- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #34.521
Bugün başladım bile canım. Kararlıyım inşallah sizden de destek alınca. Öptüm sarıldım ama özür dileme artık dedim, baya konuştuk ağlamadı hiç ne dersem de tamam dedi zaten inan zorlamıyorum hani çok otoriter de davranmıyorum ama kurallara uymazsa pes etmeyeceğim. Çok haklısın kendi yolunu bulmuş. Kreş olayı da iyice kafama yattı çok teşekkürlerCanım öncelikle geçmiş olsun..tavrını koymalısın artık bence..yapıyorum özür diliyorum annem affediyor bitiyor...kendi işin kolayını bulmuş yaramaz bızdık...affetme bir dahakine bakalım ne olacak..özrünün çözüm olmadığını tekrar yapmaması gerektiğini bir bir sakın ama net bir tavırla anlatmaya çalış...Aklıma gelenler bunlar Valla umarım işe yarar..belki uzman yardımı alınabilir..arkadaşlarında dediği gibi 3_ 4 saatlik kreş en azından bu kreş olayını bir deneyebilirsin.. Ha bu arada ablamın ikizleri var şuan ilkokul 1 e gidiyorlar sana şöyle diyim onların yanında senin kız melek kalır..bebekliklerinden tutta taki 4 _5 yaşına kadar ..Şuan hamdolsun başka okul adapte vs sıkıntılar var ama o günlerinden eser kalmadı..
ellerine sağlık çok güzel olmuş
canım 3 numaranın desenini beğendim 2 numarasında yazısıni
Maşallah canım...büyüyorlar bebişler..büyüdükçe heyecan basıyor
canım ben geçen perşembe çalışabilir raporu aldım, sınav haftasında bırakmayayım diye bir hafta daha çalıştım bıgün de ayrıldım. 33. haftada aldım yani 37’yi beklemen gerekmiyor.
Merhaba kızlar, epeydir takip edemiyorum genel olarak baktım ama hastane çantası hazırlıkları ile ilgili bişeyler göremedim. Herkes hazırladı mı? benim gibi hala hazırlamayanlara tavsiyeleriniz var mı?
3 yaşında başladık canım hem mecburiyetten hem de dediğim gibi hırçın yalnız benmerkezci dediğimdedikti ama gerçekten çok fark ettiTerzi kendi söküğünü hiç hiç dikemiyormuş canım. Aksine yamuk yumuk bütğn dikişler eller iğne batıklarıyla dolu :)
Kaç yaşında başladı gitmeye peki canım şuan 3 olmadı bile benim kız. Eylülde 3.5 olacak ozamam göndermek iyi gelecek sanırım
Verir canım merak etme hatta hatasını farkedince utanır. Zaten vermek zorunda. Ama çalışamaz alırsan artık işe gidemeyeceksin.
Ben de seneye gönderceeğim baksana kaç arkadaş aynı şeyi söylediniz canım. İyi bir kreş bulabilirim inşallah2014 haziranda benim oğlum kreşe gidiyormu peki cok faydası oluyor canım oglumda oleydi daha acıldı
Ooo çok zor ya inşallah verir merak etme o şekilde gidemez ki insan işe. Verimli de olamaz.Gelmek istemiyorum canım zaten dayanamıyorum çünkü artık. Evde de birsürü işim var bu topal ayakla nasıl yapacağımı düşünüyorum. Allah hepimize kolaylık versin kızlar çok zor cidden. Ah bide gurbetteyim çok zor oluyor gerçekten
3 yaş iyi canım beimki de 3.5 olacak zaten. Ben de seneye vereceğim kesin karar verdim burada3 yaşında başladık canım hem mecburiyetten hem de dediğim gibi hırçın yalnız benmerkezci dediğimdedikti ama gerçekten çok fark etti
Canım bugün kontrole gittiğimde dün arkadaşım doğum yapmıştı onun yanınada uğradım korse takmıştı druna sormuş takabilirsin demiş ve çok rahatım dedi hatta medikalcilerden alıyormuşsun hastaneden çıkarken dr reçeteye kırseyi yazıyormuş reçeteyi medikalciye götürdüğünde onlar sana ödeme yapıyormuş açıköğretim sınavıyla ilgim yok canım bebek için muz badem fındık fıstık tahin pekmez kaşar peyniri portakal suyu birde makarnayı diyor arkadaşlarkızlar bombaaaa sorularım geliyooooooo
1) dogumdan sonra karın baglamak gerekiyo özellikle sezeryan korse aldınız mı???
2) acıköğretim sınavı 14-15 nisan benim gibi giren varmı?
3)bebeği kilo aldırmamız için ne yemeliyiz?
evet canım ben de değiştirdiğim 7 doktordan sonra öğrendim ki büyük çoğunluk kesi atmadan doğum yapılamıyormuş ilk doğumda. En son gittiğim ve şu an devam ettiğim doktor, ben yaptırdığım doğumların %90ında kesi uyguladım çünkü yırtılırsa afedersiniz torba gibi dikmek zorunda kalırız iyileşince bile ne oturabilirsiniz ne de estetik olur dedi. ben de mantıklı gördüm çünkü attıkları 1 cm kesi açılmayı 5 cm etkiliyormuş. 1 haftada temiz bir bakımla iyileşiyormuş.Kimseyi korkutmak istemem ama dün gittiğim gebelik eğitiminde normal doğumların %98 inde bu kesiğin atıldığını belirttiler. Tabi anneden onay aldıktan sonra. Çünkü özellikle ilk doğumlarda o bölge rahimağzı gibi kasılmayla genişlemediği için kesi atılmasa bile yırtılabiliyormuş. Bundan dolayı düzensiz yırtıklar yerine düzenli bi şekilde kesilip dikildiğini söylediler. Bu hastaneye göre değişiklik gösterebilir. Tabi ki o sırada bölge uyuşturulduğu için bunu hissetmediğimizi belirttiler. Böyle anlatınca gerçekten çok korkunç
Ama hoşuma giden diğer konu ise doğumdan sonra bebeğin bilekliği hemen takılıyormuş. Anne odaya çıktıktan sonra sadece anneye teslim ediliyormuş. ''Ananeleri babaanneleri önceden uyarın ısrar etmesinler biz bebekleri annesinden alırız annesine teslim ederiz'' dediler. Daha önce babaya falan teslim edildiklerini duymuştum. Ama kızıma ilk ben dokunmak koklamak isterim. Bu kadarı bencilliğe girmiyordur herhalde
yılmak yok arkadaşımBugün başladım bile canım. Kararlıyım inşallah sizden de destek alınca. Öptüm sarıldım ama özür dileme artık dedim, baya konuştuk ağlamadı hiç ne dersem de tamam dedi zaten inan zorlamıyorum hani çok otoriter de davranmıyorum ama kurallara uymazsa pes etmeyeceğim. Çok haklısın kendi yolunu bulmuş. Kreş olayı da iyice kafama yattı çok teşekkürler
canım benim annem daha yeni ameliyat oldu sezaryen korse almıştı hiç kullanmamıştı ona el koydumkızlar bombaaaa sorularım geliyooooooo
1) dogumdan sonra karın baglamak gerekiyo özellikle sezeryan korse aldınız mı???
ben üç kez yedim, bi sorun olmadı ama bazı kişilerde alerji yapıyormuş.Kizlarrr yaaa ben bugun bakla yedim. Sonra bi bakiyim faydalarina dedim. Faydasindan cok zarari varmis. Hatya hamilelikte yenmemesi gereken besinlerdenmis. Siz duydunuzmu boyle bisey
Ya annem yaslandi sanirim yoksa niye boyle yapiyo baska anlam veremiyorum.Annen niye diyip duruyor yayakınsa git derim çat kapı yap...hepsini ye ona bırakma
Ah ne guzel olurduAnnenin numarasını ver canım iki çift lafım var ona baştan beri :) bilerek yapmıyor yapmasına da kaç kere uyardın, bazen benimki de yapıyor sonra toparlıyor hemen.. yakınsa gidiver ben geldim diye, her şeyi ye, kalanları da paket yap yarın yersin
Canim korse var evde kullanirim diye dusunuyorum.kızlar bombaaaa sorularım geliyooooooo
Düşünemiyor mu ki acaba..Açık açık şöyle o zaman anlatıp durmasın..yapamıyorum canım istiyor anlatma de...yada gelsin yapsın...Ya annem yaslandi sanirim yoksa niye boyle yapiyo baska anlam veremiyorum.
Yakin olsam 1 dk durmam :)
Ah ne guzel olurduyakin olsa .
Bi hamile arkadas geliyomus ona yapiyor
Yaslandi heralde ondan diye dusunuyorum.ama yinede icleniyorum iste.
Masallah prenseslere canimyılmak yok arkadaşımsenin kararlığını gördükçe pes edecek inanıyorum...ablam bir çok çözüm üretmişti kendince kimi yaradı kimi yaramadı.bir de iki tane sen düşün artık.kreş değil ama haftada 3_4 gün aile yaşam merkezinin aktivitelerine götürdü..ebru sanatı, jimnastik bişey daha vardı ama unuttum..özellikle jimnastik onlara çok disiplin kazandırdı..lastik kız gibi oldular kendileri de çok sevdi..sen çalıştığın için öyle aktivitelere vaktin olur mu bilmem... .............................. . Eki Görüntüle 2130283 Eki Görüntüle 2130284 bak şimdiki halleri benim küçük prenseslerim
Yok canim soyledim kackere ama hergun arayip aklimda olmayan yemekleri sokuyor aklima .Düşünemiyor mu ki acaba..Açık açık şöyle o zaman anlatıp durmasın..yapamıyorum canım istiyor anlatma de...yada gelsin yapsın...
Canım bence hazırlayabilirsin artık.ben 32 den sonra hazırladım.bi ferahladım rahatladım hazır olunca.oh dedim artık bebiş gelse de sıkıntı yok :)hazırlamayanlarda bende varım.hem ben biraz ağırdan alıyorum hemde eşim daha erken diyip kızdırıyor beni.ev zaten hastaneye yakınmış erken olursa gidip evden alıp poşete koyup getirebilir miş ben ona 1 nisanda bi doğuruyorum şakası yapayım da görsün o zaman poşeti ogerçi çantaya koyacagim birçok şey hazır ve hepsi bir arada
oh çok şükür canım maşallah kuzuya, ne zaman döndü acaba, darısı tüm ters dönenlerin başınaKontrolden geldim kızlar dönmüş şükürler olsun. Herşey yolundaymis
oh çok şükür canım maşallah kuzuya, ne zaman döndü acaba, darısı tüm ters dönenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?