2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Kendimi yatak odasina kilitleyecegim

Yaaa tipe bak bunlara nasil kizilir masallah sana kuzucuk

Masallah prenseslere canim .kac yasindalar .
Ben sadece benim basimda var saniyordum iyi oldu boyle yalniz olmadigimi gormek

Yok canim soyledim kackere ama hergun arayip aklimda olmayan yemekleri sokuyor aklima .
Dusunemiyo sanirim sansim yok iste
7 yaşındalar teyzesi...neyse az kaldı Düşünemiyor belliki..doğum yapıp iyileşince sende ona söylersin yaptıklarını

Çocuk çocukluğunu yapacak doğası gereği ben bunda hiç problem görmüyorum.. çocukları hırçınlaştıran aman elalem ne der stresiyle bizleriz.. üzerine gidildikce daha abartılı hareketler yaparlar çünkü bunu oyun olarak ya da inatlaşma olarak algılarlar.. aslında cocukları kendi haline bırakabilsek görmezden gelsek bi süre sonra ağlamalar, bağırmalar, tekmelemeler kendiliğinden geçiyor. Yani toplum içinde diğer insanlardan bahsediyorum.. çocuk sakinleştikten sonra yaptığının yanlış olduğunu söylemek daha doğru bence çünkü krizdeyken zaten seni anlamıyo ona o an öğüt vermek daha çok kamçılıyo bence.. hiç sıkma canını yaşadığın olay da tek sorun bence cocuğun kaçıp seni korkutması onun dışında ağlamış, vurmuş, kırmış.. onlar hiç problem değil Allah korusun ya bulamasaydın?? Düşüncesi bile felç geçirtiyo insana..

Sağol arkadaşım inşallah çabuk iyileşir de malum hastayken 2 kat mız mız oluyorlar. Biz de eylülde kreşe vermeyi düşünüyoruz. Hatta şimdiden verecektim ama tuvalet eğitimi konusunda inat ediyor. Bildiği halde lazimliga klozete kesinlikle oturmuyor. Doğumdan önce öğretmek istiyorum . 3 yaşını geçti herşeyin farkında ama inadını kıramadık malesef siz bezi attınız mı? seydaemrah sanırım sen de oğluna bi ara tuvalet eğitimi veriyordun. Öğrendi mi canım naptınız ? Biz 3 yaşını geçtik ve hala bezliyiz malesef

Canım tabiki okurum evladım icin. Abdest alamıyorum yani alıyorum kanamam oldugu icin hemen kacıyor birsey olur mu?

Sağol kuzum. 3 e karar verdim. Tlckişiyeözel diye bi instagram sayfası.

Hay masallah yavruma. Benim kızım kadar olmus Rabbime binlerce şükür. 23 gün, anlarım kardeşim anlarım. Benimde 8. Günüm ömrümden ne kadar gitmiştir bilmiyorum. Bir arkadas 100 ayetel kursi oku yazmıs, sende oku olur mu? İkimizde okuyalım

3 ü seçtim Can'ım. Bizimkinde sadece ismi ve hoşgeldin yazacak. 2 nin yazısı da güzeldi ama çoğunluk şade olsun dedi :)

Bence filli sade güzel . Diğerleri abartı gibi . Ben birinde görsem gülerim açıkcası diğerlerine . Bana abartı geliyor .( kişisel fikrim )
Ben de açıkçası sade ve uygun olduğu için böyle bir şey tercih ettim. Normalde çok daha süslü oluyor çünkü kapı süsleri. Herkesin görüşü farklı tabi. Filli en abartılı olanı bana göre. Zaten seçtim birini. Çok da beğenerek.

Sağol Can'ım benim. Ben de duygulanıyorum. O yüzden yazdırmadım onu sade olsun dedim. Sonrasında da oda kapısına asarım zaten. Yada oda yapana kadar beşiğinin başına. Tlckişiyeözel diye bi instagram sayfası. Rasgele buldum. Hoşuma gitti. 30 tl ye yapıyorlar. Ahşap üstüne.

Maşallah Can'ım kuzuya. Gözünaydın. Yaşa ve nefes zorluğuna rağmen sana da maşallah çok zor annelik. Her aşaması zor.

Ah yerim çok tatlılar tam şirineler. Bu yaşlarını göreceğim ben de inşallah :) sağol canım çok kararlıyım böyle devam eder inşallah
Hadi gözünaydın canım evdeki hamişlere sen de katılıyorsun
Sağol kuzum. 3 e karar verdim. Tlckişiyeözel diye bi instagram sayfası.
Çok güzelmiş canım kapı süsü olarak kullanacaksın ben de masa süsleyeceğim ya onun baş ucuna koyarım diye düşündüm :)

Aynı zamanda vereceğiz demekki inşalşah uyum da sağlarlar kısa sürede. Biz geçen yaz ağustosta attık bezi. Sen de bu yaz atarsın. Yaza kadar hazır da olur. Kirletirse temizlemesi yıkaması da rahat olur. İnada bindirdiyse unutur hem yaza kadar canım. Birgün bez bitti dersin boş poşeti gösterir takmazsın

Evet burda yne sizle konuşmuştuk bir arkadaş söylemişt ağlarken eşimle konuşmaya başlıyorum diye. Gerçekten işr yarası inadı çok kırıldı bize karşı ama dışarda bu kaçmalar vs hamileylen beni çok zorluyor. Artık çıkaramayacağım babası olmadan ona üzülüyorum. Dediğin gibi o 20 dk aklımda sadece biri kucakladı götürdü düşüncesi vardı. Başka birinin kızıma dokunduğu fikri çıkmadı aklımdan. Günümüz malum koşullar haberler mahvoldum inan. Ağla ağla koşarak aradım onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…