2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
masallah canım erkek mi bebeğin daha inmemiş sanki güzel sagsalim alırısın inşalalh kucagına
kız nasipse canım. tired ın karnını görünce aşağıda gibi geldi ama yapcak bsy yok tabi :) hayırlısı olsun hepimiz için. amin canım inşallah hepimiz sağsalim sağlıklı bir sekilde kucaklarımıza alallım yavrularımızı.

Yok canım karnın öyle çok aşagıda değil daha sivri ya da yayvan olabilir bebeğin duruşuna vücut yapılarına gore ama bak göğsünün altına elini koymuşsun ya orda 4-5 parmak bariz boşluk oluyor indiğinde...sen yine dinlen ama korkma öyle hemen pat diye doğurulmaz daha vaktimiz var

Hayrli gecelr arkadaslar 10 gun once kontrole gittim doktor bebegimin 1 hafta geriden geldgni soyledi bugn tekrar gittim 2 hafta geride oldgnu soyledi 31 haftalikta kalms bebegm yardm edin kzlar napmam lazim kilo almasi icin
canım öncelikle geçmiş olsun.. Bebeğinin 2 hafta ilerlememesi yani hiççç kilo almaması evett anormal bir durum buna gelişim geriliği deniliyor ama bu bir anda değişip gelişebilirmi Allah büyük derim neler neler oluyor .. Bu durumda senin yapman gereken protein beslenmek 0 hareket bebek hareketlerini takip etmek.. Doktorun yapacağı şeyse sadece takip ve en doğru zamanda sezeryan ... Bak önce sakin ol ve doğum için hazır ol eşinle 5 hafta geriliği olmadan almayacaklar ve buarada 1 gram bile bebeğin için çook değerli bol beslen direnç varsa bunu göreceklerdir ama tedavisi yok bunun suyu da iyi gittiği sürece 5 hafta bekletiliyor bebek kalp zorlanırsa alınıyor .. Çok şükür bebişin haftası iyi kilosu nekadar şuan biliyormusun? Kuvezde kalacak ama iyi olucak bunu düşün ve bol bol istirahat et bebek stres yapmasın . Göreceksin herşey çook güzel olacak Rabbim yavrunu sana ve ailene sağlıklı sıhhatli bağışlasın İnş yer gök dua ile... dua edelim

Ben o eski mizmiz halime geri dondum.mide bulantisi vs

m.
Dogursaydik hayirlisiyla ya ben de biktim vallahi kendimden. Yine bir depresyonda gibiyim. Halsizim istahsizim. Ev daginik. Camasirlar birikti ve ben yataktan cikmak istemiyorum. Çikmiyorum da.
Normaldir cnm bebek agirlasiyorya baskı yapıyordur. Korkma
İnsallah oyledir.
Olabilir canim doktora gidince yinede soyle mutlaka .
Baski yapiyorda olabilir

Bn hic birsey bulamadim canim uyumadan 4 saat once vs yemeyi kesiyorum .stresliyken daha fazla oluyor.aksamlari meyve vs de yemiyorum
Artik baski mi yapior? Yalanci sanci dedikleri bu mu anlayamiyorum ki. Gerci yalanci sanci olsaydi simdiye dogururdum geceden beri agiriyor cunku.
Devam ederse doktora gidersin canım kasığın da ağrıyormuş belki idrsr yoludur. Bende de lokosit çıktı kasık ağrım sonrası. Bol su iç dedi
Simdi gecti bobregim, kasığa vurdu iste gece. Bugun ayaklarimi filan sıcak tutuyum. Aksama kadar boyle devam ederse zaten giderim hastaneye.
Yok canim malesef. Bobregim agriyordu iki gundur bu gece bobrek agrim kasiga vurdu. Suan hala agriyor. Devam ederse bugun aksama kadar giderim heralde bi hastaneye. Bebegimin hareketleri iyi cok sikirZ hareketlerini hissetmiyor olsaydim kesin gitmiatim simdiye kadar.

Kahverengikus canım ayni şikayetler bende de var.doktor gaviskon verdi şurup ama oda bi ise yaramıyor.benim direk boğazımı yakıyor oda bebek mideyi yukarı kaldırdıkça asit boğazı bakıyor.ben bulamadım çare.sadece gece yüksek yastıkta yatarsam o gün daha iyi geçiyor.artik yanma olsada olmasada yuksek yastıkla yatıyorum

Kullanabiliyorum canım bı sıkıntı olmadı çok yoğun olduğumda ne kullandamda sızma yaşadım o ayri

Kızlar denilenlere aldırmayın..Benim bebiş hiç yukarı çıkmadı baştan beri..şimdiye 10 kere doğurmam lazımdı...
kızlar 5 nisanda a101 e kuvet kova takımı geliyomus benim bekledğim bişeydi haberiniz olsun
kızıma dayısı aldı bizim..siz kapın ordan kapamayanlara da bir öneri benden babyjem in aynı ürünü gittigidiyor ve n 11 yarı fiyatına...5 li takımı 60 tl

Çok şükür benim mide yanmam yok kızlar..oluyor ama zaman zaman az az...ablamın çok olurmuş o derdi bir tek sarı leblebi kesmiş onu...Bir deneyin bakalım.....deneyenler sonra yazsin bakalım ne olacak

yok kuzu asagıda değil benim indi asagıda ama dik karnın masallah inşalalh canım

evet dinlenme süremi arttırayım ben en iyisi, tesekkür ederim canım <3

Evet canım koyu pembe aktarlarda bulunur çok güzel kokulu tarçınlı zencefilli sen de içersin kan olur süt olur şifa olur inşallah...ben buralarda öyle bişey göremedim henüz

Canım serbet sekeri filan deniyo olabilir aktarlarda vardır diye düşünüyorum

Yatırmadan başlamıyorum dedi, benimki çok kızar valla yetişmezse zaten gereksiz görüyor böyle şeyleri, inşallah yetiştirir de gönderir. Telefon numarası falan da almadım şaşkın gibi

Ay canım üzüldüm ben söylemiştim sana o sayfayı ama ben sıkıntı yasamadım hediyelik anahtarlık siparişide verdim hatta belki aksilik olmustur calısıyo sanırım bide kücük kızı var yetiştirir mutlaka

Yok burda kiler gün vermiyor sezeryane deli olacam ya ne mantıkla kafayi yemisler. Neden normal doğum başlasın ki belli sezeryan önceki de. İki yaşını doldurmamış cocukla ben Kırşehirde nasıl ameliyata gireceğim aniden olursa dogum kimsemizde yok burda. Şeytan diyor özele git ama orası da berbatmis napcam ben

Yediğimle alakalı değil sanki artık ne yesem yanıyor.

Rennie cigneme tableti kullananlar vardi burda. Ama surubuna karsi bir sey diyemem. Prospektüsüne bak canim varsa. Ben de gece 4 gibi uyandim mide yanmamdan. İctim valla şurup anca oyle rahat ettim.
Rennie şurubu içemedim güvenip bugün tablet alıcam şurup zaten içemiyorum. Gece yatarken bazen bişey olmuyo ama sonra bi uyanıyorum felaket. En azından gece içerim.
Kesinliklr mutsuzum böyle bi yanma huzursuzluk yok. Sadece bi yerde bebeklerde alerji oluşumuna sebep oluyor diye okumuştum Bu tarz ilaçlar için. Ondan dolayı emin olup içemedim

Bn hic birsey bulamadim canim uyumadan 4 saat once vs yemeyi kesiyorum .stresliyken daha fazla oluyor.aksamlari meyve vs de yemiyorum
Bu gece en son yatmadan karbonatlı su denedim son çare 3 tane yastıkla yattım. Ama boynum ağrıyo bu seferde. Yanma pek olmadı. Çözüm bulmuş olabilir miyim ki

Ya acaba bebeğin pozisyonuyla mı alakalı. Normalde baş aşağıydı. Tekrar geri mi döndü ki.

Sezeryan plansız olabilir mi yaa ne saçma birşey bu, normal doğuma zorlamanın anlamı yok ki ilki sezeryan sonuçta. Doktora bir kez daha anlatsan belki işe yarar

Sezeryan plansız olabilir mi yaa ne saçma birşey bu, normal doğuma zorlamanın anlamı yok ki ilki sezeryan sonuçta. Doktora bir kez daha anlatsan belki işe yarar
Yok ben sezeryane bakmıyorum diyor direk ya yemin ederim sinirden ölcem burda kafamda deli planlar dolanıyor artık kendim gun belirleyip gelip suyum geldi dicem boyle saçmalık olur mu ya

Oo maşallah cokgüzel bi gobus . Benimkide cok düşük yani herkes cok aşağıda diyor. Ama benim hiç yukarda olmadi hep aşağıdaydı. Vücud tipimden bence.

O da doğru Can'ım. İnş vardır gideri. Aslında benim evim küçük. Şu katlamalı olanlardan istiyorum ama onlar da en az 100 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…