- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #34.761
sanki a101 deki giderliben sevi bebenin şu yeşil etiketli olanından giderli kuvet aldım 20 tl gibiydi ama kova maşrapa almadım evde var diye, böyle zararsız plastikten kova bulursam alırım. giderli kuvet önemli bence kaldıramayız gider kısmına açarız yine giderin üstünde akar :)
masallah canım erkek mi bebeğin daha inmemiş sanki güzel sagsalim alırısın inşalalh kucagınaKarnımın guncel hali bu kızlarEki Görüntüle 2130538 Eki Görüntüle 2130539
kız nasipse canım.masallah canım erkek mi bebeğin daha inmemiş sanki güzel sagsalim alırısın inşalalh kucagına
Yok canım karnın öyle çok aşagıda değil daha sivri ya da yayvan olabilir bebeğin duruşuna vücut yapılarına gore ama bak göğsünün altına elini koymuşsun ya orda 4-5 parmak bariz boşluk oluyor indiğinde...sen yine dinlen ama korkma öyle hemen pat diye doğurulmaz daha vaktimiz varkız nasipse canım.tired ın karnını görünce aşağıda gibi geldi ama yapcak bsy yok tabi :) hayırlısı olsun hepimiz için. amin canım inşallah hepimiz sağsalim sağlıklı bir sekilde kucaklarımıza alallım yavrularımızı.
canım öncelikle geçmiş olsun.. Bebeğinin 2 hafta ilerlememesi yani hiççç kilo almaması evett anormal bir durum buna gelişim geriliği deniliyor ama bu bir anda değişip gelişebilirmi Allah büyük derim neler neler oluyor .. Bu durumda senin yapman gereken protein beslenmek 0 hareket bebek hareketlerini takip etmek.. Doktorun yapacağı şeyse sadece takip ve en doğru zamanda sezeryan ... Bak önce sakin ol ve doğum için hazır ol eşinle 5 hafta geriliği olmadan almayacaklar ve buarada 1 gram bile bebeğin için çook değerli bol beslen direnç varsa bunu göreceklerdir ama tedavisi yok bunun suyu da iyi gittiği sürece 5 hafta bekletiliyor bebek kalp zorlanırsa alınıyor .. Çok şükür bebişin haftası iyi kilosu nekadar şuan biliyormusun? Kuvezde kalacak ama iyi olucak bunu düşün ve bol bol istirahat et bebek stres yapmasın . Göreceksin herşey çook güzel olacak Rabbim yavrunu sana ve ailene sağlıklı sıhhatli bağışlasın İnş yer gök dua ile... dua edelimHayrli gecelr arkadaslar 10 gun once kontrole gittim doktor bebegimin 1 hafta geriden geldgni soyledi bugn tekrar gittim 2 hafta geride oldgnu soyledi 31 haftalikta kalms bebegm yardm edin kzlar napmam lazim kilo almasi icin
Dogursaydik hayirlisiyla ya ben de biktim vallahi kendimden. Yine bir depresyonda gibiyim. Halsizim istahsizim. Ev daginik. Camasirlar birikti ve ben yataktan cikmak istemiyorum. Çikmiyorum da.Ben o eski mizmiz halime geri dondum.mide bulantisi vs
m.
İnsallah oyledir.Normaldir cnm bebek agirlasiyorya baskı yapıyordur. Korkma
Artik baski mi yapior? Yalanci sanci dedikleri bu mu anlayamiyorum ki. Gerci yalanci sanci olsaydi simdiye dogururdum geceden beri agiriyor cunku.Olabilir canim doktora gidince yinede soyle mutlaka .
Baski yapiyorda olabilir
Bn hic birsey bulamadim canim uyumadan 4 saat once vs yemeyi kesiyorum .stresliyken daha fazla oluyor.aksamlari meyve vs de yemiyorum
Simdi gecti bobregim, kasığa vurdu iste gece. Bugun ayaklarimi filan sıcak tutuyum. Aksama kadar boyle devam ederse zaten giderim hastaneye.Devam ederse doktora gidersin canım kasığın da ağrıyormuş belki idrsr yoludur. Bende de lokosit çıktı kasık ağrım sonrası. Bol su iç dedi
Yok canim malesef. Bobregim agriyordu iki gundur bu gece bobrek agrim kasiga vurdu. Suan hala agriyor. Devam ederse bugun aksama kadar giderim heralde bi hastaneye. Bebegimin hareketleri iyi cok sikirZ hareketlerini hissetmiyor olsaydim kesin gitmiatim simdiye kadar.Canım acaba kasık ağrısı da sen mi böbrek gibi algiliyorsun çünkü yumurtlamada da kasik ağrır ya,Evet idrarda çıkardı eğer bisey olsaydı Allah allah. Geçmiş olsun canım artmaz inşallah böbrek ağrısıni çok çektim çok kötü bir şey
Evet
Kullanabiliyorum canım bı sıkıntı olmadı çok yoğun olduğumda ne kullandamda sızma yaşadım o ayriAynen canim herkese ayni seyi diyorlar sanki
Orkid kullanabiliyormusun bende sikinti oluyo nezaman kullansam
Canim cok sisligim yok ama tuzlu yiyince oluyor .
Evet canim ela gb guzel isimler cok moda bikac yil sonra siniflar hep ela derin falan dolacak sanirim
Canim harika olmus haxir gibi gule gule kullanin
Olabilir canim doktora gidince yinede soyle mutlaka .
Baski yapiyorda olabilir
Bn hic birsey bulamadim canim uyumadan 4 saat once vs yemeyi kesiyorum .stresliyken daha fazla oluyor.aksamlari meyve vs de yemiyorum
kızlar bir sorum olacak, yaklaşık 5 gündür yürüdüğümde karnım aşırı sertleşiyor ve yürüyüş yapamıyorumböyle aşağı doğru çekiliyor sanki karnım. dünde annem ve arkadasım karnın aşağı düşmüş dediler. hiç dikkatimi çekmemişti, cidden de öyle olmuş. bu ne demek oluyor? fikri olan var mı? kontrolüm ptesi günü ama yine de merak ettim.
Kızlar denilenlere aldırmayın..Benim bebiş hiç yukarı çıkmadı baştan beri..şimdiye 10 kere doğurmam lazımdı...Bana da annem karnın aşağıda sanki, 15 gün sonra doğuracak gibisin dedi
Aslında onu ben de hisseder gibiyim. Oturunca falan göbeğim löb diye bacaklarıma düşüyor sanki. Normal oturuşta bile değiyor fazlasıyla. Benim çok var kontrole. Doğum yaklaşınca göbek iner aşağı derler ama bize de daha var bilemedim ki Can'ım
kızıma dayısı aldı bizim..siz kapınkızlar 5 nisanda a101 e kuvet kova takımı geliyomus benim bekledğim bişeydihaberiniz olsun
yok kuzu asagıda değil benim indi asagıda ama dik karnın masallah inşalalh canımkız nasipse canım.tired ın karnını görünce aşağıda gibi geldi ama yapcak bsy yok tabi :) hayırlısı olsun hepimiz için. amin canım inşallah hepimiz sağsalim sağlıklı bir sekilde kucaklarımıza alallım yavrularımızı.
evet dinlenme süremi arttırayım ben en iyisi, tesekkür ederim canım <3Yok canım karnın öyle çok aşagıda değil daha sivri ya da yayvan olabilir bebeğin duruşuna vücut yapılarına gore ama bak göğsünün altına elini koymuşsun ya orda 4-5 parmak bariz boşluk oluyor indiğinde...sen yine dinlen ama korkma öyle hemen pat diye doğurulmaz daha vaktimiz var
Evet canım koyu pembe aktarlarda bulunur çok güzel kokulu tarçınlı zencefilli sen de içersin kan olur süt olur şifa olur inşallah...ben buralarda öyle bişey göremedim henüz
Yatırmadan başlamıyorum dedi, benimki çok kızar valla yetişmezse zaten gereksiz görüyor böyle şeyleri, inşallah yetiştirir de gönderir. Telefon numarası falan da almadım şaşkın gibi
Yediğimle alakalı değil sanki artık ne yesem yanıyor.Hiç bilmiyorum ki canım benim de resmen ağzımdan ateş fışkırıyor ama hiç ilaç alıp koymadım eve şekerli falan diye...bikaç gün mide yanmasından uyuyamadım bugün akşam 6 buçukta sadece yoğurt ve salata yedim 8 de çıkıp 1 saat yürüdüm...sonra da sadece çay içtim midem biraz daha iyi gibi
Rennie şurubu içemedim güvenip bugün tablet alıcam şurup zaten içemiyorum. Gece yatarken bazen bişey olmuyo ama sonra bi uyanıyorum felaket. En azından gece içerim.Rennie cigneme tableti kullananlar vardi burda. Ama surubuna karsi bir sey diyemem. Prospektüsüne bak canim varsa. Ben de gece 4 gibi uyandim mide yanmamdan. İctim valla şurup anca oyle rahat ettim.
Kesinliklr mutsuzum böyle bi yanma huzursuzluk yok. Sadece bi yerde bebeklerde alerji oluşumuna sebep oluyor diye okumuştum Bu tarz ilaçlar için. Ondan dolayı emin olup içemedimKahverengikus canım ben dün eşimi dahiliye ye goturdum velisi olarak
Şaka bir yana benim de bu şekerle alakalı alacaklarım vardı özellikle gaviskon sürüp şekeri çıkarır mı diye sordum bakti içeriğine ve tatlandırıcı var sadece çıkarmaz dedi. Belki düşmesini engelliler bilmiyorum. Ama benim yanınca ne uyuyabiliyorum ne oturabiliyorum. O yüzden kullanıyorum. Hatta metrik tablet te kullanıyorum dışarıda isem. Rennie kuzenim hamile iken kullandı. Bence kendine eziyet çektirme mide yanması hayatı çok olumsuz etkiliyor ve insanı mutsuz kılıyor
Bu gece en son yatmadan karbonatlı su denedim son çare 3 tane yastıkla yattım. Ama boynum ağrıyo bu seferde. Yanma pek olmadı. Çözüm bulmuş olabilir miyim kiBn hic birsey bulamadim canim uyumadan 4 saat once vs yemeyi kesiyorum .stresliyken daha fazla oluyor.aksamlari meyve vs de yemiyorum
Ya acaba bebeğin pozisyonuyla mı alakalı. Normalde baş aşağıydı. Tekrar geri mi döndü ki.Kahverengikus canım ayni şikayetler bende de var.doktor gaviskon verdi şurup ama oda bi ise yaramıyor.benim direk boğazımı yakıyor oda bebek mideyi yukarı kaldırdıkça asit boğazı bakıyor.ben bulamadım çare.sadece gece yüksek yastıkta yatarsam o gün daha iyi geçiyor.artik yanma olsada olmasada yuksek yastıkla yatıyorum
Sezeryan plansız olabilir mi yaa ne saçma birşey bu, normal doğuma zorlamanın anlamı yok ki ilki sezeryan sonuçta. Doktora bir kez daha anlatsan belki işe yararYok burda kiler gün vermiyor sezeryane deli olacam ya ne mantıkla kafayi yemisler. Neden normal doğum başlasın ki belli sezeryan önceki de. İki yaşını doldurmamış cocukla ben Kırşehirde nasıl ameliyata gireceğim aniden olursa dogum kimsemizde yok burda. Şeytan diyor özele git ama orası da berbatmis napcam ben
Yok ben sezeryane bakmıyorum diyor direk ya yemin ederim sinirden ölcem burda kafamda deli planlar dolanıyor artık kendim gun belirleyip gelip suyum geldi dicemSezeryan plansız olabilir mi yaa ne saçma birşey bu, normal doğuma zorlamanın anlamı yok ki ilki sezeryan sonuçta. Doktora bir kez daha anlatsan belki işe yarar
Oo maşallah cokgüzel bi gobus . Benimkide cok düşük yani herkes cok aşağıda diyor. Ama benim hiç yukarda olmadi hep aşağıdaydı. Vücud tipimden bence.Kızlar etraftan fazla etkilenmeyin her söyleyeni duymayın dinlemeyin...düştü dediğiniz göbekleri görebilir miyiz...bakın bu benimki taa tepede bir göbek...düşme inme yok...no panic...relax lütfenEki Görüntüle 2130521
O da doğru Can'ım. İnş vardır gideri. Aslında benim evim küçük. Şu katlamalı olanlardan istiyorum ama onlar da en az 100 tlben sevi bebenin şu yeşil etiketli olanından giderli kuvet aldım 20 tl gibiydi ama kova maşrapa almadım evde var diye, böyle zararsız plastikten kova bulursam alırım. giderli kuvet önemli bence kaldıramayız gider kısmına açarız yine giderin üstünde akar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?