tamam dedi zaten inan zorlamıyorum hani çok otoriter de davranmıyorum ama kurallara uymazsa pes etmeyeceğim. Çok haklısın kendi yolunu bulmuş. Kreş olayı da iyice kafama yattı çok teşekkürler

canım ben geçen perşembe çalışabilir raporu aldım, sınav haftasında bırakmayayım diye bir hafta daha çalıştım bıgün de ayrıldım. 33. haftada aldım yani 37’yi beklemen gerekmiyor.

Sağol canım demekki alınabiliyor, doktorum halen cevap vermedi. En olmadı pazartesi gideceğim hastanenin kendisine sorarım direk.

Merhaba kızlar, epeydir takip edemiyorum genel olarak baktım ama hastane çantası hazırlıkları ile ilgili bişeyler göremedim. Herkes hazırladı mı? benim gibi hala hazırlamayanlara tavsiyeleriniz var mı?

hazırlamayanlarda bende varım.hem ben biraz ağırdan alıyorum hemde eşim daha erken diyip kızdırıyor beni.ev zaten hastaneye yakınmış erken olursa gidip evden alıp poşete koyup getirebilir miş ben ona 1 nisanda bi doğuruyorum şakası yapayım da görsün o zaman poşeti o gerçi çantaya koyacagim birçok şey hazır ve hepsi bir arada

3 yaşında başladık canım hem mecburiyetten hem de dediğim gibi hırçın yalnız benmerkezci dediğimdedikti ama gerçekten çok fark etti

2014 haziranda benim oğlum kreşe gidiyormu peki cok faydası oluyor canım oglumda oleydi daha acıldı
Ben de seneye gönderceeğim baksana kaç arkadaş aynı şeyi söylediniz canım. İyi bir kreş bulabilirim inşallah

Ooo çok zor ya inşallah verir merak etme o şekilde gidemez ki insan işe. Verimli de olamaz.
3 yaşında başladık canım hem mecburiyetten hem de dediğim gibi hırçın yalnız benmerkezci dediğimdedikti ama gerçekten çok fark etti
3 yaş iyi canım beimki de 3.5 olacak zaten. Ben de seneye vereceğim kesin karar verdim burada

Canım bugün kontrole gittiğimde dün arkadaşım doğum yapmıştı onun yanınada uğradım korse takmıştı druna sormuş takabilirsin demiş ve çok rahatım dedi hatta medikalcilerden alıyormuşsun hastaneden çıkarken dr reçeteye kırseyi yazıyormuş reçeteyi medikalciye götürdüğünde onlar sana ödeme yapıyormuş açıköğretim sınavıyla ilgim yok canım bebek için muz badem fındık fıstık tahin pekmez kaşar peyniri portakal suyu birde makarnayı diyor arkadaşlar

evet canım ben de değiştirdiğim 7 doktordan sonra öğrendim ki büyük çoğunluk kesi atmadan doğum yapılamıyormuş ilk doğumda. En son gittiğim ve şu an devam ettiğim doktor, ben yaptırdığım doğumların %90ında kesi uyguladım çünkü yırtılırsa afedersiniz torba gibi dikmek zorunda kalırız iyileşince bile ne oturabilirsiniz ne de estetik olur dedi. ben de mantıklı gördüm çünkü attıkları 1 cm kesi açılmayı 5 cm etkiliyormuş. 1 haftada temiz bir bakımla iyileşiyormuş.

ayrıca ben de hemşirelere tembih edicem benden başkasına vermeyin burdan çıkarmayın benim kucağıma verin dicem. çünkü herkes bekliyo olacak dışarda nedense sinir oluyorum benden çok sahiplenmelerine. hamile kafası galiba

yılmak yok arkadaşımsenin kararlığını gördükçe pes edecek inanıyorum...ablam bir çok çözüm üretmişti kendince kimi yaradı kimi yaramadı.bir de iki tane sen düşün artık.kreş değil ama haftada 3_4 gün aile yaşam merkezinin aktivitelerine götürdü..ebru sanatı, jimnastik bişey daha vardı ama unuttum..özellikle jimnastik onlara çok disiplin kazandırdı..lastik kız gibi oldular kendileri de çok sevdi..sen çalıştığın için öyle aktivitelere vaktin olur mu bilmem... .............................. . bak şimdiki halleri benim küçük prenseslerim

Son düzenleme:
canım benim annem daha yeni ameliyat oldu sezaryen korse almıştı hiç kullanmamıştı ona el koydum
açıköğretim değil de bu pazar yds var ama o kadar uzun süre oturamam odaklanamam diye başvuru bile yapmadım
bebiş kilo alsın diye; muz,kuruyemiş,kaşar peyniri,helva yiyebilirsin

Annen niye diyip duruyor yayakınsa git derim çat kapı yap...hepsini ye ona bırakma
Ya annem yaslandi sanirim yoksa niye boyle yapiyo baska anlam veremiyorum.
Yakin olsam 1 dk durmam :)
Ah ne guzel olurdu yakin olsa .
Bi hamile arkadas geliyomus ona yapiyor
Yaslandi heralde ondan diye dusunuyorum.ama yinede icleniyorum iste.

Canim korse var evde kullanirim diye dusunuyorum.
Acikogretim sinavina giriyordum bi zamanlr cocuk vs derken biraktim
Nasil gireceksin nisanda Allah yardimcin olsun .
Bebis kilo alsin diye burada muz findik duymustum.

Ya annem yaslandi sanirim yoksa niye boyle yapiyo baska anlam veremiyorum.
Yakin olsam 1 dk durmam :)

Ah ne guzel olurdu yakin olsa .
Bi hamile arkadas geliyomus ona yapiyor
Yaslandi heralde ondan diye dusunuyorum.ama yinede icleniyorum iste.
Düşünemiyor mu ki acaba..Açık açık şöyle o zaman anlatıp durmasın..yapamıyorum canım istiyor anlatma de...yada gelsin yapsın...

Masallah prenseslere canim .kac yasindalar .
Ben sadece benim basimda var saniyordum iyi oldu boyle yalniz olmadigimi gormek

Canım bence hazırlayabilirsin artık.ben 32 den sonra hazırladım.bi ferahladım rahatladım hazır olunca.oh dedim artık bebiş gelse de sıkıntı yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…